Tο αυθεντικό anti-ntp.net δεν έχει καμία σχέση με το anti-ntp.org

Η σελίδα μας είναι δεξιά Κάντε like
-------------------->>>>>>>>>>>>>>>>>>

Τρίτη, 14 Αυγούστου 2012

Τι ξέρει ο ΣΥΡΙΖΑ για «έκρηξη» των λαθρομεταναστών στην Ελλάδα;


Η κοινωνική έκρηξη στην Ελλάδα είναι απολύτως αναμενόμενη μέσα από τα μέτρα που φοβάται να ανακοινώσει η κυβέρνηση Σαμαρά. Κανένας όμως δεν περίμενε πως κάποιος πολιτικός θα ανακοίνωνε επικείμενη έκρηξη των λαθρομεταναστών και...
συγκρούσεις τους με Έλληνες. Αν και θα πρέπει να είμαστε επιφυλακτικοί ως προς την «ποιότητα» της συγκεκριμένης «ανακοίνωσης» από το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ κ. Νίκο Βούτση, δεν μπορούμε να μην ασχοληθούμε με την δήλωση αυτή καθεαυτή, αλλά και με τα όσα το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ δεν είπε στην τηλεοπτική εκπομπή, κατά τη διάρκεια της οποίας απείλησε εμμέσως -πλην σαφώς- την εσωτερική ειρήνη και ασφάλεια των Ελλήνων πολιτών.


Παρατηρώντας τα λεγόμενα του κ. Βούτση (και χωρίς να θέλουμε να θυμηθούμε την σχέση του γιού του με τον αντεξουσιαστικό χώρο και ληστείες τραπεζών), δεν μπορούμε να μην εστιάσουμε στην ευθεία απειλή που εκτοξεύθηκε με τόση μεγάλη άνεση και με την δικαιολογία ότι γίνονται επιθέσεις κατά (λαθρο)μεταναστών από αγνώστους, τους οποίους σύσσωμος ο ΣΥΡΙΖΑ τοποθετεί στον ακροδεξιό χώρο.

Προφανώς ο κ. Βούτσης αγνοεί την σοβαρότητα της «ανακοίνωσης» που έκανε, αλλά και την σοβαρότητα την κάλυψης που παρείχε στους (λαθρο)μετανάστες ο πολιτικός χώρος στον οποίο φιλοξενείται ο συγκεκριμένος πολιτικός.

Προφανώς ο κ. Βούτσης αγνοεί πως δεν είναι δυνατόν να ανακοινώνει επικείμενη επίθεση κατά του γηγενούς πληθυσμού της χώρας, επικαλούμενος φήμες ή κάποιον συγκεκριμένο πολιτικό χώρο (την ακροδεξιά).

Προφανώς ο κ. Βούτσης δεν έχει απόλυτη συναίσθηση της –πιθανότατα- πολιτικής αιτιολόγησης που προσφέρει στην (παρανόμως κινούμενη) κυβέρνηση του Αντώνη Σαμαρά, του Βαγγέλη Βενιζέλου και του Φώτη Κουβέλη, η οποία με πρόφαση τις συγκεκριμένες δηλώσεις του κ. Βούτση μπορεί να αυξήσει σε πρωτοφανή βαθμό τα αστυνομικά μέτρα εις βάρος των Ελλήνων πολιτών (αλλά και των λαθρομεταναστών).

Προφανώς ο κ. Βούτσης δεν έχει κατανοήσει πως μία τόσο σημαντική πληροφορία θα έπρεπε να την καταθέσει προσωπικά (και όχι μέσω της τηλεόρασης) στον αρμόδιο εισαγγελέα ή στις αρμόδιες κρατικές υπηρεσίες ασφάλειας.

Προφανώς ο κ. Βούτσης έχει ένα πλήθος πληροφοριών από συγκεκριμένους χώρους (των λαθρομεταναστών ή άλλους…) και θα έπρεπε να αναφέρει λεπτομερώς και με την ύψιστη εχεμύθεια όλες αυτές τις πληροφορίες, προκειμένου να συλληφθούν όσοι σχεδιάζουν επιθέσεις κατά του Ελληνικού πληθυσμού, αλλά και όσοι έχουν σχέσεις με τους συγκεκριμένους «εγκεφάλους».

Επειδή, λοιπόν, ο κ. Βούτσης κάθε άλλο παρά λογικά ενήργησε, η «ανακοίνωσή» του μοιάζει περισσότερο με απειλή του ιδίου απέναντι στον γηγενή πληθυσμό της Ελλάδας, ενώ δρα και ως καταλύτης για πιθανές ακραίες κινήσεις που είναι πάρα πολύ πιθανόν πως θα υπάρξουν από «πυρήνες» (είναι γνωστό πως στην τρομοκρατία υπάρχουν πυρήνες ανεξάρτητοι και πολύ προσεκτικά συνδεόμενοι μεταξύ τους) που θα επιχειρήσουν να τρομοκρατήσουν παντί τρόπω τους Έλληνες, για να «περάσουν το μήνυμα» περί αντίδρασης στην κακοποίηση των (λαθρο)μεταναστών.

