Τρίτη 24 Μαΐου 2011

Πραγματοποιηθηκε η Συνελευση Βορειων Προαστιων




Εγινε χτες Δευτερα η συνελευση της επιτροπης Βορειων Προαστιων στο Καφε Παρκ στη Νεα Κηφισια.
Νεοι συναγωνιστες που ηρθαν να γνωριστουμε και να αγωνιστουν μαζι μας,καθως και παλιοι ανταλλαξαν αποψεις,πανω σε θεματα οπως τα διοδια,τα ΜΜΜ,η ανεργια,η κριση,το χρεος που δεν αναγνωριζουμε,η πλυση εγκεφαλου απο τα ΜΜΑ(Μεσα Μαζικης Αποβλακωσης),η καταρρευση του καπιταλιστικου συστηματος καθως και ο ρατσισμος και ο φασισμος που καταδικαζουμε απεριφραστα.




Αποφασιστηκαν οι παρακατω δρασεις:
1)Κυριακη 29/5 και ωρα 8μμ κανουμε σεντρα στο πρωτο ποδοσφαιρικο παιχνιδι!Φερτε τα αθλητικα σας,τις εμφανισεις με τα ψαρακια(οσοι δεν τις εχουν παραλαβει θα μπορουν να τις παρουν επι τοπου) και ελατε να τρεξουμε και να βαλουμε γκολ!
2)Τεταρτη 1/6 και ωρα 7μμ ανοιγουμε τα διοδια Αφιδνων!
3)Δευτερα 13/6 και ωρα 7μμ ανοιγουμε τα διοδια Αφιδνων στην μεγαλη εισοδο του Αγιου πνευματος!
4)Σαββατο 18/6 οργανωνουμε εκδηλωση που θα γινει με το 18 ΑΝΩ στο Παλατακι Χαϊδαριου την Ημερα κατα των ναρκωτικων
5)Κυριακη 19/6 πηγαινουμε παραλια οργανωμενα και διαδηλωνουμε επιτρεποντας την ελευθερη εισοδο σε ολους τους παραθεριστες στην Πλαζ της Βουλας!!!Φερτε τα μαγιω σας!


Επισης συμμετεχουμε στην μεταβαση με πουλμαν στην Πατρα (δικη εναντια στην Ολυμπια οδο) στις 27/5, Παρασκευη, και στην διαδρομη ανοιγουμε ολες τις μπαρες.
Ακομα θα συμμετασχουμε το Σαββατο 28 /5 , στην πορεια που θα γινει στα Πατησια εναντια στην κρατικη τρομοκρατια και την καταστολη
Προς το τελος της ανοιχτης συνελευσης εξελεγησαν οι συναγωνιστες που θα εκπροσωπησουν τα βορεια , στο πανελλαδικο συντονιστικο. Μια προταση που εγκριθηκε ομοφωνα ηταν η διοργανωση μιας ημεριδας για τα εργασιακα προβληματα που αντιμετωπιζουν οι συναγωνιστες των επιτροπων .
oxidiodia.gr