Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2011

Ο Μάξιμος Χαρακόπουλος εισηγήθηκε διαγραφή του Πάνου Καμμένου


διότι …χαλάει το προφίλ του Σαμαρά. Φαίνεται πως οι χαρακτηρισμοί “Εθνοφύλαρχος”, “Εμμονικός” και “επικίνδυνος” για τον Αντώνη Σαμαρά, ηχούν καλύτερα στα αυτιά του κυρίου Χαρακόπουλου
Μάλλον ο κύριος Χαρακόπουλος εκτιμούν ότι η ταύτιση του κυρίου Σαμαρά με τον Αδόλφο, με τον Τάρας Μπούλμπα και οι...
χαρακτηρισμοί το κυρίου Σαμαρά ως ψεύτη, εθνικόφρονα φύλαρχου, εμμονικού και επικίνδυνου για την χώρα, αναβαθμίζουν το προφίλ του… Είναι πληροφορία της τελευταίας στιγμής, από σύσκεψη που διαδραματίστηκε στην Συγγρού. Ο κύριος Μάξιμος Χαρακόπουλος, εισηγήθηκε την διαγραφή του Πάνου Καμμένου από τη Νέα Δημοκρατία, διότι “χαλάει το προφίλ του Αντώνη Σαμαρά”! Από κοντά και ο κύριος Τασούλας υπερθεμάτισε αυτή την άποψη. Όπως λεει και ο μέγας Κλιντ Ήστγουντ στην ταινία “Ο βρώμικος Χάρρυ”, οι απόψεις είναι σαν τις Κ*λοτρυπίδες, ο καθένας έχει από μία. Η διαβάθμιση όμως των απόψεων είναι ο τόπος και ο τρόπος έκφρασης. Όταν μάλιστα οι “Απόψεις” του κυρίου Χαρακόπουλου σχετίζονται και με το επίσημο κομματικό περιοδικό που ονομάζεται – ω τι σύμπτωσις – “Απόψεις”, ε τότε αποκτούν μεγαλύτερη βαρύτητα. Με την “άποψη” λοιπόν περί διαγραφής, δεν θα ασχοληθούμε σοβαρά, αφού μία αναζήτηση στο διαδίκτυο ειδικά της τελευταίες ημέρες θα αναδείξει το πόσο τσαλακώνει το προφίλ του κυρίου Σαμαρά η πολιτική δράση του Πάνου Καμμένου. Το ανεξήγητο μυστήριο όμως είναι το κατά πόσον η παρουσία του κυρίου Χαρακόπουλου αλλά και του γλυκύτατου και ευαίσθητου κατά τα άλλα κυρίου Τασούλα στο ίδιο τραπέζι με τον κύριο Σαμαρά επηρεάζει το προφίλ του αρχηγού της Νέας Δημοκρατίας. Γιατί το λέμε;


http://www.mykonosfm981.gr/images/uploads/%CE%9A%CF%8E%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%82%20%CE%A4%CE%B1%CF%83%CE%BF%CF%8D%CE%BB%CE%B1%CF%82.jpgΜα γιατί το ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ περιοδικό “Απόψεις” που μαεστρικά δημιουργεί ο Μάξιμος Χαρακόπουλος και αποστέλλεται σε χιλιάδες νεοδημοκράτες, περιλαμβάνει ΜΜ”Ε” και αρθρογράφους που αν μη τι άλλο έχουν εκστομίσει εκφράσεις περίεργες για το προφίλ του αρχηγού της Νέας Δημοκρατίας. Ίσως ο κύριος Χαρακόπουλος και ο κύριος Τασούλας να τις θεωρούν ευεργετικές για το προφίλ του Αρχηγού, όμως οι Νεοδημοκράτες μάλλον έχουν αντίθετη άποψη.
Άποψη που είχε εκφραστεί μέσα στο άρθρο που είχαμε δημοσιεύσει παλαιότερα και το παραθέτουμε πάλι αυτούσιο:

Είναι “Εθνικόφρων φύλαρχος” και “εμμονικός” ο Αντώνης Σαμαράς κύριε Μάξιμε Χαρακόπουλε;

Ίσως να είναι και αυτό μία άποψη. Μπορεί όμως να προβάλλονται μέσω του επίσημου περιοδικού της ΝΔ μέσα που πρεσβεύουν τέτοιες απόψεις;

Είναι εμμονικός ο Σαμαράς κύριε Χαρακόπουλε; Είναι θεατρίνος; Τιμά ψευδώς το δάκρυ του εθνάρχη; Η άρνηση του για συναίνεση θα οδηγήσει το αεροπλάνο που λέγεται Ελλάδα στην καταστροφή;
Είναι δυνατόν να προβάλλετε κύριε Χαρακόπουλε διαδικτυακά μέσα που φιλοξενούν τέτοιες απόψεις μέσα από ένα έντυπο που χρηματοδοτείται από το κόμμα; Με ποιά λογική κύριε Χαρακόπουλε; Με ποιό δικαίωμα παραπέμπετε τους αναγνώστες του εντύπου που το κόμμα σας έχει εμπιστευθεί, σε ιστοτόπους που συκοφαντούν ελεεινά παρουσιάζοντας ως “αδόλφο”τον Αντώνη Σαμαρά;
Θα μπορούσαν να δικαιολογηθούν τέτοιες “απόψεις” εάν διατυπώνονταν στον παροξυσμό της εσωκομματικής κόντρας. Όχι όμως όταν διατυπώνονται στις 10/2/2010 μέσα από το site “protagon” που συνεχίζετε να προβάλλετε. Την ίδια στιγμή που η κυβέρνηση του μνημονίου έσερνε την χώρα στα νύχια του ΔΝΤ, κάποιοι δημοσιογράφαροι θεωρούσαν σκόπιμο να ασχοληθούν με τις πατριωτικές θέσεις του Σαμαρά, χαρακτηρίζοντας τον απαξιωτικά μεταξύ άλλων:
“με στρατηγική Βουκεφάλα”
“Ο Αντώνης Σαμαράς δεν νοιάζεται για τη σύγχρονη ελληνική πραγματικότητα επειδή η ιδεολογία του του υπαγορεύει να διεκδικήσει μια άλλη πραγματικότητα: την πραγματικότητα του εθνικού οχυρού, της κλειστής πλην τίμιας Ελλάδος, της εθνικής καθαρότητος.”
“ούτε ξέρει ούτε και τον νοιάζει η ανθρωπιστική διάσταση του προβλήματος”
“θα ντρεπόταν τουλάχιστον για την κατάσταση στην υποδιεύθυνση αλλοδαπών”
“Και ως αρχηγός της ΝΔ πολιτεύεται όπως πολιτευόταν: σαν εθνικόφρων φύλαρχος.”
Αλλά και ο αρθρογράφος του οποίου το άρθρο φιλοξενείτε, ο γνωστός που χαρακτήρισε “Άθλιο σφάχτη λαών” τον Μ. Αλέξανδρο, καταλήγει σε άρθρο του στις 30/5/2011 ως εξής:
“Οι –ίσως σωστές- εμμονές του κ. Σαμαρά στην προκειμένη περίπτωση και η άρνηση του να διαπραγματευτεί μπορεί με τον ίδιο τρόπο να οδηγήσουν και το αεροπλάνο που λέγεται «Ελλάδα» στην καταστροφή.”!!
Και για το κερασάκι; 15 χρόνια μετά, ο Αντώνης Σαμαράς επενδύει στη λήθη των γεγονότων εκείνων και διαδίδει ψευδώς ότι τιμούσε το «δάκρυ του Εθνάρχη». Φυσικά, στο protagon.
Διαβάστε επίσης: Άθλιος Σφάχτης λαών και ο Σαμαράς! Μισότρελλοι, αλαφροΐσκιωτοι και “I see dead people” στη μάχη της διαδοχής!

Πηγη

Το άρθρο είναι απο το olympia.Εμείς κρατάμε οτι θέλουν να διαγράψουν τον Καμμένο.Ας το κάνουν,ας ψηφίσουν και την δανειακή για να ξεμπερδέψουμε μια και καλή και απο τη ΝΔ.

