Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2011

Αποκαλύψεις για το μηχανισμό των δοσίλογων που μας φέρνει τη νέα κυβέρνηση. Χαριστική βολή στην Ελλάδα η επιβολή του πρασινομπλέ υποκόσμου.


Γράφει ο Γιώργος Σιδηρούντιος
Μέρος του σκοτεινού μηχανισμού που έσπρωξε την Ελλάδα προς το χάος είναι η ίδια η Τράπεζα της Ελλάδος, η οποία, παρ’ ότι δεν βρίσκεται υπό κρατικό έλεγχο, αποτελεί το βασικό ρυθμιστή όλου του Ελλαδικού χρηματοπιστωτικού συστήματος. Χαρακτηριστική είναι η συστηματική απόκρυψη που έκανε η Τράπεζα αυτή για την...
εκρηκτική πορεία του χρέους, έτσι ώστε ούτε ο λαός ούτε ορισμένοι πολιτικοί να μην έχουν ιδέα για το τι έρχονταν. Η σίγαση αυτή δεν ήταν τυχαία, όπως καθόλου τυχαίο δεν ήταν το ότι την επόμενη των εκλογών στις 5 Οκτ. 2009, ο τότε υπουργός οικονομικών κ. Παπακωνσταντίνου, κατόπιν εντολής από την Ένωση Ελληνικών Τραπεζών, συμφώνησε στην αλλαγή του συστήματος διακανονισμού πωλήσεων κρατικών ομολόγων, κάτι το οποίο έκανε πράξη η Τράπεζα της Ελλάδος (Αρ. Πρωτοκ. 690 και 691). Το αποτέλεσμα αυτής της ρύθμισης ήταν η απότομη εκτίναξη του χρέους μας μέσα σε λίγες μέρες, με κέρδη πολλών δισεκατομμυρίων ευρώ για το ντόπιο και διεθνές οργανωμένο οικονομικό έγκλημα. Τα στοιχεία τα οποία φέρνουν στο φως διακεκριμένοι οικονομολόγοι, αποδεικνύουν ότι τόσο η Τράπεζα της Ελλάδος όσο και κάποιες άλλες τράπεζες, λειτούργησαν και λειτουργούν υπό την καθοδήγηση κύκλων του οργανωμένου εγκλήματος, και έχουν στην ουσία μεθοδεύσει την οικονομική κατάρρευση της χώρας μας. Ας μην ξεχάσουμε και το παλαιότερο μεγάλο χτύπημα στην ανάπτυξη αυτού του τόπου, που έδωσε η Εθνική με τα παράνομα πανωτόκια, καταστρέφοντας έτσι πολλές δεκάδες χιλιάδες επιχειρηματίες. Το χρέος μας αυξήθηκε πρώτα από όλα επειδή κάποιες τράπεζες και κυβερνήσεις μας παρανόμησαν και οργανωμένα έσπρωξαν τη χώρας μας στα χέρια του διεθνούς υποκόσμου. Μόνο από το 1990 έως το 2008 η Ελλάδα έκανε εισαγωγές από χώρες ΕΕ αξίας 400 δις, και εξαγωγές αξίας μόνο 100 δις. Επίσης, στα ίδια αυτά 18 χρόνια η Ελλάδα έδωσε σχεδόν 80 δις ευρώ για εξοπλισμούς, πολλοί από τους οποίους έγιναν μόνο και μόνο για να εισπραχθούν μίζες, όπως μίζες εισέπραξαν αρκετοί πολιτικοί και επιχειρηματίες και για τις άλλες εισαγωγές που έκανε η χώρα μας. Ταυτόχρονα, οι κυβερνήσεις μας μετέτρεψαν την Ελλάδα σε ένα από τα μεγαλύτερα κέντρα ξεπλύματος μαύρου χρήματος διεθνών μαφιών. Αν δεν υπήρχε κάλυψη, τα 40 πρόσωπα που έκλεψαν τα 170 δις ευρώ από τον Ελληνικό λαό, μέσα από το σκάνδαλο του χρηματιστηρίου, θα είχαν οδηγηθεί στη φυλακή. Το ποσό που έκλεψαν αποτελεί περίπου το 99% των κερδών από την χρηματιστηριακή φούσκα. Μόνο το 1% των κερδών πρόλαβε να αποσύρει από το χρηματιστήριο ο μικρομεσαίος επενδυτής. Είναι πασιφανές ότι τα 40 πρόσωπα που κατάκλεψαν τη χώρα έχουν στην υπηρεσία τους τις κυβερνήσεις των τελευταίων ετών, τον ασφαλήτικο μηχανισμό της χώρας, το δικαστικό σύστημα, και πλάτες πρακτόρων ξένων χωρών.

