Tο αυθεντικό anti-ntp.net δεν έχει καμία σχέση με το anti-ntp.org

Η σελίδα μας είναι δεξιά Κάντε like
-------------------->>>>>>>>>>>>>>>>>>

Σάββατο, 1 Σεπτεμβρίου 2012

"Νέα Δημοκρατία και Σαμαρά δεν θέλατε; Να μην μιλάει κανείς τώρα! "


Αφού οι Έλληνες εξέλεξαν πρώτο κόμμα τον Αντώνη Σαμαρά που αποδεδειγμένα...
άλλα έλεγε κι άλλα έκανε (ελπίζω να θυμάστε τις δηλώσεις τους ότι δεν θα ενέκρινε κανένα "καταστροφικό μνημόνιο ΙΙ,ΙΙΙ" κλπ) ελπίζω τώρα να μην παραπονιέστε που παίρνει το ένα πακέτο μέτρων μετά το άλλο για την εξόντωση του Ελληνα πολίτη.


Γιατί ΔΕΝ είναι δυνατόν 2 χρόνια τώρα να παίρνουμε μέτρα για το καλό μας και όλο να είμαστε στο χείλος της καταστροφής. Αφού φοβόσασταν τόσο τις απειλές του κ.Σαμαρά ότι θα βγούμε το ευρώ, ας κάτσουμε στο Ευρώ, πεινασμένοι, χωρίς δουλειές, με μισθούς ξεφτίλας για όσους έχουν δουλειές, άλλοι να χάνουν τα σπίτια τους, άλλοι να αυτοκτονούν, αλλά μπρος στο Ευρώ, τί είναι όλα αυτά?

Μικροπράγματα. Και δεν λέω να βγούμε φυσικά από το Ευρώ, απλά λέω ΌΧΙ σε ανθρώπους που αποδεδειγμένα λένε ψέμματα. Ας τα λουστούμε τώρα. Ο Έλληνας μάλλον θέλεις πολλές φάπες ακόμα για να βάλει μυαλό. Πού ξέρετε, αν πάει ο μισθός 100 Ευρώ και φορολογήσουν μέχρι και τον αριθμό των καρεκλών στο κάθε σπίτι, μπορεί και να στρώσουμε. Αλλά και πάλι "μπορεί"...

Aναγνώστης

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΚΑΙ Η ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ ΕΥΡΩ :
Η έκδοση νομίσματος συνιστά πράξη εθνικής κυριαρχίας και αποτελεί θεμελιώδες προνόμιο ενός κράτους που είναι ελεύθερο και ανεξάρτητο.
Το δίλημμα που τίθεται για ΕΥΡΩ ή ΔΡΑΧΜΗ, θα πρέπει να αποσαφηνιστεί με το ερώτημα : ΕΥΡΩ ή ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ.
Διότι αν μιλάμε για δραχμή θα πρέπει να προσδιορίσουμε ποιος θα έχει το εκδοτικό προνόμιο, η ιδιωτική ΤτΕ – έντοκα (έχει ανώνυμη μετοχική σύνθεση και το καταστατικό της επιτρέπει μόνο μέχρι το 30% κρατικής συμμέτοχης) ή την κρατικοποιημένη ΤτΕ – άτοκα. Η διάκριση είναι σημαντική.
Αντίστοιχα, το εκδοτικό προνόμιο του Εύρω, ανήκει στην ΕΚΤ και ως νόμισμα δεν είναι αξιόγραφο (δηλ. αποδεικτικό αξίας) αλλά χρεόγραφο (δηλ. αποδεικτικό χρέους) !!!
Δηλαδή μπαίνει στην οικονομία μας ως ΧΡΕΟΣ (και μάλιστα έντοκα).
Δημιουργείται και μετά δανείζεται στις εμπορικές τράπεζες με 1% και κατόπιν αυτές το δανείζουν με 4%, 5% ή και 6%, μέσω της αγοράς ομολόγων. Το ομόλογο όμως αποτελεί μια επένδυση και ως επένδυση εμπεριέχει και επενδυτικό ρίσκο. Μέχρι και το 2009 (την έναρξη της κρίσης) αποτελούσε την καλύτερη επένδυση και για αυτό έφερε την υψηλότερη διαβάθμιση ως ΑΑΑ (τώρα πια στην κατηγορία σκουπίδια –junk ).
Τώρα μέσω μνημονίων, δανειακών συμβάσεων και με συνδυασμό άγριας λιτότητας και υψηλής φορολογίας αναγκάζουν τα κράτη (τους λαούς) να πληρώσουν την άστοχη επένδυση και την χασούρα των τραπεζών. Δηλ. κοινωνικοποίηση της ζημιάς και ιδιωτικοποίηση του κέρδους
(ο γνωστός όρος Privatize the gains and socialize the losses)
Όταν εκδίδεις oμόλογο δημιουργείς χρέος, όταν βγαίνεις στις αγορές δημιουργείς χρέος, όταν υπογράφεις μια δανειακή σύμβαση δημιουργείς χρέος και όταν μιλάς για εύρω-ομόλογα μιλάς για χρέος με την συνολική εγγύηση όλης της ευρωζώνης.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ δυνατόν να λύσεις ένα πρόβλημα χρέους με ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΧΡΕΟΣ, όπως να δεν είναι δυνατόν να δώσεις περισσότερο αλκοόλ σε ένα μεθυσμένο, για να τον κάνεις νηφάλιο.
ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΛΟΓΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΑ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΣΕ ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ (ΠΟΥ ΘΑ ΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΑΤΟΚΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ), ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΜΟΝΟΜΕΡΩΣ ΤΟ ΧΡΕΟΣ (ΠΟΥ ΤΟ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ 1881 ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΞΟΦΛΗΣΕΙ), ΕΘΝΙΚΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΤτΕ ΚΑΙ 6-7 ΑΚΟΜΗ ΤΡΑΠΕΖΕΣ (ΠΟΥ ΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ 2012 ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 200 ΔΙΣ ΣΕ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΡΕΥΣΤΟ), ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΟΝΤΑΣ ΤΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ , ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΘΙΣΤΩΝΤΑΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΡΕΥΣΤΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΟΜΕΝΟΙ ΤΑ ΤΡΙΣ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΟΠΟΣ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

Ανώνυμος είπε...

Σωστό το σχόλιο και αποδεδιγμένο. ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΥΠΟΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΕΥΓΕΝΕΣ ΜΕΤΑΛΛΟ. ΠΧ. ΑΣΗΜΕΝΙΑ ΔΡΑΧΜΗ Η ΧΡΥΣΗ ΔΡΑΧΜΗ. ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΞΙΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΥΠΟΤΙΜΗΣΗ.ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΣΗΜΙ ΕΧΟΥΝ ΑΞΙΑ ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΡΕΟΓΡΑΦΟ ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΥΡΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΔΟΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΑΣΑΡΙΣΤΕΙ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΕΔΩΣΑΝ ΑΡΚΕΤΑ ΔΙΣ ΣΕ ΧΡΥΣΟ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΕΠΕΔΥΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΔΑΝΙΣΕΙ ΖΗΤΑΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΙΟ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΝΑ ΤΟ ΧΡΕΟΘΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΟ ΕΠΙΤΟΚΙΟ 0,05% ΚΑΙ ΕΠΙΤΑ ΑΥΤΗ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΟΥ ΤΑ ΔΑΝΙΣΤΙΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΗ ΧΑΣΟΥΡΑ ΤΗΣ ΤΟ ΔΑΝΙΖΕΙ ΣΕ ΕΘΝΗ ΚΡΑΤΗ ΜΕ ΕΠΙΤΟΚΙΟ 3,4,5 ΕΩΣ ΚΑΙ 6%. ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΤΡΟΝΕ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΨΑΡΙΑ.