Πέμπτη 26 Μαΐου 2011

ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΙΣΟΒΙΟΥ ΔΙΕΘΝΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΤΩΝ ΙΛΟΥΜΙΝΑΤΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ Ο ΑΪΒΑΛΙΩΤΗΣ ΤΟΥ ΛΑΟΣ!



Ή έχουν χάσει τα αυγά και τα πασχάλια εκεί στην Καλιρρόης ή προσπαθούν να τρελάνουν εμάς τους υπόλοιπους. Μετά τον σάλο που προκλήθηκε με την παρουσία του Χρίστου Γούδη ως κεντρικού ομιλητή σε εκδήλωση της Μασονικής Στοάς -τον οποίο κάλυψε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ- έρχεται τώρα και το... κομάντο Κωστής Αϊβαλιώτης να παρουσιάσει το βιβλίο "Η δύναμη της θρησκείας και η θρησκεία της δύναμης" του Νικόλαου Λάου, την Παρασκευή 27 Μαίου. Ποιος είναι ο....
Νικόλαος Λάος; Όχι απλά πανεπιστημιακός διακεκριμένος όπως αναφέρουν στο Δελτίο Τύπου του ΛΑΟΣ, αλλά και ο ισόβιος διεθνής πρόεδρος της Τεκτονικής Εταιρείας των Ιλουμινάτι! Για να μη λέτε ότι εμείς είμαστε... εμπαθείς, διαβάστε τι έγραψε η Espresso στις 15 Νοεμβρίου του 2009:
Ο ισόβιος διεθνής πρόεδρος της Τεκτονικής Εταιρείας των Ιλουμινάτι είναι Ελληνας, με καταγωγή από την Αθήνα, χριστιανός στο θρήσκευμα που εκκλησιάζεται συχνά, νέος στην ηλικία, μόλις τριάντα πέντε ετών, με πολλές διακρίσεις και πλούσιο συγγραφικό έργο και έχει πετύχει να κερδίσει την εμπιστοσύνη και τον σεβασμό όλων των ιλουμινάτι, των απανταχού πεφωτισμένων δηλαδή, ανεξαρτήτως βαθμού, φύλου και ηλικίας.
Ο κύριος Νικόλαος Λάος τον Αύγουστο του 2008 εξελέγη παμψηφεί από το 12μελές συμβούλιο των μεγάλων αξιωματικών ισόβιος πρόεδρος «ενός παγκόσμιου οργανισμού που ανοίγει τις πύλες του σε άνδρες και γυναίκες που ζητούν να ασχοληθούν με τη μελέτη και την άσκηση του ιλουμινατικού ελευθεροτεκτονισμού σε συνάφεια με τα μεγάλα, φιλοσοφικά, επιστημονικά και πολιτικά προβλήματα», όπως ο ίδιος δηλώνει σε συνέντευξη που παραχώρησε στην «Espresso της Κυριακής», την πρώτη του σε ημερήσιο Τύπο, διευκρινίζοντας πως η εταιρεία δεν είναι θρησκευτικό ίδρυμα και είναι συνέχεια της βαυαρικής ιλουμινατικής εταιρείας.

Πώς αντιμετώπισαν οι ιλουμινάτι την εκλογή ενός Ελληνα στη θέση του ισόβιου προέδρου, ρωτάμε τον κ. Λάο: «Δεν υπάρχει πρόβλημα καταγωγής και μάλιστα η ελληνική ιδιότητα στους ιλουμινάτι είναι καθ’ όλα δημοφιλής. Η ιλουμινατική εταιρεία αφιερώνει και έναν από τους βαθμούς της στην αρχαία Ελλάδα δίνοντας έμφαση στην αναζήτηση της σοφίας και στο αθηναϊκό πολιτικό σύστημα. Είναι πολιτικοποιημένη και παιδαγωγημένη, δηλαδή με ελληνικές αξίες σαν σύστημα από την ίδρυσή της. Προτάσσει τον ελληνικό λόγο και όχι τον ανατολικό μυστικισμό. Επίσης, σε ό,τι αφορά το θέμα της ελληνικότητας, η ιλουμινατική εταιρεία, αφού ολοκληρώσει κάποιος τους εννέα βαθμούς (σύνολο δεκατρείς), έχει και μία λέσχη περαιτέρω φιλίας μεταξύ των μελών της, η οποία δραστηριοποιείται στις ΗΠΑ και [Ο Νικόλαος Λάος επικεφαλής του ιλουμινατικού τεκτονισμού και ιππότης του Αγίου Λαζάρου μιλά σε διεθνές ανθρωπιστικό συνέδριο Οσπιταλιέρων. ] έχει έμβλημά της την Αθηνά Παλλάδα».

Σε ερώτησή μας πού έχει έδρα και παρουσία η εταιρεία, ο κ. Λάος αποκαλύπτει ότι η εταιρεία δραστηριοποιείται πλέον και στην Ελλάδα: «Η κεντρική μονάδα οργάνωσης της εταιρείας είναι το Λονδίνο και η παρουσία της εταιρείας είναι στις ΗΠΑ, στην Ελβετία, τη Γερμανία και φυσικά την Αγγλία. Επιπλέον, η παρουσία της εταιρείας στην Ελλάδα είναι γεγονός. Υπάρχει ένας ικανός αριθμός ανθρώπων ώστε να μπορούν να αποτελούν μια επίσημη περιφέρεια της ιλουμινατικής εταιρείας».

Οσοι αναρωτιούνται ποιος είναι ο σκοπός της εταιρείας, η απάντηση είναι ότι η έρευνα και η αναζήτηση σε φιλοσοφικό και πολιτικό επίπεδο είναι ο σκοπός της. «Ασχολούμαστε με τη συστηματική παρακολούθηση των εξελίξεων στην επιστήμη την πολιτική και τη φιλοσοφία και σκοπός μας είναι να εργαζόμαστε μεθοδικά σε αυτό το πεδίο και να προωθούμε τις δικές μας αρχές» διευκρινίζει ο Ελληνας πρόεδρος των ιλουμινάτι.

Ο κ. Λάος σημειώνει ότι η εταιρεία «δεν φιλοδοξεί να μετατραπεί σε ένα μαζικό κίνημα, δεν ανήκει στον χώρο του εσωτερισμού και είναι περισσότερο ένα κλειστό think tank». Διευκρινίζει ακόμη ότι «δεν είναι φιλανθρωπικό ίδρυμα αλλά ένας οργανισμός φιλίας», που σημαίνει ότι το ένα μέλος βοηθά το μέλος εκείνο που έχει ανάγκη. «Η αλληλοβοήθεια είναι καταστατική μας αρχή» λέει χαρακτηριστικά ο κ. Λάος.


Οι μασόνοι

Στη ερώτησή μας ότι οι μασόνοι μάλλον δεν έχουν καμία σχέση με τον χριστιανισμό και την Εκκλησία, απαντά: «Αυτό που λέγεται για τους μασόνους λέγεται γιατί πιθανόν να έχουν υπ’ όψιν τους την ελληνική μασονία ή άλλους μασόνους. Στην Αγγλία, όπου εγώ συμμετέχω επίσης και στον τεκτονισμό, όλες οι μεγάλες περιφερειακές στοές του τεκτονισμού μία φορά τον μήνα οργανώνουν ακόμη και ομαδικό εκκλησιασμό, όπου πη [Ο Νικόλαος Λάος (αριστερά) φέροντας τα διάσημά του ως ιππότης του Αγίου Λαζάρου και ο βαρόνος von Sydow von Hoff (δεξιά), μέγας καγκελάριος του οσπιταλιερικού τάγματος του Αγίου Λαζάρου και βοηθός μέγας γραμματέας της Μεγάλης Στοάς του Σήματος της Αγγλίας.] γαίνουν εν στολή πλήρη και με τα λάβαρά τους μέσα στην αγγλικανική εκκλησία την Κυριακή (σ.σ. να σημειωθεί ότι η Αγγλικανική Εκκλησία δείχνει ανοχή στον τεκτονισμό ή και τον αποδέχεται, κάτι που δεν συμβαίνει με την Καθολική και την Ορθόδοξη Εκκλησία). Δηλαδή, σκέπτεστε να κάνετε το ίδιο και στην Ελλάδα, τον ρωτάμε. «Εμείς στην πλειονότητά μας εκκλησιαζόμαστε ατομικά, θεωρούμε μεγάλο αριθμό των μελών μας μέλη του χριστιανικού κόσμου και από εκεί και πέρα πιστεύω ότι υπάρχει στην Ελλάδα μια μεγάλη προκατάληψη και από την πλευρά της Εκκλησίας και από την πλευρά όμως πολλών τεκτόνων, οι οποίοι δυστυχώς εν Ελλάδι έχουν εγγράψει την τεκτονική κουλτούρα με διαφορετικό τρόπο από ό,τι την έχω μάθει εγώ» μας απάντησε ο κ. Λάος.


