Τετάρτη 25 Μαΐου 2011

Το ζητήσατε το κάναμε


 Oι Αναγνώστες του ΑΝΤΙ-ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ θα έχουν την ευκαιρία να επικοινωνούν ζωντανά με τον Αδ.Γεωγιάδη, να θέτουν ερωτήματα οπού εκείνος θα  δίνει απαντήσεις άμεσα

Κλικ στο παράθυρο στην δεξιά  στήλη με την εικόνα του Άδωνι και ας αρχίσει η κουβέντα.

Αnti-ntp Άδωνι θα σε λιώσουμε. Τα επιχειρήματα σου δεν στέκουν! Και φυσικά το μνημόνιο απέτυχε!

269 σχόλια:

«Παλαιότερο   ‹Παλαιότερο   201 – 269 από 269   Νεότερο›   Νεότερο»
Ανώνυμος είπε...

ai gamisou MANOLEDES mpoumpouko trampoukofasista katakathi.

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδη ψηφισατε της ενσταση συνταγματικοτητας και την ιδια στιγμη υπερψηφισατε το μημονιο. Αυτο λεγεται διαταραγμενη προσωπικοτητα.

Ναι υπαρχει και αλλος δρομος παραμονης και εισαι ενας μεγαλος τρομολαγνος ψευτης. Δες τι εκανε η Ισλανδια. Γιατι συγχεεις τα χρεη του μνημονιου με το συνολικο χρεος;

Mνημονιο και ΕΕ η σταση και δραχμη; Που ζεις ρε φιλε, σε ποιο πλανητη; Bρες μου εσυ πως θα με διωξουν απο το ευρω η οποιαδηποτε αλλη συνθηκη και εγω θα δωρισω το επιδομα ανεργιας στο ταμεια λαος.

Το τι ειναι οι διαχειριστες του μπλογκ μας αφηνει παγερα αδιαφορους αφου καπου στο τελος της σελιδας γραφει οτι οι αναρτησεις εδω ειναι συλλεγμενες απο διαφορα μπλογκς.

Παρολα αυτα η μιση σου απαντηση στρεφεται εκει.
Παντου κομμουνια βλεπεις, καημενε.

Με κανεναν δεν ειμαστε χονεψε το, ουτε με σπιθα ουτε με εαμ. Ελληνες ειμαστε και θελουμε τη χωρα μας πισω.

Εξω οι πολιτικοι, εξω η εισαγομενη αντιπροσωπευτικη δημοκρατια και πανω απο ολα εξω τα κομματα.

Ανώνυμος είπε...

Προφανως ο Γεωργιάδης έχει πολλά εκατομμυρια στην τραπεζα και γι αυτό φοβάται μήπως καταρεύσουν.

Ιωάννης είπε...

Αξιότιμε κύριε Γεωργιάδη
Κατ'αρχάς,για να σας αποδείξω οτι είμαι καλοπροαίρετος,και δεν εχω κάποια εμπάθεια για εσάς,αν είχα εγω την εξούσια της Χώρας θα σας έκανα υπουργό παιδείας,για να φέρω την Ελληνική παιδεία ξάνα στον χώρο που γεννηθήκε.
Παρακάτω τώρα,και για το θέμα που συζητάμε,επειδή εδω λέμε αλήθειες και δεν είμαστε τηλεοπτικό κανάλι να προπαγανδίζουμε,και μιας και λετε και εσεις αλήθειες εδω,θα σας παρακαλούσα να πείτε στους αναγνώστες του ιστολογίου τι σημαίνει να ακολουθήσουμε τον δρόμο που εσεις θέλετε.Δηλαδή πληρης αποδοχή του μνημονίου και της δανειακής σύμβασης.Να πείτε,γιατι το ξέρετε ειμαι σίγουρος,τι θα επακολουθήσει.Θα ειναι αυτα τα 50 δις,ξεπουλήματος τα τελευταία?Μήπως θα φτασουμε στα 300 δις σταδιακά?Μήπως μια απο τις μελλοντικές μεταρυθμίσεις θα ειναι η πλήρης ιδιωτικοποίηση του σωφρονιστικού συστήματος?Με ιδιωτικές φυλακές,και εθελοντική εργασία για τους έγκλειστους?
Με τα παραπάνω παραδείγματα που έδωσα θέλω να δώσω ενα μικρό δείγμα του τι Έλλαδα θα υπάρξει μετά απο ολα αυτά.Και κάτι ακόμα.Πιστεύετε κύριε Γεωργιάδη,οτι μετά το ξεπούλημα των κερδοφόρων ΔΕΚΟ,οταν τις πάρουν οι ξένοι,θα εξακολουθήσουν να εργάζονται σε αυτές Έλληνες? Μάλλον Παπανδρέλληνες θα εργάζονται,με μισθούς Μπαγκλαντές.Πιστεύετε οτι θα έρθουν επενδύσεις απο αυτούς τους ανθρώπους,που θέλουν να αγοράσουν κοψοχρονιά? Μάλλον οχι,γιατί ειναι απλά κερδοσκόποι,και να κερδοσκοπήσουν θέλουν.
Το μνημόνιο μονο στάχτες θα αφησει,και τίποτα άλλο,και ενα λαό και μια πατρίδα ερείπια.Η Ελλάς δεν εχει μια ισχυρή ηγετική ομαδα να διαπραγματευτεί με όλους αυτούς,και και το επακολουθό ειναι να συμβαίνουν αυτά.
Αν οι δρόμοι ειναι μνημόνιο και μη Ελλάς,και οχι μνημόνιο και Ελλάς αλλα με τεράστιες στερήσεις στην αρχη,αλλα με μέλλον για την Ελληνική φυλή και το Ελληνικό έθνος,επιλεγω το δεύτερο.

Priapos είπε...

κ. Γεωργιάδη
Το θέμα είναι οτι απαντάτε επιλεκτικά σε οτι σας συμφέρει. Πάνω σ'αυτή τη βάση συζήτηση δε γίνεται... Δείτε τα ερωτήματά μου πιο πάνω και απαντήστε, αν θέλετε να συζητάμε. Αν θέλετε μονολόγους, δεν κάνουμε τίποτα εδώ.
Και επιτέλους, αν αναγνωρίζατε το δίκαιο των ισχυρισμών μας, θα μπορούσατε να υποστηρήξετε τη θέση σας για παραμονή στην Ε.Ε και το ευρώ, αλλά σε άλλη διαπραγματευτική βάση, και όχι με το κεφάλι σκυμμένο, "οτι πείτε κ. Ρεν".
Ο τελευταίος που θέλει στάση πληρωμών είναι η Ευρώπη. Αν δε το θέλει ας το αποδείξει έμπρακτα με στήριξη και όχι με απειλές...
Αυτή τη στάση έχει ένας υποτίθεται πατριώτης!
Καταλαβαινόμαστε τώρα?

Priapos

Ανώνυμος είπε...

Μην του μιλάτε. Κλάστε τον. Σε τίποτα δεν έχει απαντήσει. Δουλευει τον κόσμο. Μόνο ένας προδότης θα πεταγε στα σκουπίδια το εθνικό του νόμισμα.

Ανώνυμος είπε...

Μα καλά κε Γεωργιάδη πιστεύετε ότι αν κηρύξουμε παύση πληρωμών θα μας πετάξουν τόσο έξω από την Ευρωζώνη όσο και από την Ε.Ε?
Ο συνδυασμός των δύο είναι ο χειρότερός τους εφιάλτης. Όπως έχω πει και άλλες φορές, το ευρώ είναι ένα νόμισμα της Γερμανίας και της Γαλλίας. Όλοι οι υπόλοιποι υπάρχουμε για να ενισχύουμε τις οικονομίες και το νόμισμά τους.
Όπως και να έχει πάντως και το είχα γράψει και σε ένα σχόλιο με θέμα τον κο Καζάκη, μαγκιά είναι να κηρύξεις παύση πληρωμών, να ρίξεις επιτέλους το βάρος σου στον πρωτογενή τομέα παραγωγής καθώς επίσης και στην εξόρυξη των ήδη γνωστών κοιτασμάτων του Αιγαίου (υπάρχουν και αυτά που μόνο εικάζουμε μέχρι τώρα ότι υπάρχουν) και εν συνεχεία να επιστρέψεις σε εθνικό νόμισμα.
Βέβαια για να γίνουν όλα τα παραπάνω πρέπει να αποσαφηνίσουμε
α)Τι χρέος έχουμε, από πότε, σε ποιον, πόσο και με ποιο τρόπο έχουν δημιουργηθεί.
β)Με την ψήφιση του μνημονίου (και όχι της δανειακής σύμβασης) το θέμα γίνεται ακόμη πιο πολύπλοκο. Το ότι είναι αντισυνταγματικό κάνει μπαμ όπως και ότι το χρέος είναι προϊόν παράνομων συναλλαγών μεταξύ του διεφθαρμένου κράτους, των τραπεζών και των διεθνών ή εγχώριων εργολάβων. Ας μην αναφερθούμε και τι έχει γίνει στην αγορά CDS ή με την περίπτωση τ συν 10. Μπορούμε άραγε να καταγγείλουμε την δανειακή σύμβαση ή έτσι απλά να την θεωρήσουμε αντισυνταγματική?
Επειδή έχετε πει ότι ο καθένας πρέπει να τιμά την υπογραφή του, ο κος Παπακωνσταντίνου και ο κος ΓΑΠ έχουν βάλει την υπογραφή τους σε μία σύμβαση δεσμευόμενοι πως αν η Ελλάς δεν αποπληρώσει τα χρέη της προς τους δανειστές τότε ο δανειστής μπορεί να κινήσει νομικές διαδικασίες με βάση το Αγγλικό δίκαιο. Δηλαδή κε Γεωργιάδη άσ'τα βράστα αν διευθετήσουμε το θέμα της δανειακής σύμβασης με την τρόϊκα σε Αγγλικό δικαστήριο.
γ)Άραγε έχουμε ακόμη πετρέλαιο στο Αιγαίο που δεν έχει υποθηκευτεί? Ο κος Βελόπουλος μας λέει όχι. Αλλά υπάρχουν και άλλα πολύτιμα ορυκτά εκτός πετρελαίου. Τώρα τελευταία γίνονται κινήσεις από το αρμόδιο Υπουργείο για να δούμε τι ποσότητες έχουμε και πως μπορούν να αξιοποιηθούν, αλλά πολύ φοβάμαι με το ΔΝΤ, την ΕΚΤ και την Καγκελαρία πάνω από το κεφάλι μας ότι από τα οφέλη αυτού του εγχειρήματος, ο Ελληνικός λαός δεν θα δει απολύτως τίποτα.

