Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2010

To "μνημόνιο" δεν ήταν και δεν είναι έγκυρη διεθνής συμφωνία.


Αυτό διότι η ψήφισή του δεν έγινε με έγκυρο τρόπο (181 ψήφοι) και έγκυρος τρόπος είναι αυτός που καθορίζει το Ελληνικό Σύνταγμα...

Κανένας δεν αρνείται την ύπαρξη του μνημονίου ως διεθνούς εντύπου αλλά αρνείται την.....

εγκυρότητά του ως συμφωνητικού, όπως και το νόμιμον της εφαρμογής του.

Η κυβέρνηση παράνομα επέβαλλε στον ελληνικό λαό τα διατασσόμενα απο ένα διεθνές συμβόλαιο το οποίο δεν είναι έγκυρο και είναι νομικά και ηθικά υπεύθυνη έναντι τών εταίρων της στη συμφωνία αλλά και στην ΕΕ. Ειναι καιρός, η ελληνική δικαιοσύνη να κινηθεί σύντομα νομικά κατά τών μελών της κυβέρνησης που εμπλέκονται σε αυτή την παράνομη υπόθεση, η δε ΕΕ πρέπει να τηρεί και να προασπίζει τα ανθρώπινα δικαιώματα όλων τών πολιτών της αλλοιώς σε απρόοπτο χρόνο θα διαλυθεί στα εξ ών συνετέθη.

Aπο τις δηλώσεις διαφόρων “ανωνύμων” και τη γενική εκφορά του λόγου στα ΜΜΕ αντιλαμβάνομαι ότι οι δανειστές – που παρακολουθούν τα τεκμαινόμενα στην Ελλάδα - έχουν αρχίσει να ανησυχούν και έχουν βάλει τα παπαγαλάκια τους να προκαταλάβουν συνειδήσεις και αντιδράσεις για πάν ενδεχόμενο.

Η κάθε ελληνική κυβέρνηση εκπροσωπεί τον ελληνικό λαό που την εξέλεξε, υπό τον όρο ότι δρά συνεχώς νόμιμα και μέσα στα πλαίσια του Ελληνικού Συντάγματος.

Δεν θεωρώ δεδομένο, ότι ακόμη και το Ευρωπαικό Δικαστήριο σε μια κατάσταση κρίσης θα δικαιώσει τους δανειστές.



http://ksipnistere.blogspot.com/2010/10/to.html