Μάλλον ο κ. Βούτσης θα έπρεπε να οδηγηθεί άμεσα στον αρμόδιο εισαγγελέα και να ανακριθεί επισταμένως (ανεξαρτήτως του πολιτικού του ρόλου) για να παραδώσει όλες τις σχετικές πληροφορίες και πρόσωπα που γνωρίζει, ειδάλλως θα πρέπει να κατηγορηθεί για απόπειρα τρομοκράτησης της Ελληνικής κοινωνίας, για την δημιουργία κλίματος πολιτικής ανωμαλίας, καθώς και για συνεργασία με τρομοκρατικές ομάδες (πιθανότατα λαθρομεταναστών και όχι μόνο) για την δημιουργία ανώμαλων και άκρως επικίνδυνων καταστάσεων για το πολίτευμα, τους πολίτες και την χώρα.

Εάν ο κ. Βούτσης δεν κληθεί στο αμέσως επόμενο 24ωρο να παραδώσει με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες όλα όσα γνωρίζει σχετικά με όλα όσα «ανακοίνωσε», τότε θα έχουμε την απόδειξη συνεργασία του κ. Βούτση με κέντρα που επιθυμούν την αύξηση της αστυνόμευσης και την επιβολή μίας έμμεσης δικτατορίας, υπό τον «φόβο» κάποιας (αδιόρατης) αιματοχυσίας…
Πηγή: Ας Μιλήσουμε Επιτέλους

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΡΙΖΑ . ΚΟΜΜΑ ΔΙΑΔΟΧΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ .
ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ , ROTHCHILND , ROCHEFELER , SOROS , MORGAN . ΑΝΤΙΚΕΙΜΑΝΙΚΟΣ ΣΚΟΠΟΣ Ο ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΑΝΤΙΠΕΡΙΣΠΑΣΜΟΣ (ΜΕ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΓΙΑΥΤΟ ΤΟΣΗ...ΑΓΑΠΗ ΓΙΑΥΤΟΥΣ) , ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΕΛΑΧΙΣΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΕΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΧΡΗΣΤΕΥΘΕΙ Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΒΟΛΗ ΤΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !!!

Ανώνυμος είπε...

Αυτά που είπε ο Βούτσης θα μπορούσαν να εκληφθούν και ως διαπίστωση ή πρόβλεψη,είναι παρατραβηγμένο να παρέμβει εισαγγελέας(μοιάζει (δεν ειναι,μοιαζει)με αυτό που μας λένε "αν δεν πάρουμε μέτρα θα χρεοκοπήσουμε",δεν θα παρέμβει κανένας για αυτό.)Όχι πως ο Σύριζα δεν είναι μπλεγμένος σε όλη αυτή την ιστορία τρομοκράτησης.

Επίσης,τώρα τα κανάλια θέλουν να δημιουργήσουν σκηνικό εμφυλίου,θέλουν με αφορμή συμπλοκές να πυροδοτήσουν ουσιαστικά "πόλεμο" μεταξύ γηγενών και ξένων,για να ξεχάσουμε τι ετοιμάζουν αυτοί μας κυβερνούν(κατά τη γνώμη μου σε αυτό το σκηνικό είναι μπλεγμένη και η Χρυσή Αυγή και τα Αριστερά κόμματα και η κυβέρνηση).Δεν λέω πως οι λαθρομετανάστες δεν είναι πρόβλημα,απλώς δεν θεωρώ πως "δεν υπάρχουν νόμιμοι μετανάστες".

Ανώνυμος είπε...

Μέγα πρόβλημα όντος ή λαθρομετανάστευση πού αποτελεί μέρος τού σχεδίου ΦΑΙΔΩΡΑ τής Νέας τάξης .
Δημιουργήθηκε ακριβώς γιά τήν αλλοίωση τών ευρωπαικών πληθυσμών καί ιδιαίτερα τής Ελλάδος. Φυσικό είναι οί εμπνευστές του νά έχουν φτιάξει κόμματα-αποκόμματα πού ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ αυτό τό σχέδιο ΦΑΙΔΩΡΑ . Γιά τήν Ελλάδα ..έφτιαξαν τόν ΣΥΡΙΖΑ !!

Ανώνυμος είπε...

Ο ΒΟΥΤΣΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ ΚΑΙ ΛΗΣΤΕΨΕ ΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ,ΑΛΛΑ ΠΑΡ'ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ;;;