Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2010

Όλο και πιο χοντρά τα λένε οι Γερμανοί στη συζήτηση που κάνουν για τους μουσουλμάνους μετανάστες και την μη ενσωμάτωσή τους στην κοινωνία τους





Τη στιγμή που εμείς δίνουμε υπηκοότητα με χαλαρότερο νόμο απ' ότι τα προηγούμενα χρόνια, στη Γερμανία όλο και σφίγγουν τα πράγματα για τους μετανάστες. Σε δημοσκόπηση για το περιοδικό Focus το 75% των Γερμανών τάσσεται υπέρ την υποχρεωτικής χρήσης των Γερμανικών, όχι μόνο στις....
τάξεις, όπου εννοείται, αλλά και στα διαλείμματα στο προαύλιο του σχολείου!


Παράλληλα η υπουργός Οικογένειας (ναι οι Γερμανοί οι "βλάκες" έχουν και τέτοιο υπουργείο), Kristina Schröder, έβαλε στη συζήτηση και τη "ρατσιστική συμπεριφορά συγκεκριμένων τάσεων του ισλάμ, που καλλιεργούν ένα αίσθημα ανωτερότητας έναντι των μη μουσουλμάνων"!!

Ταυτόχρονα ζήτησε 
"να εξεταστεί η περίπτωση να περιγραφούν νομικά οι έννοιες της προπαγάνδας, της τρομοκράτησης και της προσβλητικής συμπεριφοράς έναντι των Γερμανών".

Όλα αυτά ενώ 
σήμερα ξεκινά ο Πρόεδρος της Γερμανίας, Wulff, επίσημη επίσκεψη στην Τουρκία και ο Πρόεδρος της επιτροπής εξωτερικών υποθέσεων της Γερμανικής Βουλής, Ruprecht Polenz, τον κάλεσε να πιέσει την Τουρκία να δημιουργήσει καλύτερες συνθήκες ζωής για τους Χριστιανούς. "Στην Τουρκία ανήκει και ο Χριστιανισμός, όχι μόνο λόγω της ύπαρξης σήμερα πολλών Χριστιανών, αλλά και λόγω της κληρονομιάς της Τουρκίας, μιας και εκεί ανέπτυξαν ιδιαίτερη δραστηριότητα οι Χριστιανοί των πρώτων αιώνων".

Τέλος ο Πρόεδρος της Χριστιανοκοινωνικής Ένωσης, Seehofer, του αδελφού κόμματος της Μέρκελ που κυβερνάει τη Βαυαρία σε μόνιμη βάση τα τελευταία 60 χρόνια, επανέλαβε και το Σαββατοκύριακο ότι η μετανάστευση από την Τουρκία και τις αραβικές χώρες πρέπει να σταματήσει τελείως μια και αποδείχθηκε στην πράξη ότι αυτοί οι μετανάστες δεν μπορούν να ενταχθούν στη γερμανική κοινωνία.


http://dexiextrem.blogspot.com/2010/10/blog-post_487.html