Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2011

ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Στις 19 Φεβρουάριου ΕΚΛΟΓΕΣ


ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Στις 19 Φεβρουάριου ΕΚΛΟΓΕΣΣτη 01:30 μετά τα μεσάνυχτα ολοκληρώθηκε η συνάντηση που είχαν τα οικονομικά επιτελεία της κυβέρνησης και της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην αντιπροεδρία στην οδό Ζαλοκώστα.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, στη συνάντηση αποφασίστηκε διενέργεια εκλογών στις 19 Φεβρουάριου 2012 αφού πρώτα συζητήθηκαν αναλυτικά τα χρονοδιαγράμματα για την υλοποίησης της συμφωνίας της 26ης – 27ης Οκτωβρίου στις Βρυξέλλες.


Σύμφωνα με πληροφορίες, οι εκπρόσωποι της ΝΔ ήταν υπέρ του Δεκεμβρίου, αλλά μετά την ανάλυση των δεδομένων που απορρέουν από τη συμφωνία της 26ης Οκτωβρίου συμφώνησαν σε μία μικρή παράταση του βίου της νέας κυβέρνησης. Ο Ευάγγελος Βενιζέλος υποστήριξε πως ο καταλληλότερος χρόνος είναι ο Μάρτιος, αλλά μετά την επιμονή των στελεχών της ΝΔ βρέθηκε η χρυσή τομή στις 19 Φεβρουαρίου.

Στη συνάντηση, από την πλευρά του ΠΑΣΟΚ συμμετείχε ο υπουργός Οικονομικών κ. Ευάγγελος Βενιζέλος, ο αναπληρωτής υπουργός κ. Σαχινίδης και οι κ.κ. Ζαννιάς, Πλασκοβίτης και Π. Χριστοδούλου.

Από την πλευρά της ΝΔ συμμετείχαν ο κ. Χρύσανθος Λαζαρίδης και οι στενοί συνεργάτες του προέδρους του κόμματος κ.κ. Σταμάτης, Σταϊκούρας και Λαζαρίδης.

Η συνάντηση διήρκησε δύο ώρες, ενώ δεν θα γίνει άλλη την Δευτέρα το πρωί, όπως αρχικά είχε διαρρεύσει.

Στο Eurogroup της Δευτέρας θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα μόνο ο κ. Βενιζέλος αφού η ΝΔ αποφάσισε να μην στείλει κάποιον εκπρόσωπο πριν την ορκωμοσία της κυβέρνησης συνεργασίας.

Σε συνέχεια της ανακοίνωσης που εκδόθηκε από την Προεδρία της Δημοκρατίας μετά τη συνάντηση του Πρωθυπουργού και του Αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, οι αντιπροσωπείες του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ συναντήθηκαν σήμερα, αργά το βράδυ, στο γραφείο του Αντιπροέδρου της Κυβέρνησης και Υπουργού Οικονομικών, προκειμένου να συζητήσουν το χρονοδιάγραμμα των ενεργειών που διασφαλίζουν την εφαρμογή της απόφασης του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου της 26ης Οκτωβρίου.

Υπήρξε προσέγγιση απόψεων τόσο ως προς τις αναγκαίες ενέργειες, όσο και ως προς το χρονοδιάγραμμα με καταλληλότερη ημερομηνία εκλογών την 19η Φεβρουαρίου.

Στην αντιπροσωπεία του ΠΑΣΟΚ μετείχαν οι κ.κ. Βενιζέλος και Σαχινίδης και της ΝΔ οι κ.κ. Σταϊκούρας, Σταμάτης και Λαζαρίδης. Παρόντες ήταν, επίσης, ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Οικονομικών κ. Πλασκοβίτης, ο Πρόεδρος του ΣΟΕ κ. Ζανιάς και ο Γενικός Διευθυντής του ΟΔΔΗΧ κ. Χριστοδούλου.

ΠΗΓΗ: protothema.g

14 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Με αυτό το πλευρό να κοιμάστε...οι συμφοιτητές θα το πάνε όσο τραβήξει.

