Δευτέρα 23 Μαΐου 2011

Θύμα επίθεσης και ο Αλέκος Συσσοβίτης


 Επίθεση στο κέντρο της Αθήνας έγινε στον γνωστό ηθοποιό Αλέκο Συσσοβίτη και στην παρέα του. Πέντε αλλοδαποί τον απείλησαν με σπασμένο μπουκάλι για να πάρουν την τσάντα από την κυρία της παρέας.

Ο ηθοποιός μαζί με έναν ακόμη άνδρα και μία γυναίκα πήγαιναν σε....



πάρκινγκ της οδού Αθηνάς, όταν πέντε αλλοδαποί εμφανίστηκαν και ζητούσαν τα χρήματα και την τσάντα της κυρίας της παρέας.


Οι δύο άνδρες αντέδρασαν και για περίπου δύο λεπτά, στο πεζοδρόμιο της οδού Αθηνάς εκτυλίχθηκαν σκηνές street fighting με μάχες σώμα με σώμα.


TSILI70
ksipnistere

13 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

που ειναι η χρυση αυγη ρε να τους σαπισει??? κωλο χωρα ειμαστε ρε....

Ανώνυμος είπε...

Αμα δεν γίνει απέλαση δεν γίνεται τίποτα!!!

Τώρα θα τους φέρουν στην επαρχία... αλλά στην επαρχία έχουν όλοι δίκαννα και καραμπίνες!!!!!!!!!!!

Ελάτε στο ξηρόμερο και τα λέμε!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ας έρθουνε..έχω δύο καραμπίνες στο σπίτι.Συνήθως πηγαίνουμε με τον πατέρα μου για κυνήγι αλλά μάλλον ήρθε η ώρα να καθαρίσω κανα πάκι

ANTI-NEA TAΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ. είπε...

Ξηρόμερο;;;; Έχω πάει γεια σου πατριώτη!

Ανώνυμος είπε...

καλα το ξηρομερο ειναι παναγια μου βοηθα..οι χειροτεροι...

Ανώνυμος είπε...

Για σας παιδες αν η Αθήνα είναι μια φορά χάλια στο ξηρόμερο είναι 50 γεμίσανε χασικλίδες και πρεζάκιδες την νεολαία οι Αλήτες!!!

Ανώνυμος είπε...

Πάντως στο Στρατό είδα ποιοι είναι οι πιο Σκληροί και μάλιστα κύπρο έτσι. Κάτι δήθεν λεβεντογένες κρητικούς (λουφαδόρους πλην πολύ ολίγων) και κουραφέξαλα ή κάτι λάκωνες και μανιάτες...

Φέρτε τους εδώ του Λαθραίους να τους γαζώσουμε!!!

Ανώνυμος είπε...

ωραία, αντί να αναρωτηθούμε που είναι η αστυνομία να τους συλλάβει μιλάμε για χρυσή αυγή. Θαυμάζουμε τους ταγματασφαλίτες, τους εθνοπροδότες, τους ναζιστές φασίστες. Αντί να απαιτήσουμε να πέσει η κυβέρνηση και να φέρουμε την αλλαγή με ψήφο ...διαφορετικό...το καδρόνι αποτελεί την λογική !!! λύση.
Καλό facebook και καλόν ύπνο.

Ανώνυμος είπε...

24 Μαΐου 2011 1:06 π.μ. εσυ μαλλον δεν ζεις στην ελλαδα...ποια αστυνομια ρε φιλε να τους συλλαβει μας δουλευεις?? τους εχεις δει πολλες φορες να το κανουν αυτο?? οταν δεν υπαρχει κρατος τοτε οναλαμβανει ο λαος... Καλό facebook και καλόν ύπνο σε σενα...

Ανώνυμος είπε...

οι πρωτοι που θελουν γ@μησι και ξυλο ειναι οι υπανθρωποι χαφιεδες της αναρχοαριστερας.ειναι σιγουρο οτι αυτοι καθοδηγουν τους λαθροορκ.σιγουρο και διασταυρωμενο.οσο δεν εκτοπιζονται αυτοι οι ινστρουχτορες,αλλο τοσο δεν προκειται να απελαθουν οι βρωμεροι λαθροεποικοι..

Ανώνυμος είπε...

@1:39 π.μ. Ο λαός ναι η χρυσή αυγή ΟΧΙ!! Γιατί δεν υπαρχει πλέον αμφιβολία ότι δεν είναι τίποτα παραπάνω παρά μια ομάδα μισαλόδοξων και ανίκανων για σκέψη με απλή λογική ανθρώπων.

Ανώνυμος είπε...

Πάντως στο Στρατό είδα ποιοι είναι οι πιο Σκληροί και μάλιστα κύπρο έτσι. Κάτι δήθεν λεβεντογένες κρητικούς (λουφαδόρους πλην πολύ ολίγων) και κουραφέξαλα ή κάτι λάκωνες και μανιάτες...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΛΕΓΕ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΤΟΥ 40!!!!!!! ΚΑΤΙ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΑΘΗΝΑΙΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΑ ΜΕΡΗ ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ ΧΩΡΙΣ ΦΟΒΟ, ΕΝΩ ΟΙ ΚΡΗΤΙΚΟΙ...

Ανώνυμος είπε...

το ότι παίρνουμε ευρώ ανα κεφάλι για κάθε ξένο ανά ημέρα παραμονής στην ελλάδα δεν μας λέει κάτι για τον λόγο που δεν τους αφήνουμε να φύγουν? γιατί δεν είναι καθόλου τυχαίο που δεν τους δίνουμε χαρτιά! ούτε το ότι υπογράψαμε πως η χώρα παραμονής είναι η πρώτη χώρα εισόδου??? γεωγραφικά όλοι μόνο από την ελλάδα μπορούνε να μπούνε. το θέμα είναι ότι εμείς οι ψηφοφόροι με τις μαλακίες μας τόσα χρόνια έχουμε εγκλωβίσει έλληνες και ξένους στα χέρια των πολιτικών! άλλους πρέπει να δείρει η χρυσή αυγή λοιπόν. όχι μερικούς πεινασμένους που ταίζουν τους δουλέμπορους των κρατών...
ότι και να πω είναι λίγο για κάποιους που θεωρούν τους εαυτούς τους ανώτερους επειδή γεννηθήκαν σε μια πιο πολιτισμένη χώρα..
πριν λίγα χρόνια κοροϊδεύαμε τους αλβανούς που δουλεύαν ΟΠΟΥ ΝΑ ΝΑΙ! τώρα όλη η Ευρώπη κοροϊδεύει εμάς γιατί γίναμε χειρότεροι και από την τότε Αλβανία σαν κράτος..