Αναρχικός καπιταλισμός

Η συζήτησή μας με τον πεφωτισμένο ισόβιο πρόεδρο συνεχίζεται και μας αποκαλύπτει όσα του επιτρέπονται: «Το πολιτικό μας πρόταγμα είναι ο αναρχικός καπιταλισμός, αυτό που στην Αμερική ονομάζουν “ελευθεριακή πολιτική οικονομία” για να το αντιδιαστείλουν από τον φιλελευθερισμό. Η υφιστάμενη μορφή δημοκρατίας δεν μας αρκεί, διότι έχουμε πολύ πιο προχωρημένες αντιλήψεις περί ανθρωπισμού και ελευθερίας» δηλώνει ο κ. Λάος, ο οποίος ήδη συγγράφει το 16ο βιβλίο του με τίτλο «Το κοσμοείδωλο της ελευθερίας» και εκεί θα αναλύεται η ιδεολογία του αναρχικού καπιταλισμού.


«Δεν είμαστε σατανιστές»

Η Τεκτονική Εταιρεία των Ιλουμινάτι δεν έχει σχέση με τον εωσφορισμό και τον σατανισμό. Αυτό δηλώνει κατηγορηματικά ο κ. Λάος και διαθέτει ιστορικά στοιχεία που το αποδεικνύουν. Ακόμη, σε ερώτησή μας σε ποιον Θεό αναφέρονται, ποιον Θεό επικαλούνται οι μασόνοι ιλουμινάτι μας απαντά:

«Στον Θεό ως την πηγή που δίνει νόημα στην ύπαρξη. Την πηγή του νοήματος του κόσμου. Σ [Ο Νικόλαος Λάος με την πλήρη ιλουμινατική του αμφίεση ως ο διεθνής προϊστάμενος της Τεκτονικής Εταιρείας των Ιλουμινάτι.] ε πρώτη φάση αναφερόμαστε σε ένα υπέρτατο ον, αλλά στη συνέχεια, επειδή ασχολούμαστε κυρίως με το πνευματικό υπόβαθρο του ευρωπαϊκού πολιτισμού, ασχολούμαστε μεθοδικά με τον Χριστιανισμό όπως τον γνωρίζουμε μέσα από τις επίσημες χριστιανικές Εκκλησίες, διότι ο Χριστιανισμός είναι αυτός που βρίσκεται στο υπόβαθρο του ευρωπαϊκού ανθρωποτύπου».


Επιλογή Πεφωτισμένων με... e-mail

Εδώ οι ιλουμινάτι πρωτοτυπούν, αφού καμία άλλη μασονική εταιρεία, τάγμα ή στοά επιλέγει τα μέλη της με τον τρόπο αυτόν. Μέλος των πεφωτισμένων μπορεί να γίνει κάποιος αφού προταθεί από κάποιο ήδη μέλος, αλλά και γραπτώς αφού υποβάλει το αίτημά του ηλεκτρονικά, κάτι που έχει ξεκινήσει να γίνεται από το 2008. «Θέλουμε να διευρύνουμε τον κύκλο μας για λόγους που συνδέονται με τη δημόσια παρουσία της εταιρείας, η οποία αποφασίστηκε στο Λονδίνο στο πλαίσιο σοβαρών ανακατατάξεων που έχουν συμβεί στην παγκόσμια τεκτονική οικογένεια». Πριν υποβάλετε ηλεκτρονικά το αίτημά σας, διαβάστε ποια προσόντα πρέπει να έχετε, όπως συνοπτικά μας τα αναφέρει ο Ελληνας ισόβιος πρόεδρος: «Δύο κατηγοριών είναι τα προσόντα: να ενστερνίζεται τους σκοπούς της εταιρείας και να έχει τις μίνιμουμ προϋποθέσεις συνεισφοράς σε αυτό. Δηλαδή, ένας καλώς σκεπτόμενος φίλος της ελευθερίας είναι ιδανικό. Η ηλεκτρονική διεύθυνση είναι master-general@illuminati-freemasonry.org.

Το τυπικό
1ος Βαθμός: Νεόφυτος
2ος Βαθμός: Αθηναίος
3ος Βαθμός: Β Ιλουμινάτος
4ος Βαθμός: Μαθητής του Ιλουμινατικού Τεκτονισμού
5ος Βαθμός: Εταίρος του Ιλουμινατικού Τεκτονισμού
6ος βαθμός: Διδάσκαλος του Ιλουμινατικού Τεκτονισμού
7ος Βαθμός: Α Ιλουμινάτος
8ος βαθμός: Διευθύνων Ιλουμινάτος
9ος βαθμός: Επόπτης
10ος βαθμός: Πρίγκιψ Ιλουμινάτος
11ος βαθμός: Φιλόσοφος
12ος βαθμός: Κυβερνήτης Ιλουμινάτος
13ος βαθμός: Είναι τιμητικός

ΚΩΣΤΑΣ ΖΑΦΕΙΡΙΟΥ
http://www.stoxos.gr/

90 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εύγε Μέγα Αΐβαλιώτη Ελληναρά Ορθόδοξε Συναγερμένε!

Ανώνυμος είπε...

Gay όλοι τους!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΣΑΣ ΓΑΜΑΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΣΣΩΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΟΥΣ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ... ΟΥΤΕ 7 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΤΕ που λένε και ο προφητείες... ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΑΣ... Αμήν

Ανώνυμος είπε...

KI O M.A.T.S Ο ΤΡΑΓΟΜΟΡΦΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΚΥΝΑΝΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ???

Ανώνυμος είπε...

Θα το αγοράσουμε από τον Αδωνι σε τιμή ευκαιρίας

Ανώνυμος είπε...

axaxaxaxa eisa alanh....ta edwses ta gazia....

Ανώνυμος είπε...

KOLNIDREU είναι η προσευχή του ΛΑΟΣ

Ρε

ΛΑΟΣ λέγεται ο ΣΑΤΑΝΙΣΤΗΣ ΑΥΤΟΣ!!!||
ΣΥΜΠΤΩΣΗ?

Ανώνυμος είπε...

Βρήκε ο ΛΑΟΣ τον ΛΑΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Πόσα πήρε ο πουστης για να υπογράψει το μνημόνιο?

Ανώνυμος είπε...

