Σάββατο 28 Μαΐου 2011

Μεγάλος όγκος «αγανακτισμένων» στη Δράμα


Μεγάλος όγκος «αγανακτισμένων» στη ΔράμαΔυναμικότερη και μεγαλύτερη σε όγκο η σημερινή συμμετοχή των Δραμινών στο κάλεσμα της χθεσινής συγκέντρωσης. Γέμισε η Κεντρική πλατεία απο κόσμο.

Πραγματικά άξιζε να είναι κάποιος εκεί να ακούσει ελεύθερες γνώμες αλλά και να βροντοφωνάξει «ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ – ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ» . Ραντεβού και πάλι αύριο… Δηλώνουμε ειρηνικά την αγανάκτησή μας κατά της κρίσης. Κατά όλων αυτών που μας οδήγησαν σε αυτό το σημείο. Αυθόρμητα, χωρίς κόμματα, ομάδες και ιδεολογίες.

Μυνήματα ..Στο facebook…


Κανένα κόμμα και κανένα κανάλι να μην αφήσουμε ανάμεσα στη δυναμική παρουσία της σιωπηρής μας διαμρτυρίας !!!

Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΗΝ ΑΡΚΟΥΔΑ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΡΓΕΙ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΕΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΚΕΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ!!!!!!!!

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΙΣΠΑΝΟΥΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ
ΟΛΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ ΣΥΓΚΕΝΡΤΩΣΕΙΣ, ΟΛΟΙ !!!!!!!!!!

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΜΑΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΣΤΟ ΝΤΟΥΛΑΠΙ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΜΑΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΜΠΟΥΝΕ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΑΧΩΡΙΣΟΥΝ ΟΥΤΕ ΔΕΞΙΟ ΟΥΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟΥ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΧΩΡΙΖΑΝΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΝΩΣΟΥΝ Η ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΟ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΑΠΕΤΥΧΑΝ ΠΑΤΑΓΩΔΩΣ .ΠΡΕΠΕΙ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΚΟΙΝΗ ΣΥΝΙΣΤΑΜΕΝΗ ΝΑ ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ
Αποφασίστηκε η συγκέντρωση να επαναλαμβάνεται κάθε βράδυ στις 8:30.

Καλημέρα Δράμα! Ολοι έξω κάθε μέρα! Βρείτε τρόπους να είσαστε έξω συνεχεια! Τραγούδια, συνθήματα, οργανα μουσικής και σεβασμός στο περιβάλλον!Η Αθήνα σας εύχετε καλή επανασταση!
πηγη

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ !!!!

ΣΕ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ,ΓΙ`ΑΥΤΟ
ΘΕΛΟΥΝ ΣΕ ΔΕΣΟΥΝ ΧΕΡΟΠΟΔΑΡΑ!!!!

koursaros είπε...

Ο ΛΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΛΙΟΝΤΑΡΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΕΜΕΝΟ ΜΕ ΕΝΑ ΣΠΑΓΚΟ (ΣΑΝ ΤΟ ΣΚΥΛΑΚΙ) ΚΑΙ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΟΥ (Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ)ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΒΟΛΤΕΣ ΟΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΕΛΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΟΤΙ ΟΠΟΤΕ ΑΥΤΟ ΘΕΛΗΣΕΙ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΦΑΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ......................ΤΕΛΙΚΑ ΜΙΚΡΟ ΠΡΑΓΜΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΑΟΣ.