Πέμπτη 26 Μαΐου 2011

Συμβούλιο Αρχηγών


Έκτακτο συμβούλιο πολιτικών αρχηγών συγκάλεσε για αύριο στις 12.30 μ.μ. ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας έπειτα από αίτημα του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου.

Η σύσκεψη ακολουθεί τη σειρά επαφών του Πρωθυπουργού με τους επικεφαλής της Νέας Δημοκρατίας, του ΛΑ.Ο.Σ., του ΣΥΡΙΖΑ, της Δημοκρατικής Συμμαχίας και της Δημοκρατικής Αριστεράς σε αναζήτηση συναίνεσης για το πρόγραμμα λιτότητας.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Άργησες ΓΑΠ, το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω...τώρα έρχονται κρεμάλες!

Ανώνυμος είπε...

Οργανωθείτε λαμόγια, μοιράστε ό,τι έχει απομείνει,να δω πως οι αγανακτισμένοι πολίτες θα τα βγάλουμε πέρα σε ένα κράτος που είναι και παρακράτος μάζι. Με μια κυβέρνηση που πάει χεράκι με το σύνολο της αντιπολίτευσης στην ανευ όρων παράδοση της χώρας, με κομματόσκυλα του συστήματος που φτάνουν παντού έτοιμοι να τους ξαναψηφίσουν ώστε να διασφαλίσουν την επανεκλογή τους, με ΜΜΕ βόθρούς και πόσα άλλα ακόμη.............

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑΝ ΝΑ ΠΑΓΙΔΕΨΟΥΝ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΔΙΑ ΤΗΣ ΣΥΝΑΙΝΕΣΕΩΣ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΝΕΑ ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΜΕΤΡΑ! Αυτό είναι το κλίμα απειλών, εκφοβισμών, "βομβών" Δαμανάκη και τώρα του Συμβουλίου... Αν δεν τα καταφέρει ο Γιώργος να νομιμοποιηθεί, ΦΕΥΓΕΙ με αντάλλαγμα την "ασυλία" του, όπως όλοι οι τύραννοι!

Ανώνυμος είπε...

Αποκλειστικά η συνομιλία:
Λοιπόν ο καθένας στην ταράτσα του! Δε θέλω συνωστισμούς!

Ανώνυμος είπε...

Παπούλια στα ΑΛΒΑΝΙΚΑ σημαίνει ΓΑΛΟΠΟΥΛΑ

Τουρκαλβανός είναι ο ΠΟΥΣΤΗΣ