Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2010

Έλληνες πρόσφυγες στα σπίτια τους!!!




Πρόκειται γιά Ελληνες «πρόσφυγες» ζωντανούς-νεκρούς στις περιοχές κατοικίας τους. Οι οποίοι, λόγω απαξίας της ακίνητης περιουσίας τους και της οικονομικής δυσπραγίας τους, αδυνατούν να μετακομίσουν σ’ άλλες περιοχές, γι’αυτό κι αναγκάζονται και κλειδώνονται στα σπίτια τους από τις τρεις το μεσημέρι.
Σχολικά λεωφορεία ΔΕΝ κυκλοφορούν στις περιοχές της άλλοτε ελιτίστικης και τώρα πλήρως απαξιωμένης και “καταμαυρισμένης” περιοχής Πατησίων, επειδή, υπάρχει υπαρκτός ο.....
κίνδυνος απαγωγής παιδιών γιά εμπόριο οργάνων!!!
Τα δε πρωϊνά, μανάδες και πατεράδες από το ένα χέρι βαστάνε το παιδί κι από το άλλο το μαχαίρι, για αυτοπροστασία. Εκεί κατάντησαν τους Ελληνες οι Bilderbergs.
Μιλώ με ντοκουμέντα, επειδή έχω από τον συγχωρεμένο πατέρα μου ένα διαμέρισμα στη περιοχή των Πατησίων. Το συντηρώ, το καθαρίζω, πληρώνω ΔΕΚΟ και κοινόχρηστα και προτιμώ να το κάψω μέχρι τα θεμέλια, παρά να το νοικιάσω ή να το πουλήσω.
Επειδή, γιά τα καλοδιατηρημένα της περιοχής, εμφανίζονται ως δια μαγείας ενδιαφερόμενοι αφρικανοί μαφιοκράτες «Τοις Μετρητοίς» αγοραστές, ή «ενοικιαστές» που μετατρέπουν τα σπίτια σε τζαμιά, πορνεία μαύρης σαρκός κι ό,τι άλλο βάζει ο νους σε «σφιγγοφωλιές».
Κι έτσι, σιγά και σταθερά, αλλάζει ο δημογραφικός χάρτης της Αθήνας, προς το ΜΑΥΡΙΔΕΡΟΤΕΡΟ!!!
Και δεν θ’αναφερθώ στο παραεμπόριο που πλασσάρει προϊόντα/μαϊμούδες παράνομης παιδικής εργασίας και βάζει λουκέτο σ’ελληνικές επιχειρήσεις. Δεν θ’αναφερθώ στα αφροδίσια που απλώνονται σαν το συνάχι. Κυριολεκτικά φοβάσαι ν’αναπνεύσεις από τον φόβο των μικροβίων. Και Δεν θ’αναφερθώ στους ΛΑΘΡΟναρκομανείς/ναυάγια, που πέφτουν σαν τα στάχυα στα άθλια, όλο σκουπίδια πεζοδρόμια. Και Δεν θ’αναφερθώ στα δύο (ήταν ένα) μέχρι προσφάτως κρούσματα του θανατηφόρου (έπωδυνη εμπύρετη εγκεφαλική αιμορραγία – μεταδιδεται από πιθήκους!!!) ιού ΕMBOLA. Και Κυρίως, ΔΕΝ θ’αναφερθώ στην ανύπαρκτη πολυπολιτισμική αστυνομία της υποχρεωτικής εκμάθησης του Κορανίου, των Χουντοχοϊδη/Samina 2000.
Είναι πολύ χοντρή η μπίζνα των Πατησίων.. ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ «ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ» ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ ΤΩΝ ΠΑΤΗΣΙΩΝ!
H κατάσταση είναι ΤΡΑΓΙΚΗ και δεν επιδέχεται αστείων. Πρόκειται γιά ωρολογιακή βόμβα, στην καρδιά της Αθήνας. Ας συνειδητοποιήσουμε και πιστέψουμε, ότι Ελληνική Αστυνομία γιά τη προστασία των Ελληνων Πολιτών Σήμερα, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. Τελεία και Τέλος. Ολα τ’άλλα ηχηρά π’ακούμε, είναι γιά να μας ζαχαρώνουν τα νεοταξικά χάπια με το δηλητήριο.
Γι’αυτόν και άπειρους άλλους ΣΤΟΙΧΕΙΟΘΕΤΗΜΕΝΟΥΣ λόγους, δεν θα πάψω στιγμή να επαναλαμβάνω ότι στο ραντεβού του Νοέμβρη, ΠΙΣΣΑρισμα των ΜΠΑΣΤΑΡΔΩΝ από τον Πρώτο Γύρο!

http://kostasxan.blogspot.com/2010/10/blog-post_9470.html