Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2011

ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ 2011


4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το χάος του «Πολυτεχνείου» τον Νοέμβριο του 1973, προεκάλεσαν εντός Αθηνών αλλά ΜΑΚΡΑΝ του Πολυτεχνείου δυο ΛΟΧΟΙ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ.....

http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/11/1973.html

fnous fnous είπε...

Μαρία Δαμανάκη.

Το πιο ακριβό “μεροκάματο” στην ελληνική οικονομία. Για μερικές ώρες δουλειάς εκφωνητή την πληρώνουμε αδρά για περίπου μισό αιώνα. Ποιος Διακογιάννης και ποιος Σωτηρακόπουλος.

Ερασιτέχνες και τζαμπατζήδες είναι όλοι τους …

Η “Εδώ Μεζεδοπωλείο” έχει σπάσει όλα τα ρεκόρ. Η σταλινική Δαμανάκη ακόμα εισπράττει χιλιάδες ευρώ μηνιαίως, εξαιτίας του θρυλικού της “μεροκάματου”.

Είναι προφανές ότι πρόκειται περί μιας θηλυκής “κατασκευής” ντόπιων και ξένων μυστικών υπηρεσιών. Δεν εξηγείται διαφορετικά.
Κάποιος τη “φόρτωσε” κατ’ αρχήν στο ΚΚΕ και στη συνέχεια στο πολιτικό μας σύστημα. Δεν εξηγείται με βάση τη λογική η “επιτυχία” της.

Δεν είναι δυνατόν η 25 κόρη ενός χωροφύλακα της Δεξιάς να γίνει η πρώτη βουλευτής του γεροντοκρατούμενου μέχρι αρτηριοσκληρώσεως ΚΚΕ …Του σταλινικού ΚΚΕ εκείνης της εποχής …
Του ΚΚΕ, το οποίο ανέλυε μέχρι και το DNA των μελών του, προκειμένου να επιτρέψει σε κάποιον ν’ αναρριχηθεί στα ύπατα κομματικά αξιώματά του.

Σε εκείνο το ΚΚΕ η Μαρία “διακρίθηκε”.

Διακρίθηκε, γιατί τα γερόντια εκτίμησαν την ολιγόωρη αντίστασή της. Όμως, αυτό δεν ήταν η μόνη απόδειξη ότι η διαβόητη Δαμανάκη ήταν “κατασκεύασμα”. Η Δαμανάκη, όσες φορές καταστράφηκε πολιτικά, άλλες τόσες φορές “σώθηκε” …”Ως δια μαγείας”.

Η αντιπαθής Δαμανάκη, την οποία ποτέ ο κόσμος δεν υποστήριξε στο μέτρο που θα της αντιστοιχούσε μετά από δεκαετίες πλύσης εγκεφάλου του. Από το ΚΚΕ πήγε στον Συνασπισμό και από εκεί στο ΠΑΣΟΚ.
Όπου έβλεπε “φως” έμπαινε το κοριτσάκι με τα “σπίρτα” των μυστικών υπηρεσιών.

Ακόμα και σήμερα παριστάνει την Επίτροπο της Ε.Ε..
Την υψηλόμισθη Επίτροπο μιας Ένωσης, που είναι βέβαιον ότι την πολεμούσε, όταν παρίστανε τη “Δαμανάκη”. Κατά τα άλλα είναι μια γνήσια προσωπικότητα της Αριστεράς και της Προόδου …Της οικονομικής Προόδου. Όντας άεργη και ανεπάγγελτη και με μόνο έσοδο τη βουλευτική αποζημίωση, βρέθηκε με περιουσία τεράστια.

8 κτίσματα, 15 οικόπεδα και ποιος ξέρει πόσα μετρητά σε καταθέσεις σε γνωστά και άγνωστα μέρη του Πλανήτη “μετράει” η “μεγάλη” κυρία της Αριστεράς.

Όχι κι άσχημα για μια αξύριστη σταλινική, η οποία με κρατικά χρήματα ανακάλυψε τη χαλάουα …Η τίμια “αγωνίστρια”, η οποία πλούτισε, παρ’ όλο που δεν γνώριζε και πολλά από καπιταλισμό.
Άρα; …
Άρα απατεώνισσα.

————————————————————————————–
Διαβάστε ολόκληρα τα κείμενα και ΔΙΑΔΏΣΤΕ ΤΑ
Επάγγελμα αριστερός

Ελληνική επαγγελματική Αριστερά
Η ελληνική Αριστερά είναι η μεγαλύτερη απάτη στην ελληνική ιστορία.
…Γνήσιο έργο των πιο μεγάλων απατεώνων της ελληνικής κοινωνίας.
…Ο πολιτικός βόθρος της χώρας.

EVAGGELOS SIACHALOS είπε...

fnous fnous...
ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ!!!
ΜΕ ΜΙΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ...
Η "ΚΥΡΙΑ" ΛΕΓΕΤΑΙ...ΔΡΑΧΜΑ-ΝΑΚΗ...
Ν' ΑΓΙΑΣΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ!!!

Ανώνυμος είπε...

ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ 73 . ΣΤΗΜΕΝΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ , ΟΧΙ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ .
ΑΠΟ ΤΟ 67 ΩΣ ΤΟ 73 ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΑΡΑΓΕ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ? ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΕΝΑ ΠΡΩΙ ΤΟ 73 ΕΙΠΑΝ ΟΙ...ΦΟΙΤΗΤΕΣ , ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΤΙ ΝΑ ΡΙΞΟΥΜΕ ΤΗ ΧΟΥΝΤΑ .........
ΟΝΤΟΣ ΔΥΟ ΕΒΡΑΙΚΟΙ ΛΟΧΟΙ ΗΤΑΝ ΣΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΑΥΤΑ!!!