Κυριακή 22 Μαΐου 2011

Οι 300 Έλληνες ειναι αποφασισμένοι να μείνουν στο Σύνταγμα! Φωτογραφίες


Περάστε να υπογράψετε όλοι. Θα ειναι εκει 24ωρες το 24ωρο...








19 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

aft pou kanete den einai para mia tripa sto nero,an afo eseis to theoritai antistash eisastai bathia nyxtomenei

Ανώνυμος είπε...

EEEEEEEEEE malakes me tetia dhmopsifhsmata den ginete epanastasi ,kotes E kotes

Ανώνυμος είπε...

ρε 4:46, αν εχεις τιποτα καλητερο να προτεινεις πες το μας και σταματα να κρινεις τους αλλους...

Ανώνυμος είπε...

Κότα είναι εκείνος που δεν κάνει τίποτα, όχι εκείνος που προσπαθεί κι αγωνίζεται όσο μπορεί.

Ανώνυμος είπε...

μην ακούτε τους πανηλιθιους ρε παιδια, μαζι σας συνεχιστε μακαρι να ημουνα Αθηνα, καλη δυναμη μαγκες μπραβο σας.

Ανώνυμος είπε...

Αν μαζευτούν χιλιάδες υπογραφές και αγνοηθούν από την 'κυβέρνηση' δεν θα είναι αυτό μια ακόμα ένδειξη του ολιγαρχικού καθεστώτως που μας κυβερνά; Δεν θα είναι ένας λόγος ακόμα για να ξεσηκωθούμε; Είναι πολύ σημαντικό να μην υποτιμήσουμε αυτήν την κίνηση και να συσπειρωθούμε επιτέλους. Ίσως έτσι καταλάβουμε και τη δύναμή μας.
Προχωράτε παιδιά και μην ακούτε κανέναν ολιγόπιστο.

Ανώνυμος είπε...

Αρχιζουμε να ξυπναμε απο τον ληθαργο που μας ειχαν ριξει.το σοκ ειναι μεγαλο.θελει αργα και σταθερα βηματα,οχι ανοησιες.το να βγουμε εξω και να τα σπασουμε ολα ειναι το πιο ευκολο αλλα και το πιο επικινδυνο.σκοπος ειναι να ξαναφερουμε την δημοκρατια σε αυτην την χωρα και οχι χουντα.θελετε να ξαναδουμε τον στρατο στους δρομους παλι?θα ειναι ακομη πιο σκληρη καμμια σχεση με αυτην που γνωρισαμε.υπαρχουν λυσεις,ολα στην ωρα τους.καλη δυναμη

Ανώνυμος είπε...

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΚΟ,ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ.

Ανώνυμος είπε...

Να κανουμε κατι και για τους αεροψεκασμους ομως,γιατι επι της ουσιας,αυτα τα χημικα ειναι υπευθυνα για τη βαρεμαρα και την πνευματικη καταστολη,τουλαχιστον του 80% των Ελληνων!

Ανώνυμος είπε...

oute pou kserete katapou sas gerni, diladi topa ti perimenetai na mazepsetai upografes na kanoume ti epanastash? ta komata pou mas kubernoun edo kai tosa xronia einai polloi stena sundedemena me thn masonia, exoun dhksei to anthellhnikotous menos kai mas biazoun kata surroi kai eksakolouthisi. kai matthetai oti mesa apo ths stoes einai to programa ton 300 giath etsi tous bolebh ,afto einai mia polloi orea kalosthmenh pagida lousthteth ante gia ellhnares mou

Ανώνυμος είπε...

Για τον ανώνυμο των 7:55.
Ενώ εσύ κατά που γέρνεις; Μάλλον κατά τον καναπέ.

Ανώνυμος είπε...

και όποιος κατάλαβε κατάλαβε πως γίνετε πάντα στα πρώτα σχόλια κάτι τέτοιων αναρτήσεων να βρίσκετε ένας που υποβαθμίζει το θέμα.

Vakis είπε...

Μπραβο μαγκες, δυστυχως δεν ειμαι Αθηνα. Σε αλλες πολεις γινεται καμια κινητοποιηση; Λαρισα ας πουμε;;;

Ανώνυμος είπε...

μωρε κοίτα κάτι "αντινεοταξίτες" που μαζεύουν υπογραφές (για φακέλλωμα) Ελλήνων πολιτών και τις ανεβάζουν και στο ιντερνετ! και μετά λέτε για τις απογραφές.ρε ου ρεεε.και σας ακολουθούν και ζώα.άντε αλλάξτε πλευρό τώρα

Ανώνυμος είπε...

11:34
ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΕΛΗΣΟΥΝ ΝΑ ΜΕ ΦΑΚΕΛΩΣΟΥΝ, ΕΓΩ ΤΟΥΣ ΕΧΩ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ ΦΑΣΚΕΛΩΣΕΙ.
ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΨΑ ΦΑΡΔΙΑ ΠΛΑΤΙΑ.
ΘΑ ΠΕΡΝΩ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΝΩ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΜΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

Στην επαρχία δεν κινείται φύλλο όλα μέλι γάλα τουλάχιστον στην Αθήνα κάτι γίνεται...μου έλεγε η Θεία μου που μένει στο Παγκράτι πάντα κάνανε πορείες τα μέλη του ΚΚΕ προς το σκοπευτήριο. Από την μέρα που βγήκε ο Τζέφρυ δεν βλέπεις ούτε μια πορεία άρα όλοι έχουν συναινέσει και να αφήσουν τα παραμύθια ότι δεν συναινούμε και δεν κάνουμε διάλογο και τέτοια.....Ποιός κερατάς επιτέλους θα κάνει επιτέλους κάτι για αυτό τον τόπο παντού κάνουν εκτός απο εδώ!!!!

Ανώνυμος είπε...

11.47
εντάξει ωραία τα λογοπαίγνια αλλά δεν βοηθούν!το να δημιουργούνται 500 πατριωτικές ομάδες δεν οδηγεί πουθενά.κάποιοι ποντάρουν στη διχόνοια μεταξύ των Ελλήνων και τα καταφέρνουν.Θα μας διασπάσουν και μετά θα μας βάλουν να φαγωθούμε.εγώ συντάσσομαι με πατριωτικό κόμμα που τουλάχιστον επηρρεάζει σε κάποιο βαθμό ή δύναται να επηρρεάσει τα πράγματα.Στοιχηθείτε σε Λαος ή Χρυσή Αυγή είναι οι μόνες ελπίδες και αφήστε τις συνιστώσες στυλ συριζα

Ανώνυμος είπε...

Παιδια συγχαρητηρια ξεκινηστε αυτο μπορει να εξελιχθει σε μια ειρηνικη επανασταση για να εχουν υπ οψιν τους οτι δεν μπορει να παιρνουν αποφασεις για εμας και χωρις εμας .
Και κρατηθειτε μακρυα απο κοματα -οργανωσεις καθ οσον και αυτα στο κολπο ειναι και θα κυταξουν να εκμεταλευθουν μια αγνη κινησι για τους δικους τους λογους ....πως οπως λενε ειναι παντα .....πατριωτικοι....και δημοκρατικοι , ελεος χορτασαμε αρκετο πατριωτισμο και δημοκρατια σε τετοιο σημειο μαλιστα να ξεπουλανε ολην τν χωρα και το μελλον μας.

Ανώνυμος είπε...

Τωρα λεει ο αλλος να στοιχηθουμε στο ΛΑΟΣ Η την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ , τωρα μαλιστα τα πιασαμε τα λεφτα μας .Ρε φιλε αντε ξουτ απο δω δεν γουσταρουμε νταβατζηδες.Αμεσως τσιμπησες ετσι?
Να δωσεις κατευθυνσι που να στοιχηθουμε ασε ρε φιλε αντε παιξε μπαλα .