Τετάρτη 25 Μαΐου 2011

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΕΛ.ΑΣ. - ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ



Χτες και λίγο μετά τις 17:00 στο κέντρο της Αθήνας το οδόστρωμα ήταν ολισθηρό λόγω της βροχής, με αποτέλεσμα ένας δικυκλιστής να γλιστρήσει και να πέσει με τη μηχανή του στην Αγίου Κωνσταντίνου. Ακριβώς από πίσω ακολουθούσε ένα περιπολικό, με τους αστυνομικούς μόλις είδαν το τροχαίο ατύχημα, έσπευσαν να βοηθήσουν τον μοτοσικλετιστή. Ο ένας αστυνομικός σήκωσε τον οδηγό, του παρείχε τις πρώτες βοήθειες, ενώ.... εν συνεχεία έσπευσε σε διπλανό περίπτερο και του αγόρασε έναν χυμό.

Μόλις ο οδηγός ήπιε τον χυμό, ο αστυνομικός τον ρώτησε εάν χρειάζεται κάτι και μόνο όταν βεβαιώθηκε ότι όλα είναι καλά, τότε μόνο αποχώρησε.
Η εικόνα αυτή και η ανθρωπιά του αστυνομικού συγκίνησε όλους τους περαστικούς που είδαν στο πρόσωπό του, τον άνθρωπο που θέλουν να έχουν δίπλα τους για να τους προστατεύει και να τους βοηθά.
Από το NEWSIT

Φυσικά και οι περισσότεροι αστυνομικοί είναι έτσι, αλλά μη το πείτε στον Τσίπρα, στον Αλαβάνο, στην Παπαρήγα, στον Λαζόπουλο, στον Κωνσταντίνου και τους αναρχικούς γιατί στεναχωριούνται... 
ygro-pyr

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Παντού υπάρχουν οι καλοί και οι Κακοί σε όλους τους κλάδους αλλά αυτοί οι Αριστεροί είναι ήταν και θα είναι οι Χειρότεροι........όπως πάντα Αριστεροί με το χρήμα να φτάνει μέχρι το γόνατο.....

Ανώνυμος είπε...

alla oxi oloi oi Aristeroi. ta paidia pou den kseroun pou pane ta 4 kai apla einai fainomenika aristeroi gia gomenes goitro kai alles tetoies mpourdes pou parexei to panepistimio den ftaine se tipota kai episis i tufli bia kai i bia apo moni tis den einai i lusi! Morfosi einai i apantisei.

Ανώνυμος είπε...

Αναρτήθηκε ξανά αυτό το άρθρο κύριοι. Εκτός άμα ξανάγινε.

Σαββέλης είπε...

αυτός σίγουρα δεν είναι μπάτσος...
Και τέτοιους χρειάζεται η ελληνική αστυνομία και η ελληνική κοινωνία γενικότερα.

Ανώνυμος είπε...

αυτοι ειναι οι αστυνομικοι που θελουμε

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητήρια στα παιδιά!!! Μακάρι να ήταν και οι περισσότεροι έτσι...
Τέτοιους θέλουμε...Αστυφύλακες και όχι...Βουλευτοφύλακες.