Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2011

Οταν οι πολιτικάντηδες παθαίνουν .. αφωνία (Βίντεο)


Αρκετά ενδιαφέρουσα η χθεσινή τηλεοπτική εκπομπή από την ΕΤ3 «Λαβύρινθος». Επιλέξαμε να παρουσιάσουμε σε βίντεο κάποια αποσπάσματα.

Αρχικά παρακολουθούμε τον παρουσιαστή της εκπομπής να μιλάει, επικαλούμενος δηλώσεις αξιωματούχων της Ε.Ε ότι αποκλείετε η αποβολή χώρας της Ε.Ε από την ευρωζώνη και να ρωτάει τον...
βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, που ήταν στην εκπομπή Γ. Αμοιρίδη γιατί κυβερνητικά στελέχη κινδυνολογούσαν λέγοντας «χάνεται το σύμπαν, φεύγουμε απ’ το ευρώ. Μας πετάνε στου πέντε δρόμους …». Ο Πασόκος βουλευτής κατάπιε την γλώσσα του και άρχισε να λέει άλλα αντι άλλων.

Το καλύτερο μέρος της εκπομπής, όμως, ήταν στην τηλεφωνική παρουσία του Δημήτρη Καζάκη. Ο οικονομολόγος αναλυτής έκανε μια γενικότερη αναφορά στην συγκυβέρνηση που μας προέκυψε και στην οικονομική κατάσταση που διαμορφώνεται στην χώρα μας στεκόμενος ιδιαίτερα στην έκτη δόση για την οποία τόσος λόγος έχει γίνει. (Εχουμε δημοσιεύσει τις σχετικές απόψεις του επικαλούμενοι το άρθρο του στο «Ποντίκι»).
Το ωραίο ήταν ότι όλοι οι παριστάμενοι της εκπομπής ιδιαίτερα η λαλίστατη βουλευτίνα της Ν.Δ. Ελίζα Βόζενμπεργκ κατάπιαν την γλώσσα τους και δεν παρουσίασαν τον παραμικρό αντίλογο.
 Πηγη

5 σχόλια:

free mind είπε...

Mα,αν έδιναν μια ευκαιρία στον Καζάκη,στον Κασιμάτη και τους τόσους άλλους αξιόλογους και πατριώτες που μιλάνε άλλη γλώσσα από αυτήν της εξαπάτησης που διδάχτηκαν να ομιλούν στα φυτώρια των επαγγελματιών ψευτών, οι δικοί μας διαχειριστές και που δυστχώς μόνο στα blogs έχουμε την ευκαιρία να ξεστραβωθούμε,τότε θα δινόταν στον τόπο πραγματική ελπίδα και προοπτική επιβίωσης.
Στα "κατοχικά νέα "υπάρχει ένα αφιέρωμα στην εκπορνευμένη δημοσιογραφία,εξαιρετικό.

Ανώνυμος είπε...

FREE MIND ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΠΟΤΕ ΝΑ ΑΓΓΙΞΕΙ ΕΣΤΩ ΥΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΩΤΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΗ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΑ ΝΤΟΠΙΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΜΜΕ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΠΡΑΞΗ ΤΟ ΙΔΙΟ . ΕΙΜΑΣΤΕ ΞΕΠΟΥΛΥΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΚΛΑΒΟΠΑΖΑΡΟ. ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΟΗΤΑ . ΤΟ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ ΩΣ ΤΩΡΑ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΜΕΙΣ ΟΜΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΛΕΨΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΛΥ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ .

Ανώνυμος είπε...

συμφωνω απολυτα με τον αρθρογραφο και με τον freemind και 4.0.ευτυχως που υπαρχουν και τα blogs και ανθρωποι σαν τον κ.Καζακη και ξεστραβωνουν ανθρωπους οπως και εγω ξεστραβωθηκα απο την χουντα των ΜΜΕ.ειναι τυχαιο επισης οτι η οποια αναφορα απο καποιον ομιλητη σε εθνικο νομισμα σε τηλεοπτικες πολιτικες συζητησεις κατευθειαν "σκεπαζεται" απο τους δημοσιογραφους των ΜΜΕ?δεν νομιζω!

Ανώνυμος είπε...

KAZAKH.... NA ISE KALA.....na milas stous an8ropous synexia kai o kosmos ma8eni to pistevo afto....panotous kai tous fagame tous dosilogous...............

johndoctor είπε...

Σωστός ο Καζάκης απο τους λίγους καλούς οικονομικούς αναλυτές που ειναι και Πατριώτες και αγωνιστές
Προσωπικα τον στηρίζω και διαφωνώ σε ελάχιστα απο αυτά που έχει πεί(όπως στο δημοψήφισμα)