Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2010

Ο Σαμαράς τραπέζωσε σπίτι του Μπόμπολα και Βαρδινογιάννη


Έντονες αντιδράσεις -όπως ήταν αναμενόμενο- έχει προκαλέσει η πληροφορία που δημοσίευσε το μεσημέρι το parapolitika.gr, σχετικά με το δείπνο που παρέθεσε ο Αντώνης Σαμαράς στους...
 μεγαλομετόχους του Mega Βαρδή Βαρδινογιάννη και Γιώργο Μπόμπολα. Η αποκάλυψη του δείπνου έχει προκαλέσει ...πανικό στην Ρηγίλλης. Λογικό, αφού, έρχεται να δείξει ότι ο πρόεδρος της Ν.Δ., όχι μόνο δεν βρίσκεται σε πόλεμο με τους βαρόνους, αλλά απεναντίας, τους τραπεζώνει και μάλιστα στο σπίτι του. Οι γνωρίζοντες πρόσωπα και πράγματα, λένε, ότι ο Σαμαράς, διαχρονικά είχε εξαιρετικές σχέσεις με τους ισχυρούς του Τύπου. Ωστόσο, το timing που επιλέγει να δει τον Βαρδή και τον Μπόμπολα, προκαλεί πολλά ερωτηματικά και δείχνει ότι ο πρόεδρος της Ν.Δ. προσπαθεί να τα βρει με τους ισχυρούς, μήπως και αποφύγει τον διασυρμό.

ΑΞΙΖΕΙ: Το Δελτίο Ειδήσεων του Mega ξεκίνησε χθες με την ομιλία του προέδρου της Ν.Δ. στην Κεντρική Επιτροπή της Ν.Δ. Τυχαίο; Ίσως. 

ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ: Την Πέμπτη που έφαγε ο Σαμαράς με τον Μπόμπολα διέρρευσε ότι ο επί χρόνια διευθυντής του "Έθνους" Γιώργος Χαρβαλιάς, αναλαμβάνει και επισήμως ρόλο στην Ρηγίλλης. 

ΣΤΟ ΔΕΛΤΙΟ του Mega δεν έπαιξε η προαναγγελία της θυγατέρας του Μητσοτάκη για την ημέρα της ίδρυσης του νέου κόμματος
λέει το parapolitika.gr
http://taxalia.blogspot.com/2010/10/blog-post_2539.html