Τρίτη 24 Μαΐου 2011

Οι κάτοικοι του κέντρου είμαστε οι λιγότερο ρατσιστές


Όχι λοιπόν δεν είμαστε ρατσιστές ούτε και θα γίνουμε ποτέ. Ανησυχούμε γιατί υπάρχουν 100.000 παράνομοι μετανάστες στο κέντρο, ανάμεσά τους δολοφόνοι, κλέφτες και κάθε λογής κατακάθι.
Η πολιτεία μας διώχνει από τα σπίτια μας με την αδιαφορία της. Εγώ λοιπόν θα πρότεινα να βάλουμε πούλμαν και να τους πάμε όλους και να τους παρκάρουμε στην Κηφισιά,....

την Πολιτεία, την Εκάλη, τη Βουλιαγμένη, τη Βούλα, το Κολωνάκι κλπ. Τότε να δείτε πως θα τους συμπεριφερθούν οι κάτοικοι και αυτών των περιοχών. Εμείς κάνουμε γαϊδουρινή υπομονή τόσα χρόνια. Μειώνουμε την αξιοπρέπειά μας, το επίπεδο ζωής μας γιατί έχουμε ανίκανες κυβερνήσεις και κάποιους ατσίδες δουλέμπορους που θησαυρίζουν. Αλλά βέβαια μακριά από τον .... μας και όπου θέλει ας είναι.


ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
τρομακτικο

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

έχει απόλυτο δίκιο ο αναγνώστης, συμφωνώ σε όλα!

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΟΠΛΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ, ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΩΣ ΘΑ ΤΗΝ ΑΚΟΥΣΟΥΝΕ, ΤΑ ΜΕΛΑΨΑ ΠΑΛΙΟΜΟΥΝΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ!!! ΓΙΑΤΙ ΑΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΜΙΝΗ ΚΑΙ ΤΟ Γ.Α.Π, ΘΑ ΜΑΣ ΠΗΔΗΞΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΑΝΝΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΔΕΛΦΕΣ!!

Ανώνυμος είπε...

άντε στο καλό σας ρε
και τι κακό είναι νάμαστε ρατσιστές;
Εγώ αγαπώ ΜΟΝΟ την φυλή μου
ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΓΑΜΗΘΟΥΝΕ ΠΑΤΟΚΟΡΦΑ

ΧΕΣΤΗΚΑ

Ανώνυμος είπε...

Δεν είναι κακό να είσαι Ρατσιστής άλλωστε αυτή η καραμέλα υπάρχει με διάφορες μορφές αλλά τέλος πάντων καλά να τους κάνουν και να τους πάνε στα πιο πλούσια μέρη να περάσουνε χάρμα αλλά έχουν τα αρχίδια να τους πάνε;;;;;

Ανώνυμος είπε...

Όχι αδερφέ μου, 1.49 είναι λάθος να κάνεις τέτοιες σκέψεις.
Και εγώ αγαπάω τη φυλή μας, αλλά όχι έτσι.
Πρόβλημα υπάρχει, και είναι οργανωμένο από σάπια μυαλά.
Όποιος ανάρτησε το κείμενο είναι πολύ σωστός!