Πέμπτη 10 Μαρτίου 2011

Να φύγουν τώρα από την χώρα οι αλήτες πολιτικάντηδες.



Την ώρα που εδώ και χρόνια ο μόνος διάλογος μεταξύ πολιτικών και Ελλήνων φορολογουμένων είναι δια μέσου των ΜΑΤ, Τώρα προκαλούν δίνοντας γη και ύδωρ στον κάθε εκβιαστή λαθρομετανάστη....Σας ρωτάω ρε λαμόγια γιατί αυτός ο ρατσισμός απέναντι σε εμάς τους Έλληνες φορολογούμενους?
Την ώρα που ο Νταβούτογλου προκαλεί τους Έλληνες (κι όχι εσας βρομερά αντικείμενα) εσείς μας τον παρουσιάζεται ως τουρίστα.
Την επόμενη φορά που ο Αμπντούλ κάνει καμια απεργία πείνας μαζί με το συνάφι του κάντε του δώρο και κανένα από τα νησάκια που έχετε για πούλημα.
Διάβασα παραπάνω τον αναγνώστη που θέλει την ανεξαρτησία της Σκοπέλου.
Φίλε μου ηρέμησε, μην παίζεις το παιχνίδι τους γιατί αυτό θέλουν αυτά τα λαμόγια είναι να μας διαλύσουν την χώρα σε στύλ Κοσσόβου για να την εξουσιάζουν καλύτερα τα αφεντικά τους.
Τι θέλεται ρε αλήτες πολιτικάντηδες της πλάκας, προδώτες του κερατά?
Θέλεται να φύγουμε απο αυτή την χώρα όλοι οι Έλληνες νομοταγείς και φορολογούμενοι για να μείνεται μόνο εσείς, οι φίλοι σας μεγαλοεργολάβοι και οι λαθρομετανάστες για να σας ψηφίζουν αφού πρώτα τους κάνεται Έλληνες πολίτες.
Γι αυτό όποτε κάνουν εκλογές μην ψηφίσεται κανέναν από αυτούς, κανένα κόμμα, Μόνο άκυρο (αφού και το λευκο το παίρνει το πρώτο κόμμα).
Οι αλήτες που παριέθαλπαν τους παράνομους να πάνε να πληρώσουν τα ενοίκια τα φαγητά και τα νοσήλεια που με αναγκάζουν να πληρώνω εγώ χωρίς να με ρωτάνε.
Αν με ακούει κανείς δικαστικός παρακαλώ να παρέμβει τουλάχιστον για το θέμα των μεταναστών αφού τα λαμόγια οι πολιτικάντηδες έχω μαθει ότι και εκεί έχουν παρανομήσει.
ΛΑΜΟΓΙΑ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΣΑΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ.
ΛΑΜΟΓΙΑ ΦΥΓΕΤΑΙ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΗ ΧΩΡΑ.
ΛΑΜΟΓΙΑ ΟΤΑΝ ΘΑ ΦΥΓΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΤΑΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΕΤΑΙ. Σας περιμένει ο γιός μου που του λέω κάθε μέρα πόσο αλήτες είστε και πόσο κακό κάνεται στην χώρα μου.
Ναι ρε λαμόγια στην χώρα μου γιατί είναι δική μου αυτή η χώρα όχι δική σας. Εσείς ευτυχώς είστε περαστικοί όπως οι θείοι σας και οι μπαμπάδες σας. Μόλις κλέψεται αρκετά θα φύγεται.
ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΓΥΡΊΣΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕΤΑΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΑΛΛΟ ΑΡΧΙΛΑΜΟΓΙΟ ΤΟΝ ΓΛΥΞΜΠΟΥΡΓΚ.
Παρακαλώ και πάλι όποιος δικαστικός το διαβάσει να παρέμβει ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΣΥΝΗ ΑΚΟΜΗ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ.
Καλύτερα μια μέρα λύκος παρα 1000 χρόνια πρόβατο.

Αναγνώστης
tromaktiko

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΛΙΓΗ ΥΠΟΜΟΝΗ ΑΚΟΜΗ. ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΙΟ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ: ΑΠΟΧΗ.