Η Ελλάδα εισήλθε στην αγκαλιά της Γερμανικής Ευρώπης του ευρώ με απάτες υπό την καθοδήγηση του τότε πρωθυπουργού Κ. Σημίτη [ 25 ]. Και σαν να μην μας έφτανε αυτή η μεγάλη ντροπή, ήρθε και άλλος εξευτελισμός με τις καταγγελίες της κ. Ζωής Γεωργαντά, ότι και τα στοιχεία του ελλείμματος που παρουσίασε η ΕΛΣΤΑΤ στην Eurostat ήταν πλαστά, φουσκωμένα από πράκτορες – οικονομικούς δολοφόνους, ώστε να παρουσιάσουν την κατάσταση των οικονομικών της Ελλάδος ως χειρότερη της πραγματικής, για να προσκληθεί στην Ελλάδα το ΔΝΤ και η Γερμανική Κατοχή. Είναι ξεκάθαρο λοιπόν ότι ένας ολόκληρος μηχανισμός δοσίλογων μέσα στις κυβερνητικές και κρατικές μηχανές, εν γνώση του έφερε την χώρα μας στο χάος. Το γονάτισμα της εθνικής οικονομίας έγινε συστηματικά και σε βάθος χρόνου. Για παράδειγμα, χωρίς καμία ουσιαστική αντίδραση, ολόκληρο το ΕΣΥ καταληστεύετε συνεχώς από το 1973 μέχρι σήμερα από συμμορίες πρακτόρων – οικονομικών δολοφόνων [ 26 ]. Μέσα στο απίστευτο παιχνίδι του γονατίσματος της χώρας, υπάρχει και εμπλοκή μεγάλων κυκλωμάτων στα ΑΕΙ, τα οποία έχουν στην κυριολεξία ξετινάξει κληροδοτήματα και επιδοτήσεις [ 27 ]. Επίσης, εντελώς ανοιχτά, η κρατική μας μηχανή δεν αξιοποιεί τα 26 δις ευρώ που μας έχουν δωθεί από το τέταρτο Κοινοτικό Πλαίσιο Στήριξης για την ανάπτυξη της χώρας, έτσι ώστε να καταρρεύσει η χώρα μας το συντομότερο [ 28 ]. Κάποια στιγμή πέρασε στο λαό η είδηση πως θα γίνονταν κάθαρση, όταν τέσσερις εισαγγελείς άρχισαν να συλλέγουν στοιχεία για μερικές δεκάδες οικονομικούς δολοφόνους που εργάζονταν ως υπάλληλοι του δημοσίου, οι οποίοι λειτουργούν για λογαριασμό των ξένων κύκλων που ελέγχουν το χρηματοπιστωτικό σύστημα της χώρας μας [ 29 ]. Καμία όμως σύλληψη και καμία τιμωρία δεν ακολούθησε. Οι διεθνέις μαφίες, οι πράκτορες ντόπιων και ξένων μυστικών υπηρεσιών παρέχουν πλήρη προστασία στα μέλη των συμμοριών τους.

Όλα δείχνουν ότι η Ελλάδα όχι μόνο δεν διαθέτει κανένα σοβαρό μηχανισμό δίωξης του εγκλήματος, αλλά οι ίδιες οι υπηρεσίες ασφάλειας και το δικαστικό σύστημα είναι κέντρα παρανομίας. Οι υπηρεσίες ασφάλειας και προστασίας της χώρας έφτασαν μέχρι του σημείου να βασανίσουν μέσα στην οικία της την δικαστικό Μαρία Μαργαρίτη, η οποία πολεμούσε ενάντια στη διαφθορά, και η οποία αποκάλυψε το κύκλωμα πορνείας και σεξουαλικής εκμετάλλευσης ανηλίκων από δικαστές, μέσα σε χώρο – πορνείο που λειτουργούσε εντός του οικοδομικού συγκροτήματος των δικαστηρίων [ 30 ]. Την κ. Μαργαρίτη την εκδίωξαν από το δικαστικό σώμα. Η υπόθεση του μαστροπού – δικαστικού Καλούση ήταν μόνο κορυφή του παγόβουνου, διότι σχεδόν κανένα σκυλάδικο και πορνείο στη χώρα δεν λειτουργεί χωρίς ασφαλήτικη προστασία. Αυτό το γνωρίζει όλη η Ελλάδα, και οι περισσότεροι σχετικοί φάκελοι που καταφθάνουν στους εισαγγελείς θάβονται. Οι υπηρεσίες ασφάλειας είναι ταυτισμένες με το οργανωμένο έγκλημα και τη νύχτα, και αποτελούν τόσο τη ραχοκοκκαλιά και ηγεσία του υποκόσμου, όσο και το δίκτυο προστασίας πολιτικών και επιχειρηματιών [ 31 ]. Η Ελλάδα αποδεδειγμένα, έχει τον ποιο διεφθαρμένο μηχανισμό ασφάλειας στην Ευρώπη και κατέχει τα πρωτεία στη μαστροπεία. Έχουμε διεθνώς καταεξευτελιστεί σαν λαός από την διαφθορά του κρατικού μας μηχανισμού [ 32 ].

Όταν οι δωσίλογοι δεν μπορούν δια μέσω της πορνείας, του χρηματισμού ή της απόταξης να κλείσουν στόματα δικαστών, βρίσκουν άλλους τρόπους. Για παράδειγμα, όταν ο αντιεισαγγελέας κ. Π. Κρίθυμος, απεκάλυψε ότι πίσω από το κύκλωμα εμπρηστών και καταπατητών βρίσκονταν κρατικές υπηρεσίες ασφάλειας, τον έβγαλαν τρελό [ 33 ]. Άλλος δικαστής, ο εισαγγελέας κ. Δ. Τσεβάς, όταν ανακάλυψε ότι κρατικές υπηρεσίες βρίσκονταν πίσω από την τρομοκρατία, “έπαθε” θανατηφόρο ατύχημα και την ίδια στιγμή κλάπηκαν τα έγγραφα της ερεύνης του από το σπίτι του. Με άλλα λόγια, οι Ελλαδικές υπηρεσίες ασφάλειας βρίσκονται στην κορωνίδα του συστήματος διαφθοράς και το πνίξιμο των μηχανισμών δικαιοσύνης. Διαφθείρουν, διαβάλουν ή βουλώνουν τα στόματα των δικαστών, ώστε δικαιοσύνη να μην υπάρχει. Δίχως δικαιοσύνη, είναι βέβαιη η κατάρρευση μιας χώρας. Αυτός είναι ο πρώτος θεσμός που χτυπάνε οι δωσίλογοι για να κάνουν την Ελλάδα Οθωμανία. Δωσίλογοι ασφαλήτες κρύβονται ακόμα και πίσω από κυκλώματα διακίνησης ζητιάνων, λαθρομεταναστών και πλανόδιων πωλητών, μιας και πουλούν παντού προστασία. Η τακτική τους είναι να κάνουν όργανά τους όσο περισσότερους μεγαλοαπατεώνες και μικροαπατεώνες είναι δυνατόν, για να αρμέγουν. Μέχρι και από τα συμβόλαια για καθαριότητα δημοσίων χώρων έβγαζαν παράνομα χρήματα, και αυτοί ήταν που έριξαν το δηλητήριο και τύφλωσαν την κ. Κούνεβα, επειδή τους αποκάλυψε [ 34 ]. Το πόσο σάπιο είναι το σύστημα ασφάλειας της χώρας μας το έδειξαν καθαρά και τα γεγονότα με το κάψιμο των εργαζομένων της Μαρφίν, όταν την ίδια στιγμή, μακριά από τη διαδήλωση, έκαιγαν επιλεκτικά και τα αρχεία του υπουργείου Οικονομικών στον τέταρτο όροφο μόνο, τα οποία είχαν στοιχεία για τις μεγάλες φοροδιαφυγές [ 35 ]. Λόγω αυτής της συγκυρίας των δύο επιθέσεων, έγινε ξεκάθαρο ακόμα και στον πιο αδαή ότι οι κουκουλοφόροι που έκαψαν τους εργαζομένους ήταν η ίδια κλίκα που έκαψε και τα αρχεία, και η πρώτη πράξη έγινε την ίδια στιγμή με τη δεύτερη για αντιπερισπασμό της κοινής γνώμης, αλλά και για να αποθαρρύνουν τόσο τον λαό από το να κάνει αντίσταση, όσο και το να κλείσουν το στόμα του Βγενόπουλου της Μαρφίν που μίλησε για σάπιο πολιτικό σύστημα. Μόνο υπηρεσίες ασφάλειας έχουν δυνατότητα να διεξάγουν τέτοιες συνδυασμένες επιχειρήσεις. Στην περίπτωση του έντιμου πολίτη Δημήτρη Κοτζαρίδη, το ίδιο κρυπτοασφαλήτικο κουκουλοφόρο παρακράτος των δολοφόνων του δεν δίστασε να παράξει και να διακινήσει μέσα από τα βρώμικα πλοκάμια που διαθέτει στα ΜΜΕ και τα ιστολόγια, την πλαστή είδηση ότι ο Κοτζαρίδης έπασχε από καρδιακά προβλήματα, ότι δεν έγινε καμία εμπλοκή, και ο θάνατός του δεν ήταν αποτέλεσμα στην ουσία της δράσεως των δοσιλογικών μηχανισμών, οι οποίοι διατηρούν αρκετούς μισθωτούς τόσο στο χώρο της άκρας αριστεράς όσο και στο χώρο της άκρας δεξιάς και της τρομοκρατίας γενικότερα [ 36 ].

Μετά τα παραπάνω, εκτίμησή μου είναι ότι συγκεκριμένοι υψηλόβαθμοι μηχανισμοί κρατικής ασφάλειας και προστασίας της χώρας μας έχουν αποδεχθεί τη λύση για την ανασύσταση της Οθωμανίας, και μας πάνε προς τα εκεί συνειδητά. Τους ακολουθεί τυφλά και ακούσια ένας μικρός στρατός ανθρώπων στους οποίους έχει γίνει ιδεολογική πλύση εγκεφάλου με ακροδεξιές και ακροαριστερές ιδεολογίες. Τα άβουλα όργανα αυτά δεν έχουν ιδέα ποιο τελικό σκοπό εξυπηρετούν, και αρκετοί από αυτούς νομίζουν ότι επιτελούν έργο προς όφελος του λαού. Επίσης, οι υψηλόβαθμοι δωσίλογοι έχουν στην υπηρεσία τους και ένα στρατό ανθρώπων του κοινού εγκλήματος, του οποίου στην ουσία είναι εργοδότες. Το σημερινό κατεστημένο των υπηρεσιών ασφάλειάς μας είναι δυστυχώς γνήσιο σαρκικό και πνευματικό τέκνο του κυκλώματος του δωσιλογικού Ελληνικού Φιλογερμανισμού 1941-1945 [ 37 ]. Οι Γερμανοί τότε στρατολόγησαν για συνεργάτες τους πολύ συχνά ανθρώπους που δεν είχαν καταγωγή από Ελληνόφωνες οικογένειες. Ο πολιτικός που προφανώς γνωρίζει πολλά για αυτά τα κυκλώματα, και πρέπει να μιλήσει, είναι αυτός που δεν μπορεί να ακούσει τη λέξη ΕΑΜ (Εθνικό Απελευθερωτικό Μέτωπο). Το παράδοξο είναι ότι ενώ το οικογενειακό όνομα αυτού του ανθρώπου, το “Καρατζαφέρης,” σημαίνει στα Τουρκικά “Μεγάλος Μελετητής του Κορανίου”, αυτός ο άνθρωπος παρουσιάζει τον εαυτό του ως ηγέτη Ελλήνων Χριστιανών. Αυτός ο άνθρωπος, ο Καρά Τζαφέρ, είναι ανοιχτά ένας ιδεολογικός συνεχιστής του δικτάτορα Παπαδόπουλου. Ο Παπαδόπουλος, εκτός από κεντρικό πρόσωπο στη διαμόρφωση των υπηρεσιών ασφάλειας, υπήρξε και ένθερμος υποστηρικτής της Ελληνοτουρκικής Ομοσπονδίας, για την οποία είχε δηλώσει στον Τουρκικό τύπο πως ήταν σίγουρος ότι θα γίνει στο μέλλον [ 38 ]. Δεν γνωρίζω το αν και ο Παπαδόλουλος ήταν Τουρκικής καταγωγής, αλλά είναι και αυτό πιθανό και πρέπει να ερευνηθεί. Το διαβεβαιωμένο είναι ότι ο Παπαδόπουλος, πριν να κατέβει στη Μέση Ανατολή, είχε υπηρετήσει για ένα διάστημα στο πλευρό της Βέρμαχτ ως μέλος Τάγματος Ασφαλείας εναντίον του ΕΑΜ που τόσο μισεί ο Καρά Τζαφέρ. Όσο και αν φανεί περίεργο σε μερικούς, και άλλοι οι οποίοι δηλώνουν Τουρκοφάγοι στην Ελλάδα και έχουν υπηρετήσει την πατρίδα ως Έλληνες αξιωματικοί, λένε σε Τούρκους ότι είναι Τούρκοι και εργάζονται για να πάμε στη λύση της Οθωμανίας, κάτω φυσικά από της Ευλογίες του Πατριαρχείου μας. Οι φιλότουρκοι ακροδεξιοί που έχουν καταλάβει μέσα από προδοσίες μεγάλο μέρος του πατριωτικού χώρου, σε άγνοια πολλών πατριωτών οπαδών τους, διατηρούν μεγάλο μέρος του κεντρικού πυρήνα των υπηρεσιών ασφαλείας της χώρας μας στα χέρια τους. Τα παιδιά των ατιμώρητων δοσίλογων ταγματασφαλητών της Κατοχής, οι άνθρωποι που βασάνισαν την Λέλα Καραγιάννη, την Ηλέκτρα Αποστόλου και χιλιάδες πατριώτες, οι άνθρωποι που δολοφόνησαν τον Λαμπράκη, τον Παναγούλη και τον Γκιόλια, έχουν ξεπουλήσει και πάλι την πατρίδα μας και την οδηγούν στα χέρια της Τουρκίας και της Γερμανίας. Αυτοί, από το 1941 μέχρι σήμερα έκαναν την Ελλάδα μια Γερμανική αποικία [ 39 ]. Τις διαταγές για την παράδοση της Κύπρου τις έδωσαν οι στρατηγοί – αρχηγοί και των τριών σωμάτων των ενόπλων δυνάμεών μας μαζί με τη διοίκηση της ΚΥΠ, και όχι εκείνοι που η δήθεν δημοκρατία μας έβαλε στη φυλακή για τα μάτια του κόσμου. Ναι μεν οι χουντικοί που τιμωρήθηκαν το άξιζαν, αλλά για άλλους λόγους. Οι πραγματικοί ένοχοι για την Κύπρο είναι αυτοί που έχουν φτιάξει το σημερινό δωσιλογικό παρακράτος που δήθεν μας παρέχει ασφάλεια, ενώ στην ουσία ξεπουλάει τα πάντα. Η πέμπτη φάλαγγα είναι στην κυριολεξία αυτοί που νομίζουμε ότι μας φυλάνε, και γι’ αυτό φτάσαμε εδώ. Αυτοί μεθαύριο θα συνεργαστούν με τους ειδικούς πράκτορες δυνάμεων καταστολής Eurogentfor που ήρθε στη χώρα μας σε διαφορετικά στρατόπεδα, για να στηρίξουν τη Γερμανική διοίκηση που αυτοί έφεραν στον τόπο [ 40 ]. Η πέμπτη φάλαγγα του παρακράτους θα βρει συμπαράσταση από αρκετές ξένες διεφθαρμένες υπηρεσίες, ώστε μαζί να στηρίξουν τα σχέδια για την επερχόμενη Οθωμανία. Μέσα από εκπαίδευση σε εκτεταμένα προγράμματα παραπλάνησης και χειραγώγησης της κοινής γνώμης, οι κρυπτοασφαλήτες συντηρούν ή να αλλάζουν την όποια εξουσία στη χώρα μας [ 41 ].
Υποσημειώσεις:
[ 25 ] http://networkedblogs.com/7xR1d
[ 26 ] http://www.epikaira.gr/epikairo.php?id=7183&category_id=86
[ 27 ] http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_ell_2_16/10/2010_418992
[ 28 ] http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_economyepix_1_22/09/2010_415894
[ 29 ] http://www.paron.gr/v3/new.php?id=58828&colid=37&catid=34&dt=2010-09-19%200:0:0
[ 30 ]

http://www.youtube.com/watch?v=jglCyU8TPJw

 
[ 31 ] http://www.enet.gr/?i=news.el.ellada&id=177890 [ 32 ] http://www.enet.gr/?i=news.el.ellada&id=217593 [ 33 ] http://www.politikokafeneio.com/tromokratia/astinomia-tromokratia.htm http://www.tovima.gr/relatedarticles/article/?aid=91513 [ 34 ] http://www.tovima.gr/society/article/?aid=334548 [ 35 ] [ 36 ] http://kostasxan.blogspot.com/2010/06/c4i.html http://www.mediasoup.gr/node/25268 [ 37 ] http://www.scribd.com/doc/43155585/ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ-ΦΙΛΟΓΕΡΜΑΝΙΣΜΟΣ [ 38 ] http://www.ardin.gr/node/550 [ 39 ] http://www.scribd.com/doc/43155585/ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ-ΦΙΛΟΓΕΡΜΑΝΙΣΜΟΣ [ 40 ] http://www.aegeantimes.gr/article.asp?id=37219&type=2&kata=0 http://www.tolmi.gr/ελλάδα/ο-καζάκης-αυτόπτης-μάρτυρας-της-eurogendfor-ηχη/ [ 41 ]
olympia.gr
filologos10

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

H ωραιότερη ανάλυση του ιστού της αράχνης που εξυφάνθηκε για να παγιδεύσει το θύμα της ,αφαιρώντας από αυτό κάθε δυνατότητα διαφυγής.