Παρασκευή 17 Αυγούστου 2012

Το υπουργείο Εσωτερικών του Πακιστάν εγκαλεί την πρεσβεία στην Αθήνα για τον επαναπατρισμό των λαθρομεταναστών!


Αντιδράσεις ακόμα και στο εσωτερικό της κυβέρνησης του Πακιστάν προκαλεί η επιχείρηση ΞΕΝΙΟΣ ΖΕΥΣ της Ελληνικής Αστυνομίας για την απομάκρυνση των λαθρομεταναστών από τη χώρα. Σύμφωνα με δημοσίευμα της πακιστανικής εφημερίδας Daily Times,το υπουργείο Εσωτερικών του Πακιστάν απέστειλε έγγραφο
προς το υπουργείο Εξωτερικών, διαμαρτυρόμενο για την αδυναμία της πρεσβείας στην Αθήνα να σταματήσει τις μαζικές απελάσεις Πακιστανών λαθρομεταναστών. Στο ίδιο έγγραφο, η αρμόδια Γενική Διεύθυνση Μετανάστευσης ζητά από το υπουργείο Εξωτερικών να απευθύνει προειδοποίηση προς την πακιστανική πρεσβεία της Αθήνας ώστε να λάβει μέτρα που θα αποτρέπουν τον μαζικό επαναπατρισμό των Πακιστανών λαθρομεταναστών! Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η πακιστανική πρεσβεία απέρριψε τις κατηγορίες, ισχυριζόμενη ότι οι δύσκολες οικονομικές συνθήκες στην Ελλάδα είναι υπεύθυνες για τον μαζικό επαναπατρισμό των πακιστανών μεταναστών. Την ίδια στιγμή έρχονται στο φως της δημοσιότητας οι δηλώσεις του αυτοαποκαλούμενου προέδρου της πακιστανικής κοινότητας Tzavent Aslam, ο οποίος μάλλον θεωρεί ότι βρίσκεται σε συνοικία του Ισλαμαμπάντ και εκτοξεύει απειλές για “ιερό πόλεμο” (jihad) κατά της Ελλάδας.



Υπενθυμίζεται ότι ο Tzavent Aslam είχε συλληφθεί στις 6 Νοεμβρίου 2006 από την Ελληνική Αστυνομία κατόπιν εντάλματος σύλληψης της Interpol, προερχόμενο από το Πακιστάν με ημερομηνία έκδοσης 2 Σεπτεμβρίου, για «παράνομη μετανάστευση και λαθραία διακίνηση ανθρώπων», κατηγορία η οποία τιμωρείται στο Πακιστάν με ποινή φυλάκισης μέχρι 14 έτη. Αυτόκλητοι υπερασπιστές του Aslam εμφανίστηκαν τότε η γνωστή για τη μεροληψία της ΜΚΟ Διεθνής Αμνηστία και διάφορες αριστερές οργανώσεις, με επικεφαλής τον τότε πρόεδρο του ΣΥΝ Αλέκο Αλαβάνου, εξού και οι ευχαριστίες προς τον ΣΥΡΙΖΑ. Φυσικά το λόγο πλέον έχουν οι εισαγγελικές αρχές αφού ο Tzavent Aslam παραβίασε το Νόμο [Άρθρο 184 Π.Κ./Όποιος δημόσια με οποιονδήποτε τρόπο προκαλεί ή διεγείρει σε διάπραξη κακουργήματος ή πλημμελήματος τιμωρείται με φυλάκιση μέχρι τριών ετών].
πηγη

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Γιατι δεν ξεκιναει τζιχαντ ο "κυριος" να ξεμπερδευουμε μια και καλη με δαυτους; Και νομιμα πια!

Ανώνυμος είπε...

"Εμαθαν οτι Πηδιομαστε, πλακωσαν και οι γυφτοι" !!!!

Ανώνυμος είπε...

φανταστείτε δούλεμα που μας κάνουν ως χώρα.Η Πακιστανική πρεσβεία στην Αθήνα καταλαβαίνει ότι δεν δύναται η Ελλάδα να τους θρέφει όλους και το Πακιστάν που δεν θέλει τους δικούς του πολίτες, πιέζει το δικό μας υπουργείο να βοηθήσει την Πακιστανική πρεσβεία να σταματήσει τον επαναπατρισμό. Και μη χειρότερα...Βρίσκουν και τα κάνουν. Οι 300 της Υπατίας μίλαγαν απευθείας στο κινητό με την Νταλάρα . Μπορείτε και εσείς?

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνω απόλυτα με τον 12:40 'Ωωωωωξω Φτάνει πια!