Παρασκευή 27 Μαΐου 2011

Σκάνδαλο: Η παράνομη κρατική σελίδα!



Και ενώ ακόμα δεν προλάβαμε να ησυχάσουμε από την κάρτα του πολίτη, η νέα τάξη επανέρχεται δριμύτερη στον αγώνα εναντίων της θρησκευτικής και ατομικής μας ελευθερίας με την κάρτα…νέων!

Η Γενική γραμματεία νέας γενιάς (την οποία εμείς πληρώνουμε με τον μόχθο μας) προωθεί ήδη στην νεολαία μας την «ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΚΑΡΤΑ ΝΕΩΝ» η οποία είναι αναμφίβολα μια....
απόπειρα εθισμού της νεολαίας μας στην περιβόητη ηλεκτρονική διακυβέρνηση που προωθεί η μαφία που έχει εγκατασταθεί στην πατρίδα μας. Η κατάπτυστη αυτή κίνηση της κυβέρνησης είναι εγκληματική καθώς στοχεύει σε νεαρά άτομα (τα οποία θεωρεί πως θα έχουν μικρότερες αντιστάσεις από τις μεγάλες ηλικίες) και φιλοδοξεί σε μια τρυφερή ηλικία να εξοικειώσει τον άνθρωπο με το φακέλωμα του!

Η κάρτα αυτή εκτός των άλλων είναι 1) αντισυνταγματική, 2)Καταπατά την θρησκευτική ελευθερία των Ορθόδοξων Ελλήνων, 3)Φακελώνει ηλεκτρονικά χιλιάδες νέους Έλληνες.

Αντισυνταγματική γιατί δίνει προνόμια σε μερίδα πολιτών έναντι των υπολοίπων πολιτών (άρθρο 4). Αυτά τα προνόμια δίνουν πελατεία σε συγκεκριμένες επιχειρήσεις, (μαντέψτε ποιους θα πλήξει αυτή η ‘κάρτα’…)

Καταπατά το θρησκευτικό συναίσθημα των Ορθοδόξων καθώς είναι πλέον γνωστό ότι η θέση της Ορθοδοξίας είναι αντίθετη σε κάθε ηλεκτρονική κάρτα που αντικαθιστά το Χριστιανικό όνομα του ανθρώπου με έναν αριθμό και έχει διασύνδεση με τον αριθμό 666.

Και τέλος είναι το τυράκι για το εθελοντικό φακέλωμα των νέων και των συνήθειων τους. Με ότι αυτό συνεπάγεται… Να μην ξεχνάμε ότι όλοι είμαστε δωρητές σώματος αν δεν έχουμε κάνει σαφή άρνηση στον αρμόδιο γραφειοκρατικό οργανισμό.

Όμως τα πράγματα δεν μείνανε εδώ. Η «αρχή» που προωθεί αυτή την κάρτα δημιούργησε σελίδα στο facebook ( https://www.facebook.com/pages/European-Youth-Card/122068884472154?sk=info ) με υποτιθέμενο σκοπό την ενημέρωση των νέων για την εν λόγο κάρτα. Όταν πληροφορήθηκαν το γεγονός οι Έλληνες χρήστες του facebook σπεύσανε στην εν λόγο σελίδα ώστε να εκθέσουν τις απόψεις τους και την όποια διαφωνία τους αλλά και τις απορίες τους.

Όμως (Ω του θαύματος!) παρουσιάστηκε ένα απρόσμενο «πρόβλημα» στην κρατική αυτή σελίδα την οποία όλοι εμείς πληρώνουμε και είναι υποχρεωμένοι οι διαχειριστές της να μας εξυπηρετούν καθώς τυγχάνουν υπάλληλοι μας. Το πρόβλημα που παρουσιάστικε είναι πως όσοι χρήστες διαφωνούσαν με την εν λόγο κάρτα και εκφράζανε τις αντιρρήσεις τους αυτές, διαγραφόταν από την σελίδα μαζί με τα…σχόλια τους! Επίσης η ίδια τακτική ακολουθήθηκε και εναντίων όσων Ελλήνων πολιτών εκφράζαν απορίες οι οποίες αναδείκνυαν την αντίθεση του Ελληνικού λαού στο φακέλωμα της νεολαίας μας.