20 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Α ΡΕ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΔΕΣ...
ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΦΕΥΓΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΑΝΕ ΚΟΜΜΑ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ, ΘΑ ΤΡΕΧΑΤΕ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΤΟΥ.
ΚΑΝΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΜΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΤΕ ΤΑ ΝΕΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ, ΑΦΟΥ ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ ΟΛΑ, ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΛΟΥΣ.

Αλ Καπονε είπε...

“χαλάει το προφίλ του Αντώνη Σαμαρά”; Αλλά λέει την αλήθεια έτσι δεν είναι;

Αν έκανε ο Καμμενος κόμμα θα βλέπατε που θα πήγαινε ο Σαμάρας ,θα ον έστελναν να πάει να φτιάξη κάνα Σαμάρι γιατί για ανώτερα δεν είναι άξιος και ας λέει που από γνώμη μου πολλά λέει και τίποτα δεν κάνει ο Σαμάρας.

Ανώνυμος είπε...

ΧΑΡΑΚΟΠΟΥΛΕ, ΟΥΤΕ ΤΟ ΜΙΣΟ ΑΡΧΙΔΙ ΤΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ.

Ανώνυμος είπε...

BILDERBERG OLOI

Ανώνυμος είπε...

ΕΓΚΡΙΝΩ ΚΑΙ ΕΠΑΥΞΑΝΩ
ΕΣΕΙΣ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΤΡΙΧΑ
ΑΠΟ ΤΑ ΤΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΠΟΥ ΠΕΦΤΕΙ.
ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΣΑΝ ΚΟΜΜΑ ΔΙΟΤΙ ΠΟΥΛΗΣΑΤΕ ΤΟΥΣ ΦΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΣΑΣ.
Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΟΡΙΣΜΕΝΗ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΖΗΣΕΙ
ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΜΕ ΚΟΤΕΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ.
ΓΙ ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΤΗ ΧΑΛΑΕΙ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ.ΚΟΤΕΣ ΛΥΡΑΤΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

μαλλον ο ιδιος ο ΠΚ θα παραιτηθει μονος του αν η ΝΔ ψηφισει την δανειακη συμβαση εσχατης προδοσιας

Ανώνυμος είπε...

Ολοι οι λεχριτες, κρατικοδιαιτοι λιμοκοντοροι, μασονακια του κερατα, ζηλευουν οποιον δρα ελευθερα και θελουν να του κοψουν το κεφαλι.
Χαρακοπουλε, οπως λεει και το ονομα σου μονο να χαρακωνεις τους αλλους ξερεις. Χαφιε της νεας ταξης λουφαξε στην γωνιά σου γιατι εισαι ενας αναξιος δουλος των παγκοσμιοποιητων.

Ανώνυμος είπε...

Διαγράψτε τον ρο παλιό μουνια και θα δείτε τη συνέχεια ,ζορίζεστε διότι στην παράταξη σας είναι ο μοναδικός που καβαλάει αρμίδια στα σκέλια του. Κότες
Ε κότες .

Ανώνυμος είπε...

Ρε Πανο προχώρα να κάνεις κόμμα θα σε στηρίξουμε από το υστέρημα μας όλος ο ΛΑΌς

Ανώνυμος είπε...

Πως θα μπορουσε να αυξηθει η δημοτικοτητα του ρε παιδια, να γινει ευρεως γνωστος, να πεισει και αλλον κοσμο και να τον "πιεσουμε" να κανει το δικο του κομμα ή να γινει αρχηγος σε καποιο υπαρχον με τις δικες του προσθαφαιρεσεις..ειναι κριμα να χαθει αυτος ο ανθρωπος απο την πολιτικη..θα πρεπει να ειναι ηλιθιος ή προδοτης αν καποιος δεν τον στηριξει αυτον τον πολιτικο..εννοειται δεν στηριζω το κομμα του αλλα τον συγκεκριμενο συμφωνα με αυτα που εχει πει στη Βουλη και στη συνεντευξη που εδωσε στο anti-ntp.blogspot.com

free mind είπε...