Ανώνυμος είπε...

http://zoidosia.blogspot.com/2011/03/blog-post.html

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟΧΗ?????ΜΑ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗ
ΑΠΛΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ
ΜΟΥΝ/ΠΑΝΑ
ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΝΤΙΜΟΣ ΔΙΚΑΚΑΣΤΗΣ ΥΠΑΡΧΕΙ?
ΑΛΛΑ ΘΑ ΙΣΙΟΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΜΕ ΤΗΣ ΜΙΩΣΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΦΑΝΕ
ΑΛΛΑ ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΔΕΝ ΒΡΟΥΝ ΤΡΟΠΟ!!!!!!
ΤΑ ΔΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΟΙ ΒΟΛΕΥΤΕΣ ΤΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ
ΠΛΗΡΩΣΤΕ
ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ
ΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ

Ανώνυμος είπε...

Όποιος είναι υπέρ της αποχής ή είναι δοτός ή αφάνταστα ανόητος. Δεν βλέπω κάτι άλλο..

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνω! Οχί αποχή! Ενεργή συμμετοχή! Να φέρουμε τα πάνω κάτω, όχι να αυξήσουμε τα ποσοστά τους! Μην ακούτε τα αριστερά παπαγαλάκια, τους νεοταξίτες! Να δουν οτι οπως δεν μας κανει φευγει!

Ανώνυμος είπε...

Αδέρφια, όχι αποχή, ψηφίστε ο, τι γουστάρετε, αλλά όχι αποχή.
Στείλτε τα καθάρματα από εκεί που ήρθαν...

Ανώνυμος είπε...

ΙΔΙΚΑ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ!!! ΑΚΥΡΟ Η ΚΑΠΟΙΟ ΑΠΟ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΗΜΑΤΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΟΥΜΕ...ΑΝ ΑΠΕΧΟΥΜΕ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΑΛΙΜΟΝΟ ΜΑΣ...Η ΔΥΝΑΜΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΜΑΣ...ΚΑΠΟΥ ΕΙΧΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΟΤΙ ΑΝ ΤΟ 50+1% ΨΗΦΙΣΕΙ ΛΕΥΚΟ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ΝΑ ΑΚΥΡΏΣΕΙ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΑ ΔΥΑΛΗΣΕΙ ΤΑ ΣΧΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΕΞΑΓΕΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΕ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΣΧΗΜΑΤΑ, ΤΩΡΑ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΑΥΤΟ ΙΣΧΥΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΩ ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΤΟ ΨΑΞΕΙ...ΕΓΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ...ΟΧΙ ΑΠΟΧΗ!!!ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ!!!

Ανώνυμος είπε...

ΟΥΤΕ ΑΠΟΧΗ ΟΥΤΕ ΛΕΥΚΟ.
ΑΦΟΥ ΟΙ ΛΑΘΡΟ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΟ ΤΖΕΦΡΥ,
ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΥΜΟΥΝΙΑ ΚΚΕ ΤΣΙΠΡΑ,
ΚΑΙ ΚΑΠΙΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΑΓΝΩΣΤΙ (ΑΛΟΔΑΠΟΙ)
ΕΔΙΩΞΑΝ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ,ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ,
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΚΑΙΩΣΟΥΜΕ.

stantart είπε...

ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΟΥΝ ΠΡΩΤΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΒΡΩΜΟΚΟΜΜΟΥΝΕΣ ΠΡΩΔΟΤΑΡΑΔΕΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ.ΕΛΛΑΔΙΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΚΥΦΗΝΕΣ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΓΛΥΦΤΕΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΧΑΦΙΕΔΕΣ ΚΑΙ ΛΑΜΟΓΙΑ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ. ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΣΑΣ.ΑΠ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΤΟ ΒΡΕΙΤΕ ΠΟΥ ΤΑ ΣΚΟΤΩΣΑΤΕ ΟΛΑ. ΟΔΗΓΗΣΑΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΤΕ ΜΟΝΟ ΤΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΣΑΣ.Η ΩΡΑ Η ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΩΣ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ. ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΞΥΛΟ ΠΟΥ ΘΑ ΦΑΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΛΕΗΤΟ. ΑΥΤΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΑΣ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ. ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΤΑ!!