Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2010

Μήπως το να πηγαίνουμε ΜΟΝΟ στο Σύνταγμα είναι το μεγάλο μας λάθος;


Σήμερα σάββατο 11/2 και αύριο κυριακή 12/2

Μήπως ρε παιδιά να πάμε στο Σύνταγμα αλλά να βρεθούμε και στις πλατείες της γειτονιάς μας;
Στις πλατείες τις γειτονιάς ποιος θα εμφανιστεί προβοκάτορας με μολότοφ; ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ. Και αν κάνει, κάποιος την κίνηση, θα......
φύγει ζωντανός από τον κόσμο;


Όσοι δεν μασάνε ας πάνε Σύνταγμα. Οι υπόλοιποι που ίσως φοβάστε ας ενισχύσετε στις γειτονιές σας!

Στην πλατεία της γειτονιάς μας κλείνουμε δρόμους και καλούμε όλους να πάρουν μερος στον ξεσηκωμό.
Κάνουμε καταλήψεις μόνιμες σε δημόσια κτίρια, δημαρχεία, εφορίες.. Με ελληνικές σημαίες!

Πόση αστυνομία να στείλουν σε όλες τις πλατείες στην Αθήνα των 3 εκατομμυρίων κατοίκων;
Και πόσοι προβοκάτορες να εμφανιστούν;


ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΕΙΑ ΕΞΩ!

Ολοι μπορούμε να κάνουμε κάτι για να κατεβούν όσο γίνεται περισσότεροι. Στείλτε email. Γυρίστε και χτυπείστε κουδούνια. Κι όσοι έχετε τηλεβόες γυρίστε στη γειτονιά σας κι ενημερώστε τους. Κι όσοι δεν έχετε τηλεβόα βάλτε τις φωνές.



Συνεννοηθείτε με τους συναδέλφους σας Δευτέρα να μην πάει κανείς για «δουλία»!Μείνετε στους δρόμους στις πλατείες!

ΧΤΥΠΗΣΤΕ ΤΙΣ ΚΑΜΠΑΝΕΣ ΣΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΚΙ ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ

Τέλος χρόνου για όλους!

Τι λέτε; 
Πάμε;

38 σχόλια:

fnous fnous είπε...

Με έναν ανάλογο τρόπο λειτουργεί και η εξουσία απέναντι στις ανθρώπινες μάζες.

Οι ανθρώπινες μάζες λειτουργούν ως θηρία και άρα με βάση τα ένστικτα. Δεν είναι όμοιες με τον άνθρωπο ως μονάδα, ο οποίος πρώτα σκέφτεται και μετά ενεργεί.

Οι μάζες πρώτα ενεργούν, γιατί κινούνται από τα ένστικτά τους.

Το σύστημα εξουσίας αυτό το γνωρίζει.

Γνωρίζει τα ένστικτά τους και αυτά εκμεταλλεύεται.

Οι Έλληνες είναι μια τέτοια ανθρώπινη μάζα, η οποία εδώ και δεκαετίες κακοποιείται συστηματικά από κάποιους, αλλά δυστυχώς δεν τους "βλέπει", γιατί ακολουθεί τα ένστικτά της και στρέφεται εναντίον των "ειδώλων" που κάποιοι τοποθετούν μπροστά της.

----------------------------
http://www.youtube.com/watch?v=H0Kva2qQvX0&feature=youtu.be

fnous-ΕΑΜ β'- Δεκεμβριανά 2008

link

Ανώνυμος είπε...

Ακου ρε γιέ της καλογριάς ο φίλος σου είμαι ο Πανουργιάς , ο φίλος είμαι ο Πανουργιάς και το δεξί σου χέρι, και εκείνος που καλύτερα απ’ολουνούς σε ξέρει...
Λένε πως παίζεις με χανουμάκια με τουρκοπούλες καλογριές και σ’ αραδιάζουνε βρισιές, πως μπαινοβγαίνεις στους μαχαλάδες με δερβισάδες στήνεις χορό και με ρωτάν και τι να πώ; Λένε πως έχεις αλισβερίσι με αλί πασάδες κάνεις χωριό, και σε ρωτάω τι να τους πώ; και σε ρωτάω τι να τους πώ;

--- Πες τους ρε φίλε Πανουργιά έχω είς τον πούτσον μου βιολιά, ορε έχω είς τον πούτσον μου βιολιά έχω και τουμπερλέκια κι όπως γουστάρω τα βαρώ και σπάω τα ζεμπερέκια ΟΤΑΝ ΓΥΡΙΣΩ ΘΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΣΩ ΚΑΙ ΑΝ ΑΡΓΗΣΩ ΔΩΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ Τ’ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ ΤΑ ΔΥΟ, όπως στα λέω να τους τα γράψεις όπως τα λέω να τους τα πείς Καραϊσκάκης σεβνταλής , Καραϊσκάκης μπεσαλής ..

Καραϊσκάκης, γειά χαρά γειά σου ρε Γέρο του Μοριά και γεια ΄που σ΄αγαπάνε κι αυτούς δεν λυγίζουνε και που δεν προσκυνάνε .Λένε για μένα τα καρακόλια Ακου τι λένε να μην γαμη…Μίλα και εσύ ρε Θοδωρή, Όπως στα λέμε να τους τα γράψεις όπως τα λέμε να τους τα πείς Καραϊσκάκης , Θοδωρής όπως στα λέμε να τους τα γράψεις όπως τα λέμε να τους τα πείς Κολοκοτρώνης και Γιωργής Καραϊσκάκης, Θοδωρής .

Γεία σου ρε Ανδρούτσο γεία χαρά. Γεία σας παιδιά μου αητόπουλα, που έχετε αητό πατέρα κι όποιος δε το κατάλαβε τότε ας μας κάνει αέρα.. Όπως στα λέμε να τους τα γράψεις όπως τα λέμε να τους τα πείς Ανδρούτσος, Γιώργης , Θοδωρής.

ΕΤΣΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΝΑ ΣΑΣ ΤΑ ΓΡΑΨΩ έτσι μου είπαν λόγω τιμής
ΑΝΔΡΟΥΤΣΟΣ ,ΓΙΩΡΓΗΣ, ΘΟΔΩΡΗΣ

ΕΤΣΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΝΑ ΣΑΣ ΤΑ ΓΡΑΨΩ έτσι μου είπαν λόγω τιμής, ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ, ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ..

( Ειλθε η σειρά μας , για την πατρίδα μας, για τους προγόνους μας, για τους γερο γονείς μας , για τα παιδιά μας , για τα εγγόνια μας, ΘΑ ΠΟΝΕΣΟΥΜΕ ΜΑΣ ΕΙΠΑΝΕ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ,ΝΑΙ ΝΑ ΠΟΝΕΣΟΥΜΕ , ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΟΝΕΣΟΥΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ, ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΣΟΜΕ )

Μπούτζουκας Θεόδωρος Τηλέμαχος Ηράκλειο Κρήτης

Ανώνυμος είπε...

Πολύ σωστά τα όσα γράφετε.Στο ΕΠΑΜ ήδη το έχουμε προτείνει και το προσπαθούμε!

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΚΩΣ ΚΡΑΖΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΧΩΡΟΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΑΓΡΙΟ ΚΡΑΞΙΜΟ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΧΕ ΑΠΟΦΕΥΧΘΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ο ΜΝΗΜΟΝΙΟ. ΦΥΣΙΚΑ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΒΓΑΛΑΝ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ... ΕΚΕΙ ΕΠΡΕΠΕ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΕΙ ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΧΕΣΤΟΥΝ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ... ΔΙΟΤΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΩΡΕΙΕΣ ΠΑΡΑΒΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΙΝΕΖΟΙ... ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ Νο 1 , ΧΑΡΑΤΣΙΑ , ΕΠΙΤΡΟΠΟΙ , ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ... ΑΠΟ 1000 ΜΕΡΙΕΣ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΥΤΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Κωνσταντίνος είπε...

Αντι-ΝΤΠ,
σωστός ο προβληματισμός σου για το ποιος τόπος (ΣΥΝΤΑΓΜΑ ή γειτονιές) είναι πιο αποτελεσματικός για διαμαρτυρία. Γνώμη μου είναι ότι το πολιτικό σύστημα ποσώς πλέον διαθέτει την ευαισθησία προς τις μαζικές διαμαρτυρίες των κεντρικών πλατειών απλά γιατί ποσώς ενδιαφέρεται για τη γνώμη της κοινωνίας -πού πλέον τέτοιες ευαισθησίες! Αρα, με δεδομένο το κρίσιμο και το επείγον των πραγμάτων, το επόμενο που πρέπει να δοκιμαστεί είναι ο φόβος για την προσωπική ακεραιότητα αυτών που την Κυριακή θα ψηφίσουν στη Βουλή το επαίσχυντο και προδοτικό "πολυνομοσχέδιο". Στα σπίτια τους, λοιπόν, των υπουργών και βουλευτών, και στις γειτονιές τους οι συγκεντρώσεις, και εναντίον τους σε προσωπικό επίπεδο οι διαμαρτυρίες. Ισως συνειδητοποιήσουν ότι τα ψέματα τελείωσαν, όπως για τη χώρα, έτσι και γι' αυτούς αν αγνοήσουν το λαό! Αντιπρόταση, νομίζω καλύτερη, ώστε να μη διασπαστεί χωρίς αποτέλεσμα ο αγώνας... Αν συμφωνείς ανάρτησε σχόλιο.
Κων/νος Ηράκλειο Κρήτης