καλησπερα οτι οι περισοτεροι απο το Λαος ειναι σατανιστες το λεει εδω και χρονια το Ελλην και χαος.10 χρονια τωρα φωναζει ο καραγεωργιου για το λαος,ενω πανω απο εικοσι χρονια για πασοκ
νδ κκε κλπ κοματα.Εκει ομως που του εβγαλαν ολοι
το καπελο ειναι οταν ομολογησε οτι ηταν πρωην μαρτυρας του γιαχβε και ενεργουσε προδοτικα εναωτιων της Ελλαδας και του εαυτου του οπως παραδεχεται σε παλιοτερα αρθρα.Οταν ομως ανακαλυψε οτι οι μαρτυρες του γιαχβε δεν πι-
στευαν στον αληθινο θεο αλλα πιστευαν στον μεγαλο αρχιτεκτονα του συμπαντος(Μ.Α.Τ.Σ.) που δεν ειναι αλλος απο τον διαβολο οπως λεει πολλες
φορες και ο Σεραφειμ πειραιως,σηκωθηκε ο καραγεω
-ργιου και εφυγε απο τους μαρτυρες του γιαχβε
εκανε μπλοκ και ενημερωνει τον κοσμο οτι τεκτονες,μαρτυρες του γιαχβε κλπ εχουν για θεο
τους τον Μ.Α.Τ.Σ. .Επισης ολα τα ονοματα των
σατανιστων πολιτικων στο Ελλην και χαος.Παρα το οτι διωχθηκε για της βαρυτατες καταγγελιες
του εναντιων των Θεοσοφιστων του Λαος τους Εψιλον 666 και απο αλλους σατανιστες επιβιωσε και δεν τιμωρηθηκε,γιατι οπως τους εστειλε μηνυμα μεχρι να πεθανει θα τα βγαζει ολα στη
φορα, μπορει τωρα πια να ειναι σε μεγαλη ηλικια
αλλα ο κυρ γιαννης παρολο που τον ταλαιπωρουν
αντεχει.τουλαχιστων ο καραγεωργιου παραδεχθηκε
οτι ηταν πρωην μαρτυρας του ψευδογιαχβε που δεν ειναι αλλος απο τον διαβολο οπως λεει και ο
ιδιος.ΜΠορει σε καποια αρθρα μα μην ειμαι συμφωνος αλλα μονο που σε καθε αρθρο βομβα
βαζει ονομα επιθετο οδο και αριθμο, αριθμο ταυτοτητας και που την εβγαλε

Ανώνυμος είπε...

Τό τηλεκόμμα τού Κωλοτούμπα ΚΡΥΠΤΟΕΒΡΑΙΟΥ Καρατζαφέρη σίγουρα θά μάς τρελάνει !!!!!!!!!
Δήθεν βγάζει τά άπλυτα τής Μασσωνίας στά φόρα γιά νά μάς πείσει τά περί τού αντιθέτου !!!!!
Δείτε μέ τί θέρμη τάσεται υπέρ τού Εβραικού κράτους μέσα κι έξω από τή βουλή !!!!!

Ανώνυμος είπε...

και το Αδωνις απο το Αδωνάι βγαίνει
Κρυπτοεβραίος!

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ ΠΡΟΣΘΕΣΟΥΜΕ ΘΕΟΣΟΦΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΣ,ΚΑΙ
ΚΑΡΑΤΟΥΜΠΑ,ΚΑΙ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟ,ΚΑΙ ΑΙΒΑΛΙΩΤΗ,
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΨΙΛΟΝ 666 ΘΕΟΣΟΦΙΣΤΕΣ
ΤΟΥ ΛΑΟΣ ΤΥΧΑΙΟ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΕΛΛΗΝΕΣ Ο ΚΑΡΑΤΟΥΜΠΑΣ
ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΣΤΟΑ ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΗΓΑΙΝΕΙ
ΑΓΓΛΙΑ ΑΡΚΕΤΑ ΣΥΧΝΑ

Ανώνυμος είπε...

Με τσακώσατε βρε! Είμαι Εβραίος!...μά πού να σφίξουν οι ζέστες! Τί θα γράφετε τότε;
Άδωνις Α. Γεωργιάδης

Ανώνυμος είπε...

ΚΥΡΙΕ ΛΑΟΣ ΠΡΟΕΔΡΕ ΤΩΝ ΙΛΟΥΜΙΝΑΤΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ
ΑΚΡΙΒΩΣ Η ΜΑΣΩΝΙΑ ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΝ ΣΕΡΑΦΕΙΜ
ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ.ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ Δ.ΓΕΡΜΑΚ
ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ Ο ΟΛΕΘΡΟΣ ΤΗΣ ΠΥΡΑΜΙΔΑΣ ΚΑΜΠΑΛΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΛΟΚ ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΕΑ
ΤΑΞΗ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΤΑ ΞΑΝΑΛΕΜΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ
ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΕΚΤΟΝΙΣΜΟΣ

Ανώνυμος είπε...

O GAP EINAI GIOS POLONOEVRAIOU KAI VOULGAROIEXOVOUS APO AMERIKA.OI ROKFELERS EDOSAN MONEY STON ANDREA TON ALOIOTO KAI EFTIAKSE TO PASOK GIA NA MAS FEREI STO SHMERA...

Ανώνυμος είπε...

οντος σας τσακωσαμε ας ειναι καλα το αντι νεα ταξη και το Ελλην και χαος .μα πανω απο ολα
ΣΑΣ ΤΣΑΚΩΣΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΥΡΙΟΙ ΑΔΩΝΑΙ ΚΥΡΙΑΚΑΙ
ΚΑΙ ΚΑΡΑΤΟΥΜΠΑΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ
ΕΒΡΑΙΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΚΤΟΝΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Ρε σεις
Ο Λάος έχει Θείο Επίσκοπο Παλαιοημερολογίτη, τον ΝΗΦΩΝΑ, τον οποίον έκλεισε φυλακή!!!!

Το βρήκα στο γκούκλ. Βάλτε Νήφωνας Πειραιώς και Λάος. ΕΛΕΟΣ!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Αχαχαχαχαχαχαχ

Ανδρέας Γ. Παπανδρέου
Ο προοδευτικός στοχαστής - Ο πρωτοπόρος ακαδημαϊκός
Συγγραφείς: Νικόλαος Λάος

Θέμα: Πολιτικές επιστήμες
Εκδότης: Καστανιώτης
Σελίδες: 189
Ημ. Έκδοσης: 01/09/2004

Ανώνυμος είπε...

ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ ΛΑΟΣ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ
ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ
ΓΙΑ ΝΑ ΝΗΝ ΛΕΩ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥΣ
ΠΑΡΤΕ ΤΟΝ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟ ΝΑ ΤΟΝ ΒΑΛΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΤΑΡ
ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΚΑΝΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΝΑ ΛΕΕΙ
ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΚΑΜΑΝ ΕΒΡΥ ΜΠΑΝΤΙ ΕΒΡΥ ΜΠΑΝΤΙ
ΚΑΜΑΝ......

Ανώνυμος είπε...

Οι κώδικες του Μυστικισμού, ο Χριστιανισμός και ο Διαφωτισμός
Συγγραφείς: Νικόλαος Λάος

Θέμα: Μεταφυσική
Εκδότης: Μπατσιούλας
Σελίδες: 262
Ημ. Έκδοσης: 12/05/2008


Περιγραφή:

Από την Ερμητική Φιλοσοφία, την Καμπαλά, το Μυστήριο του Όσιρι, τα Ελευσίνια Μυστήρια, την Αλχημεία, τον Μυστικισμό και τις απαρχές του Χριστιανικού Δογματισμού, ως τους Ναΐτες Ιππότες, το Σχίσμα, τους Ιλλουμινάτι και τον Διαφωτισμό.

Ανώνυμος είπε...

Αντε να ξαναπουλήσει βιβλίο τώρα ο Αδωνάι

Ανώνυμος είπε...

Λοιπόν Μάγκες ο Καρατζαφέρης είναι Ορθόδοξος, αλλοιώς δεν θα πήγαινε το περιστέρι στην Κωνσταντινούπολη να κάτσει στο κεφάλι του. Εκτός και αν δεν βρήκε καλύτερο μέρος για να χέσει

Ανώνυμος είπε...

Ο Γεωργιαδης εκδιδει βιβλια της σατανιστριας
Μπλαβατσκυ.

Μαλιστα και ενα βιβλιο αναφερει για μια χρυση ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ που θα ερθει..

Τα συμπερασματα δικα σας..

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή ο Ορθόδοξος Συναγερμός δεν είναι κόμμα του λαού αλλά του Λάου; Γιαυτό μας το πάει Λάου-Λάου;

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟ Η ΤΖΟΥΤΖΟΥΚΟ ΠΟΣΟ ΠΟΥΛΑΣ ΤΑ 63
ΙΕΡΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ
ΤΑΛΜΟΥΔ
ΟΠΟΥ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΛΕΝΕ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ
ΠΟΡΝΗ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΜΑΣ ΝΟΘΟ ΓΙΟ ΤΟΥ ΡΩΜΑΙΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ ΠΑΝΔΗΡΑ,ΚΑΙ ΟΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΕΒΡΑΙΟΣ
ΚΑΝΕΙ ΦΟΝΟ,ΒΙΑΣΜΟ,ΨΕΥΔΟΜΑΡΤΥΡΙΑ,ΤΟΛΟΓΛΥΦΙΑ
ΚΛΠ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΗ
ΠΡΑΞΗ.ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΓΙΟΥ ΤΙΟΥΜΠ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΠΑΠΑΤΣΑΚΑΛΟ ΚΑΙ ΠΛΕΥΡΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΛΜΟΥΔ
ΑΝΤΙΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑΛΜΟΥΔ ΙΩΑΝΝΗ ΠΡΟΝΑΙΤΗ
ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΡΑΒΒΙΝΟ ΒΕΝΙΑΜΙΝ ΦΡΙΝΤΜΑΝ Ο
ΟΠΟΙΟΣ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟ ΤΑΛΜΟΥΔΙΣΤΗΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Ο ΔΡΟΥΛΙΑΣ ΑΦΟΥ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑ.Ο.Σ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ ΩΣ ΣΑΤΑΝΙΣΤΗ ΚΑΙ ΜΑΣΩΝΟ

ΔΕΙΤΕ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΚΑΠΟΥ ΣΤο 1.15 .......

http://www.youtube.com/watch?v=_mBk8WfDEso

Ανώνυμος είπε...

Αδωνι
Δεν θα σφίξουν οι ζέστες. Οι κώλοι θα σφίξουνε.

Ανώνυμος είπε...

θα κανω μια αποκαλυψη-Στον 5ο βαθμο μυησης τους ντυνουν΄΄εταιρες΄΄κ τους κλεινουν σ'ενα δωματιο με αφρικανους που εχουν παρει απο ενα κουτακι βιαγκρα ο καθενας.Μετα τη μυηση εκδηλωνεται το ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΟ΄΄ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ΄΄.ΚΑΙ ΑΝΑΡΧΙΣΜΟΣ-ΚΑΙ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ,ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΔΕΚΑΝΙΚΙ-ΚΑΙ ΔΕΞΙΟΣ ΑΥΤΟΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΣ.Μιλαμε για πεφωτισμενες καταστασεις.Καθε μασωνος,αν τιμαει την ποδια που φοραει,θα πρεπει ν'αγορασει το βιβλιο επιτομη της μετα-ανθρωπινης [α]διανοησης του Ν.Λαος που θα παρουσιασει ο αδελφος τεκτονας αιβαλιωτης

Ανώνυμος είπε...

ΕΣΕΙΣ ΚΑΝΕΤΕ ΠΛΑΚΑ ΑΛΛΑ
Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ
ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ
ΑΠΟΚΡΥΦΙΣΜΟ. ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΣΤΑ
ΑΣΤΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΖΩΔΙΑ.

ΑΚΗΣ Κ., ΜΕΝΤΙΟΥΜ-ΠΑΡΑΨΥΧΟΛΟΓΟΣ

Ανώνυμος είπε...

8:54
ΑΠΟ ΤΟΝ 1ο ΒΑΘΜΟ ΤΟΥΣ ΒΑΖΟΥΝ ΣΤΟ ΒΑΡΕΛΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΥΠΑ

Ανώνυμος είπε...

Ουζαί Ουζαί θα φωνάζει ο Αδωνάι, μπας και ξεπουλήσει με ΜΟΝΟ 60 ευρώ κανένα βιβλίο

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΙΔΙΑ ΤΑ ΕΛΕΥΣΙΝΙΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ
ΩΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΜΑ ΟΤΑΝ ΜΠΗΚΑΝ ΜΕΣΑ ΟΙ
ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ
ΕΓΙΝΑΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ ΟΙ ΠΟΡΤΕΣ ΕΚΚΛΗΣΑΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΛΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΓΙΝΑΝ ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ
ΕΒΡΑΙΕΣ ΙΕΡΕΙΕΣ ΤΟΤΕ ΑΡΧΙΣΕ Η ΛΑΤΡΕΙΑ ΤΟΥ Μ.Α.Τ.Σ. Η ΚΑΜΠΑΛΑ ΚΑΙ Η ΜΑΥΡΗ ΜΑΓΕΙΑ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ
ΔΙΔΑΞΑΝ ΣΟΔΟΜΙΣΜΟ ΟΜΟΦΥΛΛΟΦΥΛΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΟ ΦΥΛΛΑ ΕΣΠΕΙΡΑΝ ΕΧΘΡΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΟΛΕΩΝ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΤΟΥΣ ΕΜΦΥΛΙΟΥΣ ΕΠΕΣΑΝ ΣΑΝ ΣΑΠΙΟ ΦΡΟΥΤΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΡΩΜΑΙΩΝ.ΕΝΩ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΕΡΣΕΣΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΧΑΝ ΔΙΑΒΡΩΣΕΙ ΤΑ ΕΛΕΥΣΙΝΙΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΠΟΛΕΜΗΣΑΜΕ ΓΕΝΑΙΑ ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑ
ΠΛΑΤΑΙΕΣ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΤΗΛΗ ΙΣΧΥΣ ΔΙΑ ΤΗΣ ΓΝΩΣΕΩΣ ΣΤΟ ΜΠΛΟΚ ΑΣΙΜΠΙΕΣΤΟΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ
ΚΑΙ ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΗΝΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΙΟΥ
ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ,ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ,
ΠΑΠΑΔΕΣ,ΓΙΑΤΡΟΥΣ,ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ

Ανώνυμος είπε...

Διαβάστε ρε ψέμματα και αηδίες που γράφουνε ανώμαλοι στο διαδίκτυο! ΕΛΕΟΣΣΣΣΣΣ!

http://innoutworld.blogspot.com/2011/01/17.html

O “ΤΑΛΕ-ΚΟΥΑΛΕ” ΑΜΦΙΦΥΛΟΦΙΛΟΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ, ΔΙΟΡΙΣΕ ΤΟΝ ΜΑΝΟ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗ ΑΡΧΙΠΟΥΣΤΗ ΚΑΙ ΑΡΧΙΑΔΕΛΦΗ ΕΠΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΟΥΣΤΗΔΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΔΕΛΦΩΝ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ. ΚΑΙ ΠΑΣΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ, ΗΤΟΙ ΤΟΝ ΔΙΟΡΙΣΕ «ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑΣ» ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ., ΔΙΑ ΤΗΝ «ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΩΝ», ΩΣΤΕ ΤΟ ΛΑ.Ο.Σ. ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΑ ΠΡΟΣΠΟΡΙΣΘΕΙ ΤΙΣ ΨΗΦΟΥΣ ΤΩΝ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΕΛΘΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΩΘΟΥΜΕΝΟ ΕΚ ΤΩΝ...ΟΠΙΣΘΕΝ.

Ανώνυμος είπε...

http://i100.photobucket.com/albums/m15/Just_Bond/Jungle-Report/LAOS/8eodwrakidhs.jpg

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ ΓΕΛΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ
ΔΥΣΤΙΧΩΣ ΚΛΑΙΜΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ
ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ
ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟ ΑΝΤΙ ΝΕΑ ΤΑΞΗ
ΦΙΛΕ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟΝ ΑΔΩΝΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ
ΣΤΟ ΣΤΑΡ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΑΝΕΛΟΠΟΥΛΟΥ
ΕΓΡΑΨΕ ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Η ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΑ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΠΕΤΡΟΥΛΛΑΣ

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΔΙΑ ΠΥΡΟΣ ΚΑΙ ΣΙΔΗΡΟΥ
Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΣΩΤΗΡΙΟΥ ΜΑΣ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΤΟ
ΘΑΝΑΣΙΜΟ ΜΙΣΟΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ
ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. ΦΙΛΕ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΗΝ ΣΤΗΛΗ ΙΣΧΥΣ ΔΙΑ ΤΗΣ ΓΝΩΣΕΩΣ ΑΠΟ ΤΟΝ
ΑΣΙΜΠΙΕΣΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΑΡΚΕΤΑ ΑΛΛΑ Η ΑΠΟΘΕΩΣΗ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ ΜΕ ΤΙΤΛΟ
<>ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ ΙΟΥΛΙΟΣ 2009 ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΠΡΙΝ Ο ΤΙΤΛΟΣ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ
ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΙΑ Η ΑΛΛΙΩΣ
ΠΩΣ Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΟΒΕΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΣΤΑ ΔΥΟ
ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ ΙΟΥΛΙΟΣ 2009

Ανώνυμος είπε...