Ανώνυμος είπε...

Εκλογές δε γίνονται, πάρτε το χαμπάρι, παίζονται δις εδώ.

Ανώνυμος είπε...

Χτες το βράδυ στο δελτίο ειδήσεων του MEGA έκείνη η μούρη ο Πρωτοπαπας σε ερώρηση της Παπαγαλίνας απάντησε:Εκλογές θα γίνουν όταν ηρεμήσει ο τόπος.Και πότε θα ηρεμήσει ο τόπος;Σύμφωνα με αυτά τα χαμίνια ποτέ.
Όταν ψηφισθει το έκτρωμα ο Αμερικάνος θα ρίξει την κυβέρνηση και εχοντας 153 θα αναλάβει ξανά πρωθυπουργος, θα προφασιστεί ότι είναι εκρυθμη η κατάσταση και θα συνεχίσουμε με κυβέρνηση ΜΠΑΤΣΟΚ οπότε εκλογές δεν θα γίνουν γιατί στο μεταξύ θα έχει διαμελισθεί η χώρα σε τρία προτεκτοράτα.
Καθίστε λοιπόν μαλακοκαύληδες Ελληνες στον καναπέ σας και απολαύστε το τοπίο.Αυτό το τέλος μας αξίζει.

Ανώνυμος είπε...

Μην ανησυχεις 7.07 και μην κρινεις εξ ιδιων τ αλλοτροια.
Υπαρχει μεγαλη μεριδα του κοσμου, που εχει διαφορετικη γνωμη.

Ανώνυμος είπε...

Πλακα εχουν, αν δεν ηταν τραγικη η κατασταση.

Μολις τους κουνησαν λιγο το δακτυλο τα ξενα αφεντικα τους, οχι μονο τα βρηκαν τσακα τσακα, εφτιαξαν και το χρονοδιαγραμμα, τρομαρα τους.

Τετοιο προδοταριό δεν εχει ξαναπερασει απ αυτο το τοπο.

Ανώνυμος είπε...

Η Fitch Ratings εχει ανανκοινωσει επισημα, οτι μετα την ολοκληρωση της διαδιακασιας της εθελοντικης ανταλλαγης ομολογων, θα μας χαρακτηρησει σε χρεωκωπια, γιατι εκτιμα, οτι δεν θα πιασουμε παραπανω απο 85%. Αρα θα θεωρηθει αποτυχια, αρα χρεωκωπια επισημα.

Αυτο το υπολογιζουν αρχες του ΄12. Αναρωτιεμαι, θα ειναι πριν ή μετα τις εκλογες τις 19. Φεβρ.;

Αν γινει πριν τις 19. Φεβρ. θα θεωρηθει καλος λογος για ανβολη; Ή δεν τους νοιαζει, γιατι απο δω και περα κανενα κομμα δεν θα παιρνει αυτοδυναμια, αρα θα εχουμε παντα κυβερνησεις συμμαχιων, αλα Ιταλια;

Ανώνυμος είπε...

7.41
τι εννοείς; εξ ιδιων κρινω.. που διαφωνείς σε αυτά που γράφω ρε μπούφο; Να στα εξηγήσω επ ακριβώς ;Τόσο βλάκας είσαι;.Γνωρίζεις ρε ρετάλι τι σημαίνουν διεδαφικές σχέσεις; γνωρίζεις τι σημαίνει αγγλικό δίκαιο υπερ των δανειστών;γνωρίζεις τι σημαίνει ελευθερη ζώνη εργασιας;
Γνωρίζεις ότι μέχρι τελος χρόνου λείπουν 7.5 δις;Γνωρίζεις μόλις παν να ξεκινήσουν την ανταλλαγή ομολόγων θα μας κηρύξουν σε πτώχευση οι οίκοι;
Γνωρίζεις ότι η πτώχευση είναι λογος μη πραγματοποίησης εκλογών;
Φυσικα που να γνωρίζεις ολα αυτά.αφού διαθέτεις μυαλό μύγας.

Ανώνυμος είπε...

@ 7 Νοεμβρίου 2011 8:46 π.μ.
Γράφε με καλύτερες εκφράσεις "πανέξυπνε" Ελληναρά. Άντε γιατί εδώ μέσα γεμίσαμε "φωστήρες"!

Ανώνυμος είπε...

Τσιμπήσατε όλοι με τις εκλογές, ε; Εκλογές (αν γίνουν ποτέ) θα γίνουν όταν τις επιτρέψει η ύπατη αρμοστία. Η Ελλάδα δεν έχει πλέον λόγο. Την ημερομηνία την "πέταξαν" για να ρίξουν στάχτη στα μάτια του κόσμου. Οι εκλογές θα είναι ετεροκατευθυνόμενες και ελεγχόμενες (όπως θα ήταν και το δημοψήφισμα του Γιωργάκη). Μπήκαμε και επισήμως στη φωλιά του κούκου...Μένει η πλήρης καταστροφή της κοινωνίας και το αιματοκύλισμα.

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνω με τον 9:08 π.μ. Τι πηρες φορα και λες και κοσμιτικα επιθετα. Να οργιζεσαι με τους προδοτες και οχι με τους συνπασχοντες με σενα. Να κατσεις να τους εξηγησης αν ξερης κατι που δεν ξερουν.

Ανώνυμος είπε...

μην προδικαζετε ακομα δεν ειπαμε την τελευταια λεξη μια καλη οργανωση θελει απο ολους μας και λιγα ειναι τα ψωμια τους ολο στημενο το πργαμα δηθεν δεν ηθελε ο σαμαρας αν ελεγε ναι απο την αρχη θα εχανε οσους του εμειναν απο ψηφοφορους.και δεν μπορω να ακουω αλλο τον αυτια καποιος να τον μαζεψει οτι πιεσαν τον σαμαρα για να πει ναι και του βαλαν το μαχαιρι στο κοκαλο καλα τοσο χαζους μας εχουν ελεος θεε μου ακυρο στις εκλογες

Ανώνυμος είπε...

17 ΝΟΕΜΒΡΗ...
ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ, ΚΑΤΑΛΑΒΕ...

Ανώνυμος είπε...

8:46
Διευκρινιση:
Διαφωνω με τις 2 τελευταιες προτασεις σου απο το σχολιο στις 7:07. Εκπεμπεις μια απογοητευση και αποδοχη της καταστασης. Ολα οσα απαριθμησες τα γνωριζω και καθολου δε με ενοχλησε το ,,στολισμα,,. Κατανοω πληρως το θυμο σου.
Αλλα το επαναλαμβανω, πολλοι δεν πιστευουν, οτι αυτο μας αξιζει και παλευουμε.

Το σχολιο μου δεν ηταν ειρωνικο. Το μην ανυσηχεις ηταν καθυσηχαστικο, γιατι φαινοταν τεραστια απογοητευση στο σχολιο σου.
Θα σε παρακαλουσα μονο, να μην σπερνεις ηττοπαθεια. Οσο και να ακουγεται σκληρο, ειναι και αυτο μορφη δοσιλογισμου, η συνεισφορα στη ψυχικη αποστρατευση του κοσμου.

Για τους υπολοιπους, ευχαριστω για τη συμπαρασταση. Απλα ο φιλος ειναι φορτισμενος απο τις κακιστες εξελιξεις.

Ανώνυμος είπε...

ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΠΑΛΙ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΜΑΣ ΕΚΒΙΑΣΟΥΝ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΤΗΝ 7Η ΔΟΣΗ ΑΝ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΤΟΥΝ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΙ ΚΟΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΕ ΑΛΛΟΘΙ Ο ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ ,ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ,ΕΝΩ ΟΙ ΝΕΟΦΕΡΜΕΝΕΣ ΚΟΤΕΣ ΤΗΣ Ν.Δ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ.ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ doublex