Παναγιώτης

Ανώνυμος είπε...

Η θεία Δίκη και η Νέμεσις πλησιάζουν και για σένα Γεωργιάδη...ΑΛΛΑΞΤΕ ΜΕΡΙΑ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙΡΟΣ.........

Ανώνυμος είπε...

147, 31-5 συμφωνώ μαζί σου αυτό ήταν το μεγαλύτερο σκάνδαλο συγκάλυψης και πέρασε έτσι...
Το μόνο πραγματικό δίλημμα είναι χρεοκοπία τώρα ή μετά το ξεπούλημα;

Χρήστος Χατζησαββίδης είπε...

Άδωνις Α. Γεωργιάδης

Απο μπούρδες χορτάσαμε,είχα έτσι και αλλιώς αρνητική γνώμη για το άτομό σου,αλλά μετά απο τις μή-απαντήσεις σου απλά επιβεβαιώθηκα,δεν είναι τυχαίο που ο κόσμος σας έχει στο φτύσιμο.

Παπανδρέου-Ντόρα-Καρατζαφέρης,επιλέξατε να σταθείτε απέναντί μας,τώρα θα υποστείτε και τις συνέπειες.

ΥΓ
Η Ελλάδα δεν είναι μόνο μισθοί και συντάξεις,που και για αυτά απλά παράταση πήρατε ξεπουλώντας όλα τα υπόλοιπα.

Σιγαλας Μακαριος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Ανώνυμος είπε...

Παιδιά ετοιμάστε μια νεα συνεντευξη και θέστε του τις ερωτησεις που τέθηκαν από ολους εδώ, γιατί δεν βλέπω να απαντάει αλλιώς.

Ανώνυμος είπε...

Τι θα βγαλει μια τετοια συζητηση? Εχουνε καθαρες θεσεις και οι δυο τους.
ΚΑΖΑΚΗΣ - ΠΤΩΧΕΥΣΗ,ΕΞΩ ΑΠΟ Ε.Ε -ΔΡΑΧΜΗ
ΑΔΩΝΗΣ - ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΣΤΗΝ Ε.Ε

Τι θα βγει δηλαδη αν μιλανε ο ενας απεναντι στον αλλον?

Αργα η γρηγορα αυτο το ερωτημα θα ειναι που θα πρεπει να απαντησει ο Ελληνικος Λαος.

Σιγαλας Μακαριος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Σιγαλας Μακαριος είπε...

καλά πρεπει τελικά να μας δουλευει κανονικά... Νομιζει πως ο μονολογος και οι επιλεκτικές απαντησεις είναι διαλογος... Τσαμπα που σπαταλήσαμε φαια ουσία να γράψουμε δεκάδες ερωτηματα για να μείνουν αναπάντητα... Το αστείο ειναι ότι ενώ εκτιθεται δε το καταλαβαίνει και νομίζει πως απαντά κιολας... Εαν δε γίνεται εσκεμμένα ειναι σοβαρό το πρόβλημα και ανθρωποι με τέτοιου είδους θέματα χρηζουν βοηθειας... Δεν υφίσταται επικοινωνία μεταξύ δυο έλλογων υποκειμένων αλλά μεταξύ ενός υποκειμένου που επιλεκτικά αντιλαμβάνεται τα παρατιθέμενα θέματα και δεν υφίσταται επομένως «κοινή γλώσσα». Αυτο δεν ειναι μονάχα δική μου διαπίστωση αλλά πολλών συνομιλητών...Αν ειναι όμως εσκεμμένο φανερώνει το σκοπό σας αν όχι να ευχηθώ περαστικά...
Ετσι συνομιλείτε και στη βουλή?Εμ έτσι εξηγείτε οτι δεν μπορείτε να συνενοηθείτε ουτε για τα πιο απλά θεματα... Αλλα λόγια να αγαπιομαστε λοιπόν... Κριμα για το χρονο που σπαταλήσαμε...

Ανώνυμος είπε...

Πάντως και τον Σαμαρά που άκουσα χθές είπε πως αυτοι που υποστηρίζουν επιστροφή στην δραχμή ειναι εγκληματίες. Απο πότε είναι έγκλημα να θέλεις το εθνικό σου νόμισμα; Πάνε καλά οι ανθρωποι; Στο ίδιο κόλπο είναι όλοι τους...

Ανώνυμος είπε...

Απάντηση στον κύριο Γεωργιάδη γι αυτά που λέει ότι πρέπει να μείνουμε στο ευρώ και στην Ε.Ε.
http://kostasxan.blogspot.com/2011/05/wall-street-journal_31.html
Σαφώς και οι περισσότεροι πολίτες κύριε Γεωργιάδη θέλουν στάση πληρωμών και επιστροφή στη δραχμή. Το μνημόνιο οδηγεί στην καταστροφή του λαού και της χώρας. Με το μνημόνιο θα πλουτίσουν κάποιοι, τους οποίους του έχουμε ονομάσει πάρα πολλές φορές. Με τη δραχμή και την στάση πληρωμών αυτοί θα είναι χαμένοι (βλέπε παράδειγμα Ισλανδίας και Αργεντινής). Αλήθεια κύριε Γεωργιάδη, πόσα έχετε πάρει για να υποστηρίζεται το μνημόνιο; Και μην βιαστείτε να μου πείτε ότι δεν τα έχετε πάρει. Ξέρουμε ότι έχουν πέσει μίζες για να μας πείσουν πως το ΔΝΤ και το μνημόνιο είναι μονόδρομος, γι αυτό άλλωστε έφαγαν και τον Σωκράτη, η δήθεν επαναστατική "ΣΕΧΤΑ".

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΔΩΣΙΛΟΓΕ ΓΙΩΡΓΙΑΔΗ!!!!
ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΤΗΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑΣ ΤΟΥ Ι. ΜΕΤΑΞΑ ΠΟΥ ΤΟ 1936 ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΕIΧΕ H ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ , ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΟΥ ΑΠΕΤΕΛΕΣΕ ΚΑΙ ΝΟΜΟΛΟΓΙΑ ΔΙΕΘΝΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΚΑΛΕΣΘΗΚΑΝ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΚΡΑΤΗ ΣΕ ΔΙΕΘΝΗ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΑ.
ΕΣΥ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ Ι. ΜΕΤΑΞΑ ..ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΕΙΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΣΕ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ , ΟΠΩΣ ΑΠΟΚΑΛΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΟΣΟΥΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΧΡΕΗ ΜΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΕΛΕΧΘΟΥΝ ΤΑ ΧΡΕΗ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΧΘΗ.
Ε ΑΔΩΝΗ????
ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΠΑΞΑΠΑΝΤΕΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ!!!

ΚΑΠΕΤΑΝ ΚΕΦΑΛΟΣ

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΧΡΕΟΣ



Έχετε δανείσει 100 ευρώ σε έναν με μισθό 100 ευρώ και 500 ευρώ σε κάποιον με μισθό 1000 ευρώ. Ο πρώτος σας χρωστάει το 100% του μισθού του, ενώ ο δεύτερος σας χρωστάει το 50% του μισθού του. Βάσει ποιας λογικής

θα κυνηγούσατε τον πρώτο που αδυνατεί να πληρώσει το χρέος του και θα αφήνατε ευνοϊκά περιθώρια αποπληρωμής στον δεύτερο που ΜΠΟΡΕΙ να πληρώσει; Γιατί προσπαθείτε να πάρετε τα 100 και όχι τα 500;



Αυτό ακριβώς είναι που συμβαίνει με το ΔΝΤ.



Είδα στο διαδίκτυο τον κατάλογο με τα χρέη όλων των χωρών της γης. Ενδεικτικά:

Η Γερμανία με 5 τρις έλλειμμα έχει χρέος στο 155% του ΑΕΠ της.
Η Γαλλία πάλι με 5 τρις έχει χρέος στο 188% του ΑΕΠ της.
ΟΙ ΗΠΑ με 13 τρις έλλειμμα έχει χρέος στο 94% του ΑΕΠ της.
Οπότε είναι προφανές ότι δεν έχει τόση σημασία το μέγεθος του χρέους όσο το ποσοστό του επί του ακαθαρίστου εθνικού προϊόντος.



Μετά από μερικές ματιές στον πίνακα προκύπτουν κάποιες απορίες:

Ερώτηση 1. Πως γίνεται και ενώ το Λουξεμβούργο, η Αγγλία, η Ελβετία, το Βέλγιο, η Γαλλία, η Δανία και η Αυστρία έχουν ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ποσοστό χρέους από εμάς, αυτοί να ΜΗΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ σώσιμο, αλλά αντίθετα έρχονται να σώσουν εμάς;
Ερώτηση 2. Πως γίνεται το Αφγανιστάν με περίπου μισόν αιώνα συνεχείς πολέμους να έχει μόνο 23% του ΑΕΠ του χρέος, την στιγμή που ξέρουμε ότι ένας πόλεμος μερικών ημερών μπορεί να " ξετινάξει" μία χώρα;
Ερώτηση 3. Πως γίνεται να χρωστάνε 29% το Κουβέιτ, 54% το Μπαχρέιν και τα Αραβικά εμιράτα 56% την στιγμή που είναι παγκόσμιοι προμηθευτές πετρελαίου;
Ερώτηση 4. Πως γίνεται στην Ελβετία με 271% χρέος, μία απλή καθαρίστρια σε νοσοκομείο (περίπου το 2000) να πληρώνεται με 2000 ευρώ μισθό όσα έπαιρνε την ίδια στιγμή (στα βρώμικα καρβουνο-εργοστάσια της ΔΕΗ) ένας «υψηλόμισθος» τεχνικός, ανώτερης στάθμης εκπαίδευσης, ενταγμένος στα υπερ-βαρέα/ανθυγιεινά με 25 χρόνια προϋπηρεσία;
Ερώτηση 5. Πως γίνεται η Νορβηγία με 143% χρέος να μην έχει πρόβλημα και να μην χρειάζεται σώσιμο ή περικοπές;Ένα πραγματικό παράδειγμα από εκεί: Γνωστός μου μετακόμισε στην Νορβηγία πριν δύο χρόνια. Προσέξτε τώρα τι «έπαθε» εκεί:
Έπιασε δουλειά σε κουζίνα εστιατορίου σαν ανειδίκευτος και έπαιρνε 2.500 ευρώ τον μήνα μισθό!
Μετά τρεις μήνες στην δουλειά δήλωσε ότι ήταν «ψυχικά κουρασμένος» και του έδωσαν αμέσως άδεια 15 ημερών!
Με τις επιστροφές φόρων (κάτι σαν το δικό μας δώρο) πήγε μαζί με την γυναίκα του στο Θιβέτ διακοπές.
Τώρα είναι άνεργος (με την δικαιολογία ότι ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕ εκεί που δούλευε!) και για δύο χρόνια παίρνει 1700 ευρώ τον μήνα!
Ερώτηση 6. Γιατί οι παγκόσμιοι δανειστές δεν ανησυχούν μήπως χάσουν τα 13, 5 τρις που χρωστάνε οι ΗΠΑ, τα 2 τρις που χρωστάει το Λουξεμβούργο, τα 9 τρις που χρωστάει η Αγγλία (κλπ, κλπ) αλλά ανησυχούν για τα 500 δις που χρωστάμε εμείς;
Ερώτηση 7. Πως γίνεται και ολόκληρος ο πληθυσμός της γης χρωστάει το 98% των χρημάτων του;
Ερώτηση 8. Ποιοι έχουν τόσα πολλά ώστε να «αντέχουν» να δανείσουν τόσο πολύ χρήμα;
Ερώτηση 9. Πού τα βρήκαν τόσα χρήματα;
Ερώτηση 10. Γιατί τα χρήματά τους δεν συμμετέχουν στο ΑΕΠ της χώρας τους;
Τελικά μήπως τα στοιχεία αυτά δείχνουν ότι η παγκόσμια οικονομία δεν είναι παρά μία τεράστια φούσκα, ενώ το χρήμα είναι ψεύτικο, τυπωμένο στα άδυτα των πολυεθνικών τραπεζών μόνο και μόνο για να επιτευχθεί ένας παγκόσμιος έλεγχος;

Ο πλήρης κατάλογος με τα χρέη παγκοσμίως βρίσκεται http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_countries_by_external_debt

Να απαντήσει ο Γεωργιάδης στις πιο πανω ερωτήσεις (Χα! Χα! Ωραίο ανέκδοτο!)

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΔΩΣΙΛΟΓΕ ΓΙΩΡΓΙΑΔΗ!!!!
ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΤΗΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑΣ ΤΟΥ Ι. ΜΕΤΑΞΑ ΠΟΥ ΤΟ 1936 ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΕIΧΕ H ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ , ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΟΥ ΑΠΕΤΕΛΕΣΕ ΚΑΙ ΝΟΜΟΛΟΓΙΑ ΔΙΕΘΝΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΚΑΛΕΣΘΗΚΑΝ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΚΡΑΤΗ ΣΕ ΔΙΕΘΝΗ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΑ.
ΕΣΥ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ Ι. ΜΕΤΑΞΑ ..ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΕΙΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΣΕ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ , ΟΠΩΣ ΑΠΟΚΑΛΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΟΣΟΥΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΧΡΕΗ ΜΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΕΛΕΧΘΟΥΝ ΤΑ ΧΡΕΗ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΧΘΗ.
Ε ΑΔΩΝΗ????
ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΠΑΞΑΠΑΝΤΕΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ!!!

ΚΑΠΕΤΑΝ ΚΕΦΑΛΟΣ

Χρήστος Χατζησαββίδης είπε...

31 Μαΐου 2011 4:54 μ.μ.

Αν εγώ δανειστώ 1000 ευρώ και τα φάω στις πουτάνες και εσύ δανειστείς 5000 ευρώ για την επιχείρησή σου,ποιός θα χρεοκοπήσει λές;

Ανώνυμος είπε...

Να απαντήσει ο Γεωργιάδης στις ερωτήσεις του 4:54 να δω αν είναι μάγκας στα οικονομικά...

Ανώνυμος είπε...

Μήπως ο πλούτος της Ελλάδας φτάνει για να ξεπληρωθούν τα χρέη όλης της ΕΕ?

Σιγαλας Μακαριος είπε...

Μια ματια να ρίξει κανείς στα ερωτηματα που εχουν τεθεί με τελευταία πολύ ευστοχα του ανωνυμου 4:54,
μήπως συζηταμε τα αυτονοητα και δουλευομαστε μεταξύ μας?
μήπως θα πρέπει να δεχόμαστε ως προσβολή να μας μιλάει κάποιος κος Γεωργιαδης ως να απευθυνεται σε ηλιθιους και να υποστηρίζει τις ηλιθιοδέστερες των θέσεων?
μηπως αντι να τους μιλάμε θα έπρεπε να τους αποκλειουμε απο την κουβεντα?
αντε φτανει πια η προσβολή τουλάχιστον ως προς τη δική μου διανοητική ικανοτητα...

Ανώνυμος είπε...

30 Μαΐου 2011 1:51 μ.μ. Παρακολουθησα με προσοχη και τα τρια βιντεο και δεν μπορω να καταλαβω πως συνδεονται με τον Γεωργιαδη, σε παρακαλω ριξε φως γιατι δεν βρισκω καποια λογικη

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ με τον WishmasteR. Όχι μόνο πρέπει να αρνηθούμε την κουβέντα με κάτι τέτοιους τύπους, αλλά να τους πλακώνουμε και στις φάπες. Να μην τολμάνε να κυκλοφορήσουν. Άντε γιατί το παραγαμήσατε κύριοι! Να θέλουν 2000 αστυνομικούς, όπως ο Τζέφρυ, για να μπορούν να βγουν έξω από το σπίτι τους.

Ανώνυμος είπε...

K. Gewrgiadi eiste teleiws faoul: To dillima sas einai probokatoriko k anedafiko. Den prokeite kanenas na mas apoballei apo tin EE, alla mono apo to eurw (kai apo kei e8elousia 8a to kanoume mesw tis stasis plirwmwn). Giati tautizete tin EE me tin eurozwni? Den einai to idio k to 3erete mias k uparxoun xwres tis enwsis xwris eurw.

Kai na kanw mia erwtisi: Exoume polles xwres pou diafugan apo kriseis xreous k eixan panta - i epistrepsan -diko tous elastiko nomisma (Argentini, Islandia, Equador ktl). Peite mou mia xwra pou eixe skliro nomisma k to ekane xwris upotimisi nomismatos. An den kanw la8os stin standar taktiki tou DNT einai k i upotimisi tou nomismatos, apla einai anefarmosti stin periptwsi

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμος είπε...

Μη ξεχναμε το γεγονος οτι το ΛΑΟΣ μαζι με ΠΑΣΟΚ και ΝΔ καταψηφισαν την προταση για λογιστικο ελεγχο του χρεους με γελοια επιχειρηματα
31 Μαΐου 2011 1:47 μ.μ.

ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΠΟΙΟΣ ΣΕ ΠΗΔΑΕΙ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΟΜΩΣ!!!
ΟΤΑΝ ΓΕΜΙΖΕΙ Η ΚΑΠΟΤΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΔΕΝ ΚΡΑΤΑΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΗΠΩΣ ΣΠΑΣΕΙ Η ΕΠΟΜΕΝΗ!!!
ΛΑΟΣ ΚΟΥΦΑΛΕΣ ΚΟΥΜΟΥΝΙΑ!!! ΝΑ ΜΠΕΙ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΥΣ ΜΑΣΩΝΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ ΕΙΧΕΣ ΛΙΓΗ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ ΘΑ ΠΑΡΑΔΕΧΟΣΟΥΝ ΟΤΙ ΣΕ ΛΙΩΣΑΜΕ.ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΛΙΓΗ ΕΣΤΩ ΛΙΓΗ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.ΑΠΛΑ ΣΕ ΛΙΩΣΑΜΕ. ΠΑΡΑΔΕΞΟΥ ΤΟ.ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ?ΠΑΙΡΝΕΙΣ? ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ!!!!

Ανώνυμος είπε...

6:32 Είναι απλό. Ο Γεωργιάδης γουστάρει τραπεζίτες (ΜΝΗΜΟΝΙΟ), οι τραπεζίτες είναι νεοταξίτες, άρα ο Γεωργιάδης είναι νεοταξίτης. Τί δεν κατάλαβες από όλα αυτά;

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ είπε...

Αγαπω τον Αδωνι Γεωργιαδη , ακομη πιστευω σε αυτον και θελω να τον ξαναψηφισω !! Δυστυχως δεν μπορω να πω το ιδιο και για τον αρχηγο του ¨εχω χασει την εμπιστοσυνη μου σε κεινον !! Πιστευω πως ο αγαπητος Αδωνις -νεος , αξιολογος ανθρωπος και οχι ΤΕΝΕΚΕΣ σαν την μεγαλη πλειοψηφια των 300 - βρεθηκε ΠΑΓΙΔΕΥΜΕΝΟΣ ξαφνικα σε μια απροβλεπτη κατασταση !! Φιλε Αδωνι (αν και δεν γνωριζομαστε σε αισθανομαι σαν τετοιον ) σε παρακαλουμε -μιλω και εκ μερους αλλων συννεληνων -αν εχεις καταλαβει οτι καποιο βρωμικο παιχνιδι παιζεται εκει μεσα (εννοω τον Λα.Ο.Σ. ) ΚΑΝΕ την αποδραση σου , ΟΜΙΛΕΙ τον λογον της ΑΛΗΘΕΙΑΣ και ΜΥΡΙΟΙ θα στοιχειθουν μαζι σου στον ΚΑΛΟΝ ΑΓΩΝΑ για την σωτηρια του Εθνους !! ΑΜΗΝ ΓΕΝΟΙΤΟ !!

Ανώνυμος είπε...

Συγνωμη κ. Γεωργιαδη, αλλα ειναι τουλαχιστον προβοκατορικο το διλλημα που βαζετε, οπως ηταν και ο μονοδρομος το Μνημονιου.
Ι) Με την αρνηση του Μνημονιου δεν μπορουν να μας εκδιωξουν απο πουθενα κ απο καμια ΕΕ. Μονο εθελουσια η με αναθεωρηση των μεχρι τωρα συμφωνιων.
ΙΙ) Εξοδος απο την ευροζωνη, δηλ αποδεσμευση απο το ευρω, δεν σημαινει αποπομπη μας απο την ΕΕ. Υπαρχουν χωρες που δεν ειναι στο ευρω κ ανηκουν στην ενωση.

Και 2 ερωτησεις
Ι) Βρειτε μου σας παρακαλω παραδειγματα στην οικονομικη ιστορια οπου χωρες εχουν ανταπεξελθει κρισεις χρεους χωρις να ειχαν δικα τους νομισματα. Εγω ξερω παραδειγματα που το καταφεραν με υποτιμηση δικου τους νομισματος η επιστροφη σε αυτο (+εθνικοποιηση των τραπεζων) πχ Αργεντινη, Ισλανδια (προσφατως), Ισημερινος κτλ. Βρειτε μου μια χωρα του βεληνικους της Ελλαδας που το επραξε με σκληρο νομισμα. Γιατι αν δεν κανω λαθος και στην συνταγη του ΔΝΤ υπαρχει η υποτιμηση του νομισματος, απλα σε μας δεν ειναι εφαρμοσιμη.
ΙΙ) Σχολιαστε μου το επομενο. Αν κατανοήσουμε, ότι τα κράτη δεν έχουν παραδόξως Ισολογισμούς, οπότε «προβάλλεται» μόνο το Παθητικό τους (δημόσιο χρέος), ενώ δεν υπολογίζεται καθόλου το εκάστοτε Ενεργητικό (δημόσιες επιχειρήσεις, έργα υποδομής κλπ.), θα συνειδητοποιήσουμε πως τα περιουσιακά στοιχεία τους δεν αποτυπώνονται πουθενά - παρά το ότι περιορίζουν το Παθητικό, μειώνουν το χρέος δηλαδή, εάν πουληθούν. Πρόκειται ουσιαστικά για ένα εξαιρετικό τέχνασμα των υποστηρικτών των ιδιωτικοποιήσεων, με τη βοήθεια του οποίου εξαναγκάζουν τα κράτη να ακολουθούν τις εντολές τους – με απώτερο στόχο τη λεηλασία των δημοσίων επιχειρήσεων και την αποκρατικοποίηση της εξουσίας.
Για οσους δεν πιστευουν ασ ριξουν μια ματια στο Προυπ. του 2011
http://www.minfin.gr/budget/2011/proyp/index.html

Ανώνυμος είπε...

K GEORGIADH

MPOREITE NA MOU PEITE EKTOS TOU OTI POULATE EPITYXOS VIVLIA K GNORIZETAI THN ARXAIA ELLHNIKH TI AKADHMAIKES SPOUDES K LOIPA PROSONTA DIATHETETE ESEIS K O PROEDROS SAS OSTE NA PAROUSIAZESTE OS GNOSTHS TON PANTON KAI H MONADIKH LYSH?
K EPISHS THA MPOROUSATE NA MOU PEITE AN PISTEYTE OTI H DHMOSIA EIKONA H DIKIA SAS K THS SYZYGOU SAS TAYTIZONTAI ME TIS THEORIES SAS OPOS AYTES EKFRAZONTAI STH DIAFHMISTIKH EKPOMPH TOU VIVLIOPOLEIOU SAS.
EIMAI PROTHYMOS NA DOSO TA PLHRH STOIXEIA MOU K EMAIL SE PERIPTOSI POU APANTHSEI O KYRIOS ADONIS GIA APEYTHEIAS DIALOGO

SYGNOMI GIA TA GREEK-ENGLISH KATHOS ZO MONIMA STO EXOTERIKO

londoner

Mastakounas είπε...

“διοικούντες” ούτε καν σκέφτονται τι εκπροσωπούν και για ποιόν εργάζονται… ή μήπως οι επιλογές τους φανερώνουν ακριβώς πως τουλάχιστον δεν εργάζονται για το καλό της χώρας αλλά για τις τσέπες των “δανειστών”? …
Δείτε το παρακάτω κείμενο και ξανασκεφτείτε με ποιό τρόπο προσπαθούν να μας πείσουν πως το “μνημόνιο” είναι καλό…
“H ιστορία έχει ως εξής: το 1936, η Ελλάδα του Ιωάννη Μεταξά, αρνήθηκε να συνεχίσει την εξυπηρέτηση του δανείου που είχε συνάψει με τη βελγική τράπεζα Societe Commerciale de Belgique.
Η κυβέρνηση του Βελγίου προσέφυγε στο Διεθνές Δικαστήριο του Διεθνούς δικαίου, που είχε ιδρύσει η Κοινωνία των Εθνών, κατηγορώντας την Ελλάδα ότι αθετεί τις διεθνείς της υποχρεώσεις. Η Ελλάδα απάντησε ότι αδυνατεί να εκπληρώσει τις δανειακές της υποχρεώσεις, διότι δεν μπορεί να θέσει σε κίνδυνο την κατάσταση του Λαού και της χώρας!
Στο υπόμνημά της, η Ελληνική κυβέρνηση έλεγε:
“Η Κυβέρνηση της Ελλάδος, ανήσυχη για τα ζωτικά συμφέροντα του Ελληνικού λαού και για τη διοίκηση, την οικονομική ζωή, την κατάσταση της υγείας και την εσωτερική και εξωτερική ασφάλεια της χώρας, δεν θα μπορούσε να προβεί σε άλλη επιλογή. Όποια κυβέρνηση κι αν ήταν στην θέση της, θα έκανε το ίδιο” (Yearbook of the International Law Commission, 1980,v.l.,sel.25).
Το επιστέγασμα ήρθε με το υπόμνημα που κατέθεσε στο Διεθνές Δικαστήριο ο νομικός εκπρόσωπος της Ελληνικής κυβέρνησης το 1938, όπου τόνισε τα αυτονόητα:
Ενίοτε μπορεί να υπάρξει μια έκτακτη κατάσταση “η οποία κάνει αδύνατο για τις Κυβερνήσεις να εκπληρώσουν τις υποχρεώσεις τους προς τους δανειστές και προς τον Λαό τους. Οι πόροι της χώρας είναι ανεπαρκείς για να εκπληρώσουν και τις δύο υποχρεώσεις ταυτόχρονα. Είναι αδύνατον να πληρώσει μια Κυβέρνηση το χρέος και την ίδια στιγμή να παρασχεθεί στον λαό η κατάλληλη διοίκηση και οι εγγυημένες συνθήκες για την ηθική, κοινωνική και οικονομική ανάπτυξη. Πρέπει να επιλέξει ανάμεσα στα δύο. Και φυσικά, το καθήκον του Κράτους να εξασφαλίσει την εύρυθμη λειτουργία των βασικών δημοσίων υπηρεσιών, ΥΠΕΡΤΕΡΕΙ έναντι της πληρωμής των χρεών της.
Από κανένα κράτος δεν απαιτείται να εκπληρώσει, μερικά ή ολικά, τις χρηματικές του υποχρεώσεις, αν αυτό ΘΕΤΕΙ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ τη λειτουργία των δημοσίων υπηρεσιών του κι έχει σαν αποτέλεσμα την αποδιοργάνωση της διοίκησης της χώρας (σας θυμίζει κάτι;).
Στην περίπτωση που η αποπληρωμή των χρεών θέτει σε κίνδυνο την οικονομική ζωή και τη διοίκηση, η Κυβέρνηση είναι υποχρεωμένη να διακόψει ή και να μειώσει την εξυπηρέτηση του χρέους!
Με αυτά τα επιχειρήματα λοιπόν, το Διεθνές δικαστήριο δικαίωσε την Ελλάδα, δημιουργώντας νομικό προηγούμενο, στο οποίο μάλιστα το 2003 στηρίχθηκε η Αργεντινή και ο αείμνηστος πρόεδρος της, Νέστωρ Κίχνερ, ο οποίος επέλεξε να διαγράψει μονομερώς το μεγαλύτερο μέρος του δημοσίου χρέους της χώρα του, αντί να την υποδουλώσει στο ΔΝΤ!
Χωρίς λόγια…”

Κ. Γεωργιαδη ενας της ιδεολογιας σας εκανε το χρεος του. Εσεις ωσ ποτε θα επιμενετε?

ΥΓ Απαντηστε και στα παραπανω ερωτηματα που ειναι πολυ ευστοχα

Σιγαλας Μακαριος είπε...

Το δημόσιο χρέος δεν είναι καν χρέος αφού σε ένα ποσοστό μεγαλύτερο της τάξης του 60% είναι ομόλογα εξ’ αρχής πληρωμένα από "επενδυτές" που αγόραζαν ομόλογα και περίμεναν κέρδη. Δεν δάνειζαν στην Ελλάδα με τόκο αλλά περίμεναν αποδόσεις μεγάλων κερδών και ρίσκαραν. Τα ομόλογα αυτά προσομοιάζουν με τις μετοχές μιας εταιρείας γιατί αποδίδουν κέρδη ανάλογα με το ύψος της επένδυσης. Αν πάει καλά η "εταιρεία-χώρα", θα αποδώσει αν όχι δεν θα αποδώσει και ακόμα χειρότερα δεν έχουν καν τις ιδιότητες των μετοχών, γιατί οι "επενδυτές" δεν έχουν κανένα δικαίωμα απέναντι στο κράτος που τα εξέδωσε. Δεν υπάρχει η παραμικρή σύμβαση και άρα δεν έχει μερίδιο από την περιουσία του.
Στην πραγματικότητα, δηλαδή, τα ομόλογα μοιάζουν με την απόδειξη που παίρνει κάποιος όταν παίζει στοίχημα ή τζογαρει. Διεκδικεί κέρδη εφόσον υπάρχουν κέρδη γιατί ειδάλλως είναι άχρηστα χαρτιά. Οι τοκογλύφοι λοιπόν έχουν τέτοια ομόλογα-χαρτιά και κανένα άλλο δικαίωμα. Έπαιξαν και έχασαν. Γι' αυτόν τον λόγο είχαν ανάγκη το ΔΝΤ για να "υποθηκεύσουν" τη χώρα, μετατρέποντας τα άχρηστα ομόλογα των τοκογλύφων σε δάνεια. Τόσο απλά τόσο κατανοητά…
Για ποιον λόγο μπήκαμε αναγκαστικά σ' αυτόν τον μηχανισμό; Εξαιτίας της τεχνητής αδυναμίας δανεισμού μας εφόσον η κατάσταση της Ελλάδας δεν ήταν πολύ χειρότερη από χώρες, οι οποίες εξακολουθούν ακόμα και σήμερα να δανείζονται με 1% και 2% και να δανείζουν εμάς με 6%.
Οι διεθνείς τοκογλύφοι επιθυμούσαν λοιπόν να μπει ένας εισπρακτικός μηχανισμός στην Ελλάδα, για να εξασφαλίσουν τα χρήματά τους.
Ποιος έβαλε έναν τέτοιο μηχανισμό μέσα στη χώρα και την οδηγησε σε αυτήν την "αυτοκτονική" συμπεριφορά για να δώσει τα "κέρδη" στους τοκογλύφους? Ποιοι συνηγόρησαν και συνηγορούν σε αυτή την πολιτική? Ας μας απαντήσει τουλάχιστον σε αυτό αφού δεν απαντάει σε όλα τα άλλα ο κος «οι ομολογιούχοι σου φταίνε» Αδωνις…

Romanos1 είπε...

Αυτοι που ειναι εναντιον του Κ.Γεωργιαδη,
ας μας πουν τη θεση εχουν για τους Λαθρομεταναστες,
που γεμισαν την Πατριδα μας, για να δουμε τη καπνο φουμαρουν.

Σιγαλας Μακαριος είπε...

πρεπει να φυγουν στο μεγαλυτερο ποσοστο τους απο την Ελλαδα, να ερχονται μονο οσους αντεχει οικονομικα η πατριδα μας και να υπαρχει μια οργανωμενη πολιτική εκ μέρους του κράτους απεναντι στη μετεναστευση που θα σεβεται μεν τα ανθρωπινα δικαιωματα αλλά δεν θα επιβαρυνει και την πατριδα μας... Αυτη η πολιτική μπορει να εφαρμοστεί αλλά εσκεμμενα δεν το κανουν για να συστηρουν αυτη την αθλια κατασταση...
Εδω ξεπουλανε γη, αερα , θαλασσα της πατριδας σου και εσυ κατσε να κοιτας τους λαθρομεταναστες...

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Γεωργιάδη,

Υποθέτοντας ότι στην εξουσία είναι άνθρωποι που θέλουν το καλό της πατρίδας και του λάου της, θα ήθελα να σας ρωτήσω κατα πόσο είναι εφικτό (θετικα-αρνητικα) η άρνηση όλου του χρέους ως απεχθές αλλά παραμονή στο ευρώ και αναζήτηση δανείων εκτός ΕΕ. Δηλαδή μια πρόταση που προτείνει η ΣΠΙΘΑ.

Ευχαριστώ.

Ανώνυμος είπε...

Γνωρίζει κάποιος να μου πει, αν διαγραφουν οι τόκοι απο το χρέος που λένε οτι χρωστάμε, τί ποσό μένει να πληρώσουμε; Εχει γίνει έρευνα;

Σιγαλας Μακαριος είπε...

Ακόμα και αν αναγνωριστεί, που δεν πρέπει, το χρέος ως χρέος και δεν επιστρέψουμε στην δραχμή όπου απαιτείτε για την επανεκκίνηση της οικονομίας και αναγραφεί στους κωδικούς του προϋπολογισμού μας το χρέος της Γερμανίας στην Ελλάδα ο προϋπολογισμός μας γίνεται αυτόματα πλεονασματικός και της Γερμανίας ελλειμματικός. Εμείς θα δανειζόμαστε δηλαδή με 1% και θα δανειζουμε τους Γερμανούς με 6% οπως κάνουν αυτοί σήμερα σε εμάς... Να μιλήσουμε δηλαδή στη βάση των γεγονότων και να πουμε οτι ακόμα και αυτό το παρανομο και καταχρηστικό χρέος να αναγνωριστεί εαν βάλουμε το πατριωτικό μας συμφέρον και δεν λειτουργήσουμε ως πράκτορες ξένων συμφεροντων μπορούμε να τους φέρουμε σε πολύ δυσκολη θέση ζητώντας τις οφειλές από τον Β Παγκοσμιο πόλεμμο.

Ανώνυμος είπε...

Γιατί δεν πάνε να σώσουν την Νορβηγία και να της εφαρμόσουν το μνημόνιο που έχει 861% του ΑΕΠ χρέος ενώ η Ελλάδα έχει μόνο 165% του ΑΕΠ; Μήπως είναι στημένο το κόλπο; Αν είναι στημένο τί μας εμποδίζει να πουμε "ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ"; Θα μας επιτεθούν με στρατό;

Ανώνυμος είπε...

Wishmaster είσαι κομουνιστής;;; Γιατί διάβασα σε κάποια άλλα σχόλια που έχεις κάνει ότι θεωρείς ως ιδεατό πράγμα τον κομμουνισμό. Ντροπή σου ρεεεεε που μας παριστάνεις και τον Δημοκράτη άντε πάγαινε απο κει που ήρθες!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ναζισμός, Κομμουνισμός και Νέα Τάξη είναι ένα και το αυτό. Και τα τρία είναι ΜΑΣΩΝΙΚΕΣ ΕΦΕΥΡΕΣΕΙΣ. Η Νεα Τάξη είναι η συνέχεια του Κομμουνισμού επειδή πλέον ο Κομμ. είναι καμμένο χαρτί. Και τα τρία βασίζονται σε ιδεοληψίες δηλαδή αερολογίες χωρίς επιστημονικές αποδείξεις. Ακόμη και η Γαλλικη Επανάσταση ήταν ΜΑΣΩΝΙΚΗ ΕΦΕΥΡΕΣΗ. Για ολες τις επαναστάσεις και πολεμους τα τελευταία 300 χρόνια ευθύνονται οι ΜΑΣΩΝΟΙ. Ο Μασώνος δεν εχει χρώμα. Δεν είναι ουτε δεξιος ουτε αριστερος.

Ανώνυμος είπε...

Το καλύτερο σύστημα είναι η ΑΜΕΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ που δυστυχως δεν εφαρμοζεται πουθενα στον κόσμο.

Σιγαλας Μακαριος είπε...

ανωνυμε 3:36 είσαι χριστιανός? απάντησε μου και θα σου απαντήσω μετά εγώ για το αν ειμαι ή όχι κομμουνιστής αφού εισαι τόσο βλάκας κατα πως φαίνεται...

Priapos είπε...

Καταρχήν δε βλέπω να ξαναμπαίνει εδώ ο Γεωργιάδης, ειδικά μετά τον αποκλεισμό των ανώνυμων σχολίων που ίσχυε για καμιά βδομάδα και για την οποία δεν ξέρω τι έγινε και οι διαχειριστές δεν δίνουν καμία εξήγηση...

Τώρα στο θέμα του Χρέους.
Όποιος αφιέρωσε λίγο χρόνο να δει έστω και ένα απόσπασμα απο το ντοκυμαντέρ του Πέρκινς "Εξομολόγηση ενός οικονομικού δολοφόνου"

http://www.youtube.com/watch?v=_4bzq8RB8Pg&feature=related

θα κατάλαβε ΑΚΡΙΒΩΣ τι παίζει με το Χρέος. Μετά την πρόσφατη συνέντευξή του παραδέχεται οτι το ίδιο συνέβη και στην Ελλάδα...
Τι λέει λοιπόν ο Πέρκινς με 2 λόγια. Οτι όταν μια χώρα διέθετε σημαντικούς πλουτοπαραγωγικούς πόρους, όπως πετρέλαιο, φυσικό αέριο κτλ. το οποίο θέλαν να το αρπάξουν οι αμερικανοί τραπεζίτες, κανόνιζαν ένα τεράστιο δάνειο γι αυτή τη χώρα το οποίο πήγαινε σε λαμογιές και όχι για την πραγματική ανάπτυξη της χώρας. Αποτέλεσμα ήταν, όταν το κράτος αδυνατούσε να πληρώσει το υπέρογκο χρέος, ερχόταν οι τράπεζες και έπαιρναν έναντι πινακίου φακής όλους τους πλουτοπαραγωγικούς πόρους...
Το ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ οτι όταν κάποιος πατριώτης Πρωθυπουργός αρνιόταν να κάνει τέτοιο έγκλημα κατα του Λαού του (βλέπε Εκουαδόρ), τότε κανόνιζαν μέσω της ΣΙΑ πραξικόπημα για να τον αλλάξουν, ή ακόμα και δολοφονία του (έντεχνη, όπως στην περίπτωση Εκουαδόρ που σκοτώθηκε σε αεροπορικό)... Αν και αυτό δεν ήταν εφικτό τότε οργάνωναν έναν "ανθρωπιστικό" πόλεμο για να σώσουν τον Λαό απο τον "δυνάστη" Πρωθυπουργό (βλέπε Ιράκ, Αίγυπτο, Λιβύη).

ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
η απειλή πολέμου είναι διαχρονική και λέγεται Τουρκία. Αναρωτηθήκατε ποτέ γιατί δε λύνεται το Κυπριακό και γιατί η Ευρώπη δεν αποφασίζει να δηλώσει με κατηγορηματικό τρόπο την ασφάλεια των Ελληνικών συνόρων??? Η Ελληνοτουρκική διαμάχη τόσα χρόνια δεν εξυπηρετεί μόνο την πώληση πανάκριβων εξοπλιστικών συστημάτων εκατέρωθεν. Συντηρείται ως μπαμπούλας της Ελλάδος σε περίπτωση που κάνει "όμορφες σκέψεις" περι αναδιάρθρωσης, στάσης πληρωμών κτλ.
Ο μοναδικός άνθρωπος που θέλησε, όχι να ξεσκεπάσει όλο αυτό το δόλιο σύστημα (γιατί δεν μπορούσε), αλλά να αποκτήσει στρατηγικές συμμαχίες πέραν του ΝΑΤΟ, και να δώσει στην Ελλάδα περισσότερη γεωστρατηγική σημασία, αναγκάστηκε πρόπερσυ μετά τη σύνοδο της Λέσχης στην Αθήνα να παραιτηθεί και να τηρήσει έκτοτε σιγή ιχθύος, να μην πω κωφάλαλου....
Και για να μην αρχίσετε τίποτα κομματικές αηδίες να ξαναπώ οτι στις τελευταίες εκλογές δεν ψήφισα κανένα μεγάλο κόμμα.

Λοιπόν, απο την προσωπική μου έρευνα και λογική αυτά τα συμπεράσματα βγαίνουν. Και ο νοών νοήτο...
Κι όποιος θέλει ας μη με πιστέψει, αλλά ας ψάξει να βρεί και να με βγάλει λάθος.
Χίλιες φορές να βγω ψεύτης και συνομωσιολάγνος...

Priapos

Ανώνυμος είπε...

wishmaster μπορεις να απαντησεις κ εσυ στο 7,29?

Σιγαλας Μακαριος είπε...

ΔΕ το βλεπω εφικτό φίλε ανωνυμε 7:00 γιατί θα δεχτουμε πιέσεις και εκβιαστικά διλληματα του τυπου ευρω και μνημόνιο ή δραχμή και "πτωχευση". Ουτως η αλλως δεν βλεπω το λογο να παραμένουμε στο ευρώ με τις υπάρχουσες συνθήκες. Αν η ενωση ηταν οικονομική και οχι απλά νομισματική/κερδοσκοπική που ειναι σήμερα να το συζητουσαμε διεξοδικά.Τωρα τους μόνους που εξυπηρετεί η ευρωζώνη ειναι τις λεγόμενες ισχυρές οικονομίες αλλά οπως εχω ξαναγράψει το ολο σκηνικό ειναι στημένο. Εαν ήθελαν η Ελλάδα θα ηταν η πρωτη χωρα της Ευρωπης σε οικονομική ισχύ, ειναι πολύ απλό...
Θα ξανασυμφωνήσω με τα λεγόμενα του Πριαπου παραπάνω και θα ξαναπώ οτι εαν υπηρχε διαθεση για την εξευρεση λύσεων και οχι για ξεπουλημα με σοβαρές κινησεις η χωρα θα ειχε εκτοξευτεί...

Να απαντησω τελικά και στον παραπάνω αν ειμαι κομμουνιστής. Παρόλο που τους ψήφιζα το έκανα καθαρά ιδεολογικά και ελλειψει εναλλακτικής. Ηταν οι μονοι που προσπαθούσαν να φτιαξουν μια κινηματική διαδικασία εναντια στο κεφαλαιο και την αδικία του νεοφιλελευθερισμού. ΟΧΙ δεν ειμαι κομμουνιστης με την έννοια του κομμουνισμού που εφαρμόστηκε ανα τον κόσμο, μάλιστα τους σιχαινομαι γιατι ειναι προδοτες και δεν μιλαώ για τον κοσμάκη αλλά για τις ηγεσίες. Εχω μιλήσει και σε άλλα ποστ τι εστι κομμουνισμός για το σύστημα. Για τον ιδεατό κομμουνισμό ομως δεν ακουω κουβέντα, απλοικά ειναι η κοινωνία της αγάπης που δίδαξε ο Χριστός...Τωρα τι απανταω στο χαζοβιολη ανώνυμο 3:36 παραπάνω δε ξέρω αλλά ετσι για να μη μενει τπτ στον αερα...

Ανώνυμος είπε...

Priape πιστευεις πως η Τουρκια θα επιτεθεί στην Ελλαδα; Προσπαθησε να φανταστεις το σεναριο που θα ακολουθήσει παγκοσμίως μετά... Μονο ένας σχιζοφρενης θα έκανε μια τέτοια επιθεση...

Priapos είπε...

Φίλε ανώνυμε 11.10
Εγώ έγραψα πως συντηρείται ως απειλή η Τουρκία κι αυτό για να μην μπορεί η Ελλάδα να κάνει κινήσεις προς το συμφέρον της, όπως η εξόρυξη των πετρελαίων της.
Το αν τελικά γίνει επίθεση ή όχι δεν μπορώ φυσικά να το προβλέψω. Αν ισχύουν τα δημοσιεύματα των απέναντι περι συλλήψεων και φυλάκισης των στρατιωτικών που ετοίμαζαν μέχρι χτες το σχέδιο "Βαριοπούλα", τότε μόνο εξωπραγματικό δεν μπορεί να πει κανείς αυτό το σενάριο...
Όσο για το τι θα επακολουθούσε μετά απο ένα τέτοιο υποτιθέμενο σενάριο, μην είσαι τόσο σίγουρος οτι θα γινόταν και παγκόσμιος πόλεμος... Να σου θυμίσω οτι το ΝΑΤΟ στην κρίση των Ιμίων, που απο τύχη δεν εξελίχθηκε σε πόλεμο, είχε μείνει παγερά ουδέτερο! Η Ευρώπη ανέχεται ακόμη και σήμερα το casus beli των Τούρκων και μάλιστα διατηρεί ενταξιακές διαπραγματεύσεις με την Τουρκία ΠΑΡΑ το casus beli!! Καταλαβαίνεις λοιπόν οτι οι "Σύμμαχοί μας" είναι τέτοιοι μόνο κατ' ευφημισμό... Μόνο τα συμφέροντά τους κοιτάνε.
Τώρα επειδή τυχαίνει να πιστεύω στο Θεό και 2 Άγιοι της Ορθοδοξίας έτυχε να προφητεύσουν πάνω σ'αυτό το ενδεχόμενο, αυτοί μιλάνε για παγκόσμια σύραξη, όχι όμως με πρωτοβουλία του ΝΑΤΟ, αλλά των Ρώσων. Και φυσικά όχι για να προστετευτούνε σύμμαχοι, αλλά συμφέροντα...
Τώρα το τι θα γίνει πραγματικά, ένας Θεός το ξέρει!

Priapos

Ανώνυμος είπε...

Ειμαι ο 11:10 Ακριβώς για τους Ρωσους λεω. Με το σκηνικό στον Καυκασο οι Τούρκοι είχαν χεστεί τότε... Οσο για την υποθεση των Ιμίων αυτό και αν ήταν κόλπο...! Αφου τα κανόνια απο τις τουρκικες φρεγάτες ηταν σκεπασμένα... Δεν είχαν σκοπο να κάνουν πολεμο. Απλώς μας ψαρωνουν για να φοβηθούμε...

Σιγαλας Μακαριος είπε...

να συμπληρώσω και εγώ στην κουβέντα σας οτι αν ξεκινησει η επιβολή ΑΟΖ ίσως να ειναι η αρχή των γεγονότων... Η ενοραση του γέροντος Παισίου άλλωστε δεν αμφισβητείται και τα εξαμίλια προς τα εκεί παραπέμπουν... Τωρα αν αποφασισθεί απο τον όποιον κυβερνώντα η επιστροφή του Γραψα στα πραγματα να ετοιμάζεσθαι...

Priapos είπε...

Wishmaster, γιατί λες για τον Γράψα? Τι ξέρεις? Γιατί εγώ άκουσα αντιφατικά πράγματα... Απο τη μια κάποιος τον παρουσίαζε ως υπερπατριώτη και σε άλλη πρόσφατη δημοσίευση (απο έγγραφα του wikileaks και καλά...) ως υποχείριο των Αμερικανών. Βέβαια αποστρατεύτηκε επι υπουργείας Μπακογιάννη, απ όσο ξέρω, και μάλιστα εκτός περιόδου κρίσεων, οπότε αυτό έχει κάποια σημασία...

Priapos

Σιγαλας Μακαριος είπε...

φίλε Πριαπε έχει διαρρεύσει οτι σε μια προφητεια του Γεροντος Παισιου οτι είχε πει στον ιδιο το Γραψα οτι θα ηγηθεί της ανακτησης της Κων/πολης απο τους Ελληνες. Αναιμακτα για την Ελλαδα καθώς δεν θα παρει μέρος στον πολεμο που αρχικά θα φανει οτι θα κερδιζουν οι Τουρκοι αλλά εν τέλη θα αφανιστούν... αν ηταν τσιρακι των Αμερικανων θα τον εδιωχνε η Μπακογιάννη?

Priapos είπε...

Κ. Γεωργιάδη
Για δες τι είπε ο φίλος σου ο Κυριάκος ο Βελόπουλος χτές στον "Αθέατο Κόσμο"
(Μεταφέρω αυτούσια την δήλωση απο το blog Ksypnistere)

«Το σημερινό πολιτικό προσωπικό είναι ανεπαρκές! Αυτό έφερε την χώρα στον γκρεμό! Χρειάζεται συντακτική εθνοσυνέλευση ώστε να επιτευχτεί επανεκκίνηση
του καινούριου και του διαφανούς πολιτικού προσωπικού! Δεν θα χρεοκοπήσουμε!
Μας θέλουν διασωληνωμένους ώστε να πάρουν τις....
πλουτοπαραγωγικές πηγές μας,
πετρέλαιο, φυσικό αέριο, νερό κ.λ.π.
Αν θέλουμε να βγάλουμε την Ελλάδα από το τέλμα, πρέπει να βρούμε ανθρώπους να
την βγάλουν και το υπάρχον πολιτικό σύστημα δεν μπορεί. Το λέω και δημοσίως ΔΕΝ
ΜΠΟΡΕΙ γιατί κουβαλάει τις αμαρτίες του παρελθόντος! 40 χρόνια χρεοκόπησαν την
Ελλάδα.
Είμαι υποχρεωμένος μέχρι να τελειώσει αυτή η περίοδος να παραμείνω εκεί μέσα
γιατί κάποιοι με πιστεύουν.
Έτσι όπως πηγαίνει το πράγμα εγώ δεν θα γίνω μέρος του συστήματος και δεν
θα οδηγήσω τον εαυτό μου στο Γουδί στα 6 μέτρα ούτε θα απολογούμαι για τα
εγκλήματα που έκαναν οι κυβερνήσεις.
Ο καθένας αναλαμβάνει το μερίδιο της ευθύνης του. 40 χρόνια… χρεοκόπησαν την
Ελλάδα. Δεν θα πάω στο Γουδί!»

Μήπως αναθεώρησες κι εσύ τις απόψεις σου???

Priapos

Ανώνυμος είπε...

Παρακαλώ το ANTI-NTP να προβάλει αυτο:

http://anathema.capitalblogs.gr/showArticle.asp?id=21634

για να το διαβασει ο Γεωργιαδης και να καταλάβει οτι σε εναν κοσμο χωρίς τόκους δεν υπαρχουν οικονομικες κρίσεις. Η ΑΙΤΙΑ ΤΩΝ ΚΡΙΣΕΩΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΟΚΟΙ.

Priapos είπε...

Κ. Γεωργιάδη μας
Που χάθηκες? Μόνο στον Γιατρό ξέρεις να πουλάς εξυπνάδα που δε ξέρει απο οικονομικά. Εδώ στα γραπτά που μένουν, απαντήσεις δεν δίνεις... Επίσης να σε πληροφορήσω οτι ο Γιατρός δεν είναι εκπρόσωπος κανενός που μαζεύεται στις πλατείες, ούτε των αντιμνημονιακών του Λαού. Οπότε μη χαίρεσαι και πολύ για τη "νίκη" σου στη ζωντανή συζήτηση.
Αλλά κι αυτός, ένα πράγμα ξέρει και γι αυτό έγινε γνωστός, για την καταγγελία του για εθνική προδοσία όσων ψήφισαν το Μνημόνιο και γι αυτό δε μίλησε καθόλου...

Τώρα με το Μνημόνιο 2 τι έγινε? Πάλι κωλοτούμπα? Το 1ο ήταν σωστό και τώρα που άρχισε να βρέχει γιαούρτια, το 2ο είναι λάθος?

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ κι ο μπακλαβάς γωνία
500.000 κόσμος να σας μουτζώνει και να σας αποκαλεί "ΚΛΕΦΤΕΣ" μπροστά στο Σύνταγμα σημαίνει δεν έχετε καμία νομιμοποίηση πλέον οι βουλευτές και πρώτα απ όλους η κυβέρνηση να παραμένετε στη θέση σας. Ή ζητήστε όλοι εκλογές ή παραιτηθείτε όλοι μαζί. Ο πρόεδρός σας το κατάλαβε το μήνυμα και είπε απο το βήμα της Βουλής οτι με τη συγκάλειψη όλων σας κυκλοφορούν κλέφτες μέσα στη Βουλή.
Αυτό που δεν κατάλαβε είναι οτι και ο σιωπών δοκεί συνενείν
Το καλό που σας θέλω όλους σας παραιτηθείτε γιατί όπως είπε και ο πρόεδρός σας, οι εκδηλώσεις αγάπης έξω απ τη Βουλή δε θα αργήσουν να γίνουν εκδηλώσεις λατρείας...
Κι όπως λέει ο σοφός λαός, μαζί με τα ξερά θα καούν και τα χλωρά...

Priapos

Ανώνυμος είπε...

κυριε Γεωργιαδη,
Θα ηθελα την αξιοστεβαστη γνωμη σας στο εξης φλεγων ερωτημα: Ποια εναι ποιο σεχυ παρουσιαστρια η Ευγενεια Μανωλιδου η η κυρια Ζετα Μακρυπουλια. με εκτιμηση ενας πολιτικος θαυματη σας.

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΕΙΡΗΝΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΚΛΠ ΚΛΠ ... - ΡΕ ΤΙ ΛΕΤΕ ΡΕ .... ΑΝ ΣΑΝ ΕΚΛΕΒΑΝ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΑΤΕ ΕΞΩ ΑΠ ΑΥΤΟ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΙΡΗΝΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ; ΟΧΙ ΑΣ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΕΝΑΣ ΚΑΤΑΦΑΤΙΚΑ !!! - ΑΠΛΑ ΕΓΩ ΑΠΟΡΩ ... ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΗΝΙΑ ΤΩΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙ ΜΟΝΟΝ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ...!!!

Ανώνυμος είπε...

ΚΡΙΜΑ ΠΡΟΔΟΤΗ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΣ ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΣΕ ΨΗΦΙΣΑ ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΣΟΥ ΣΠΡΩΧΝΕΙΣ ΤΗ ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ ΝΑ ΜΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΘΝΙΣΜΟ. ΠΑΡΕ ΤΟΝ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΣΟΥ ΤΗ ΠΑΠΑΡΗΓΑ Κ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ Κ ΤΑ ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΑ ΛΑΛΑΜΟΓΙΑ(ΤΖΕΦΡΥ Κ ΑΜΠΟΤ ΣΑΜΑΡΑ) Κ ΕΞΩ ΑΠΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΧΟΡΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΑΛΛΟΥ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ ΠΡΟΤΕΙΝΩ 'ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ' ΟΙ ΑΡΙΣΤΟΙ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΤΑΞΕΙΣ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΑΝ ΚΛΗΡΩΤΟΙ ΚΑΘΕ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ. ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΘΑ ΠΕΡΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΩΝ ΓΗΡΑΙΩΝ ΣΟΦΩΝ (ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΕΛΛΗΝΟΚΕΝΤΡΙΚΟΙ) ΓΙΑ ΕΠΙΚΥΡΩΣΗ, ΜΕΤΑ ΘΑ ΤΙΘΕΤΑΙ ΣΤΟ ΛΑΟ ΓΙΑ ΨΗΦΙΣΗ(30-65 ΕΤΩΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΝΟ) ΟΙ ΝΕΟΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΛΟΓΟ ΣΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΟ(ΕΛΛΗΝΕΣ). ΛΟΓΟ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ ΔΕ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΑΤΟΜΑ ΥΠΟΠΤΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ. ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ (ΝΟΜΙΜΟΙ)ΔΕ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΛΟΓΟ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ. ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΘΑ ΕΧΟΥΝ 1 ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ. ΕΞΟΣΤΡΑΚΙΣΜΟΣ ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ(300) Κ ΤΟΝ ΓΟΝΩΝ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΕΚΤΕΛΕΣΗ Γ.Α.Π Κ ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ,ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ. ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ Κ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΚΑΘΕ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑΣ ΑΠΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ 'ΣΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ. Η ΠΑΙΔΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΛΛΗΝΟΚΕΝΤΡΙΚΗ ΑΥΤΟ ΘΑ ΟΦΕΛΗΣΕΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΜΑΣ ΑΛΛΑ Κ ΟΛΗ ΤΗ ΓΗ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΑΓΟΥΜΕ ΙΔΕΕΣ Κ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΞΑΝΑ.

Ανώνυμος είπε...

Οταν θα σε εκτελούν στο Γουδί θα ζητήσω από τους αξιωματικούς ένα όπλο να σου ρίξω και εγώ μία...

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΠΟΚΑΘΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ.ΣΠΑΕΙ ΚΟΚΑΛΑ.

Ανώνυμος είπε...

αδωνη απο οτι βλεπω σε εχουν παρει ολοι μονοτερμα με τα μνημονια , τα δντ και τα λοιπα κακα συναπαντηματα ... εγω θα προσπαθησω να σπασω αυτην την μονοτονια και θα σε ρωτησω τα εξης:
1. ρωτησες αν θελουμε να κοιμηθουμε το 2011 και να ξυπνησουμε το 1950. η απαντηση ειναι ΝΑΙ !!! ΘΕΛΟΥΜΕ !!! μπορει το 2011 να εχουμε την δυνατοτητα να βιντεοσκοπησουμε την γεννηση του παιδιου μας , αλλα προτιμαμε να την ζησουμε ... εσυ συμφωνεις ?
εαν πτωχευσουμε και γυρισουμε στην δραχμη τοτε σιγουρα θα στερηθουμε παρα πολλα. μεσα στα πολλα που θα στερηθουμε ειναι και οι συγχρονοι δουλοι-δολοφονοι λαθρομεταναστες. αφου δεν θα υπαρχουν αυτοκινητα , τι θα μεινουν να κανουν στα φαναρια ? λεφτα και βιντεοκαμερες δεν θα εχουμε για να μας κλεψουνε ... οποτε δεν υπαρχει περιπτωση να μεινει εστω και ενας ! μπορει λοιπον να στερηθουμε αυτους, απο την αλλη ομως θα κερδισουμε μια Ελλαδα !!! μια Ελλαδα ελευθερη , με ελευθερους κατοικους που δεν θα φοβουνται και θα απολαμβανουν καθε σπιθαμη του εδαφους της . τερμα τα γκετο και τα αβατα ... θα γιορταζουμε οτι γουσταρουμε χωρις τον φοβο να παρεξηγηθουν καποιοι ανεπιθυμητοι επισκεπτες . εσυ εισαι πατριωτης και ιδεαλιστης γιατι λοιπον υποκυπτεις στα υλιστικα διλληματα μασωνοεβραιων ?
2. ακουω οτι το Ελληνικο κρατος τσιμπαει καποιο αξιοσεβαστο ποσο για καθε λαθρομεταναστη που φιλοξενει. ειναι αληθεια και τι ποσο ειναι αυτο ?
3. λενε να κτιστει τοιχος στον εβρο . συμφωνω και επαυξανω. υπηρετησα ομως ολη την θητεια μου στον εβρο και διαπιστωσα οτι υπαρχει καποια συνομωσια. οι ελληνικες αρχες ερχονται σε συνενοηση με τις τουρκικες για την διευκολυνση της μπουκας των λαθρομεταναστων στα εδαφη μας !!! ποιο το νοημα λοιπον του φρακτη χωρις την βουληση μας να αποτρεψουμε το περασμα ???
4. ολοι αυτοι οι λαθρομεταναστες θα μετονομαστουν σε Ελληνες καποια στιγμη , προκειμενου να γινουν ψηφοφοροι .... η συντριπτικη τους πλειοψηφια ειναι αντρες . καποια στιγμη θα βγει ο "ελληνας" χουσειν και θα πει (απαιτησει): θελω να ερθουν να ζησουν μαζι μου οι 5 γυναικες μου και τα 48 παιδια μου !!! δεν ειναι για γελια. αν εχουμε 1 εκατομυριο χουσειν , μεσα σε να βραδυ θα γινουν 50 !!! πες μας τι θα γινει εκεινη την ημερα και τι προτεινεις εσυ να κανουμε ???

Ανώνυμος είπε...

kirie georgiadi eseis pou eiste vouleftis mporeite na mas peite posa pairnete to xrono;apantiste mas na mathei tin alitheia o laos.

K είπε...

ΩΡΑΙΟΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΔΩΝΙΣ, ΒΑΦΤΙΖΕΙ ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΟΣΟΥΣ ΔΙΑΦΩΝΟΥΝ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΞΕΜΠΕΡΔΕΥΕΙ, ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΣΧΕΤΑ ΠΕΡΙ ΓΡΑΜΜΟΥ ΚΑΙ ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ.

Ανώνυμος είπε...

αδωνη εχεις καιρο να απαντησεις τι εγινε???τοσο πολυασχολος εισαι???ειναι αληθεια οτι ο προεδρος ηξερε για δανεια ρωσιας και κινας και σε αδειασε και στηριξατε δντ???γιατι???επειδη δεν εισασταν εσεις στο τιμονι???γιατι δεν το κανατε σημαια???αν εκανες λαθος παραδεξου το δημοσια...δεν ειναι κακο...οι μεγαλοι ανδρες παραδεχονται τ αλαθοι τους...ποτε δεν ειναι αργα...αν παλι το λαος επιτηρητε να κανετε καινουργιο κομα....να φυγετε στελεχοι αξια και να παρετε και αλλους βουλευτες απο αλλα κοματα οπως ο καμενος......δεν υπαρχει χρονος η χωρα απο του χρονου συρικνωνεται το νεο δυναμικο θα παει εξωτερικο και οι νεοι δεν θα εχουν ελπιδα δεν θα κανουν παιδια...η ελλαδα χανει τον πολεμο...γιατι και αλλες φορεσ ειχαμε κριση αλλα οχι τοσους μεταναστες και λαθρο...αυτοι κανουν παιδια δεν τους νιαζει...παιρνουν και υπηκοοτητα...σε λιγα χρονια θα μεινουμε χωρα γεροντων...μακαρι ο θεος να σε φωτισει αν τον πιστευεις...να δωσεις μια απαντηση και να μην τ ακανεις ολα για τα 10000 του βουλευτη,,,οχι μονο εσυ ολοι σας...καντε κατι η ελλαδα απο τον χειμωνα θα χανεται...θα γεμισουμε ξενους θα σπασουμε σαν εθνος...κριμα οι ποελμοι των προγωνων μας...μακαρι ο θεος να μου εστελενε σημα να καθαριζα και να οργανωνα εγω ενα κινημα αλλα δνε βλεπω τιποτα δυστηχως...μονο την επιδα μου να χανεται...συνελληνες ψηφιζαμε μαλακισεμνα συμφεριντολογικα χρονια ας μαθουμε απο το λαθος μας και να στηριξουμε μικρα κοματα ως και αγνωστα χαλαστε τους τα μαγαζια...η αποχη δνε ειναι λυση παλι τ ακοματοσκυλα θα ψηφιζουν οι βολεμενοι και το 90%θα τον πινουμε...διαδωστε το

Ανώνυμος είπε...

Χαίρεται κ. Άδωνι εγώ θέλω να σας ρωτήσω κάτι και αν θέλετε και μπορείτε να μου απαντήσετε εαν υπάρχουν μασόνοι στο κόμμα σας. Γιατί είναι ευρέως γνωστό ότι οι μασόνοι είναι εωσφορικοί (λατρεύουν τον εωσφόρο) απαντήστε μας ειλικρινά εάν έχεται μασόνους στο κόμμα που είστε στέλεχος ευχαριστώ για την απάντηση σας διότι θα διαλευκανθούν πολλές σκιές που υπάρχουν για το κόμμα που υπηρετήτε.

Μαρία είπε...

Χρειάζεστε ένα γρήγορο δάνειο; Προσφέρουμε
Εκπαιδευτικό Δάνειο, Επιχειρηματικό Δάνειο, Δάνειο Κατοικίας,
Αγροτικό Δάνειο, Προσωπικό Δάνειο, Δάνειο Αυτοκινήτου και
άλλοι καλοί λόγοι στο 3%. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερα
λεπτομέρειες στο: leoaria69@gmail.com

Μαρία είπε...

Λάβετε δάνειο σε μία μόνο ώρα !!!Χρειάζεστε δάνειο για να εξοφλήσετε τους λογαριασμούς σας ή για να επενδύσετε στην επιχείρησή σας, επικοινωνήστε μαζί μου τώρα
αν ναι επικοινωνήστε μαζί μου στο  ternioti.dimitroula01@gmail.com

«Παλαιότερο ‹Παλαιότερο   201 – 269 από 269   Νεότερο› Νεότερο»