Παρασκευή 27 Μαΐου 2011

Σύνταγμα 26-5-2011







7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

http://greeknewsdotorg.wordpress.com/2011/05/26/%CF%80%CE%BF%CE%B9%CE%BF%CF%82-%CE%B5%CE%BD%CE%B1%CE%B9-%CE%BF-%CE%B5%CE%BC%CF%80%CE%BD%CE%B5%CF%85%CF%83%CF%84%CE%B7%CF%82-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B7%CF%83%CE%B7%CF%82-%CF%84/

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΤΩΝ ΣΟΦΩΝ ΤΗΣ ΣΙΩΝ

ΚΕΦΑΛΑΙΟΝ Γ'.

Όταν δε δι’ όλων των απόκρυφων μέσων, τα οποία διαθέτομεν, δυνάμει του χρυσίου, το οποίον είναι ολόκληρον εις χείρας μας, θα έχωμεν δημιουργήσει μίαν γενικην οικονομικήν κρίσιν, θα εξαπολύσωμεν ανά τας οδούς ολόκληρα πλήθη εργατών εις όλας ταυτοχρόνως τας χώρας της Ευρώπης.

Τα πλήθη ταύτα θα αρχίσωσι με ηδονήν να διαχύνωσι το αίμα εκείνων, τους οποίους φθονούσιν από της παιδικής των ηλικίας, εν τη απλοϊκότητα της αμαθείας των και θά λεηλατήσωσι τα υπάρχοντα των.

Δεν θα θίξωσι τας ιδικάς μας περιουσίας, διότι η στιγμή της επιθέσεως. θα μας είναι γνωστή, και ούτω θα έχωμεν λάβει όλα τα ενδεικνυόμενα μέτρα, δια να τας προφυλάξωμεν.

Ανώνυμος είπε...

Ποιος εναι ο εμπνευστης της ”κινησης των αγανακτισμενων”; 93χρονος εβραίος Στεφάν Εσέλ η Χέσσελ. Εξοργιστείτε! Εξεγερθείτε! Αγανακτήστε! Με αυτή την πολιτική πρόσκληση στα όπλα, ο Εσέλ έγινε από τη μία ημέρα στην άλλη προφήτης (sic) για τη γαλλική Αριστερά.

Η εκδότρια του «Ιndignez-vous!» (ξεσηκωθείτε) Σιλβί Κροσμάν, είναι και αυτή εβραία, πρώην δημοσιογράφος του «Μonde»!

Για τον Στεφάν Εσέλ μόνον ο ΟΗΕ είναι σε θέση να αντιμετωπίσει τις μεγάλες προκλήσεις του παρόντος και του μέλλοντος!!!

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Χωρίς να το ξέρουν, οι «καναπεδάτοι» Έλληνες βγήκαν στις πλατείες να διαδηλώσουν υπέρ μιας Παγκόσμιας Κυβέρνησης!

ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝΕ

Ανώνυμος είπε...

Ε άμα είναι έτσι τότε να κάτσουμε πάλι στους καναπέδες....

Ανώνυμος είπε...

7΄24 Φιλε δικιο εχεις αλλα προσεξε την διαφορα,
αλλο πραγμα εβραιος αλλο πραγμα σιωνιστης- ο εχθρος ειναι οι σιωνιστες,οι εβραιοι ειναι το προπυργιο των σιωνιστων...το εξιλαστιριο θυμα για να θολωνουν τα νερα χροοονια τωρα,μην πεφτεις στην παγιδα που ειναι στημενη καιρο τωρα,απλα προχωρα η ξανα στον καναπε μεχρι να στον παρουνε και αυτον...

Ανώνυμος είπε...

Ο κόσμος δεν διαδηλώνει για παγκόσμια κυβέρνηση αλλά για την εθνική του ανεξαρτησία από τους διεθνείς τοκογλύφους και το παράνομο χρέος.Αν το "αγανακτισμένοι"είναι σιωνιστικη πατέντα έχουμε την πιο πλούσια γλωσσα να αλλάξουμε την λέξη.Αυτα μετράνε?Ακόμα και αν το σύνθημα δόθηκε από σκοπιμότητα αυτό που μετράει είναι ότι ο κόσμος ξέρει γιατί διαμαρτύρεται και τι ζητάει.Η ψυχή του κόσμου μετράει πάνω απόλα και τα μπιλτεμπεργκεριανα σχέδια να τα βάλουν εκεί που ξέρουν

Ανώνυμος είπε...

Πες τα 9:22, γιατί σε λίγο θα μας πουν πως ο ΓΑΠ είναι εναντίον της παγκόσιας κυβέρνησης, χα χα.