Τετάρτη 9 Μαρτίου 2011

"ΝΙΚΗΣΑΜΕ",ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΩΝ ΓΡΑΙΚΥΛΩΝ ΤΟΥ ΠΑ.ΣΟ.Κ ΝΑ ΤΟΥΣ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ!





ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΑΡΧΗ ΧΕΣΤΗΔΕΣ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΓΚΑΛΕ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ; ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΟΥΡΛΙΑΖΕΣ ; ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΛ ΣΑΛΕΧ ΤΟΥ ΙΜΠΡΑΑΗΜ ;


Δειτε το βίντεο

 Ικανοποιητικές έκριναν τις προτάσεις της κυβέρνησης οι λαθρομετανάστες κατά τη..... συνέλευσή τους, που ακολούθησε τη συνάντηση με τους υπουργούς. Μάλιστα, έκαναν λόγο για δικαίωση του αγώνα τους.
Η νίκη μας είναι νίκη για όλη την εργατική τάξη και ευχαριστούμε θερμά την Πρωτοβουλία Αλληλεγγύη και όλους όσοι μας συμπαραστάθηκαν στην Ελλάδα και το εξωτερικό και ιδιαίτερα τους γιατρούς, που μας....
παρακολουθούσαν σε 24ωρη βάση», δήλωσε ο Αμπντούλ Χατζί, εκπρόσωπος των απεργών πείνας και του Φόρουμ Μεταναστών Κρήτης.
 
Ο ίδιος πρόσθεσε ότι η απεργία πλέον σταματά, καθώς εξασφαλίστηκε καθεστώς ανοχής απεριόριστου χρόνου, ταξιδιωτικά έγγραφα και η δυνατότητα με οκτώ χρόνια εργασίας στην Ελλάδα να καταθέσουν αίτηση για άδεια παραμονής, όσοι τηρούν αυτή την προϋπόθεση, που όπως είπε, είναι και οι περισσότεροι από τους 300.

Συμπλήρωσε ακόμα ότι θα μείνουν στο κτίριο Υπατία έως ότου επανέλθουν όλοι οι ομοεθνείς τους από τα νοσοκομεία. 
Εκ μέρους της Πρωτοβουλίας Αλληλεγγύη ο Πέτρος Γιώτης δήλωσε ότι «η απόφαση της κυβέρνησης ικανοποιεί το μεγαλύτερο μέρος των αιτημάτων των 300 μεταναστών απεργών πείνας και αποδεικνύει ότι χαμένος αγώνας είναι αυτός, που δεν δίνεται. Αποδεικνύει ακόμα ότι η κυβέρνηση του μνημονίου δεν είναι ανίκητη και ότι ο αγώνας των 300 ανοίγει ένα νέο δρόμο ελπίδας. Γι αυτή τη νίκη πρέπει να είναι περήφανη και η ελληνική εργατική τάξη».
http://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2011/03/blog-post_8437.html

Διαβάστε περισσότερα: 
http://trikalagr.blogspot.com/2011/03/blog-post_5008.html#ixzz1G8EAalxm

Διαβάστε περισσότερα: 
http://trikalagr.blogspot.com/2011/03/blog-post_5008.html#ixzz1G8E8UBgV

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΕΘΑΝΕ. ΤΗ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΜΠΑΜΠΕΣΙΚΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΗΣ.

Ανώνυμος είπε...

TA PRODOTIKA SKOYLIKIA THS ALLHLSGIHS 8A PESOYN PRVTA 8A KREMASTOYN ANAPODA STO TSIGKELI STHN PLATEIA SYNTAGMATOS SAN THN PRATSI KAI TON MOYSOLINI STO MILANO TO 45. BRESTE THN FVTO GIA NA DEITE TI 8A PA8ETE!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδιά, μην πάτε μακριά διαβάστε δυό-τρείς αναρτήσεις πιο κάτω για το ποιόν του "κυρίου" που εκτελούσε χρέη εκπροσώπου τύπου των ΛΑΘΡΟμεταναστών, όλον αυτόν τον καιρό! Ο "αλληλέγγυος" που υποστήριζε ένα καθεστώς με ηλεκτροφόρους φράχτες και πολυβολεία στα σύνορα, τώρα τα βάζει με τον φράχτη στον Έβρο και ζητάει "ανοικτά σύνορα"...! Τα σχόλια περιττεύουν!

Ανώνυμος είπε...

Ο επιβληθείς , από την εφημερίδα «ριζοσπάστης» ως εθνικός μας ήρωας , κύριος Γλέζος , ο οποίος όπως περιγράφεται στο τότε δημοσίευμα του 1945, ότι κατά την διάρκεια της κατοχής κατέβασε την σβάστικα από το γερμανικό φρουραρχείο του βράχου της ακροπόλεως , με προχθεσινή κυριακάτικη του έκκληση , από μεγάλο τηλεοπτικό σταθμό , εζήτησε να χορηγηθεί άδεια εργασίας από την ελληνική πολιτεία, στους 300 λαθρομετανάστες , απεργούς πείνας της Υπατίας , αίτημα που τελικά ικανοποιήθηκε σήμερα .
Μάλλον διότι, δεν θα βλέπει τις εκατοντάδες χιλιάδες των απελπισμένων ελλήνων ανέργων συμπατριωτών μας , των συγγενών η και των φίλων μας .
Όπως όμως διακρίνεται καθαρά στο αίτημα του , τελικά επιθυμεί να προσθέσει και άλλους 300 συνελληνες μας στον μακρύ κατάλογο των ανέργων και να τους τιμωρήσει σε «ακούσια και αναγκαστική » , απεργία πείνας , αφού αποφάσισε και πρακτικά ζήτησε την αντικατάσταση τους από λαθροεποίκους .
Επειδή δε , πάντοτε είχα τις υποψίες μου δια το εάν, πράγματι έλαβε ποτέ χώρα , αυτή η αντιστασιακή ενέργεια , λογω του ότι =
Καταρχάς διότι υπήρχε παντελής άγνοια του συμβάντος στην χώρας μας καθ όλη την διάρκεια της γερμανικής κατοχής και το συμβάν εδημοσιευθη όπως προανέφερα από μια και μόνη εφημερίδα , και μετά ένα ολόκληρο χρόνο την απελευθέρωση της πατρίδας μας , δίχως κάποιο άλλο ιστορικό και αποδεικτικό στοιχείο πχ γερμανικά η ελληνικά αρχεία η κάποιο άλλο πειστήριο .
Επειδή επίσης είναι σε όλους μας γνωστό , ότι σε κάθε στρατόπεδο , επιβατηγό η πολεμικό πλοίο , ακόμη και σε κάθε παιδική κατασκήνωση , πάντα κάθε απόγευμα γίνεται η υποστολή της σημαίας , και παρ όλη την «εχθροπάθεια » ( ο ακατανόητος αυτός νεολογισμός του κυρίου υπουργού δικαιοσύνης ) μου προς τους εγκληματίες γερμανούς κατακτητές , οφείλω να ομολογήσω ότι ο στρατός τους ήταν από τους αρτιότερους και πλέον πειθαρχημένους του κόσμου και σίγουρα δεν μπορώ να δεχθώ ότι κατά το επίμαχο σούρουπο θα ξεχνούσαν να υποστείλουν την σημαία τους .
Και τέλος λογω ότι μου φαίνεται αδιανόητο, το πως είναι δυνατόν κάποιος που τότε έκανε, μια τόσο ηρωική πράξη υπέρ της πατρίδος του , σήμερα να προσπαθεί να την πολεμήσει με αιτήματα όπως αυτό περί νομιμοποίησης των λαθροεισβολεων , εις βάρος των συμφερόντων της πατρίδας μας και όλων των γηγενών ελλήνων κατοίκων της , στην νεοταξικη κούρσα για την άλωση του ελληνικού κράτους-έθνους από τους λαθρομετανάστες .
Αυτών των αμετανόητων εισβολέων στην χώρα μας , οι οποίοι προβαίνουν σε καταλήψεις των κεντρικών πλατειών των ελληνικών πόλεων , προφασιζόμενοι ότι δεν βρίσκουν γήπεδα για τις προσευχές τους και επίσης πλήρως ανενόχλητοι από την πολιτεία , προβαίνουν σε καταλήψεις των δημόσιων κτιρίων των πανεπιστημίων μας , όπου με σφιγμένες τις γροθιές τους και κάνοντας απεργίες πείνας αξιώνουν παραλόγους όρους και εκβιαστικά αιτήματα.
Κατόπιν δε τούτου θέτω και εγώ το αίτημα μου προς την Ελληνική Πολιτεία , άνευ όρων και απειλών, όπως ακριβώς αρμόζει στον Έλληνα πολίτη, και ζητώ να γίνει επανέλεγχος και αντιπαραβολή με πιστοποιημένα και πραγματικά στοιχειά όλου του προαναφερομένου κατορθώματος της αρπαγής της γερμανικής σημαίας από τον ιερό βράχο της ακρόπολης , την αποκατάσταση της αλήθειας , με ιστορικά στοιχεία η διαφορετικά να τιμούμε μόνον τους αληθινούς ήρωες της πατρίδος μας .
Και μην φοβάστε , γιατί διαθέτουμε πάρα πολλούς πραγματικούς ήρωες .
HEIL GAP ( or mind the fiction )

Ανώνυμος είπε...

Να δω τώρα αν ξεκινήσουν 50.000 που ζητάνε την κόκκινη κάρτα (άσυλο) να κάνουν μαζική απεργία πείνας να δούμε τι έχει να γίνει. Τι μήνυμα πέρασε η κυβέρνηση σήμερα;;;;;;;;;;;;;;;;;; Όπως είπε και ο φίλος παραπάνω 300 συμπολίτες μας πρόκειται να απολυθούν από τις δουλειές τους και να προστεθούν στον μακρύ κατάλογο των ανέργων.....

Ανώνυμος είπε...

paramithia tipota den kanane gia tous lathrometanastes, mia apo ta idia toys koroidecane...

Ανώνυμος είπε...

O Αμπντούλ τελικά έδωσε την λύση καλώντας τους τέσσερεις εμπλεκομένους πρωτοκλασάτους υπουργούς θετοντάς τους προ των ευθυνών και επιπλητοντας τους για την μη εγκυρη παραχώρησης των δικαιωμάτων στους λαθρομετανάστες.Συνεχιζοντας ο πρωθυπουργός Αμπντούλ εδωσε διαταγές για δικαίωση των νομίμων αιτημάτων τους! Μετα απο αυτό και αναγνωριζοντας το πολιτικο μέγεθος του ανδρός ας αναφωνήσει όλος ο λαός τρις ΖΗΤΩ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΑΣ ΑΜΠΝΤΟΥΛ ΖΗΤΩ! ΖΗΤΩ! ΖΗΤΩ!