Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2011

Άγριο δάγκωμα ΚΑΖΑΚΗ ΣΕ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ


10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά, έλεος με τον Καζάκη!
Εκτός από τα οικονομικά, όλα τα υπόλοιπα είναι αναμασημένη τροφή!
Δεν υπάρχει "Παλλαϊκό Μέτωπο", μόνο με αυτούς που εγκρίνει η ιδεολογία μας!
Η μαγκιά είναι να προσπαθήσεις να συνθέσεις τα φαινομενικά ασύνδετα και όχι να επιλέγεις τους πρώην συντρόφους σου!
Η μαγκιά είναι να παραδέχεσαι κάποια "καλά" που έχει κάνει και η "άλλη μεριά" και όχι να τα αποσιωπάς!
Η μαγκιά -ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ- είναι η αυτοκριτική και όχι το "όλα καλώς καμωμένα"!
Εκτός από τα υλιστικά-οικονομίστικα, έχει να μας πει τίποτε άλλο; Άμυνα, Ασφάλεια του πολίτη, Προσανατολισμός της Παιδείας, Πολιτισμός(όχι "στρατευμένος"), Εθνικά θέματα(Κύπρος,Μακεδονία,Βορειος Ήπειρος);
Αν δε μιλήσει γι αυτά και δεν "ανοιχτεί" και στην άλλη όχθη του ποταμού, μην τσιμπάτε συμπατριώτες! Θα αποδειχθεί ο Καρατζαφέρης της "Αριστεράς", το τυράκι των "καθημερινών προβλημάτων" που θα σας εμποδίσει να δείτε τη φάκα του Εθνικού διχασμού!

Ανώνυμος είπε...

μην παρασύρεσε αδερφέ ο Αδωνις δεν αντιπροσοπεύει αυτο που εχουν στο μυαλο τους οι πατριωτες...

Ανώνυμος είπε...

Ο κ. Καζάκης, ανεξάρτητα από τα όποια σωστά λέει, κάνει εμφανώς προπαγάνδα υπέρ της αριστεράς. Το γεγονός ότι είναι εξαιρετικά εύγλωττος, κάνει την προπαγάνδα του πιο ελκυστική. Εγώ δεν τον εμπιστεύομαι καθόλου δεδομένου του ότι και το παρελθόν του δεν είναι καθόλου πατριωτικό. Και δεν τον βλέπω καθόλου να αποκηρύσσει το παρελθόν του. Μακριά...

Ανώνυμος είπε...

Φίλε 1.47...
Σαφώς και δε με εκφράζει ο Άδωνις!
Θα δεχθώ, όμως, την κριτική στον Μπουμπούκο, από ανθρώπους που έχουν τα κότσια να κάνουν αυτοκριτική και να αποκυρήξουν τους επαναστάτες με τα καλάσνικωφ!
Κανείς δεν έχει το μονοπώλιο της λαϊκής δυσαρέσκειας και το αλάθητο του πάπα!
Το παραμύθι ότι η Αριστερά -ΚΑΙ ΜΟΝΟ- ενδιαφέρεται για το Λαό, πρέπει να τελειώνει!
Ιδιαιτέρως από ανθρώπους που λένε ότι δε νοιάζονται για ιδεολογικές ταμπέλες!
Ειδάλλως, είναι όλα εκ του πονηρού...!

Ανώνυμος είπε...

KAZAKH ΠΑΡΕ ΕΝΑ ΚΙΛΟ ΞΥΔΙ ΚΑΙ ΠΛΥΣΟΥ ΜΕ ΜΠΕΝΤΑΝΤΙΝ

Ανώνυμος είπε...

Κομουνιστικές παπαριες από τον Καζακη

Ανώνυμος είπε...

παιδια το τελευταιο που πρεπει να μας απασχολει τη συγκεκριμενη περιοδο ειναι οι ιδεολογικες διαφορεσ μας.οσοι δεν κανετε συγκεκριμενη προπαγανδα μην μπενετε στο τριπακη που θα προσπαθησουν να μας βαλουν οι μασωνοι.στις συγκεντρωσεις ολοι με μια φωνη λεγαμε,δεν υπαρχει δεξια δεν υπαρχει αριστερα μονο κοκκαλα υπαρχουν των ελληνων τα ΙΕΡΑ.και δεν νομιζω να ανηκαμε ολοι στον ιδιο πολιτικο χωρο.ειναι ευπροσδεκτοι ολοι οι ελληνες πατριοτες τη χρονικη περιοδο που διανηουμε που μπορουν να βοηθησουν,για να γινουμε ολοι μαζι μια χιονοστιφαδα που θα καταστρεψει τα αρωστα σχεδια τους.

Ανώνυμος είπε...

ΟΠΟΙΟΣ ΒΑΖΕΙ ΣΗΜΑΙΑ ΚΟΜΑΤΟΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΙΠΡΟΔΟΤΗΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΔΗΑΛΑΔΗ ΠΩΣ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΕΙΣ;

Ανώνυμος είπε...

Όποιος με οποιοδήποτε τρόπο προβάλει ιδεολογία που αντί να ενώνει διχάζει το λαό και διαφοροποιείται απο το γενικό εθνικό συμφέρον, τότε αυτός ή αυτοί είναι κατά πολύ επικινδυνέστεροι απο τους υπάρχοντες πολιτικούς.
Διότι οι σημερινοί προδότες πολιτικοί στην ουσία ένωσαν το λαό με το ξεμασκάρεμα τους,ενώ οι σημερινοί "κοματικόμυαλοι" είναι ικανοί να προκαλέσουν ΕΜΦΥΛΙΟ !!!
ΠΡΟΣΟΧΗ, ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΛΟΙΠΟΝ !
ΠΡΟΣΟΧΗ !!!

Ανώνυμος είπε...

καποιους τους τσουζει ασχημα ο Καζακης.δεν πειραζει ομως,αφου σας αρεσουν οι κωλοτουμπες,βιτσια ειναι αυτα.δεν ειναι τυχαιο ομως οτι αυτα που λεει δεν τα ακους στα ΜΜΕ και αναφερομαι στο οικονομικο θεμα,τον φοβο στο να γυρισουμε σε εθνικο νομισμα.οσο αφορα για τον Αδωνι..ε ενταξει ας σοβαρευτουμε λιγο,ειναι εκτος πραγματικοτητας ο μπουμπουκος.