Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2010

Θερμή υποδοχή της αντιπροσωπείας του Πατριωτικού Μετώπου, σε Πύργο, Πάτρα, Αίγιο. Πάνω από 50 οι οργανώσεις του Κινήματος σε όλη την Ελλάδα. Στην Κρήτη το ΠΑΜ την ερχόμενη εβδομάδα.


Πατριωτικό Μέτωπο
Μέσα σε κλίμα αδελφοσύνης, ομόνοιας, αλληλοκατανόησης και κυρίως διάθεσης για ανατροπή της σημερινής άθλιας πραγματικότητας που βιώνει η Πατρίδα και ο Λαός μας από την.....

κατοχική συμμαχία που κυβερνάει τον τόπο, ολοκληρώθηκαν οι επαφές της αντιπροσωπείας του Πατριωτικού Μετώπου, σε Πύργο, Πάτρα και Αίγιο.
Έλληνες πολίτες από όλες τις ιδεολογικοπολιτικές καταβολές, βρέθηκαν στις συναντήσεις, δήλωσαν την απόφασή τους να συμπαραταχθούν στον κοινό αγώνα κατά των νεοταξιτών, ενώ παράλληλα πύκνωσαν και δυνάμωσαν με την παρουσία αλλά και τη διάθεσή τους για καθημερινή δράση, τους Πυρήνες του Μετώπου.
Με δεδομένο το ιστορικό της Αργεντινής και τα πάθη της, όπως επίσης και τα πρότυπα αγώνα κατά των διεθνών τοκογλύφων και των εγχώριων διαχειριστών τους τα οποία διαμορφώνονται σήμερα σε Ισλανδία και Ουγγαρία, το Μέτωπο, διαμορφώνει πια, μια νέα πολιτική πραγματικότητα στην Ελλάδα. Με Πατριωτικούς Πυρήνες οι οποίοι έχουν ήδη σχηματίσει ένα πλαίσιο κοινωνικού συμβολαίου, μέσα από το οποίο,:
1.     Δηλώνουν αποφασισμένοι να συντονιστούν με τις υπόλοιπες οργανώσεις του Κινήματος σε όλη την Ελλάδα, με κεντρικό στόχο να φύγουν το  ΔΝΤ και οι τοκογλύφοι από την Πατρίδα μας.
2.     Ξεκινούν οι επεξεργασίες προτάσεων σε όλη την Επικράτεια, για την δημιουργία του σχήματος που θα κατέλθει στις επόμενες εθνικές εκλογές. Με γνώμονα πάντα την επιλογή του «άριστου» σε κάθε περιοχή και όχι του «ημέτερου». Πάντα φυσικά με την τήρηση της αρχικής δέσμευσης του Μετώπου πως, κανένα από τα στελέχη του ΠΑΜ, δεν θα διεκδικήσει ρόλο στην διαχείριση της πολιτικής εξουσίας. Και πως το Κίνημα, θα παραμείνει θεματοφύλακας του νέου κοινωνικού συμβολαίου που υπογράφει σήμερα στο πλαίσιο του Μετώπου, ο ελληνικός Λαός.
3.     Συνεχίζονται και ολοκληρώνονται οι επί μέρους εισηγήσεις-προτάσεις-θέσεις των επιστημονικών επιτροπών του Κινήματος, στα πολλαπλά προβλήματα της Πατρίδας και του Λαού μας. Με θεμέλιο, όχι τις ωφελιμιστικές χρησιμοθηρικές αλχημείες των διαφόρων ιδεολογικών κατασκευασμάτων του καταχρεωμένου στη συνείδηση του Έλληνα υφιστάμενου πολιτικού προσωπικού, αλλά τη διεθνή εμπειρία από τους αγώνες των Λαών και των Εθνών, για δημοκρατία, αξιοπρέπεια, κοινωνική αλληλεγγύη, υγεία, παιδεία κλπ κατακτήσεις, για τις οποίες μάτωσαν οι κοινωνίες των ανθρώπων διεθνώς αλλά και η ελληνική κοινωνία ιδιαίτερα.
4.     Ξεκαθαρίζει το οργανωτικό πλαίσιο του Κινήματος, με βάση την αυτοοργάνωση των Πυρήνων του, τη δημοκρατικότατη οριζόντια δομή των οργανώσεών του, την άρνηση του παραδοσιακού εξουσιαστικού-πελατειακού-διεφθαρμένου μοντέλου των παραδοσιακών κομμάτων. Χωρίς την ύπαρξη δηλαδή μεσσιών, καθοδηγητών,  προέδρων, γενικών γραμματέων κλπ ιεραρχικών δομών, αλλά με βάση την αποδοχή της αρχής πως τα προβλήματα της Πατρίδας και του Λαού μας, δεν έχουν «αριστερές και δεξιές» λύσεις, αλλά μόνο λύσεις. Όπως εξάλλου αποδεικνύεται καθημερινά από τους αγώνες των Λαών ανά τον κόσμο. Με πρότυπο τους Ισλανδούς οι οποίοι ως αποφασισμένος και ώριμος λαός, γκρέμισαν τους «σοσιαλιστές» που υποθήκευσαν τη χώρα τους  και τώρα ετοιμάζονται να γκρεμίσουν και τους «συντηρητικούς» που συνεχίζουν την ίδια μονεταρίστική πολιτική της εξυπηρέτησης των διεθνών τοκογλύφων.
Το Πατριωτικό Μέτωπο, ήδη μετράει σήμερα πάνω από 50 αυτοδιοικούμενες οργανώσεις σε όλη την Ελλάδα. Δίνοντας παράλληλα με τη δράση του και τον παλμό μιας νέας ελληνικής κοινωνίας που ανατέλλει. Μιας κοινωνίας και μιας πολιτείας που δεν θα προσβάλλει τον πολίτη της, δεν θα τον κατακλέβει όπως το σημερινό πολιτικό σύστημα ενώ παράλληλα θα δίνει ελπίδα και όραμα για ένα αύριο αξιοπρέπειας, κοινωνικής αλληλεγγύης, πραγματικής και άμεσης δημοκρατίας, στους νέους μας.
Την ερχόμενη εβδομάδα και μετά την Πελοπόννησο, την σκυτάλη παίρνει η Κρήτη, η οποία έχει ήδη εδώ και καιρό προετοιμαστεί για την Ελλάδα που έρχεται. Μια Κρήτη η οποία ιστορικά έχει αποδείξει πως ήταν και παραμένει, η Ελλάδα που επιμένει, η Ελλάδα που ελπίζει, η Ελλάδα που αντιστέκεται.  Σε αυτήν την ξεσηκωμένη Κρήτη θα βρεθεί η αντιπροσωπεία του Μετώπου, για να ολοκληρωθεί αργά αλλά σταθερά η συγκρότηση του Πατριωτικού Κινήματος, για να πάρει επιτέλους ο λαός την υπόθεσή του στα χέρια του.


http://olympia.gr/2010/10/18/θερμή-υποδοχή-της-αντιπροσωπείας-του/