Τρίτη 17 Αυγούστου 2010

Συνειδητή και διαχρονική η θέση Καρατζαφέρη-ΛΑΟΣ υπερ του Ισραήλ


Anti-ntp:Για να δείτε το λΑΟΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ .....

Δεν μας εκπλήσσει καθόλου η εκτίμηση και η συμπάθεια που τρέφει ο Πρόεδρος και το κόμμα του προς το κράτος του Ισραήλ άρα ούτε και η τελευταία δήλωσή του ΛΑΟΣ ότι είναι "Ακραία στοιχεία όσοι είναι εναντίον της επίσκεψης Νετανιάχου". Αντίθετα..... εκπλήσσονται όσοι τον θεωρούν δήθεν "ακροδεξιό" ή έστω ΕΛΛΗΝΑ ΠΑΤΡΙΩΤΗ...

ΛΑΘΟΣ τους μιας και ο Πρόεδρος και στελέχη του ΛΑΟΣ έχουν εκφράσει επανειλημμένως τον θαυμασμό τους στο Ισραήλ και έχουν δώσει τα διαπιστευτήριά τους:


Αφορμή ήταν η ερώτηση του Καρατζαφέρη στο Ευρωκοινοβούλιο όπου έλεγε ότι αν μπει η Τουρκία στην ΕΕ πρέπει να μπει και το Ισραήλ το οποίο έχει πολλά κοινά στοιχεία με τον ευρωπαϊκό πολιτισμό!!!

Προφανώς εννοούσε τα κιμπούτς και τις συναγωγές...

Μερικές μέρες αργότερα είχαμε γράψει και για τον έτερο της συμμαχία των προθύμων ο οποίος είχε ζητήσει να συνάψουμε συμμαχία με το Ισραήλ!!!
Ο Κ. Βελόπουλος σε συνέντευξή του στην Αξία δήλωνε ότι ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝOYME ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΜΕ ΤΟ… ΙΣΡΑΗΛ!» ώστε να αντιμετωπίσουμε τον κοινό εχθρό, την Τουρκία... αυτά τα έλεγε γιατί προφανώς του διαφεύγει ποιος είναι ο προαιώνιος εχθρός του Ισραήλ και ποιος είναι ο προαιώνιος φίλος του...

Άρα μόνο οι παραπλανημένοι από τους λαϊκισμούς Καρατζαφέρη δικαιούνται να είναι έκπληκτοι από τις νέες του δηλώσεις υπέρ του Ισραήλ.

Καιρός λοιπόν να ξυπνήσουν και αυτοί και να του γυρίσουν την πλάτη.