Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2011

"Οι 200 από τους 300 δεν έχουν ποτέ τους δουλέψει και δεν έχουν πάει στρατό"



Ο Κυριάκος Βελόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «TV Weekend» και μίλησε για την κρίση στην χώρα μας και δήλωσε πως η Ελλάδα διοικείται από ευφυή τίποτα.Υποστήριξε πως ο πατέρας του είναι συνταξιούχος του ΟΓΑ και παίρνει 370 €.
Για τους βουλευτές είπε πως....
 
"οι 200 από τους....300 δεν έχουν ποτέ τους δουλέψει και δεν έχουν πάει στρατό. Για τους αγανακτισμένους είπε πως δεν γνωρίζουν τον εχθρό και υποστήριξε πως οι βουλευτές δεν μπορούν να κάνουν τίποτα και ευχήθηκε να βάλει ο Θεός το χέρι του."


ΠΗΓΗ: "Οι 200 από τους 300 δεν έχουν ποτέ τους δουλέψει και δεν έχουν πάει στρατό" 

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τι μας λες ρε κυριάκο και γιατί ο κόσμος σας ψηφίζει για να παίρνετε τα 7000 και να μην μπορείτε να κάνετε τίποτα,δηλαδή δεν μπορούσατε να αρνηθείτε την ψήφο σας στο μνημόνιο η δεν μπορείτε να βρεθείτε 30 βολευτές να τον στείλετε στο δικαστήριο άσε μας ήσυχους,πάντα φταίει ο άλλος ελληνάρα.

Ανώνυμος είπε...

Το μνημόνιο είναι ενα εργαλείο ,το πως θα το χρησιμοποιήσεις εξαρτάται απο την νοημοσύνη σου ..συν Ευρώπη + ΔΝΤ και τα χέρια σου κούνα ... καλά γίνεται και υπάρχει ενα κόμμα Λογικής γιατί κοντεύουμε να τη χάσουμε και αυτή μαζί με τη πατρίδα μας και τις αρχαίες ρίζες του πολιτισμού μας ...

Ανώνυμος είπε...

ΚΟΥΛΑ ΠΟΛΥ ΚΟΛΟΠΑΙΔΟ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ....

Anestis Zioulis είπε...

Πάνε ψήφιζε μνημόνια και υποστήριζε τους μασόνους κύριε Βελόπουλε... Δυστηχώς όταν έπρεπε να δείξεις τι αξίζεις μένεις στο πάτω μαζί με τον πρόεδρο σου.

Πολύ μικροί για Έλληνες, άλλα μας πιπιλίζατε τόσα χρόνια!