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΟΙ σε καθε πολη σε καθε πρωτευουσα νομου.ΕΛΛΑΔΑ δεν ειναι μονο η αθηνα.Η επαρχια δεν μπορει να κατεβη και πιστεψτε με θελουν και αυτοι να φωναξουν και να διαμαρτηρηθουν και ισως πολυ πιο δυνατα αλλα που;Μικρες ομαδες κανουν μια βολτα-πορεια και μετα στις καφετεριες.ΠΑΜΕ ΕΠΑΜ νεολεες ΠΑΣΟΚ ΝΔ και οτι αλλο υπαρχει σαυτον τον χωρο οργανωσται τα μελη σας και βγηται εξω

Ανώνυμος είπε...

OΛΟΙ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΕΝΑ ΧΕΡΙ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ 8.41

Ανώνυμος είπε...

στο δρομο ολοι με σημαιες!!!!!!"

Ανώνυμος είπε...

Στα σπίτια τους, λοιπόν, των υπουργών και βουλευτών, και στις γειτονιές τους οι συγκεντρώσεις, και εναντίον τους σε προσωπικό επίπεδο οι διαμαρτυρίες. Ισως συνειδητοποιήσουν ότι τα ψέματα τελείωσαν, όπως για τη χώρα, έτσι και γι' αυτούς αν αγνοήσουν το λαό

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδιά ΟΧΙ στις πλατείες. Δεν έχει νόημα. Δεν θα μας φοβηθούν. Απλά θα γίνουμε γραφικοί.
Στα σπίτια τους, λοιπόν, των υπουργών και βουλευτών, και στις γειτονιές τους οι συγκεντρώσεις, και εναντίον τους σε προσωπικό επίπεδο οι διαμαρτυρίες. Μόνο τότε θα νιώσουν τον τρόμο.

Ανώνυμος είπε...

Σημερα το απογευμα λοιπον το ΕΠΑΜ εχει καλεσει ολους τους ΕΛΛΗΝΕΣ και τις ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ εξω απο υο ΜΕΤΡΟ στον ΑΓ.ΑΝΤΩΝΗ πορεια διαμαρτυριας στις 6 η ωρα το απογευμα.Ελατε λοιπον και εσεις για διαμαρτυρηθουμε μεσα σε καθε γειτονια του ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ.Και αν βρεχει δεν πειραζει αλλωστε ο ΠΝΙΓΜΕΝΟΣ την βροχη δεν την φοβαται.

Ανώνυμος είπε...

Απ αυτό το μπλοκ το έχω πει πολλες φορες η πλατεία Συντάγματος υπο τις παρούσες συνθήκες ΕΙΝΑΙ ΚΑΜΜΕΝΟ ΧΑΡΤΙ για εμας τον λαό.Αυτό σε οτι αφορά από αποψη στρατηγικής.Εγώ είμαι μέλος του ΕΠΑΜ και αυτό το έχουμε εντοπίσει εδώ και πολυ καιρό.Στις 4-2-2012 στις 6 το απόγευμα μαζευτήκαμε 100 περίπου συναγωνιστές απ το ΕΠΑΜ στη πλατεία Κοραη στο Δημοτικό θέατρομε ντουντουκες με σφυριχτρες με τούμπανα με δάδες και Ελληνικές Σημαίες και κάναμε πορεία στους κεςντρικούς δρόμους του Πειραια.Κάναμε τόσο σαματά και με συνθήματα προτρέπαμε τον κόσμο που έβγαινε στα μπαλκόνια να κατέβει να ενωθεί μαζί μας όταν δε περάσαμε έξω από το Τζάνειο Νοσοκομείο το οποίο εφημέρευε βγήκαν εξω οι γιατροί νοσοκόμες ακόμη και ασθενείς και μας χαιρετούσαν Προπορευόταν και ένα αυτοκίνητο με μεγάφωνα και η διακριτική παρουσία της Αστυνομίας.Οταν μετά 4 περίπου ωρες καταλήξαμε απ εκει που ξεκινήσαμε δεν είμαστε 100 αλλά πάνω απο 1500 ατομα.Αυτό που θέλαμε δηλαδή το πετύχαμε .Να κατεβάσουμε κόσμο στο δρόμο.Σήμερα το ίδιο θα επαναλάβουμε στο Περιστέρι ξεκινώντας από την πλατεία του Αγ Αντωνίου στο Σταθμό του Μετρό Σας προσκαλω όλους ναλθείτε Ειναι πολυ ενδιαφέρτον να το δείτε και από κοντά.http://www.livestream.com/epamwebtv/video?clipId=flv_4908bc08-eaf0-4efd-9f9f-9b17ff9a65f9&utm_source=lslibrary&utm_medium=ui-thumb Δείτε τι ακριβώς συνέβη στον Πειραια.
Πρέπει λοιπόν πρώτο να γίνουμε πολλοί να ξεκολλήσουμε τον κόσμο ασπ τον καναπέ και ναρχίσει να βγαίνει στο δρόμο.ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΜΟ-ΕΛΑΤΕ ΕΛΑΤΕ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΠΕΙΝΑΤΕ.
Αγαπητοί συμπατριώτες πρέπει να οργανωθούμε πρώτα και αυτό θα μας πάρει χρόνο.Δεν γίνεται ένα λοβοτομημένο επί 40 χρόνια λαό να τον έχεις δίπλα σου στο αγώνα έτσι στα καλά καθούμενα πρέπει να το προσπαθήσεις να τον βγάλεις απ τον βαθύ του ύπνο,Οταν θα έλθει το πλήρωμα του χρόνου θα καλέσουμε ολους τους συμπολίτες απ ολη την Ελλάδα στην μεγάλη πορεία προς τη πλατεία Συντάγμαστος.Τοτε θα είναι αλλοιώς πιστεψτε με και οχι να τρέχουμε σαν τα ζαγάρια με την πρώτη στρακαστρούκα που θα πέσει απ τα τσογλάνια του Παπουτσή. Σας περιμένω λοιπόν όλους τους φίλους εδώσήμερασ το βράδυ στις 6 το ασπόγευμα στη πλατεία Αγίου Αντωνίου στο Περιστέρι και σας υπόσχομαι ότι θα το χαρείτε.

Ανώνυμος είπε...

Το ζητούμενο δεν είναι να πάμε απλως έξω απ το σπίτι τους και να τους κράξουμε το ζητούμενο είναι να πάμε στο σπίτι τους να τους αρπάξουμε και να τους χώσουμε βαθιά στο κισντάνι να μη βέπουνε ουτε το φως του ήλιου για πολλά χρόνια.Αυτό θα γίνει οταν ο λαός οργανωθει στη γειτονια στη συνοικία στο χωριό στη καθε πόλη της Ελλάδας.
Και για να γίνει αυτό πρέπει να πορευτούμε όλοι μαζί χωρίς κομματικές ετικέτες και αυτό μπορεί να το κάνει το ΕΠΑΜ γιατί εκεί σαυτό το πολιτικό χώρο κάνουμε το αυτονόητο ενώνουμε τους Ελληνες ακροδεξιούς ακροαριστερους δεξιούς αριστερούς κεντρώους και απολιτίκ όλοι με το ιδιο πρόταγμα να απελευθερώσουμε την πατρίδα μας.Μετα τα βρίσκουμε και διαλέγουμε τι κυβέρνηση θέλουμε μέσα από αληθινα δημοκρατικές εκλογές τώρα ομως προέχει η απελευθέρωση της χώρας από τον ζυγο του κατακτητή.

Ανώνυμος είπε...

Φωτια στα αστυνομικα τμηματα πατριωτες......
Εκει μαζευονται, εκει πληρωφορουντε, εκει μας φακελωνουν. Οι αρχηγοι κομματων ψηφισαν το μνημονιο τη νυχτα. Ξενα πρακτορεια ειδησεων της Ευρωπης. Θανατος στους προδοτες

Ανώνυμος είπε...

ρε παιδια στην θεσσαλονίκη τι γίνεται? Φραπέ και έτσι...??

Ανώνυμος είπε...

Καλημερα συνελληνες. Ποσο δυσκολο ειναι ρε παιδια να παρει καποιος εναν παλιο φορτωτη η να παρει εναν απο παρακειμενο εργοταξιο να τον γεμισει Ελληνικεσ σημαιες και να εμβολισει τον τοιχο δηλαδη? Ετσι θα σπασει το μετοπο των ΜΑΤ και μετα τελος. Ο λαος θα αναλαβει ολα τα αλλα. Μια αποφαση ειναι ολα.

Ανώνυμος είπε...

μάλλον δεν πεινάσαμε ακόμη τόσο για παίξει φορτωτής

Ανώνυμος είπε...

10:13
ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΤΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ; ΑΣ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΎΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΛΕΜΕ ΑΤΟΠΙΕΣ.ΕΞ ΑΛΛΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ.ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΟΠΩΣ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΠΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ.Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

καταλήψεις μόνιμες σε δημόσια κτίρια, δημαρχεία, εφορίες ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ.ΠΑΝΤΟΥ

Ανώνυμος είπε...

10.41
σωστα

Ανώνυμος είπε...

Σε συνεχεια της προτασης μου γισ συγκεντρωση εξω απο τα σπιτια των βουλευτων σας δινω την διευθυνση του Λοβερδου. Οδος Γ. Ριτσου Ερυθραια, διπλα ακριβως απο το Κλειστο Γυμναστηριο στον πεζοδρομο. (εχει και καντινα). Καθετη της Τατοιου λιγο πριν τη γεφυρα της Βαρυπομπης απεναντι απο το petshop. Αδυνατο να το χασετε.

Ανώνυμος είπε...

Θέλει ταυτόχρονο πέσιμο σε κάθε σπίτι ξεπουλημένου βολευτή, από χιλιάδες κόσμου.

Να δούμε τότε που θα προλάβουν να τρέχουν τα τάγματα ασφαλείας.

Αλλά,
1)ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙ ΑΥΤΟ ????
2)ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ???? ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ....

"Προβοκάτορας"

Ανώνυμος είπε...

Ισως να εχεις δικιο φιλε μου. Μπατσοι προσκυμενοι στο blog μας λενε οτι η αστυνομια συχαινετε και δε μπορει νσ χειριστει τα πολλαπλα μετωπα.

Ανώνυμος είπε...

Αν δεν οργανωθεί ο λαός χωρίς να μπεί σε κομματικό μαντρί όλα οσα λέτε είναι ιστορίες με φίδια ,σαχλαμάρες μπαρούφες, αηδίες χοντρομαλακίες.Αν δεν έχει ο καθένας το πόστο του με μια ορισμένη δουλειά αλλά στα κουτουρου την βάψαμε αδέρφια.Σταματήσρτε λοιπόν τις αηδίες και βάλτε το μυαλό ασς να δουλέψει γιατί μαυτά που λέτε περι αστυνομικών τμημάτων φορτωτών ,σπιτιων ΒΟΥΛΕΥΤΏΝ είναι να γελάει μαζί σας και ο κάθε πικραμένος.Η Μαγική λέξη είναι ΟΡΓΑΝΩΣΗ.

Ανώνυμος είπε...

Άντε παλικάρια μου...τώρα που καταλάβατε τον τρόπο συνεχίστε να τον διαδίδετε... έτσι θα κερδηθεί αυτός ο αγώνας...και θα σωθούν ζωές που θα χανόταν άδικα στην χαροπαγίδα της πλ. Συντάγματος...Ας συνεχίσουμε όλοι μαζί να το διαδίδουμε και να το οργανώνουμε...Σ όλες τις γειτονιές, σ΄όλες τις πόλεις, σ΄όλες τις πλατείες της Ελλάδας...Έξω απ τα σπίτια των προδοτών, όπως πολύ σωστά είπε ένας φίλος...Στο Μαξίμου, στις πρεσβείες, παντού...Έλληνες με Ελληνικές σημαίες ΜΟΝΟ...Δεν χρειάζονται μολότοφ και επεισόδια...Δεν χρειάζεται εμφύλιος με "αριστερούς" και "δεξιούς"...Δεν χρειάζεται μακελειό με αστυνομικούς...Να απομονώσουμε τους πράκτορες και τους προβοκάτορες...Και τους μπαχαλάκηδες...Στις γειτονιές αυτό θα είναι εύκολο...Χρειάζονται μόνο Έλληνες με καρδιά και δυνατή φωνή...Φωνή λαού οργή Θεού...Έλληνες επί ποδός...τώρα θα μιλήσει επιτέλους ο λαός!!

ΣΠΑΡΤΙΑΤΗΣ

αδαής είπε...

Η καλύτερη πρόταση ... αυτή υποστηρίζω και εγώ. Πρέπει να σταματήσει οποιαδήποτε κινηση και δραστηριότητα (εμπορική οικονομική). Εξαίρεση αποτελεί ότι σχετίζετε με την υγεία. Αποκλεισμός όλων των δήμων και κοινοτήτων. Δεν δουλεύει κανείς. Όχι όμως καφεδάκι στο Mall. Η αντίδραση σε επίπεδο γειτονιάς θα συσπειρώσει τους πολίτες που έχουν κοινά αιτήματα. Θα δημιουργηθούν ομάδες εκπροσώπισης που θα συντονίσουν τις δράσεις γειτονικών δήμων ή κοινοτήτων. ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ κινηση η δημιουργεία ομάδων περιφρούρησης. Οι ΛΑΘΡΟ μπορεί να εκμεταλευτούν τα άδεια σπίτια. Αυτό δεν μπορούν να το αντιμετωπίσουν. Τι θα κάνουν θα ρίχνουν δακρυγόνα με ΚΑΝΑΝΤΕΡ;

FIGHT BACK!! είπε...

Στή ζώη μέτραει μόνο ό νόμος τής λογικής, καί όχι παραλόγοι νόμοι! Για αυτό...
Ένας δολοφόνος, ένας παιδόφιλος, ένας βιαστής, ένας κλέφτης, ένας εκμεταλλευτείς, ένας απατεώνας, ένας ψεύτης, ένας προδότης, ένας ταραχοποιός.... αλλά και ένας που κάνει σε όλα ότι δεν τον αφορά,
Έχουνε κάτι κοινό μεταξύ τους...
Ένα δεύτερο πρόσωπο!
Εκτός αυτού είναι και αδυναμη γιατί ενεργούν υπουλα.
Λιπόν, αν δείχνεις μέ το δάχτυλό σου σε ένα απο τα πάνω, σκεψου πρώτα αν βρίσκεσαι και εσεί σε ενα απο αυτά. Αν βρίσκεσαι τοτες δέν χρειαζετε να παραπονιεσε. γιατί είσαι το ίδιο σκατό!
καί θα πρεπει να τιμωρηθείς αναλογα!
Ο μοναδικός τρόπος είναι να αναδίξουν στη διμοσιοτητά τό δεύτερο σου πρόσωπο.
Καί αυτό μπορεί να το κάνει μόνο ένας, ό ίδιος ό παθόντας!
Εσεί μηπός είσαι κάτι το διαφορετικό? Διξτό τώρα!

www.criticaroom.com

Ανώνυμος είπε...

ETSI MPRABO!!!!!
TO katalabate epitelous oti prepei na janampei ayth h anarthsh!!!

Ανώνυμος είπε...

EYΓΕ ΠΑΙΔΙΑ!!
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΤΙ ΣΩΣΤΟ!!!
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ!!!

Ανώνυμος είπε...

anti ntp
μη τη βγαλεις αυτη την αναρτηση απο κει
αστη εκει ψηλα να φαινεται!!!
Ο,τι σωστότερο έχω ακούσει τον τελευταίο χρόνο!!

Ανώνυμος είπε...

Eυχαριστώ αντι ΝΤΠ. παίρνω πίσω αυτό που είπα.

ΣΠΑΡΤΙΑΤΗΣ

Ανώνυμος είπε...

-«Όσα γάρ ές ανάγκην αφίκται ώσπερ τάδε,
λογισμόν ήκιστα ενδεχόμενα κινδύνου του
ταχίστου προσδείται»
(Διότι, εις περιστάσεις καθώς η παρούσα, όπου δεν επιτρέπεται εκλογή, κάθε υπολογισμός είναι μάταιος και εκείνο πού χρειάζεται, προ πάντων είναι η τάχιστη αντιμετώπισης του κινδύνου.)(Θουκιδίδου: «ΙΣΤΟΡΙΑ» Δ΄.
Νύν υπέρ Πάντων, Βωμών καί Εστιών, Ο Αγών!

Ανώνυμος είπε...

Τρέμετε τρομοκράτες!!!!!!!
ΣΑΦΕΣ ΠΡΟ-ΜΗΝΥΜΑ από τό 1989!!!!!!!
- ΚΑΠΟΙΑΝ αυγήν των λίαν προσεχών ετών οι Πανέλληνες θα ακούσουν και πάλιν τό εκ της φόρμυγος του Ορφέως σάλπισμα και τους εκ του Ελλησπόντου τα ύδατα παφλασμούς, τους προκαλουμένους εκ της προς Κολχίδα πλεούσης Αργούς.
ΠΡΟΤΟΥ, όμως έλθη η Ηώς και ακουσθούν τα εκ της φόρμιγος του Ορφέως σάλπισμα και οι εκ της Αργούς παφλασμοί, θα έχουν «σημάνει οι καμπάνες». Με τους πρώτους των ήδη ήχους μυριάδες Ελλήνων θα έχουν συναχθή εις την Πλατείαν Συντάγματος των Αθηνών και εις τάς πλατείας απασών των πόλεων, κωμοπόλεων και των χωρίων της Ελλάδος. Κατά την σύναξιν των αυτήν με μίαν στεντορείαν φωνή εξερχομένων εκ των μυχίων της ψυχής των, θα ζητούν και θα απαιτούν «Εδώ και τώρα οι προδότες εις την κρεμάλα και επί των απογόνων των αιωνία κατάρα...»
ΕΝΩ η απαίτησις αύτη θά υποβάλλεται έντονότερον εις την Πλατείαν Συντάγματος, θά κατασκευάζωνται πολλαί δεκάδες άγχόναι καί θά στήνωνται εντός της Βουλής καί του περιβόλου της.
ΕΝΩ θά τοποθετούνται αι άγχόναι αύται, εις Δελφούς θά συνέλθη το Β' των Πανελλήνων Συνέδριον. Εις τα πρακτικά αυτού καί τάς δέλτους της Ιστορίας θέλει καταγραφή: «ΠΡΩΤΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ».
ΚΑΤΑ την πρώτην αυτής Συνεδρίαν, ήτις θά πραγματοποιηθή την Ηώ τής αυτής ημέρας, το εκτός ημερησίας διατάξεως ύπερεπείγον θέμα θά εί­ναι: «Ή παρ’ ευθύς σύστασις καί λειτουργία εν Αθήναις ΕΚΤΑΚΤΟΥ ΠΟΛΥΜΕΛΟΥΣ ΕΛΛΑΝΟΔΙΚΕΙΟΥ ( = Στρατοδικείου). Χώρος εγκα­ταστάσεως του καί λειτουργίας του ο Λόφος του Άρδηττού. Μο­ναδική του αποστολή η δια συνοπτικής διαδικασίας δίκη καί κα­ταδίκη των πρωτεργατών της Εθνικής συμφοράς. Ποινή: η δια δη­μοσίου άπαγχονισμού έκτέλεσις των πρωτεργατών της καί ο εσαεί εξοστρακισμός των απογόνων αυτών». Οι πρώτοι δα κρεμασθούν εις τάς εντός της Βουλής, του περιβόλου αυτής, του χώρου του Μνημείου του Άγνώστου Στρατιώτου καί της Πλατείας Συντάγματος ευρισκόμενα ικριώ­ματα.
Η ΑΙΤΙΑ συστάσεως καί λειτουργίας του Έλλανοδικείου (στρατοδι­κείου) τούτου, θα αναφέρεται εις το υπό της «ΠΡΩΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΩΣ» συνταχθησόμενον κατηγορητήριον καί υπό το εξής διατυπωτικόν πνεύμα:>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

Ανώνυμος είπε...

ρε παιδια ξεχναμε ολοι το πιο βασικο τους οπλο!!! τα Μ.Μ.Ε. εαν καταληφθουν τα χουντοκαναλα η νικη ειναι τεραστια, γιατι πρωτα απ ολα αυτοι χανουν το πιο δυνατο τους οπλο αφου με τα χουντοκαναλα προσπαθουν να χειραγωγουν τον κοσμο κ δευτερον θα ειναι στα χερια μας αυτο το οπλο κ θα μπορουμε να οργανωθουμε καλυτερα!!!!Υ.Γ. εαν παλι θελησουν να τα προστατεψουν θα πρεπει να στειλουν δυναμεις που θα λειπουν απ την βουλη!!! ισως πρεπει ν αρχισουμε να τους χτυπαμε με τα ιδια οπλα για να κερδισουμε...διαιρει κ βασιλευε(οπως κανουν αυτοι τοσα χρονια).

Ανώνυμος είπε...

>>>>>>>>>>>>>>>>.. «ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ:
»... η δια δημοσίου άπαγχονισμού έκτέλεσις των ..., διότι ούτοι ένσυνειδήτως συνέβαλον είς το να κατακτήσωσιν οί Τούρκοι τάς Νήσους του Αιγαίου... καθώς καί οί Σλάβοι την Θεσσαλονίκην καί τάς κυριωτέρας πόλεις της Κεντρικής Μακεδονίας, με σχέδιον καί στόχον να παραδώσουν την πρώτην καί μέρος των δευτέρων είς τους Σιωνιστάς, ίνα εγκατασταθούν είς αύτάς μέρος των εκ της Παλαιστίνης έκδιωκομένων Σιωνιστών.
»Οί προδόται ούτοι ένσυνειδήτως, επίσης, συνείργησαν καί συ­νετέλεσαν είς την πραγμάτωσιν της συμφοράς ταύτης των Ελλή­νων καί του Ελληνισμού, διότι συνειργάσδησαν μετά των νώτσινωισοτιληαρσΙ δια την επιτυχή προώθησιν των σιωνιστικών σχε­δίων, των αποβλεπόντων είς την πρόκλησιν καί πραγμάτωσιν της συμφοράς ταύτης. Ένσυνειδήτως, επίσης, συμμετέσχον ενεργώς είς τάς είς ταύτην άποσκοπούσας κοινά σχεδιάσεις, μεθοδεύσεις
και προσπάθειας των Σιωνιστών καί των υποτακτικών των κυβερ­νήσεων των ΗΠΑ, της ΕΟΚ καί του ΝΑΤΟ...»
ΠΑΡ’ ΟΤΙ ή συμφορά αυτή θά συντελεσθή, αι εξ αυτής καταστρεπτικαί συνέπειαι καί επιπτώσεις (κυρίως αί ηθικαί καί ψυχολογικαί) θά είναι ασή­μαντοι καί, κυρίως, λίαν βραχύβιοι, διότι αυτή δεν θά είναι απότοκος Θείας κατάρας. Αντιθέτως θα προέλθη εκ Θείας Βουλής καί Προνοίας, δια να δομηθή η εκ των της Οικουμένης Άμφικτυόνων επιζητούμενη Θεία αιτία καί προσχηματική αφορμή, δια:
α΄ Την έπιτάχυνσιν καί όλοκλήρωσιν της πραγματοποιούμενης, επί των απανταχού της Οικουμένης Όμοδελφύων = ΕΛΛΗΝΩΝ αύτο-αποναρ-κώσεως καί αυτό - ενεργοποιήσεως των Φυλετικών καί Έθοϊκών των μνημικών καί μιμητικών κυττάρων (DΝΑ).
β΄ Την, επί της μετόπης τού εις Δελφούς Πανοικουμενικού του Απόλ­λωνος Ναού, επανατοποθέτηση» καί «έπανακυδώνησιν» του Συμπαντικού ΕΙ( = Ε), ήτοι της τών τής Οικουμένης Όμοδελφύων Ών(Άν)θρώπων ζωοδότειρας καί νοοδότου Θείας όμφής.
γ΄. Την έπάνοδον, εις τους Ναούς: του Απόλλωνος εις Δελφούς καί της Δεσποίνης Μητρός (- Δήμητρος) καί Θυγατρός (- Περσεφόνης) εις Ελευ­σίνα, καί αεί έπανεγκαταστάσεως των επί δέκα επτά αιώνας εξόριστων Άρχιάρου καί Ίεροφάντου τών τής Οικουμένης ΕΛΛΗΝΩΝ.
δ'. Την εις Δελφούς έπανασύναξιν των Πανελλήνων Άμφικτυόνων καί εξ αυτών έκπόρευσιν τού τών τής Οικουμένης ΕΛΛΗΝΩΝ Άνακτος.
ε'. Την, εκ τών τής Οικουμένης ΕΛΛΗΝΩΝ, έναπόδεσιν, επί της Ίστιής του Βωμού του Ναοϋ της Μαχόμενης Παλλάδος Αθηνάς, τής κεφαλής της Μεδούσης, της περικεφαλαίας του Περσέως καί της άσπίδος του 'Αχιλλέως.
στ΄. Την ευθύς, του των της Οικουμένης ΕΛΛΗΝΩΝ ‘Ανακτος καί Άγών (Αρχηγών), μετάβασιν εις Κωνσταντινούπολιν καί εις τον παρά τάς Βλαχέρνας αυτής Ναόν τής Θεοτόκου, δια να λάβουν καί εκ τής Υπερμάχου Στρατηγού εύλογίαν καί εύχήν τής προς Ανατολάς καί Δυσμάς ακαθέκτου των ΠΑΝΕΛΛΗΝΩΝ έπαναπορεύσεως.
ζ. Την ευθύς εις (Ίερο)Σόλυμα μετάβασιν καί άφιξιν τής υπό τον Άγόν ( Στρατηγόν) Άντίοχον των ΕΛΛΗΝΩΝ Στρατιάς, ίνα τον Ναόν του Όλυμπίου Διός άποκαθαρίση καί άπολυμάνη εκ τών εν αύτώ εναποτεθειμένων ισραηλιτικών βδελυγμάτων και μιασμάτων.- .... από τό 1989!!!!!!!!!!!!
ΙΩΑΝΝΟΥ Π. ΦΟΥΡΑΚΗ
ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΤΑΛΩΣ
ΑΘΗΝΑΙ 13989 ή 1989 μ.Χ.
ΤΑ ΠΡΟ-ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΔΕΛΦΩΝ
ΚΑΙ Ο ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΠΥΘΩΝ
Ο ΤΕΛΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ (Ε)ΛΛΗΝΩΝ – ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ

Ριγας είπε...

Καλητερα μιας ωρας ελευθερη ζωη παρα σαρντα χρονια σκλαβια και φυλακη.

Ανώνυμος είπε...

as ksekinisoume na apergoume klinontas tis tileorasis na fovithoun ta mme mpas k ksekinisoun na mas vlepoun. eimaste kamia dekaria pou eimaste apofasismeni na pame ston thanato apla na gnorizete oti tha paroume k alous mazi mas ite politikous ite dikmarxous ite apo somata asfaleias mpas k emeis dosoume to erethisma na parete k eseis ta opla sas sta xeria

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Χ Α Μ Ο Σ!