Πέμπτη 26 Μαΐου 2011

Επικίνδυνοι στο MEGA



Μετα την χθεσινη μεγαλειώδης, χωρις κομματα, διαδηλωση βγηκαν σημερα τα παπαγαλακια του mega και...
πρσπαθουνε να πεισουνε και να τρομαξουνε τον κοσμο οτι θα μας βγαλουνε απο το ευρω και αυτο θα ειναι σαν την μικρασιατική καταστροφή. Κυριοι στο mega σταματηστε επιτελους να ειστε τα φερέφωνα τις καθε κυβερνησης και να αποπροσανατολίζετε τον κοσμο. Πριν μπουμε στην Ευρώπη καταστράφηκε κανεις? Ισα ισα η καταστροφη μας αρχισε απο την στιγμη που μπηκαμε. Βγαζετε καθε μερα ολους τους καραγκιόζηδες και προσπαθείτε να πείσετε τον κοσμο να μην αντιδρα.Ο κοσμος αρχιζει και ξυπναει. ΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΦΥΓΕΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ!!

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΟΙ ΟΜΩΣ!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Απατεώνες δημοσιογράφοι και εσείς κρεμάλα θέλετε ουστ από δω τρομάζετε τον κόσμο θα έρθει όμως και η δικιά σας ώρα ουστ από δω προδότες!!

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΤΕ ΓΑ.....Ε ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚΟΚΑΝΑΛΟ

Ανώνυμος είπε...

Το ΜΕΓΚΑ είναι ο καλύτερος υποστηρικτής των διαδηλώσεων...μετά το ΣΚΑΊ, καθόλου δεν θορυβήθηκαν, όλοι οι δημοσιογράφοι εκθείασαν τη ψευδομάζωξη και παρόρτυναν τον κόσμο να πάει...είναι φυσικό γιατί όλα αυτά εξυπηρετούν τα σχέδια τους...

Ανώνυμος είπε...

1

Ανώνυμος είπε...

Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ,ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ!!!!!!!!!!!!ΟΥΣΤ ΟΛΟΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ Κ ΜΕΤΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ..ΑΛΛΑ ΠΡΩΤΑ ΑΠ ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΕΜΕΙΣ...ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ!

Ανώνυμος είπε...

ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΤΩΡΑ!!! ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΗΛΩΜΕΝΗ ΣΚΛΑΒΙΑ. ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ.ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑ.. ΘΑ ΚΑΛΛΙΕΡΓΗΣΟΥΜΕ ΤΗ ΓΗ, ΘΑ ΨΑΡΕΨΟΥΜΕ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ... ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΡΕΕΕΕ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΑΡΧΙΔΙΑ ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΑΛΛΩΝ!! ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΗ ΓΝΩΣΗ...ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ....ΠΙΑΣΤΕ ΤΑ ΥΨΩΜΑΤΑ...
)))

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ;

Ανώνυμος είπε...

Οσο δεν λεμε ΚΑΘΑΡΑ στον λαο ,οτι η πηγη ολων των δεινων μας ειναι ο ανθελληνικος εβραιοσιωνισμος θα κινδυνευουμε ..μονο οελληνικος λαος μπορει να αντισταθει στα σχεδια της νεας ταξης και φυσικα μονο αυτος μπορει να διωξει τους ντοπιους τοποτηρητες τους (βλεπε γαπ και οι συν αυτω)