Σύμφωνα με την σοφία του λαού μας "όποιος έχει μύγα μυγιάζεται".
Αυτοί θίγονται μόνο αν αναφέρεις την προστάτιδα θεά τους Μασονική στοά.
Και αποδείξας του λόγου το αληθές,απειλεί.
Αλλά στα think tank,τις μασονικές στοές,ή ιστορία υφίσταται βιασμό άνευ προηγουμένου όπως προκήυπτει από την κουρελόχαρτο επιχειρηματολογία του,άρα η διαστροφή δεν σταματάει στα όργια και τις σεξουαλικές διαστροφές,προχωράει και στον εγκέφαλο.
Δεν μας είπε όμως γιατί κόπτονται όλοι να οικειοποιηθούν τον Μ.Αλέξανδρο.Και γιατί για τους μασόνους αποτελεί μέγα εχθρό?

Ανώνυμος είπε...

Μάξιμε Χαρακόπουλε εισαι εσυ
εθνικόφρονας φύλαρχος, εμμονικο τσιρακι
του νεο κοτσαμπαση Σαμαρα του κερατα
μην πιανεισ στο στομα σου δεν εισαι ικανος ουτε για τα κοπρανα του πατριωτη καμενου
Αυτουνου καικε η γουνα του που εμπλεξε μαζι σας
με την κολοφαρα σας κολοτσιρακια και κολοκοτσαμπασιδια ουστ κοπροσκυλα................

Ανώνυμος είπε...

ΕΠΟΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΒΡΑΙΟΕΙΔΗ ΤΗΣ Ν.Δ. ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΡΑΚΑΤΑΕΝΟΧΛΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ.
....ΞΥΔΑΚΙ...ΞΥΔΑΚΙ...

Ανώνυμος είπε...

Αντε πνίξου Χαρακόπουλε!!!

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΝΟΝΟΜΑΤΕ ΠΑΛΗΚΑΡΙ ΠΑΝΟ ΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗ Ν.Δ.ΙΔΡΥΣΕ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΚΟΜΑ ΚΑΙ ΠΑΡΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΑΦΘΑΡΤΟΥΣ Κ ΑΞΙΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ 50%.ΕΧΧΩ ΚΙ ΕΓΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΟΠΩΣ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ.ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΨΗΦΙΣΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΠΑΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΩ ΤΗ Ν.Δ.ΑΥΤΑ ΣΤΑ ΛΕΕΙ ΕΝΑΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΠΟΥ ΕΛΑΒΕ ΜΕΡΟΣ ΣΤΗΝ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΤΗΣ Ν.Δ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕ ΤΟ ΣΑΜΑΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΕΙ Η ΠΟΥΛΗΜΕΝΗ ΚΑΒΟΝΤΟΡΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΞΙΜΟΣ;;;;;;ΤΙ ΟΝΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ;;ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΩΛΟΕΒΡΑΙΟΣ ΕΙΝΑΙ, ΠΟΡΝΗ ΤΗΣ ΝΤΠ.ΜΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ...ΤΟΣΟ ΒΟΔΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ;;;

Ανώνυμος είπε...

ε βεβαια χαλαει το προφιλ του σαμαρα,σε αυτο συμφωνουμε,ΔΙΟΤΙ ο σαμαρας οδευει προς δοσιλογικη κυβερνηση-τσολακογλου και ο καμμενος ΕΠΙΣΚΙΑΖΕΙ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ

Ανώνυμος είπε...

αν είναι ετσι ειναι τραγικο

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΜΟΡΤΕΣ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕΓΑΛΗ ΧΑΡΗ ΑΝ ΤΟΝ ΔΙΩΧΝΑΤΕ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΓΑΜΗΣΕΙ ΟΛΟΥΣ, ΠΑΛΙΟΛΙΝΑΤΣΕΣ.
ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥ.

Σάκης είπε...

Έγινε διάψευση απο τον Πανο στο Olympia.gr

Ο Χαρακοπουλος λέει ψέματα.

http://olympia.gr/2011/11/06/ο-μάξιμος-χαρακόπουλος-διαψεύδει-κατ/