Τετάρτη 25 Μαΐου 2011

:ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΦΩΝΑΞΑΝ ΟΙ ΙΣΠΑΝΟΙ "ΚΑΝΤΕ ΗΣΥΧΙΑ ΜΗΝ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ"



Είτε το είπανε είτε δεν το είπανε οι Ισπανοί είναι η αφορμή να σηκωθούμε από τους καναπέδες μας...και δεν ειναι αναγκη να γινει αιματοκύλισμα.στο χέρι μας είναι να ξαποστειλουμε όλους τους κουκουλοφόρους και μπαχαλακηδες που θα προσπαθήσουν να τρυπώσουν. Το θέμα ειναι να ξεσηκωθούμε ειρηνικά.δεν πάμε να σκοτωθούμε μεταξύ μας. Απλα να δειξουμε οτι υπαρχουμε και δεν κοιμομαστε.



ΥΠΟΠΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΩΝ ΕΛΕΕΙΝΩΝ ΚΑΙ ΤΡΙΣΑΘΛΙΩΝ ΜΜΕ,ΠΟΥ ΕΠΙΖΗΤΟΥΝ "ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ" ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ!



Ομολογούμε πως είναι πολύ πιασάρικο:Οι "αγανακτισμένοι" Ισπανοί,να χλευάζουν εμάς τους καλοπερασάκηδες Έλληνες για την απραξία και την απάθειά μας απέναντι στα τόσα φορολογικά μέτρα,την ανεργία κλπ.Παραδεχόμαστε πως κι εμείς,όταν το πρωτοδιαβάσαμε και το πρωτακούσαμε,το...χάψαμε αμάσητο!

Τι γίνεται όμως όταν κάποιος αποφασίσει να ψάξει λίγο παραπάνω το θέμα και να βρει "το βίντεο που κυκλοφορεί στο Διαδίκτυο" ή όπως λένε άλλοι,"το πανό" που σήκωσαν οι Ισπανοί και αναφερόταν σ'εμάς;


ΤΙΠΟΤΑ!ΤΖΙΦΟΣ!Η ΟΛΗ...ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΗ!Ποτέ οι Ισπανοί δεν φώναξαν ή έγραψαν κάτι τέτοιο!

Δεν το πιστεύετε;Κάντε λοιπόν μια.....
αναζήτηση με την ισπανική μετάφραση του...σλόγκαν,που είναι Hacer la paz no despertar a los griegos.

Αν βαριέστε να γράφετε,ορίστε έτοιμα τα αποτελέσματα.
Βλέπετε εσείς τίποτα;Κανένα βίντεο;Κανένα πανό;Καμιά αναφορά,ΕΣΤΩ ΣΕ ΙΣΠΑΝΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ για το γεγονός;;;

Με τις ώρες ψάχναμε-δυστυχώς για κάποιους,γνωρίζουμε καλά Ισπανικά-αλλά δεν βρήκαμε απολύτως...nada!


ΤΙΠΟΤΑ!Μόνο τα δικά μας αρχιλαμόγια,οι απατεωνίσκοι των Μμε ΠΟΥ ΔΡΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΟΥΝ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΝΤΟΛΩΝ,ανακάλυψαν το συγκεκριμένο...σύνθημα:



Λεπτομέρεια:Στο παραπάνω "ρεπορτάζ",όπως και σε όλων των υπόλοιπων καναλιών,ΠΟΥΘΕΝΑ ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΤΕΤΟΙΟ ΣΥΝΘΗΜΑ Ή ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΠΑΝΟ!!!

Προκαλούμε όλα τα κοπρόσκυλα στα Μμε,αν τολμάνε να μας διαψεύσουν και να φέρουν αποδείξεις!Και θα παραδεχθούμε πως κάναμε λάθος,ζητώντας τους συγνώμη!
Μέχρι τότε,ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ!


Επειδή πάντως δεν είμαστε...αφελείς να πιστεύουμε πως έγινε "λάθος" ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΜΕ (!!!),είναι φως φανάρι πως κάποιοι σπρώχνουν τον κόσμο ΣΕ ΜΙΑ ΣΤΗΜΕΝΗ "ΕΞΕΓΕΡΣΗ",για λόγους που μόνο εκείνοι και τα αφεντικά τους ξέρουν!

Καλούμε λοιπόν,για μια ακόμα φορά,να μην συμμετάσχει ΚΑΝΕΙΣ στα ροζουλί πανηγυράκια τους:Το πράγμα πλέον είναι εξαιρετικά ύποπτο,ΑΦΟΥ ΑΠΟΔΕΙΞΑΜΕ ΠΩΣ ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΧΕΙΡΑΓΩΓΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ ΨΕΥΔΟΝΤΑΙ ΑΣΥΣΤΟΛΑ!
http://hellas-orthodoxy.blogspot.com/2011/05/blog-post_6820.html

19 σχόλια:

Hellas-Orthodoxy είπε...

ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ...ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ,ΠΟΝΤΑΡΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ.

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ του Γκεμπελοκάναλου ΑΛΦΑ !!! Αυτό είναι διασπορά ψευδών ειδήσεων για υποκίνηση σε επαναστάσεις και κατάλυση του δημοκρατικού πολιτεύματος! ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ ΠΟΙΝΙΚΟ ΑΔΙΚΗΜΑ ΚΑΙ ΠΟΙΝΙΚΑ ΚΟΛΑΣΙΜΟ! ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΜΕ "ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ" Σ' ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ;;; ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΟΥ ΑΛΦΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΚΑΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΙΜΑΤΟΚΥΛΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;;;!!!

Ανώνυμος είπε...

ειτε το πανε ειτε δεν το πανε οι Ισπανοι ειναι η αφορμη να σηκωθουμε απο τους καναπεδες μας...και δεν ειναι αναγκη να γινει αιματοκυλισμα.στο χερι μας ειναι να ξαποστειλουμε ολους τους κουκουλοφορους και μπαχαλακηδες που θα προσπαθησουν να τρυπωσουν.το θεμα ειναι να σηκωθουμε ειρηνικα.δεν παμε να σκοτωθουμε μεταξυ μας.απλα να δειξουμε οτι υπαρχουμε και δεν κοιμομαστε

Ανώνυμος είπε...

eleos re orthodoxy.ti propaganda einai ayti poy kaneis? mipos eisai kypatzis?

Ανώνυμος είπε...

μια συμβουλη προς διαχειριστες του μπλογκ.μυκονιατο και οποιοι αλλοι ειστε πισω απο εδω...παιδια αν θελετε το μπλογκ σας να εχει μια σοβαρη εικονα προς τα εξω πρεπει να συννενοηστε τουλαχιστον να δειχνετε μια σταθερη γραμμη προς τα εξω.απο χθες εχετε αλλαξει 30 γνωμες σχετικα με τις διαδηλωσεις.μια ειστε υπερ και μια ειστε κατα.και μην επηρεαζεστε απο κατι γραφικους οπως τον ορθοντοξυ γιατι θα θεωρηστε σε λιγο καιρο και εσεις γραφικοι οπως εκεινον και το μπλογκ του.ο συγκεκριμενος ειδε στο φεησμπουκ στην σελιδα των αγανακτισμενων καποιον που εγραψε αυτο το σχολιο οτι δεν το βρισκει στο γκουγκλ και αμεσως πιστεψε οτι ανακαλυψε την αμερικη,και οτι εβγαλε λαυρακι.απο κει φαινεται και ο δεικτης νοημοσυνης του.πιτσιρικας ειναι συγχωρειται λογω βλακειας και απειριας.αλλα μην παρασυρεστε και σεις.δλδ αν καποιος κραταγε ενα πλακατ στην Ισπανια και ειχε γραψει πανω ησυχια μην ξυπνησουμε τους Ελληνες αυτο αυτοματα θα επρεπε να περαστει και στις αναζητησεις του γκουγκλε?? πως μπορει καποιος να το συνδεσει αυτο λογικα? δλδ αμα βγω εγω στο δρομο και κραταω μια ταμπελα που γραφω οτι ο hellas orthodoxy τον παιρνει θα πρεπει αμα κανω αναζητηση στο γκουκλ να μου βγαλει μια φωτογραφια τον συγκεκριμενο τυπο να τον παιρνει?....ας σοβαρευτουμε λιγο.

Ανώνυμος είπε...

Ti sas noiazei poios to eipe? Kalutera na paroume tin katastasi sta xeria mas para na perimenoume to messia... 8elete na ta 3epoulisei ola o GAP k meta na 3esikw8oume???

Btw o monos logos pou 8a mporouse na ginei kati tetoio einai gia na piestei i katastasi pros ena "stimeno" dimopsifisma k sunexisi tis katoxis. Ara k mia parodiki niki den simainei oti kerdi8ike o polemos.

Alla k se sike paixnidi prepei na pai3eis tin mpala pou mporeis k as xaseis!!!!

Ανώνυμος είπε...

Episis deite to ws eukaria: akoma k sike na einai mporei na gurisei to paixnidi uper mas arkei na ENW8OYME estw k gia mia fora re gamwto!!!!

Ανώνυμος είπε...

στεναχωρεθηκα λιγο τωρα γιατι αυτο το blog ειναι απο ταγαπημενα μου,. με λιγα λογια: το νεο πρωτα το εβγαλαν τα blogs και πολλες ωρεσ μετα(στο ιδιο 24αωρο) το επαιξαν τα καναλια. κι αυτο το εζησα, δεν το ακουσα.

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ BLOG ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΑ ΒΓΑΖΕΙ ΟΛΑ, ΕΤΣΙ ΒΓΕΝΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ,ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΓΡΑΜΜΗ,ΟΛΕΣ ΟΙ ΓΝΩΜΕΣ ΚΑΙ Η ΚΡΙΣΗ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ.
ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΜΙΑ ΓΡΑΜΜΗ ΕΧΕΙ ΤΟΣΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ;
ΑΙΑΝΤΑΣ

Ανώνυμος είπε...

τρωμε τις ωρες μας ψαχνοντας στα blogs διοτι θα βρουμε αποψεις και ειδησεις που δεν θα βρουμε αλλου, η ανασα των blogs ειναι η πολυφωνια, ας τα αφησουμε να αναπνεουν

Ανώνυμος είπε...

Πρεπει να βγουμε στους δρομους, σε αυτο δεν χωραει αμφιβολια. Εαν ομως πραγματικα ισχυει αυτο που λεμε τοτε πιθανον παιζουνε μαζι μας. Δοκιμαζουν δηλαδη εαν ο κατα τα αλλα επαναστατικος λαος μας, θα σκυψει για αλλη μια φορα το κεφαλι. Μας χλευαζουν ισως για να δουνε πως θα αντιδρασουμε. Ωστοσο μου φαινεται πολυ τραβηγμενο και πολυ επικινδυνο να δοκιμασουν κατι τετοιο. Ο χρονος θα δειξει.

Ανώνυμος είπε...

Giati ta mme diadidoun panta fimes tetoies pou to apotelesma einai oloi einai enantion tis elladas? Ti simferonta exei o ypoloipos kosmos apo tin ellada? Pistevo oti epeidi ta mme den enimeronoun kai diafotizoun tous polites antikeimenika kai pragmatika, asxolountai polloi apla kanontas propagandes. Kai otan yparxoun blogs pou dithen analioun kai ta kseroun ola, sas parakalo min onomazeste orthodoxy kai oti exei sxesi me thriskeies. Oi ieroi polemoi odigoun stin tiflamara tou laou kai tin imimatheia, o fanatismos einai katastrofi!

Ανώνυμος είπε...

αγαπητοι μου συνελληνες παμε στις πλατειες και μετα ασε τα μμε να προσπαθισουν να τα μπαλωσουν.

Η απλα 'οποιοσ φοβαται πεφτει και κοιμαται...'

αντε στην πρωτη δυσκολια κιοτεψατε ρε............?

η φωνη σου ο φοβο τους....

Ανώνυμος είπε...

Μπα... Φιλος Ισπανος μου ειπε οτι και συζητηθηκε και παιχτηκε στα μμε τους αυτο το συνθημα αλλα φυσικα το Η-Ο ειναι ισως το μονο μπλογκ που θελει τον κοσμο προβατα εξ ου και σαμποταρει κινητοποιησεις.

Ψευδεσαι....το συνθημα υπηρξε.....
οι σκοποι σου ειναι δολιοι...

1 στις 100 να μην υπηρξε ο τροπος που το χρησιμοποιεις ειναι εναντια στο εθνικο συμφερον.
Δεν θα κατσουμε απραγοι μια ζωη επειδη το θελει το μπλογκ που δοξαζει το ΝΔ και το Βατοπαιδι και λασπολογει κατα του Λαος.

Αληθεια τι εγινε με τις αποδειξεις σου για τα ψεματα του Καρατζαφερη στη συνεντευξη; Ακομα τις ψαχνω μαχιμε μπλογκερ..

Hellas-Orthodoxy είπε...

Φερε μας το συνθημα τοτε απο τον "φιλο σου Ισπανο" και θα κατεβασω την αναρτηση.

Διαφορετικα,το ολο θεμα θα εχει και ποινικες συνεπειες,αφου κανεις δεν μπορει να παιζει με τις τυχες αυτου του λαου,ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΝΤΟΛΩΝ ΞΕΝΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ.

Ανώνυμος είπε...

Η άποψη μου είναι πως καμιά σημασία δεν έχει ο λόγος που ξυπνήσαμε.Αρκεί και μόνο που το ποτάμι ξεκίνησε.Ειρηνικά να προχωρήσουμε.Να μη τους κάνουμε το χατήρι με ταραχές.Να ασχοληθούν με εμάς και όχι με τις όποιες κατευθυνόμενες φασαρίες.

Ανώνυμος είπε...

ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ!!! ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΦΩΝΗ ΧΩΡΙΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ(ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΔΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ''ΤΡΟΦΗ'' ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΥΣ) ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΜΠΛΕ!!!

Ανώνυμος είπε...

pou einai o liakopoulos re paidia ton eide kanhs

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε, τι έγινε ο φίλος σου ο Ισπανός; Σας έπεισε να βγαίνετε στους δρόμους μέχρι τις 28 Οκτωβρίου 2011 και μετά σας είπε να κάτσετε σπίτια σας; Γιατί εδώ και 3 χρόνια έχετε εξαφανιστεί.
Για ψάξε ήπως τελικά δεν ήταν ο Ισπανός που σας έβγαλε στους δρόμους αλλά όντως κάποιοα ντόπια συμφέροντα που μετά ήθελαν να σας κλείσουν στα σπίτια σας κι εσείς ακολουθήσατε τις αποφάσεις τους.