HAARP ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΗ ΣΥΝΕΝΕΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;
Πρόσφατα είχαμε το σεισμό των 5.3 ρίχτερ στον ισπανικό νότο.
Μην μου πείτε τώρα ότι δεν θα έρθει και η σειρά μας!

Ανώνυμος είπε...

Σε πρόσφατες συνεντεύξεις του στα διεθνή και εγχώρια ΜΜΕ ο αρχηγός της τρόϊκας Πουλ Τόμσεν άφησε για πρώτη φορά ανοιχτό το ενδεχόμενο να γίνουν τα ίδια και χειρότερα και στην Ελλάδα σε περίπτωση μη συμμόρφωσης. Ανάλογες δηλώσεις για επιβολή αιματηρών αντιποίνων εναντίον της Ελλάδας έκαναν τόσο ο επίτροπος Ρεν όσο και ο πρόεδρος της Ευρωομάδας Γιουνκέρ, ενώ η υποψήφια για την ηγεσία του ΔΝΤ και έμπιστη του γκουρού των "σπρέντ" Τζων Πόλσον Κριστίν Λαγκάρντ εξέφρασε κι εκείνη παρόμοιες εμπρηστικές απόψεις. Καταλάβατε για ποιόν λόγο μας ψεκάζουν από αέρος μέρα-νύχτα; Για να προετοιμάσουν το έδαφος για έναν καταστροφικό κατακλυσμό που θα καταβροχθίσει ολόκληρη τη χώρα στέλνοντας τους κατοίκους της στο πάτο του βυθού, κάτι που θα κάνει τους σεισμούς του Αιγίου και της Πάρνηθας να φαίνονται για γέλια και για κλάματα μπροστά στον αποκαλυπτικό Αρμαγεδδώνα που μας προετοιμάζουν οι απανταχού δεσμώτες μας, με τον Χένρι Κίσινγκερ να τρίβει τα χέρια από την χαρά του.

Ανώνυμος είπε...

Ομιλία για τον Κώδικα ALIMENTARIOUS στην Θήβα
(Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα ΒΟΙΩΤΙΚΗ ΩΡΑ).

Η εφιαλτική πραγματικότητα πίσω από το παγκόσμιο εμπόριο.
Ν. Κατσαρός: Η εφαρμογή του θα γίνει υποχρεωτική για τα κράτη-μέλη του Παγκόσμιου Οργανισμού Εμπορίου και αν ένα κράτος-μέλος αρνηθεί να επικυρώσει ή να τηρήσει τους όρους του, χάνει αυτομάτως οποιαδήποτε προσφυγή γίνει εναντίον του από άλλο κράτος μέλος, όσο εξωφρενική και αν είναι αυτή»
Θα μας μεταλλάξουν, θα μας ελέγξουν ή μήπως θα μας εξοντώσουν; Να γίνουμε κατσαρίδες δεν θέλουμε, να μας ελέγξουν ούτε να το διανοηθούμε, αλλά να μας εξοντώσουν ούτε να το διανοηθούν, γιατί δεν θα προλάβουν…

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΩΜΑΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΕΚΤΟΝΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ
ΟΡΓΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΣ ΣΤΟΕΣ ΕΙΣΑΙ ΤΣΙΡΑΚΙ
ΤΩΝ ΣΑΤΑΝΙΣΤΩΝ ΤΟΥ ΛΑΟΣ Η ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Διατροφικός Κώδικας ALIMENTARIUS, μέσω του οποίου αν επιτραπεί, θα φέρει στους ανθρώπους εκφυλιστικές παθήσεις, λόγω κακής διατροφής και περιορισμένης λήψης σημαντικών διατροφικών στοιχείων.
Ευτυχώς είναι πολλοί που έχουν αντιληφθεί την εφιαλτική πραγματικότητα που κρύβεται πίσω από την πανίσχυρη εμπορική επιτροπή, που χειρίζεται τον Κώδικα, που στόχο έχει, μέσω κανονισμών του διεθνούς εμπορίου, να προωθήσει τον συντονισμό όλων των κανονισμών που αφορούν στην παραγωγή τροφής.
Πρόκειται για μία σύμπραξη ανάμεσα στον Οργανισμό Τροφίμων και Γεωργίας (FAO) και τον Παγκόσμιο Οργανισμό (WHO), που θα απαρτίζεται από μια υπεύθυνη για τον Κώδικα Διατροφής επιτροπή εμπορίου, χωρίς υγειονομική αρμοδιότητα, παρόλο που χρηματοδοτείται κατά το 1/3 από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας.
Από το 2002, ο Κώδικας χρησιμοποιείται με την κάλυψη πολυεθνικών εταιριών που δραστηριοποιούνται στους τομείς τόσο των φαρμάκων, όσο και των αγροτικών και χημικών προϊόντων, προωθώντας την αύξηση των κερδών τους και την υλοποίηση της ατζέντας τους για έλεγχο του παγκόσμιου πληθυσμού.
Ο Κώδικας δρα υπό την αιγίδα του Παγκόσμιου Οργανισμού Εμπορίου, με ανάποδη λογική, αντί δηλαδή για την συνηθισμένη πρακτική, κατά την οποία αναγράφονται τα διατροφικά στοιχεία και οι ουσίες που απαγορεύονται, ο Κώδικας αναγράφει μόνο τα διατροφικά είδη που επιτρέπονται, καθιστώντας αυτομάτως παράνομη την κατοχή, παραγωγή και εμπορία οποιουδήποτε διατροφικού είδους και στοιχείου δεν περιλαμβάνεται σε αυτόν.
«Η εφαρμογή του Κώδικα θα γίνει υποχρεωτική για τα κράτη-μέλη του Παγκόσμιου Οργανισμού Εμπορίου και αν ένα κράτος-μέλος αρνηθεί να επικυρώσει ή να τηρήσει τους όρους του, χάνει αυτομάτως οποιαδήποτε προσφυγή γίνει εναντίον του από άλλο κράτος μέλος, όσο εξωφρενική και αν είναι αυτή» υπογραμμίζει ο κ. Κατσαρός, εξηγώντας πως «πολλοί κρατικοί οργανισμοί και υπηρεσίες, επιχειρούν να κατευνάσουν τις ανησυχίες του κοινού, καταφεύγοντας σε διαβεβαιώσεις ότι οι οδηγίες του Κώδικα για την κατάργηση των βιταμινών και των μετάλλων δεν θα εφαρμοστούν στη χώρα τους. Ωστόσο, κανείς δεν γνωρίζει ποιοι άλλοι συνοδευτικοί νόμοι θα θεσπιστούν εν όψει της εναρμόνισης των κρατών-μελών του Οργανισμού με τις οδηγίες του Κώδικα»..

Ορισμένες από τις ρυθμίσεις που προβλέπονται από τον Διατροφικό Κώδικα, οι οποίες προτείνεται να τεθούν σε ισχύ στο προσεχές μέλλον και, θα είναι αμετάκλητες, περιλαμβάνουν την απαγόρευση της χρήσης θρεπτικών ουσιών, χαρακτηρίζοντάς τις «τοξίνες ή δηλητήρια», κάθε είδος τροφής (ακόμα και τα οργανικά βιολογικά τρόφιμα) θα υποβάλλεται σε επεξεργασία με ακτινοβολία, προκειμένου να απομακρυνθούν όλα τα δήθεν βλαβερά στοιχεία και τα επιτρεπόμενα θρεπτικά στοιχεία θα είναι περιορισμένα σε αυτά που αναγράφονται στη λίστα του Κώδικα, η οποία θα περιλαμβάνει ουσίες, όπως το Φθόριο, όλα τα θρεπτικά στοιχεία (π.χ. oι βιταμίνες Α, Β, C, D, ο ψευδάργυρος και το μαγνήσιο) ανακηρύσσονται παράνομα σε θεραπευτικές δοσολογίες και θα μειωθούν σε ποσότητες αμελητέες, ενώ ακόμα και με συνταγή γιατρού θα είναι αδύνατο για κάποιον να βρίσκει τα παραπάνω στοιχεία σε μεγαλύτερες θεραπευτικές δόσεις, σε όποιο μέρος του κόσμου και αν βρίσκεται.
Και μη θαρρείτε, πως εν μέρει όλα αυτά δεν έχουν ήδη ξεκινήσει! Η αλλαγή τρόπου ζωής έχει ήδη επιβληθεί με τρόφιμα με αυξημένες ποσότητες λίπους, αλατιού, ζάχαρης, που οδηγούν στην παχυσαρκία, με κύρια χαρακτηριστικά τον σακχαρώδη διαβήτη υπέρταση, καρδιοπάθειες, βλάβες στο συκώτι,τα νεφρά, καρκίνους κ.α μέσω των ταχυφαγείων, των κονσερβοποιημένων και βιομηχανικών προϊόντων , των γλυκισμάτων, χάμπουργκερ, και πολλά άλλα που θεωρούνται ύποπτα για καρκινογενέσεις.

Ανώνυμος είπε...

Βλέπετε ο άνθρωπος ξανασχεδίασε τη ζωή ερήμην της φύσης, με γονίδια ζώων σε λαχανικά, βακτηρίων σε φυτά, ανθρώπων σε ζώα, σκορπιού σε ντομάτα, πυγολαμπίδας σε καλαμπόκι, ανθρώπου σε πέστροφα, ψαριού σε φράουλα, γλώσσας Β.Ατλαντικού σε ντομάτες και φράουλες, σκόρου σε πατάτα, χαμστερ σε καπνό κ.α.
«Σήμερα καλλιεργούνται περισσότερα από επτακόσια εκατομμύρια γενετικά τροποποιημένα στρέμματα, χωρίς να γνωρίζουμε τις επιπτώσεις που έχουν στον άνθρωπο και στο περιβάλλον, την ώρα που υπάρχουν τρόφιμα αρκετά για να θρέψουν δύο φορές τον πληθυσμό του πλανήτη»
τονίζει ο κ. Κατσαρός, κάνοντας λόγο για πέντε μεγάλες πολυεθνικές εταιρείες που παράγουν στείρους σπόρους με κίνδυνο 77 χώρες να τίθενται υπό την ομηρία τους. Πιο απλά δηλαδή, θα σπέρνεις μόνο για έναν χρόνο, καθώς θα πρέπει να αγοράζεις για τον επόμενο και αν δεν σου δώσουν, καταστρέφεσαι.

Ο κώδικας όμως, περιλαμβάνει και ακόμη χειρότερα! Θα φυλακίζεσαι αν συλληφθείς να καλλιεργείς στο σπίτι σου, αν έχεις συλλέξει τσάϊ του βουνού ή χαμομήλι και αν εκτρέφεις κότες και ζώα.
Ο λόγος είναι πολύ απλός! Θα πρέπει να καταναλώνεις ότι αγοράζεις από τις πολυεθνικές και να αρρωσταίνεις, προκειμένου να χρειάζεσαι τα φάρμακα των πολυεθνικών επίσης, διαφορετικά διώκεσαι και τιμωρείσαι..
Ο κ. Κατσαρός πιστεύει ότι οι αυξανόμενες αντιδράσεις των πολιτών στη χώρα μας καθώς και στις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης θα αποτελέσουν εμπόδιο στην επιβολή του Κώδικα Αλιμεντάριους, γιαυτό οι κινητοποιήσεις θα πρέπει να συνεχιστούν δυναμικά.

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΤΙ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΕΧΩ ΠΟΛΛΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΕΞΑΙΤΙΑΣ
ΣΟΥ ΝΑ ΔΩ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙ ΒΙ ΚΑΙ ΗΡΕΜΗΣΑ

Ανώνυμος είπε...

Εδώ ηρέμησε ο Αδωνις

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΑΛΑΤΕ ΠΟΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟ
ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΝ ΩΣ ΣΑΤΑΝΙΣΤΗ ΠΟΛΛΑ
ΜΠΛΟΚ.ΟΤΙ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΣΤΟΑ ΑΡΜΟΝΙΑ ΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ.ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΛΕΤΕ ΤΗ ΚΑΝΕΙ
ΣΤΟΥΣ ΓΕΡΟΥΣ ΤΗΣ ΜΟΝΗΣ ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ ΣΤΟ ΑΓΙΟ
ΟΡΟΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΥΝΟΥΝ ΤΟΝ Μ.Α.Τ.Σ.

Ανώνυμος είπε...

συνεντευξη espresso-ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΣ.Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΡΥΦΗ ΤΟΥ ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ ΕΒΡΑΙΣΜΟΥ Κ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΙΟ ΑΝΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 60 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ.ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ ΤΟΥ,ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΚΑΙ΄΄ΔΕΞΙΟΙ΄΄ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΕΣΧΑΤΩΣ ΦΥΤΕΥΤΟ ΥΠΑΛΛΗΛΙΣΚΟ ΤΟΥ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ-ΔΝΤ.ΠΟΥΘΕΝΑ ΚΡΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΓΊ'ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ.ΠΑΡΑΤΗΡΕΙΣΤΕ ΤΟ.ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΓΙΆΥΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝ - ΧΑΟΣ;ΚΑΙ ΚΟΨΤΕ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ,ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΚΑΙ ΔΙΧΑΖΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ.ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΄΄ΝΕΑΡΟ΄΄ ΚΑΙ΄΄ΑΝΕΡΧΟΜΕΝΟ΄΄ ΚΑΙ ΙΣΩΣ΄΄ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΟ΄΄ ΥΙΟ Β Α Ρ Δ Ν Ο Γ Ι Α Ν Ν Η;;;ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΚΡΥΒΟΥΝ,ΟΥΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΗ.Ποιος τολμαει θα μου πειτε.ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΄΄ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΟ ΕΡΓΟ΄΄;;ΨΑΞΤΕ ΤΟ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΞΕΣΚΕΠΑΣΤΕ ΤΟΝ ...

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟ ΓΙΑΤΙ Ο ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ
ΣΤΕΨΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗΣ
ΑΥΤΟΚΤΑΤΟΡΙΑΣ 666 ΜΕ ΕΝΑΝ ΔΑΝΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ Ο ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΩΣ ΑΠΟΓΟΝΟ
ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ,Ο ΚΑΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ
ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΡΧΙΚΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ
ΒΥΖΑΝΤΙΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΜΕΝΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
ΕΚΑΤΣΕ ΠΑΝΩ ΤΟΥ ΣΤΑ ΘΕΟΦΑΝΙΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ.
ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΕΨΗ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΙΣΤΗ
ΒΑΣΙΛΙΑ ΣΤΟΝ ΜΥΣΤΡΑ ΤΟ 1994 ΔΕΙΤΕ ΦΟΥΡΑΚΗ ,ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟ,ΚΕΡΑΜΥΔΑ,ΚΑΙ ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ,ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ,ΟΥΤΕ ΜΕ
ΤΟΥΣ ΔΩΔΕΚΑΘΕΙΣΤΕΣ.ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΣ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ
ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΛΙΓΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΠΑΡΕΙ
Ο ΔΙΑΟΛΟΣ

Ανώνυμος είπε...

ΣΩΣΤΟΣ ΑΡΚΕΤΑ ΜΕ ΤΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΩΡΑ ΓΙΑ
ΑΓΩΝΑ

Ανώνυμος είπε...