Ήταν λοιπόν σαφές πως η εν λόγο σελίδα λειτουργούσε προπαγανδιστικά και στόχο είχε να προωθήσει τις απόψεις μερίδας πολιτών οι οποίοι ενδεχομένως συμφωνούσαν με την κάρτα αυτή και από την άλλη λειτουργούσε φιμωτικά εναντίων όσων δεν συμφωνούσαν.

Έτσι λοιπόν οι Έλληνες χρήστες του facebook θέλοντας να υπερασπίσουν το δημοκρατικό δικαίωμα της άποψης τους και συνάμα διεκδικόντας την υποχρέωση του κράτους να απαντάει στα ερωτήματα τους, διέδωσαν την είδηση αυτή και αυτό είχε ως αποτέλεσμα την περασμένη Κυριακή να προσέλθει πληθώρα χρηστών στην σελίδα, με σκοπό να διαμαρτυρηθεί για την άνιση μεταχείριση της κρατικής αυτής σελίδας απέναντι στους Έλληνες πολίτες.

Το αποτέλεσμα ήταν να διαγραφούν όλοι μαζικά και να σβηστούν τα σχόλια τους και όχι μόνο αυτό. Πλέον η διαχείριση της σελίδας απενεργοποίησε τα σχόλια στον τοίχο της!!! Τι σημαίνει αυτό; Πως πλέον όσοι χρήστες προσέρχονται στην συγκεκριμένη σελίδα δεν έχουν την δυνατότητα να εκφράσουν τις απόψεις τους αλλά είναι υποχρεωμένοι απλώς να ακούν αυτά που τους προπαγανδίζει η διαχείρηση της!

Πλήρης φίμωση! Αφού δεν συμφωνείτε θα μιλάμε μόνο…εμείς!! Είδαν την αντίδραση του κόσμου, φοβήθηκαν και αποκαλύψανε το πραγματικό πρόσωπο τους!

Φυσικά οι διαχειριστές της σελίδας είτε είναι παράνομοι είτε επίορκοι δημόσιοι υπάλληλοι, αφού σβήνουν σχόλια και ερωτήματα που σαν κρατικός οργανισμός είναι υποχρεωμένοι από το σύνταγμα και τους νόμους να προστατεύουν (άρθρο 5Α) και να απαντούν (άρθρο 10).

Γιατί το ίδιο το κράτος ή αυτοί που έχουν καταλάβει την κυβέρνηση παραβιάζουν συνειδητά και συστηματικά το σύνταγμα και τους νόμους; Νομίζω ότι όλοι καταλαβαίνουμε τους κινδύνους που απορρέουν από μια τέτοια ‘κάρτα’… καθώς και γιατί παραβιάζει το σύνταγμα μια σελίδα με ιδιαίτερη ‘ασυλία’.

Δείτε τις φωτογραφίες από την συγκεκριμένη σελίδα για του λόγου μας το αληθές:
Ο τοίχος της σελίδας είναι ανοικτός σε συζητήσεις και οι πολίτες εκφράζουν την διαφωνία τους.

Τα αρνητικά σχόλια πολλά! Φαίνεται η αντίδραση του κόσμου…
Και την επόμενη μέρα…Ω του θαύματος! Παρότι είμαστε μέλη στην σελίδα δεν μπορούμε να σχολιάσουμε και τα προηγούμενα σχόλια έχουν κάνει…φτεράααααα!!!

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

NA KANOYME ΟΛΟΙ ΤΩΡΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΚΟΙΜΙΖΕΙ ΟΣΟΥΣ ΔΕ ΒΛΕΠΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ...



ΝΙΚΟΣ - ΑΘΗΝΑ (LEGALIZE IT)