Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2011

Περιμένω την καταστροφή...


Περιμένω την καταστροφή, δηλαδή την απόλυση, το τέλος μιας καριέρας που δε μ' ενδιέφερε ιδιαίτερα, το βίαιο τέλος της καταναλωτικής μου μανίας, τη μέρα που δε θα έχω 4 ευρώ να πάρω καπνό και ίσως και να δακρύσω από τα νεύρα μου...


Περιμένω την καταστροφή, δηλαδή τη μέρα που θα ξυπνήσω φτωχότερη και δε θα έχω βενζίνη στο αυτοκίνητο, αλλά δε θα πρέπει να πάω στη δουλειά και ίσως πάρω το ποδήλατο και πάω στην εσπλανάδα να δω τη βρώμικη θάλασσα-που όμως θάλασσα είναι και στο βάθος έχει ορίζοντα και είναι και πιο ωραία από την πλατεία Ομονοίας όπως και να το κάνουμε..

Περιμένω την καταστροφή, τη μέρα που θα πρέπει να στείλω βιογραφικά, θα γίνω δημιουργική, θα σκεφτώ νέες λύσεις, νέες καριέρες σε μια πόλη άδεια από κέφια και ευκαιρίες…

Οι φίλοι μου είναι μελαγχολικοί και σκεπτικοί και δε βρίσκουν δουλειές και στεναχωριούνται και διαδηλώνουν και θυμώνουν και μετά απογοητεύονται.. Και περιμένω κι εγώ και οι φίλοι μου την καταστροφή..

Και περιμένω όμως και τη μέρα που θα κατέβω Πειραιά, θα μπω στο «Μύκονος» και θα βγω στον Εύδηλο χωρίς να έχω κλείσει επιστροφή… θα φτάσω στο Καραβόσταμο από έναν αμαξωτό γεμάτο γνώριμες μυρωδιές κι αν έχει και ήλιο που βασιλεύει ίσως συγκινηθώ και λίγο… Θα αγκαλιάσω τους γονείς μου, θα φιλήσω τα γατιά κι ας είναι βρώμικα με τσιμπούρια και θα μπω στο σπίτι μου που θα μυρίζει στην αρχή λίγο μούχλα.. Αυτή η γλυκιά μελαγχολία θα με πλημμυρίσει, αλλά θα ξεχάσω για λίγο την καταστροφή τρώγοντας μπουρέκια δίπλα στο τζάκι- κι αν έχει και καθούρα για ακόμα περισσότερο..

Περιμένω την καταστροφή, τη μέρα που θα πάρω αποφάσεις, θα κάνω αλλαγές, θα απογοητευτώ, θα ενθουσιαστώ και ίσως θα ξαναπογοητευτώ με τα νέα μου σχέδια, που όμως νέα θα είναι, και όσο να 'ναι δε θα τα βαρεθώ κι αμέσως…

Περιμένω την καταστροφή, της ρουτίνας μου, της μέρας-της-μαρμότας μου, της ασφάλειας που μου δίνει η συνήθεια η μονότονη.. Και περιμένω να καλωσορίσω την ανασφάλεια και την αλλαγή, κι εγώ κι άλλοι πολλοί μαζί μου, και νέοι και γέροι και παιδιά..Και ο καθένας με τη φαντασία του βάζει άλλες μουτσούνες στο φόβο του..

Όμως περιμένω την καταστροφή με ανυπομονησία, ανυπομονώ να φτιάξω μια άλλη εβδομάδα, που εντάξει, μπορεί να είναι χειρότερη. Κι ύστερα κι άλλη κι άλλη και στις τέσσερις ένας μήνας και ποιός ξέρει τι θα γίνει σε ένα-δυο μήνες ε;

Μα τώρα ο ήλιος λάμπει κι έχει μια ωραία φθινοπωρινή μέρα δροσερή.. κι εγώ μπροστά σε μια οθόνη, περιμένω την καταστροφή για να χαμογελάσω, να βγω να λιαστώ και να περπατήσω!

Περιμένω την καταστροφή. Την αλλαγή ήθελα να πω.. την αλλαγή!

Σχόλιο Αναγνώστριας

15 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

o satanas erhete ke aftoi onirevonte mpourekia

ti na po re pedia
tetios ipnos ke partakismos

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ παλιοσκερβελέδες της Νέας Δημοκρατίας θα μας τρελάνετε. Δωσίλογοι είστε σαν αυτούς τους Βουλευτές του Μπατσοκ φορέσατε την ίδια ρόμπα.
Δωσίλογοι είστε και θα δώσετε λόγο στον Ελληνικό λαό. Το ξέρετε ότι εχέτε πλάκα με τον να παίζετε τους αντιστασιακούς. Αν έχετε κουράγιο ψηφίστε να φέρετε τους επικυρίαρχους στην πατρίδα μας.
Στο τέλος θα δικαστειτε για αυτο. Ο,τι κάνετε ειναι αντισυνταγματικο εχετε βγεί εξω απο τα ορια της συνταγματικότητας απευθυνεστε σε μογγολους δεν σας πιστεύει κανεις.

ΕΞΩ ΟΙ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ ΤΟ ΓΟΥΔΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ

ΖΗΤΩ Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ
ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Σιγά...τους ξεκούφανες...

Ανώνυμος είπε...

Καλα ρε 12.47 απ'οσα εγραψε το κοριτσι εσυ εμεινες στο μπουρεκακι....;;εσυ ακομα στον σατανα πιστευεις...;Κρινεις κιολας τα ονειρα των αλλων..και μιλας για υπνο με (υ) αδερφε οχι με (i)...αιντε βλακακο.Aυτο μας εφτασε σε αυτα τα χαλια το να κριτικαρουμε ολους τους αλλους εκτος απο τον εαυτο μας..εσυ περιμενε το θεο να σε σωσει...

Ανώνυμος είπε...

Ρε μη μπαίνετε στο τριπάκι δεν έχω λεφτά,πάω να φουντάρω. Στο μυαλό είναι ο στόχος, το νού σου έ;(Γώγου).Οποιος δεν έχει τίποτα,δεν έχει και τίποτα να χάσει.
Διάβασε τίποτα καλό και πάνε στη φύση να περάσεις μόρτικα.


"Το εγχειρίδιο του καλού κλέφτη", του Ηλία Πετρόπουλου
"Ό,τι είναι κόντρα στην Εκκλησία / με γεμίζει χαρά. / Ό,τι βλάπτει την Τάξη / συντείνει στην γαλήνη μου. / Ό,τι αντίκειται στην ηθική / ωφελεί την υγεία μου. Βεβαίως τυγχάνω υποχρεωτικώς έλλην, αλλά η χώρα μου με κουρελιάζει. Δεν θάθελα να ξαναπατήσω στην Αθήνα. Και είπα στη γυναίκα μου: - όταν ψοφήσω, εδώ, στο Παρίσι, να κάψεις το κουφάρι μου στο κρεματόριο και να ρίξεις τις στάχτες στον υπόνομο. Τέτοια είναι η διαθήκη μου. " Ηλίας Πετρόπουλος

http://www.4shared.com/dir/QfKYOF65/__online.html#dir=19094211

http://www.multiupload.com/LX9IT0QIIP

http://e-vivlia.blogspot.com/2007/11/blog-post_8012.html

Ανώνυμος είπε...

http://exthrostoumalaka.blogspot.com/2011/11/blog-post_5763.html

Ανώνυμος είπε...

ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ

Τους παρακολουθούσαμε τόσα χρόνια να μαλώνουν «σαν τα σκυλιά»(ζητώ ειλικρινά συγγνώμη από τα σκυλιά για την παρομοίωση), και ακόμη και στις κρισιμότερες Εθνικές περιόδους να βρίσκονται πάντα σε διένεξη και ποτέ να μη τα βρίσκουν για το καλό της Πατρίδας μας, συμπαρασύροντας δυστυχώς στη διχόνοια και τη διαίρεση,και τους μετά από τόσα χρόνια «κατάλληλης διαπαιδαγώγησης» υπνωτισμένους και σαν τα ζώα σεξουαλικά αποχαυνωμένους Έλληνες!
Ενώ τώρα ……
Τώρα που η Ελλάδα μας κρέμεται από μια κλωστή για την πλήρη καταστροφή και παράδοση της στους εχθρούς της...
Τώρα που έπρεπε να βρίσκονται σε φοβερή, «έως θανάτου» διένεξη και ρήξη μεταξύ τους, για την απίστευτα επαίσχυντη και μοναδική στη παγκόσμια ιστορία ομαδική προδοσία ενός Έθνους, από αυτούς που το ίδιο ανέβασε στα «Υψηλά» για να το προστατεύουν !!!..........
τώρα αντιθέτως τους βλέπουμε (οι περισσότεροι φανερά και οι «λίγοι» συγκαλυμμένα) να βαδίζουν όλοι αδελφωμένοι!!! και με πλήρη σύμπνοια !!! για το πλήρες ξεπούλημα της Πατρίδας τους!!! και μαζί των αδελφών τους και συμπατριωτών τους !!! Δεν το χωράει ο νούς του ανθρώπου!!!Τι Ντροπή!!Τι φοβερή κατάντια Θεέ μου!!! Εφάμιλη της προδοσίας του ΙΟΥΔΑ….
Μα πως το αντέχει η συνείδηση σας; Πώς είναι δυνατόν;;;
Και όλα αυτά για μια καρέκλα….για μια καρέκλα ρε ;;; για 30 αργύρια ρε;;;;Τι παράνοια είναι αυτή;;Μα δεν καταλαβαίνετε τι κάνετε; Τσιπαρισμένοι είστε όλοι σας σας ;;;
Αν δεν το έχετε καταλάβει ακόμη…είστε οι πλέον κατάπτυστοι .πολιτικοί όλων των αιώνων!
301 ΕΦΙΑΛΤΕΣ
301 ΙΟΥΔΕΣ
. ….…
ΚΑΗΜΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΠΟΥ ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΤΕ ΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΨΥΧΗ ΣΑΣ ΣΤΟ ΔΙΑΒΟΛΟ ΚΑΙ ΕΞΑΠΑΤΗΣΑΤΕ ΕΝΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΛΑΟ ΓΙΑ ΤΗ «ΣΤΙΓΜΙΑΙΑ» ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΗ ΣΑΣ ΕΔΩ ΚΑΤΩ ΣΤΗ ΓΗ.
ΑΥΤΗ Η ΖΩΗ ΟΜΩΣ, ΩΣ ΟΝΕΙΡΟ ΑΝΤΙΠΑΡΕΡΧΕΤΑΙ!
ΑΠΟΚΕΙΤΑΙ ΤΟΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙΣ ΑΠΑΞ ΑΠΟΘΑΝΕΙΝ, ΜΕΤΑ ΤΑΥΤΑ, ΚΡΙΣΙΣ..!!!….
ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΑΣ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΗ ΑΙΩΝΙΑ ΚΟΛΑΣΙΣ!!!

ΠΩΣ ΘΑ ΓΛΥΤΩΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ;
ΠΩΣ ΘΑ ΓΛΥΤΩΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ;
ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ ΑΥΤΗ Η ΩΡΑ;

ΣΑΣ ΠΡΟΤΡΕΠΟΥΜΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ, ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΤΕ ΤΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΑΥΤΗ ΠΟΡΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΤΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΑΠΟ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΚΑ,ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΠΙΕΙΚΕΙΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΑΣ.

ΠΡΟΣΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝ ΑΝΑΜΟΝΗ ΤΗΣ ΜΕΤΑΝΟΙΑΣ ΣΑΣ…
………….
ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΕΠΙΣΗΣ,ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΝΑ ΣΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΤΕ ΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΣΤΟ ΔΙΑΒΟΛΟ.

Ε Ι Ν Α Ι Α Δ Υ Ν Α Τ Ο Ν
ΠΡΟΤΙΜΟΥΜΕ ΦΟΡΕΣ ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ
(ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ)

ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΑΜΑ ΛΑΧΕΙ….ΔΕΝ ΚΟΛΩΝΟΥΜΕ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟ ΞΕΧΑΣΑΤΕ;;;

Ανώνυμος είπε...

αν περιμενεις την αλλαγη η την καταστροφη μπροστα στον υπολογιστη σου,τοτε θα περιμενεις πολυ ακομα.
εκτος και σου καει το motherboard,τοτε τουλαχιστον θα περιμενεις κατι πρατοντας και οχι κοιτοντας το pc σου.
οσο καθεσαι μην περιμενεις τιποτα.
βεβαια υσχυει για ολους μας και οχι μονο για εσενα.

marycraft είπε...

Μ εχει εκνευρίσει η καθολική αρνητίλα για τα πάντα που βγαίνει κι απ τα blogs και δεν ακούω προτάσεις ή ιδέες για τίποτα,παρα μόνο κατηγόριες.Κάθετι έχει και τα θετική του πλευρά.Για τους λόγους που γνωρίζουμε όλοι,φέρανε αυτόν τον τραπεζίτη που όμως ίσως ,μέσα σ όλα,να βαλει σε τάξη το μπουρδέλο που λέγεται δημόσιο στην Ελλάδα,δεν τον φέρανε για να ανατρέψει το σύστημα!!Την Κατίνα του χωριού να βάζανε δηλαδη γι αυτή τη δουλειά?Γιατί,ακόμα κι αν καταφέρναμε μια επανάσταση-λέμε τώρα-αυτή χώρα ΠΑΛΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΘΑ ΠΑΡΕΜΕΝΕ,με όλους αυτούς τους κρατικοδιαιτους,τους κομματοθρεμμενους,πονηροβλαχους homo-λαμογιο-Ελληναράδες να παρασίτούν και να πίνουν το αίμα των άλλων μισών εξαθλιωμένων-κακομοίρηδων Ελλήνων.Και το κεφάλαιο,κεφάλαιο,στη θέση του πάντα.Δεν είναι απαραίτητο να καθαρίσει αυτή η αδικία?Δε λέω οτι θα γίνει σίγουρα,πάντως αυτή την τάση εχουν οι τεχνοκράτες αυτού του τύπου
Μήπως να κάνουμε και τίποτα πρακτικό,εμείς οι αντιεξουσιαστές του πληκτρολογίου αντί να βρίζουμε συνέχεια?Να ακούμε και καμιά ιδέα.


Η ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ

Αγαπητή μελλοντική άνεργη,ίσως δε χρειαστεί να στείλεις βιογραφικά.
Σε περίπτωση που έχετε τίποτα χωραφάκια απ τον παππού σου και σ ενδιαφέρει η καλλιέργεια του φυτού του μέλλοντος(υπάρχει βρώμικος πόλεμος των βιομηχανιών ζαχαρης κ φαρμακευτικων που μας θέλουν όλους άρρωστους,αλλά τα πράγματα βελτιώνονται)κοιταξε για καλλιέργεια στέβιας.Εγώ πάντως το έψαξα και θα βάλω ,τουλάχιστον για δική μου κατανάλωση.Δε θα παχαίνουμε κιόλας :)

Κύριος ομιλητής ο Γεωπόνος- ερευνητής Παύλος Καπόγλου, συγγραφέας του βιβλίου:
«ΣΤΕΒΙΑ- γλυκιά, αλλά αθώα. Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΤΗΣ ΣΤΕΒΙΑΣ»
Η Στέβια αποκαλείται «το μαγικό φυτό της νέας χιλιετίας»
Η Στεβιοζάχαρη θεωρείται «η ζάχαρη του μέλλοντος»
Είναι 300 φορές πιο γλυκιά από τη ζάχαρη, αλλά χωρίς θερμίδες.
Ήλθε η ώρα της Στέβιας και η καλλιέργεια της θα ξεκινήσει το 2012.

Η στέβια (stevia rebaudiana) είναι ένα μικρό βότανο που ανακαλύφθηκε το 1987 στα υψίπεδα της Παραγουάης. Είναι 150 έως και 300 φορές πιο γλυκειά από τη ζάχαρη, αλλά με σχεδόν θερμιδική περιεκτικότητα. Οι μεγαλύτεροι χρήστες της stevia και των γλυκαντικών παραγόντων της (στεβιοσίδη, ρεμπαντουοσίδη) είναι η βιομηχανία τροφίμων, ποτών, ζαχαροπλαστικής και η φαρμακευτική βιομηχανία.

Η ευρωπαϊκή αρχή ασφαλείας τροφίμων ( EFSA) τον Απρίλιο του 2010 ανακοίνωσε ότι τοξικολογικά, ότι η stevia είναι τελείως ασφαλής για την ανθρώπινη υγεία. Ως ημερήσια δοσολογία θεσπίζονται τα 4mg/kg bw/day.*

* EFSA Journal 2010:8(4):1537 www.efsa.europa.eu



Στην Ελλάδα προσωρινά απαγορεύεται ως συστατικό σε τροφές, αλλά επιτρέπεται μόνο για οδοντιατρική και καλλυντική χρήση.

Μετά την απόφαση της EFSA, η οποία κατατάσσει την stevia ακίνδυνη ως τρόφιμο, αναμένεται νομοθετική ρύθμιση, έτσι ώστε να καλλιεργηθεί και στην Ελλάδα αντί του καπνού αφού η μελλοντική τεράστεια ζήτηση, θα λύσει το οικονομικό σημερινό αδιέξοδο των Ελλήνων αγροτών, επιφέροντας πλούτο στη χώρα μας από τις εξαγωγές. Οι αγρατικοί συνεταιρισμοί είναι ενημερωμένοι σχετικά με τη stevia και περιμένουν τη θετική είδηση από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Σήμερα η stevia χρησιμοποιείται ελεύθερα στις Η.Π.Α., Ελβετία, Ιαπωνία, Γαλλία (26-08-2009, Νο 1333 / 2008), Κίνα και λατινική Αμερική.

Η Coca Cola καθώς και η Pepsi χρησιμοποιούν ήδη τη stevia στα προϊόντα τους.

Η stevia εκτός του ότι υποκαθιστά τη ζάχαρη για τους διαβητικούς, έχει επιπλέον αντιυπερτασικές, αντιβακτηριδιακές, αντιοξειδωτικές, καρδιοτονωτικές, επουλωτικές ιδιότητες. Χρησιμοποιείται επίσης κατά της τερηδόνας, ρυθμίζει το ζάχαρο στο αίμα και περιποιείται το δέρμα.

Ανώνυμος είπε...

Εγκληματίες και οι δυό τους,ο ένας ξεδιάντροπα επί 2 χρόνια τα διέλυσε όλα ο άλλος υποκριτής και απατεώνας συμπράττει με τον αρχιλήσταρχο!

Ανώνυμος είπε...

εγω φιλη μου ηδη την ζω την καταστροφη...αλλα ακομα ελπιζω οσο ο ηλιος μου χαιδευει το προσωπο....

Ανώνυμος είπε...

ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ,ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΘΡΗΣΞΕΙΑΣ,ΛΑΟΘΑΛΑΣΣΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΩΝ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ

maria είπε...

ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ,ΑΛΛΑ ΑΝ ΔΕΝ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ,ΑΣ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ.

Χρηστος Π. είπε...

Ρε παιδια να ρωτησω κατι; γιατι ειστε τοσο απαισιοδοξοι; Συμφωνα με δημοσκοπηση της Καπα Ρησερτς για το Βημα της Κυριακης ολα πανε ρολοι... Οι πολιτες ειναι ολοι ευχαριστημενοι κι ενα μηδαμινο ποσοστο οπως εμεις εδω οι λιγοι ειναι οργισμενοι... Μα τι στο καλο; Εμεις ειμαστε οι αντιδραστικοι και μαγκουφηδες και το υπολοιπο 80% ειναι οι νορμαλ; Η στραβος ειναι ο γιαλος η στραβα αρμενιζουμε... Μαλλον το πρωτο...

Ανώνυμος είπε...

MIA'ZWH PSHFIZATAI TOUS SATANADES' ??? POLITHKI+DIAVOLOS=H POLITHKI...DIAVALI...THN,AN8ROPINI...SYNIDISI...SAS...KSEPOULANE...KANONIKA...OLOUS...OSOUS...ASXOLOUNTE,VASIKA....ME ,AFTOUS,KALIMOU/FILH//STIN Ellada vasika panta ypirxe elipsi sevasmu...metaksi.ton politon....pola komata kai poli kakia...metaksitous...pote o Ellinas den voi8use Ellina...mono otan itane sto kolokoma se voi8usane....gamo ta spitia tous...TWRA PITEMOU PIOS EINAI O DIAVOLOS KAI PIOS O YPIKOOS..........XILADES pedia sta narkotika....koritsakia se pornia.....8eletai kia alla mipos..........