Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2011

Το μπλόκο της Κερατέας ξαναζωντάνεψε!



Το μπλόκο της Κερατέας ξαναζωντάνεψε!
Έχουμε κάθε λόγο να είμαστε σε πόλεμο με τους τραπεζίτες!
Η πρωτοβουλία μελών της Συντονιστικής Επιτροπής κατά της κατασκευής ΧΥΤΑ στο....
Οβριόκαστρο, στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, όταν στο κάλεσμα τους για ανοιχτή συνέλευση στο Άπαρτο Κάστρο στο μπλόκο του ΒΙΟΠΑ, ανταποκρίθηκε ένας πολύ μεγάλος αριθμός συμπολιτών μας.
Δημιουργώντας έτσι σε όλους μας την πεποίθηση, ότι μπορούμε να ξαναζήσουμε τις «μαγικές» στιγμές των 128 ημερών του νικηφόρου αγώνα μας.
Η ανοιχτή συνέλευση αποφάσισε ομόφωνα τα παρακάτω:
1) Επαναδραστηροποίηση της Συντονιστικής Επιτροπής Αγώνα και τακτικές συνεδριάσεις της ανοιχτής συνέλευσης πολιτών.
2) Κάλεσμα των συμπολιτών μας την ερχόμενη Κυριακή 13/11 στον ίδιο χώρο, με προτάσεις για τοντρόπο που θα δράσουμε την ημέρα της επετείου (11/12/2011) της εισβολής των ΜΑΤ στην περιοχή μας.
3) Δημιουργία και οργάνωση ενός μαζικού «μπλοκ» κατοίκων της περιοχής που θα συμμετάσχει αγωνιστικά στην πορεία για το Πολυτεχνείο στην Αθήνα στις 17/11.
4) Παρέμβαση στο Δημοτικό Συμβούλιο και απαίτηση από τον Δήμο Λαυρεωτικής να συνδράμει και να υποστηρίξει με νομικές διαδικασίες και με τις τεχνικές του υπηρεσίες, του συμπολίτες μας εκείνους που θα αρνηθούν η δεν θα μπορούν να πληρώσουν το χαράτσι που μας επιβάλει ηΚυβέρνηση μέσω της ΔΕΗ, όπως ήδη κάνει ο γειτονικός μας Δήμος Σαρωνικού και πολλοί άλλοι δήμοι στην χώρα.
5) Να συνταχθεί ψήφισμα συμπαράστασης προς τους εργαζόμενους στην «ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ», στην μοναδική εφημερίδα που στήριξε με σθένος από την πρώτη στιγμή τον αγώνα μας και να δηλωθεί η απαίτησή μας στην συνέχιση της έκδοσής της.
6) Συμπαράσταση με κινητοποιήσεις στον διωκόμενο πειθαρχικά εκπαιδευτικό – συμπολίτη μας τον Κώστα Τουλγαρίδη.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Όσο αγωνιζόταν για τον τόπο τους με αυταπάρνηση και χωρίς κομματικές ταυτότητες και τοποθετήσεις ήμουν ανεπιφύλακτα μαζί τους. Τώρα που ακούω για πολυτεχνεία και άλλες τέτοιες αριστερίστικες μαλακίες νομίζω πως θα χάσουν πολύ κόσμο γιατί ο πραγματικός έλληνας ξέρει ότι η συμμετοχή σε τέτοιες φιέστες, είναι μόνο ένα βήμα από τη δόλια τακτική των αριστερών να εντάξουν γνήσιες φωνές δικαίου και αντίστασης στον κομματικό τους χώρο. Πολυτεχνεί73, ή αλλοιώς ζήτω το 48ωρο των πρακτόρων (ελληνικής ταυτότητος κι όχι μόνο)

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητε φιλε με το σχολιο σου ,εσυ , βαζεις κομματικη ταυτοτητα στους κατοικους της Κερατεας.Απορω πως ειναι δυνατον απο τις εξι αποφασεις της συντονιστικης να σε εντυπωσιασε μονο η τριτη.Σε βεβαιωνω λοιπον ως κατοικος Κερατεας πως οι συμπολιτες μου ειναι πανω απο κομματα.Προφανως αυτο ειναι κατι που δεν μπορεις να αντιληφθεις.Οι Κερατιωτες σεβονται και υπερασπιζονται τον εαυτο τους και το Συνταγμα και μονο αυτα.Για εμας δεν υπαρχουν κομματα ειμαστε πανω απο αυτα-περα απο αυτα.Διοτι ο ρολος των κομματων δεν ειναι αυτος που ξεραμε,να υπερασπιζονται δηλαδη, με την παρουσια τους και μονο, τη δημοκρατια.Τωρα υπαρχει μονο εργολαβοκρατια,ελληνικη-ευρωπαϊκη-παγκοσμια.
Η παρουσια μας στις εκδηλωσεις του πολυτεχνειου (πλουτεχνειου αν θες) ειναι μονο η αφορμη.Αφορμη που ζητουν ολοι για διαμαρτυρια.
Αφησε λοιπον κατα μερος τις κομματικες ταυτοτητες και κατεβα και συ στον αγωνα για την αξιοπρεπεια.....