NAI ΡΕ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,ΤΙ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΕΜΕΝΑ
ΠΟΙΟΝ ΘΕΟ ΛΑΤΡΕΥΕΙ Ο ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΣ ΚΑΙ Η ΜΑΙΡΗ
ΕΔΩ ΘΑ ΠΕΙΝΑΜΕ ΣΕ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΞΥΠΝΑΤΕ ΠΑΙΔΙΑ
Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΜΕ ΤΖΕΦΡΥ
ΣΑΜΑΡΑ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ
ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟ ΕΛΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΠΑΡΕ ΚΑΙ ΤΗΝ
ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΑ ΑΛΛΑ ΞΕΧΑΣΑ ΦΟΒΑΣΑΙ ΜΗΝ ΒΡΑΧΕΙΣ

Ανώνυμος είπε...

MPOYMPOYKO PES STON KAMINH NA ANAPSEI TA FOTA
GIA NA PARHS KAMIA PSHFO

Ανώνυμος είπε...

αρκετα με τον φλουφλη τον κανατε φιρμα

Ανώνυμος είπε...

παιδια μπηκα στον ασυμπιεστο και διαβασα
την στηλη ισχυς δια της γνωσεως,καλη προσπαθεια
μηπως θα πρεπει να κανετε και εσεις κατι αντιστοιχο στο αντι νεα ταξη αντι να ασχολεισται
ολη μερα με αδωνι και Λαος

Ανώνυμος είπε...

φιλε δεν ξερω ποια ειναι η στηλη ισχυς δια της
γνωσεως στον ασιμπιεστο ,το μονο που ξερω
ειναι οτι προτιμαω το μαπετ σοου του αδωνι

Ανώνυμος είπε...

ρε τι πινετε ολοι εδω μεσα!σταματηστε τα ληγμενα ΤΩΡΑ

Ανώνυμος είπε...

μονο αν τα σταματησει ο τζεφρυ με τον αδωνι

Ανώνυμος είπε...

Ελλην-χαος αφου θες να γραφεις για την ΕΛΛΑΔΑ,γραψε μαζι και με οσους αναφερεις και για την έις το απυροβλητο΄΄ιερη΄΄ οικογενεια ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ και τον ΄΄εκλεκτο΄΄ τους υιο.Εχε υποψιν σου τελος,πως ειτε το θελουν΄΄καποιοι΄΄ ΕΙΤΕ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ,ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ-ΕΛΛΑΔΑ ΗΤΑΝ,Ε Ι Ν Α Ι,ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ,ΜΕ ΚΥΡΙΟΝ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΑ ΤΟΝ ΑΝΑΣΤΗΜΕΝΟΝ ΘΕΑΝΘΡΩΠΟ,ΤΟΝ ΤΟΥ ΠΑΝΤΟΣ ΥΨΙΣΤΟΝ ΑΝΑΚΤΑ ΙΗΣΟΥΝ ΧΡΙΣΤΟΝ !!!

Ανώνυμος είπε...

ΜΕΝΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ
ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΔΕΝ ΦΕΥΓΟΥΜΕ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

Ανώνυμος είπε...

ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΣΩΣΤΟΣ
ΑΛΛΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΙΟΥΔΑΙΣΜΟΣ ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΕΚΑΝΑΝ
ΜΙΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΙΟΥΔΑΙΣΜΟ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΝΙΣΜΟ
Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΟΤΙ ΔΙΔΑΣΚΕ ΗΤΑΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ
ΠΑΛΙΑ ΔΙΑΘΗΚΗ

Ανώνυμος είπε...

ΦΕΥΓΟΥΝ ΟΛΟΙ
ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
ΕΒΡΑΙΟΙ
ΜΑΣΣΩΝΟΙ
ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΛΑΘΡΟ"ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ"

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΡΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΔΟΥΛΕΙΑ
ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΞΥΠΝΗΣΑΜΕ ΑΡΓΑ ΤΩΡΑ
ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟΥ
ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ
ΝΑ ΠΑΛΕΨΟΥΜΕ ΕΝΑΝΤΙΑ ΤΟΥ Μ.Α.Τ.Σ.

Ανώνυμος είπε...

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΟΣ
ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΛΗΣΕΙ
ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ
ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΡΙΟ Η ΕΤ 3 ΕΧΕΙ ΣΤΙΣ ΕΠΤΑ ΚΑΙ ΤΡΙΑΝΤΑ
ΤΟ ΑΠΟΓΕΜΑ ΒΕΓΓΟ ΘΒ ΠΡΑΚΤΟΡ 000 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΓΗΣ ΜΑΣΙΑΜ. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΒΑΛΤΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΔΩΝΙ ΓΙΑ ΚΟΝΤΡΑΡΟΥΜΕ
ΤΗΝ ΕΤ 3

Ανώνυμος είπε...

ΕΓΩ ΕΧΩ 3 ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ Η ΑΓΩΝΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΗΝ ΧΑΣΩ
ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ.ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΟΥΝ ΟΥΤΕ ΟΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟ
ΖΗΔΕΣ ΟΥΤΕ ΟΙ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΥΑΙΝΙΕΣ ΓΕΛΙΟΥ
ΤΟ ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΟΥΣ ΚΩΜΙΚΟΥΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ
ΤΟΝ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙΞΕΤΑΙ

Ανώνυμος είπε...

Ο ΘΕΟΣ ΕΔΩΣΕ ΒΡΟΧΗ ΚΑΙ ΜΥΡΙΣΕ Η ΠΛΑΣΗ ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΕΙΣ ΤΙ ΥΜΝΟΥΣ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΔΟΞΑΣΕΙΣ
ΣΥΝ ΤΟ ΟΤΙ ΜΑΣ ΑΝΕΧΕΤΑΙ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ

Ανώνυμος είπε...

Αϊβαλιώτης = Βουλευτής ΛΑ.Ο.Σ.
Πρόεδρος ΛΑ.Ο.Σ.= Καρατζαφέρης
Καρατζαφέρης = μέλος Αθηναϊκής Λέσχης
Αθηναϊκή Λέσχη = Μασονική λέσχη (δείτε το σήμα)

Τα συμπεράσματα δικά σας.

Ανώνυμος είπε...

ΑΜΑ ΛΕΩ ΕΓΩ ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΙ 300 ΘΕΛΟΥΝ ΣΦΑΞΙΜΟ!!! ΕΛΕΟΣ ΜΗ ΜΟΥ ΜΑΓΑΡΙΖΕΤΕ ΑΛΛΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ.... ΑΛΙ ΚΑΙ ΤΡΙΣΑΛΙ

Ανώνυμος είπε...

σεβασου τον βεγγο μην τον κανεις ισο και ομοιο με τον γελιο τον αδωνι,ο βεγγος μας εδωσε ζωη
με της ταινιες του ο αδωνις θανατο με τις
γελιοτητες του

Ανώνυμος είπε...

ο βεγγος ειχε καλη ψυχη πως τολμας λιγες ημερες μετα τον θανατο του.τολμας να τον εξισωνεις με τον πανουργο αδωνι αντι νεα ταξη μην αφηνεις να διασυρεται ο βεγγος

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΟΙ ΜΑΣΩΝΟΙ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΞΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΝΑ ΜΑΣ ΒΑΛΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΟΥΤΕ ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΧΥΔΑΙΑ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΑ ΣΑΝ ΖΩΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΑΞΙΕΣ
ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΔΙΑΛΕΞΑΜΕ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΚΑΙ
ΜΟΔΑ ΟΛΟ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΑΣ ΦΤΑΙΝΕ ΕΜΕΙΣ ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΘΩΟΙ

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΤΕΡΝΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΖΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΜΟΔΑ ΤΟΝ ΣΟΔΟΜΙΣΜΟ ΤΗΝ ΑΔΙΚΙΑ ΤΗΝ ΑΝΗΘΙΚΟΤΗΤΑ ΟΤΙ ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ Ο ΤΡΙΑΔΙΚΟΣ
ΘΕΟΣ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΒΡΕ ΒΛΗΜΑΤΑ Ο ΑΔΩΝΙΣ ΣΑΣ ΕΙΠΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΖΩΑ Η ΣΑΣ ΒΡΗΚΕ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΣΑΣ ΓΙΝΕΤΑΙ

Ανώνυμος είπε...

ΣΩΣΤΟΣ

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΜΑΣ ΔΕΙΞΕΤΑΙ ΤΟΝ ΝΕΟ ΒΑΣΙΛΙΑ ΤΟΥ ΒΥΖΑΝΤΙΟΥ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ
ΣΥΓΓΕΝΕΙς ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ. ΠΟΥ ΤΟΝ ΣΤΕΨΑΤΕ ΣΤΟΝ ΜΥΣΤΡΑ ΤΟ 1994 ΠΟΤΕ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟΝ ΙΩΑΝΝΗ ΔΑΝ ΚΤΙΣΤΙΑΝΣΕΝ 666 Ως ΒΥΖΑΝΤΙΝΟ ΒΑΣΙΛΙΑ Ε ΚΑΡΑΤΟΥΜΠΑ ΤΕΚΤΟΝΑ ΣΕ ΣΤΟΑ ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ

Ανώνυμος είπε...

ANTE ΓΕΙΑ ΛΑΟΣ 10% ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ
ΜΕ ΣΙΓΟΥΡΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ
ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗ

Ανώνυμος είπε...

o sanopolis? aftos antegrafe apo tin 3i dimotikou, o AGRAMMATOS

NYXTERINI SXOLI lAZAROPOULOU EVGALE ENA BURDELLO KYRIOLEKTIKA

Ανώνυμος είπε...

ΛΑΙΚΟΣ ΟΛΕΘΡΙΟΣ ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΣ
ΘΥΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΧΡΗΣΤΟ ΤΟΝ ΓΟΥΔΗ ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ
ΤΟΥ 2010 ΣΕ ΕΚΜΠΟΜΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΣΩΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ
ΧΑΡΔΑΒΕΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟ ΕΝΑΝ ΕΥΣΤΑΘΙΟ
ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟ ΤΕΚΤΟΝΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΤΟ ΑΠΛΟ
ΛΑΟ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΕΚΤΟΝΙΣΜΟ ΚΑΙ
ΟΙ ΓΟΥΔΗΣ ΤΣΑΓΚΡΙΝΟΣ ΣΥΜΦΩΝΟΥΣΑΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ
ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟ ΕΥΣΤΑΘΙΟ ΟΤΙ Ο ΤΕΚΤΟΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΟΥΣΕ

Ανώνυμος είπε...

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΒΑΡΙΑ ΗΜΕΡΑ
ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΣΥΝΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΕΣΟΝΤΕΣ ΤΗΣ ΑΛΩΣΕΩΣ.ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΜΗΣΟΥΜΕ
ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΩ ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΑΤΑΝΙΣΤΗ ΜΩΑΜΕΘ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ
ΠΟΛΗ ΜΕ ΟΛΗ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΚΙΝΗΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ.
ΕΚΕΙΝΟΙ ΥΠΟ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΕΜΕΙΝΑΝ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ ΚΑΙ ΑΣ
ΗΞΕΡΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕς ΤΟΥΣ ΚΑΙ
ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΑ ΣΚΕΥΗ
ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΣΑΤΑΝΙΣΤΩΝ ΤΟΥ ΜΩΑΜΕΘ
ΠΩΣ ΤΟΛΜΑΣ ΡΕ ΠΡΟΔΟΤΗ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ
ΑΛΛΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΣΤΕΨΗ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΣΧΕΤΟ
ΣΑΤΑΝΙΣΤΗ ΤΟ 1994 ΣΤΟΝ ΜΥΣΤΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΛΕΤΕ
ΑΠΟΓΟΝΟ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΝΕΟ ΒΑΣΙΛΙΑ ΤΟΥ ΒΥΖΑΝΤΙΟΥ ΘΕΛΟΝΤΑΣ ΝΑ ΚΑΠΗΛΕΥΤΗΤΑΙ
ΤΗΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΤΑΙ ΨΕΥΤΙΚΗ
ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΒΡΕ ΤΟΜΑΡΙΑ ΠΡΟΔΟΤΕΣ
ΝΟΜΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑΣ ΣΑΣ ΑΦΗΣΕΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΚΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΑ ΒΑΛΕΤΑΙ ΒΑΣΙΛΙΑ ΣΑΤΑΝΙΣΤΗ ΣΤΗΝ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΒΡΕ ΓΕΛΟΙΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥ ΥΠΟΚΟΣΜΟΥ

Ανώνυμος είπε...

ΑΔΩΝΙ ΚΑΙ ΚΑΡΑΤΟΥΜΠΑ ΚΑΙ ΤΖΕΦΡΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ
ΕΙΣΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΕΜΑΣΤΟΥΝ.ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ Ο ΘΕΟΣ ΣΑΣ Ο Μ.Α.Τ.Σ. ΘΑ ΣΑΣ ΓΛΙΤΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΣ ΚΡΕΜΑΛΕΣ

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΓΝΩΜΗ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΣ ΜΗΠΟΣ ΞΕΡΕΤΑΙ ΤΗ ΘΕΣΗ ΘΑ ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ

Ανώνυμος είπε...

ΤΟΥ ΣΠΑΘΑΡΟΚΟΥΒΙΚΟΥΛΑΡΙΟΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΤΙΤΛΟΙ
ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΦΡΑΣΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΤΙΝΙΚΑ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ
ΓΙΑ ΑΥΤΟ Π.Χ. Ο ΑΡΧΙΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ
ΒΥΖΑΝΤΙΟΥ ΟΝΟΜΑΖΟΤΑΝ ΔΟΜΕΣΤΙΚΟΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΩΝ
ΣΠΑΘΑΡΟΚΟΥΒΙΚΟΥΛΑΡΙΟΣ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΘΑΡΙΖΕ
ΤΗΣ ΤΟΥΑΛΕΤΕΣ ΤΟΥ ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑ
ΑΓΓΕΛΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ

Ανώνυμος είπε...

ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΔΕΣ
ΤΟ ΕΙΣΑ ΣΕ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΣΧΟΛΙΑ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΚΑΤΙ Η ΚΑΠΟΙΟ ΜΠΛΟΚ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ

Ανώνυμος είπε...

Πάντως Άδωνι σε τιμάει που απαντάς στα σχόλια κατι φορές.

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΩΝΥΜΕ 7:55 μ.μ. ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ. ΔΙΑΒΑΣΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΚΑΤΙ ΣΧΕΤΙΚΟ ΜΕ ΤΕΚΤΟΝΕΣ ΣΤΟΕΣ ΚΛΠ.ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΤΕΚΤΟΝΑ ΝΑ ΑΠΑΖΧΛΕΙ ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ η ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΓΙΑ ΠΟΙΝΙΚΑ η ΑΛΛΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ.ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΗΜΟΥΝ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΜΕΛΟΣ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΒΡΙΖΕΙ ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕΙ ΜΕ ΚΑΤΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΛΛΑ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΑΟΡΙΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.ΜΑΘΕΤΕ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΥΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ ΝΑ ΒΛΕΠΕΤΕ

Ανώνυμος είπε...

ΥΠΆΡΧΕΙ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙ..... ΌΛΑ ΚΆΠΟΙΑ ΜΕΡΑ ΘΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΚΥΡΙΟΙ....ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΣΟΝΟΙ.ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ...ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΕΠΙΒΙΩΝΟΥΝ ΠΟΥΘΕΝΑ.ΜΕΣΩ ΑΥΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ.ΤΟ ΚΟΛΠΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΤΗΜΕΝΟ.ΤΟΣΟ ΚΑΛΑ ΠΟΥ Ο ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΣ ΝΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ.Η ΚΡΙΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ.Η ΚΡΙΣΗ ΕΧΕΙ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ.ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙ.ΓΕΛΑΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΟΠΟΙΟΣ ΓΕΛΑΕΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ.