Δευτέρα 23 Μαΐου 2011

Άδωνις για το συμβάν στα δικαστήρια


" Η αστυνομία δεν πρέπει να χτυπάει με γκλοπ και να ρίχνει δακρυγόνα αλλά να τους ρίχνει νερό. Το θεωρούν προσβολή οι άπλυτοι!"







19 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΛΕΟΣ
Το τρώω το φαί μου!

Ανώνυμος είπε...

Βάλε και τα άλλα απο όλη την εκπομπή!

Ανώνυμος είπε...

Είπαμε να μη θίγουμε το πρόσωπο και την οικογένεια κανενός, είναι απρέπεια και απανθρωπιά, αλλά όχι άλλες τσιρίδες από τον άδωνις...
Δεν έχει ουσιαστικό λόγο, είναι απλά ένας ακόμα πωρωμένος φανατισμένος πολιτικάντης που φοράει παρωπίδες.

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΛΕ ΡΕ ΦΙΛΕ ΕΙΣΑΙ Ο ΑΔΩΝΗΣ; ΑΛΗΘΕΙΑ; ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΜΙΑ ΦΑΓΟΥΡΑ. Α ΤΡΑΒΑ ΑΠΟ ΔΩ ΡΕ ΝΟΥΜΕΡΟ. ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ; ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΕΣ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΙ ΝΟΜΟΥΣ; ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΣΥ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ. ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΑΚΟΜΑ. ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ. ΟΣΟΙ ΤΟΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΙ ΘΕΩΡΕΙ ΚΡΑΤΟΣ Ο ΦΑΣΙΣΤΑΣ. ΕΙΠΕ ΚΑΤΙ Η ΚΥΒΕΡΝΥΣΗ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΤΣΟΥΤΑ. ΔΕΝ ΕΞΕΤΑΖΟΥΜΕ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ ΑΡΚΕΙ ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΠΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ. ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΠΛΑΝΑΣΤΕ.

Ανώνυμος είπε...

μπορει να ειναι ιδεα μου αλλα ρε παιδια το γραμμα ρ δεν το λεει πολυ ωραια; παρακολουθηστε λιγο την αμερικανικη προφορα του ρ.

Ανώνυμος είπε...

@8.17
Από πατριδοπώλες χορτάσαμε...
Αυτοί νομίζουν πως ο πατριωτισμός εξαντλείται στο φανταριλίκι.
Αλλού είναι η ουσία!

Modestus είπε...

Τον ψήφισε ο ελληνικός λαός κι αυτόν ας τον λουστεί τώρα. Δεκανίκι του ΠΑΣΟΚ και κωλοτούμπας όπως και ο πρόεδρος του. Φάτε τον στην μάπα κι αυτόν τώρα.

Ανώνυμος είπε...

Βελοπουλε φυγε απο το σαβουροκομμα αυτο μαζι με το Βοριδη και βρειτε το καμενο να κανετε ενα καινουριο κομμα να παρετε 100% στις εκλογες..

για τον αδωνι δε λεω τιποτα γιατι αν πω θελω 5 σελιδες να βριζω

Ανώνυμος είπε...

εργολαβία πάει το κράξιμο στον Άδωνι επειδή μιλάει για έθνος! από απλή περιέργεια και επειδή έχει πέσει ανεργία με τον παπαντρέα τελευταία ρωτάω σοβαρά, τί τιμούλες παίζουν ανά σχόλιο? βγαίνει καλός μισθός το μήνα?

Ανώνυμος είπε...

πες τα ρε Αδωνι!
Ο μονος με λογικη εκει μεσα

Ανώνυμος είπε...

εδώ μέσα κάτι μυρίζει κάποιος πρέπει να είναι άπλυτος μέχρις αηδίας!!!!!

Τελείωσε δεν πήρανε οι Άχρηστοι τα μέτρα πέρυσι θα φάμε τα σκατά τους φέτος. Τι να πει κανείς ευτυχώς που υπάρχουν και σώφρονοι άνθρωποι!!!!

Ανώνυμος είπε...

Αδωνι γιατι ψηφισες το μνημόνιο? Πρέπει να σε σαπίσουνε στο ξύλο αλλά να μη σε σκοτώσουνε για να μπορούμε να σε δερνουμε συνέχεια.

ΥΓ δεξιός είμαι .. εσύ?

Ανώνυμος είπε...

@9:16
Εσυ δεν εισαι δεξιος. Εισαι ακροδεξιος. Εχει διαφορα...
Ο νοων νοειτω...

Ανώνυμος είπε...

ο νοών νοείτω, δέξιοί, αριστεροί, ακρο δεξιο αριστερο κεντρώοι,

ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΒΙΑΖΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΆ;;;;;

Ρε άντε βγήκε στο σύνταγμα αν σας κόβει και σας πειράζει τόσο αυτό που γίνεται!!!!

Νηπιαγωγείο πιά!!!
Όλο σαχλαμάρες και αηδίες

Ανώνυμος είπε...

ναι επειδη ακριβωσ τον ψηφισανε δεν πρεπει αν τον βριζουνε οπωσ ολουσ τουσ βουλευτεσ...να κραζεισ του τυπου δνε ντπεπεσαι και να εχει διαφορετικη γνωμη ναι...αλλα οι υβρεισ ειναι ακρωσ προσβλητικοι...δε εχουμε δημοκρατια...οπιοσ θελει να βρισει να παει στο γραφειο εκεινου που ψηφισε και να τον χεσει ...δεν εχει δικαιωμα να βριζει στον δρομο κανεναν και μαλιστα σε πρωσοπικο επιπεδο...εμεισ ψηφιζουμε εμεισ ειμαστε μαλακεσ...ζωα ε ζωα δημητριο...κ

Ανώνυμος είπε...

ΧΟΥΝΤΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.......ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΕΔΩΣΕΣ. ΚΑΙ ΓΑΜΩ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ. ΜΕ...ΠΛΟΥΣΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ ΕΧΕΤΕ ΠΕΣΕΙ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΛΟΥΜΠΑ. ΦΩΝΑΖΕΤΕ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΛΕΤΕ ΕΑΝ ΕΧΕΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΛΠ. ΣΑΣ ΠΑΙΖΕΙ ΡΕ. ΟΤΑΝ ΘΑ ΤΟΝ ΕΧΕΤΕ ΑΠΑΞΙΩΣΕΙ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ ΤΟΤΕ ΘΑ ΤΑ ΒΓΑΛΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΡΟΜΠΕΣ.ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΤΡΑΚΥΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΖΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!! ΑΔΩΝΗ ΕΞΑΦΑΝΗΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ. ΚΑΝΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΗΣΤΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΟΜΩΣ Ε? ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΙΧΑΣΙΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΑΣ. ΠΑΤΡΙΔΟΚΑΠΗΛΟΙ ΚΑΙ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗΔΕΣ. ΟΥΣΤ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ. ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΡΙΣΕΤΕ ΤΩΡΑ ΕΛΕΥΘΕΡΑ.......

Ανώνυμος είπε...

Το θέμα είναι ΓΙΑΤΙ να βρίσει, ή ακόμα γιατί να πεί οτιδήποτε;;;

Έχει σημασία αν θα βρίσει κανείς ή δεν θα βρίσει δηλαδή;;;

Θα ακυρωθεί κανένα μνημόνιο ή θα βρεθούν 100-200 δισεκατομμύρια?

ΟΧΙ βέβαια!!!!

ΑΝΤΕ ξεκολλήστε λοιπόν με τις ΣΑΧΛΑΜΑΡΕΣ δεξιοί αριστεροί και οι υπόλοιποι...

Τώρα είναι ώρα πια για δράση, τέρμα τα λόγια, ξεκολλήστε ΠΙΑ!!!!

ΑΝΤΕ επιτέλους, αφήστε τα τω καίσαρι τω καίσαρι, και ΚΑΝΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΧΕΡΙΑ!!!

ΑΙΙ ΣΙΧΤΗΡ ΠΙΑ!!!! Νηπιαγωγείο πιά, δεν αντέχω να διαβάζω τις στείρες βλακείες πλέον.

Ανώνυμος είπε...

ΠΕΣ ΤΑ 10:01. ΤΙ ΝΑ ΠΩ. ΣΤΗΝ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΞΕΣΗΚΩΘΗΚΑΝ ΟΤΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΝΑ ΦΑΝΕ. ΤΙ ΝΑ ΠΩ. ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΕΔΩ ΝΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ.

Ανώνυμος είπε...

Και τι με νοιάζει εμένα επειδή ο Αδωνις δεν βρίσκει δικαιοσύνη στην Ελλάδα πρέπει να μή βρίσκουμε όλοι οι άλλοι δικαιοσύνη από την Βουλή και τους βουλευτές; φτηνά την γλύτωσε ο προδότης θα έρθει η ώρα τους να δικαστούν και να πληρώσουν όπως τους αξίζει.