Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012

Ένστολη διαμαρτυρία στην πλατεία Συντάγματος


Συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά των σχεδιαζόμενων περικοπών στα ειδικά μισθολόγια πραγματοποίησαν αστυνομικοί, πυροσβέστες και λιμενικοί στην πλατεία Συντάγματος...



Οι Ομοσπονδίες των Σωμάτων Ασφαλείας (ΠΟΑΣΥ, ΠΟΑΞΙΑ, ΠΟΕΠΛΣ, ΠΟΕΥΠΣ, ΕΑΠΣ, ΠΕΑΛΣ) υποστηρίζουν ότι κατά τη συνάντηση που είχαν με τον υπουργό Δημόσιας Τάξης δεν έλαβαν συγκεκριμένες απαντήσεις και ήδη έχουν καλέσει τους βουλευτές των τριών κομμάτων της συγκυβέρνησης να καταψηφίσουν τυχόν νέες περικοπές των λειτουργικών δαπανών των Υπηρεσιών και των αποδοχών των στελεχών τους που θα προωθηθούν στη Βουλή προς ψήφιση.

Χθες εν τω μεταξύ, ο υπουργός Οικονομικών Γ.Στουρνάρας είχε συνάντηση για το θέμα με τον υπουργό Εμπορικής Ναυτιλίας Κ.Μουσουρούλη και την ηγεσία του Λιμενικού Σώματος.

Όπως δήλωσαν μετά τη συνάντηση στελέχη του υπουργείου Ναυτιλίας, στόχος είναι αφ' ενός να διασφαλιστεί το αξιόμαχο των ένστολων και αφ' ετέρου να είναι ενιαία η αντιμετώπιση για τις ένοπλες δυνάμεις και τα σώματα ασφαλείας.


πηγη

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

καμια υποστηριξη στην ελας

Ανώνυμος είπε...

δηλαδη τι ειπαν στη συναντηση με τον υπουργο; μη μας κοβετε τις αποδοχες, γιατι εμεις ειμαστε που σας στηριζουμε δερνοντας και γ@μ@ντας τον ελληνικο λαο που εξεγειρεται για να μην τον εξοντωσετε;
ετσι για να μαθαινουμε κι εμεις οι υπολοιποι.
μπορει κανεις να σκεφτει αλλον πιο πιθανο διαλογο;
και να μας πουν κι εμας να ξερουμε:
αν δεν τους κανουν περικοπες, θα συνεχισουν να μας γ@μ@ν και να μας δερνουν καθε φορα που κατεβαινουμε στο δρομο;
και μια απορια: τι νοημα εχει το εθνοσημο που φορουν; δεν ντρεπονται;