Σάββατο 28 Μαΐου 2011

Μετά τον εβραίο Στρός Καν, ο Εβραίος Λίπσκυ


lipskyΜπορεί κάποιοι να χαρήκανε με την "περιπέτεια" του πολύ κ. Ντομινίκ Στρος Κάν. Όπως μάλλον γνωρίζετε, ο πρόεδρος του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, συνελλήφθη για απόπειρα βιασμού μίας καμαριέρας, στο ξενοδοχείο της Νέας Υόρκης, όπου και διέμενε. Όλο και κάποιος από εσάς θα είπε "θεία τιμωρία", γι΄αυτά που μας κάνει.
Δυστυχώς όμως, για εμάς εδώ στο Ελλάντα, είτε ο κ. Στρός Κάν είναι στην φυλακή, είτε στις Σευχέλλες, είναι το ένα και το αυτό. Διότι το παγκόσμιο εξουσιαστικό σύστημα, δεν αφήνει έτσι στην τύχη τα πράγματα, ώστε από την κουτσουκέλα ενός Στρός Κάν, να έχει προβλήματα.


Ήδη, το ΔΝΤ ανακοίνωσε ποιός αντικαθιστά τον Γαλλό - Εβραίο Στρός Κάν. Πρόκειται για τον Αμερικανο-Εβραίο Τζόν Λίπσκυ, που μέχρι τώρα ήταν "δεξί χέρι" του Στρός Κάν. Πρίν όμως αρχίσει να "δουλεύει" για το ΔΝΤ, ο Λίπσκυ είχε ήδη μεγάλη ... καρριέρα, στα εντός εκτός και επί τα αυτά, του διεθνές τραπεζιτικού συστήματος.

Αντιπρόεδρος της JPMorgan, έχει περάσει φυσικά και από την συμφερόντων Ροκφέλερ Chase Manjattan(Σ.Α:Των Εβραίων Ροκφέλερ), αλλά και από την Salomon Brothers (Σ.Α: Επίσης Εβραίοι). Αξίζει εδώ να πούμε ότι από το 1978 έως το 1980 ήταν ο μόνιμος αντιπρόσωπος του ΔΝΤ στην Χιλή.


Όπως μπορεί εύκολα κανείς να καταλάβει από την καρριέρα του, πρόκειται για έναν άνθρωπο ακόμη πιο συνδεδεμένο με τα "αόρατα χέρια" της αγοράς, αυτούς που κινούν τα νήματα. Οπότε πολύ αμφιβάλλουμε εάν αυτή η αλλαγή θα σημάνει κάτι καλό για την Ελλάδα. Όχι ότι πριν με τον Στρός Κάν είχαμε καμία ελπίδα, αλλά τώρα καλά θα κάνετε να ξεχάσετε αυτά που ξέρατε. Ο "εκπρόσωπος" της "ιερής φυλής", με θητεία σε όλους τους ναούς του χρήματος, θα είναι εδώ για να δίνει ... διαταγές στον γιώργο Παπανδρέου και να ρυθμίζει την οικονομία μας. Προς συμφέρον "δικό μας" φυσικά, και όχι των διαφόρων υπερεθνικών τραπεζών, που σε ένα μεγάλο βαθμό ευθύνονται για τα χάλια της χώρας μας!



Πηγη

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ρε τον κουρνιόβλαχο!

Ανώνυμος είπε...

Τι εβραϊκή σκατόφαστα είναι αυτή! Τι μπαστούνοβλαχος είναι αυτός?