Tο αυθεντικό anti-ntp.net δεν έχει καμία σχέση με το anti-ntp.org

Η σελίδα μας είναι δεξιά Κάντε like
-------------------->>>>>>>>>>>>>>>>>>

Πέμπτη, 30 Αυγούστου 2012

ΣΚΑΝΔΑΛΟ! ΕΙΣΑΓΟΥΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΜΕ 2,5 ΣΕ ΥΨΗΛΟΒΑΘΜΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ! Ρατσισμός εναντίον των Ελλήνων από το Υπουργείο Α - Παιδείας!


Το παγκόσμιο φαινόμενο ακόμη και με βαθμολογικές επιδόσεις της τάξεως του 2,5 να εισάγονται οι Μουσουλμάνοι σε υψηλόβαθμες σχολές , με την ειδική κατηγορία που είχε θεσπίσει ο πρώην πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου, όταν ήταν υπουργός Παιδείας θα επαναληφθεί και στα φετινά αποτελέσματα.
Από τους περσινούς πίνακες επιτυχόντων της ειδικής κατηγορίας «ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ»-ανάλογη εικόνα αναμένεται να έχουν και οι φετινοί προκύπτει ότι εισάγονται Φιλοσοφικές από 2.768 μόρια, Φιλολογικές από 2.590 μόρια, Νομικές από 8.690 μόρια, Πάντειο από 3.172 μόρια, παιδαγωγικά από 5448 μόρια, Μαθηματικές Σχολές από 3.078 μόρια κλπ.
ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ....


Οι Έλληνες πολίτες μουσουλμανικής μειονότητας της Θράκης που είναι κάτοχοι Βεβαίωσης Πρόσβασης του έτους 2010 ή 2011 (για το 10%) ή όσοι συμμετέχουν στις πανελλήνιες εξετάσεις 2012 των ΓΕΛ ή ΕΠΑΛ εντάσσονται σε ειδική κατηγορία υποψηφίων. Οι υποψήφιοι αυτοί, κατά την οριστικοποίηση του μηχανογραφικού δελτίου, πρέπει να διαθέτουν βεβαίωση Δήμου του Νομού Ξάνθης, Ροδόπης ή Έβρου, στα δημοτολόγια του οποίου είναι γραμμένοι. Αν έχουν μετεγγραφεί σε άλλο Δήμο άλλης περιοχής τότε πρέπει από τη βεβαίωση του συγκεκριμένου Δήμου να προκύπτει ότι μετεγγράφηκαν σ’ αυτόν από Δήμο των ανωτέρω Νομών. Τη βεβαίωση αυτή προσκομίζουν, υποχρεωτικά, στην γραμματεία της σχολής ή του τμήματος εισαγωγής, κατά την εγγραφή τους. Ο οικονομικός περιορισμός δεν ισχύει για τους Έλληνες πολίτες της μουσουλμανικής μειονότητας της Θράκης, εάν διεκδικήσουν τις προβλεπόμενες γι αυτούς θέσεις. Όσοι δηλώσουν ότι εντάσσονται σε αυτή την ειδική κατηγορία, δεν μπορούν να δηλώσουν άλλη από τις ειδικές περιπτώσεις (Πολύτεκνοι, Τρίτεκνοι, Κοινωνικά Κριτήρια).ΠΗΓΗ.

5 σχόλια:

ofaras είπε...

αυτο ειδα κι εγω οταν δημοσιευσαν τις βασεις και δεν μπορουσα να βρω λογικη εξηγηση.Με ποια δικαιολογια συμβαινει αυτο;;;;;;;;;;;;;;

Ανώνυμος είπε...

Εδώ η απάντηση του νυν υπουργού..
http://www.youtube.com/watch?v=Xx92XIqs3sE

ο οποίος λέει ότι πρώτον δεν κόβουν και καλά θέσεις, αλλά προστίθενται στον αριθμό των εισακτέων (ενώ ο αριθμός εισακτέων στις σχολές έχει μειωθεί ακόμα και κατά 100 άτομα τα τελευταία χρόνια) και ότι γίνεται για να γίνουν μέτοχοι της ελληνικής παιδείας ώστε να ενσωματωθούν στην ελληνική κοινωνία..
στο πανεπιστήμιο με 2,5 θα γίνουν μέτοχοι της ελληνικής παιδείας; γιατί δεν τους χώνουν όλους σε ένα ΤΕΙ ιχθυοκαλλιέργειας τότε να γίνουν μέτοχοι.. ελληνική ιθαγένεια δεν έχουν; σε ελληνικά σχολεία δεν πήγαν; ποια ενσωμάτωση και κολοκύθια... οι Έλληνες στο Καστελόριζο δεν έχουν δικαίωμα.... να γίνουν μέτοχοι της ελληνικής παιδείας ε;

Αριστοτέλης είπε...

Επειδή η Άγκυρα προσέφερε δωρεάν εκπαίδευση σε νέους από την Θράκη, για αυτό και θεσπίστηκε αυτό το μέτρο, για να κόψουν την φόρα της Άγκυρας. Πήγαιναν εκεί και γυρνούσαν ποιο τούρκοι και από αυτούς που τους εκπαίδευσαν.
Με αυτή την βοήθεια, βουλώνουν πολλά στόματα, που μιλούσαν ότι η Ελλάδα δεν έδινε ευκαιρίες στην μειονότητα. Αλλά σας το λέω, μετά βεβαιότητος (ξέρω παραδείγματα), αν περνάς με δύο σε σχολή δεν μπορείς ούτε το πρώτο εξάμηνο να βγάλεις. Οι σχολές θέλουν βάσεις, άμα ήταν μετά το δημοτικό να μπαίναμε κατευθείαν στο πανεπιστήμιο. Αλλά όποιος μπήκε με 2.5, ούτε καλά καλά αυτό τελείωσε στην πραγματικότητα.

Ανώνυμος είπε...

Όταν το ελληνικο κρατος γραφει στα @@ του την ελληνικη μειονοτητα των Μουσουλμανων το κραζουμε, τωρα που βοηθαει στην παραμονη τους στην Ελλαδα και στην ελληνοποιηση τους, ετσι ωστε να μην μας "φανε" την Θρακη οι Τουρκοι οπως βλακωδως πιστευετε, παλι κραζουμε το κρατος...
αποφασιστε

Ανώνυμος είπε...

ωραία!!

κι εγώ έχασα τη σχολή μου για 71 μόρια...