Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012

Στο 1,75 – 1,80 η τιμή του εισιτηρίου στα μέσα μεταφοράς!


Τα μέτρα της κυβέρνησης συνεχίζουν να προκαλούν δέος κάθε μέρα που περνά, καθώς αποσαφηνίζονται οι προθέσεις και κοστολογούνται οι επόμενες κινήσεις...

Στο βασικό σενάριο των νέων μέτρων περιλαμβάνεται και η αύξηση στις τιμές των εισιτηρίων στα μέσα μαζικής μεταφοράς, με στόχο να ενισχυθούν τα έσοδα κατά 40 εκατ. ευρώ την επόμενη διετία.
Η σχεδιαζόμενη επιβάρυνση στα εισιτήρια θα αγγίξει το 25%, από την αρχή του 2013. Με άλλα λόγια, το ενιαίο εισιτήριο (για όλα τα μέσα μαζικής μεταφοράς) θα κοστίζει 1,75 – 1,80 ευρώ από 1,40 ευρώ σήμερα, ενώ η τιμή του εισιτηρίου σε λεωφορεία, τρόλεϊ ή τραμ θα αυξηθεί σε 1,50 ευρώ από 1,20 ευρώ, ενώ τα εισιτήρια με μειωμένη τιμή (φοιτητών, πολυτέκνων, κ.ά.) θα ακριβύνουν σε 0,90 ευρώ από 0,75 ευρώ σήμερα.
πηγη

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλα, με τι λεφτα περιμενουν ο κοσμος να καλυψει αυτα τα εισιτηρια την ιδια ωρα που πεφτουν τα εισοδηματα;; Δε θα μπορουμε να μετακινηθουμε πουθενα! Φυλακισμενοι στο σπιτι μας θα'μαστε! Αν αυτο δεν ειναι χουντα, τοτε ΤΙ ΕΙΝΑΙ;; Πολυ απλα, ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ τα εισιτηρια τους! ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ! Δε θα τους κανουμε τη χαρη και ουτε θα μεινουμε φυλακισμενοι επειδη δεν εχουμε να πληρωσουμε τα τοκοχρεωλησια προς τους γερμανους!

manos είπε...

ΑΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΣΟΤΙΜΙΑ ΕΥΡΩ ΔΟΛΛΑΡΙΟΥ ΤΟΥ 2002 ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ 1,25 ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΕΥΡΩ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ 475 ΔΡΑΧΜΕΣ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΚΟΣΤΙΖΕΙ 855 ΔΡΑΧΜΕΣ..... ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ....