Τετάρτη 18 Απριλίου 2012

Σχετικά με το : ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ 100 ΠΡΩΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΜΙΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΠΑΛΛΑΪΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ "


Αφορά αυτό
Αυτές οι θέσεις αφορούν τον οικονομικό τομέα, όμως υπάρχει και ο κοινωνικός, της παιδείας και του πολιτισμού. Εκεί δεν έχουμε διακρίνει σαφείς θέσεις του Καζάκη παρά μόνο για "αλλοδαπούς επενδυτές".

Δεν επικεντρώνομαι στο θέμα της λαθρομετανάστευσης διότι θεωρώ πως όλοι, αριστεροί και δεξιοί (εκτός απο "Άρίους" και κάποιος μισθοφόρους ακροαριστερούς), έχουν κατασταλάξει προσεγγίζοντας σιγά σιγά τη χρυσή τομή, θεωρώντας πλέον σε γενικές γραμμές οτί πρέπει να υπάρξει ποσόστοση, κατάργηση του δουβλίνου 2 και οτί ο κύριος...
όγκος των λαθρομεναστών πρέπει να φυγεί με παράλληλες πιέσεις προς στις μεγάλες χώρες της δύσης για αντιμετώπιση του προβλήματος και με ανάπτυξη και βοήθεια προς στις χώρες προέλευσης, καθώς και όσον αφορά την Ελλάδα, αλλαγή του νομοθετικού πλαισίου το οποίο κάνει την χώρα σημείο έλξης.

Αποδείχθηκε εξάλλου οτί τα πολυπολιτισμικά οράματα αφορούν απλώς τη σταδιακή κατασκευή τριτοκοσμικών συνθηκών με λαθρομετανάστες οι οποιοι χρησιμοποιούνται στη δύση ως ανταγωνιστικά φθηνα εργατικά χέρια σε ζώνες οικονομίας, για να μην αναφέρω πως το μνημόνιο έρχεται να "δέσει" πάνω σε αυτές τις κοινωνικές καταστάσεις.

Θα ήθελα λοιπόν μια κατατοπιστική απάντηση πάνω σε κοινωνικά και πολιτισμικά θέματα, όπως και για τις θέσεις του κόμματος περί ομοφυλοφίλων, γάμου ομοφυλοφίλων, τις τάσεις ρεπούση Δραγώνα, Μεγάλη Αλβανία κτλ.

Για το σκοπιανό έχω αντιληφθεί την άποψη σας, όντως λογική όχι όμως καθαρή. Σε γενικές γραμμές αναφέρατε οτί η ονομασία "Μακεδονία" που διεκδικούν επι της ουσίας οι μεγάλες δυνάμεις (και νατοϊκοί μηχανισμοί λέω εγώ) για λογαριασμό του κρατιδίου - προτεκτοράτου προέκυψε απο τον τεμαχισμό της Γιουγκοσλαυίας, το όποιο θέμα είναι κατά κάποιο τρόπο δευτερούσης σημασίας και όχι αυτοσκοπός.
Βέβαια σε διπλωματικό και γεωπολιτικό επίπεδο εαν τελικά δωθεί το όνομα, αποδεχθούμε δηλαδή να ονομαστούν τα σκόπια "Μακεδονία" ή να έχουν κάποιο σύνθετο όνομα, τι θα προκύψει μετέπειτα αναλυτικά θα πρέπει να το αναφέρεται αληθώς.

Σε όλα αυτά πρέπει να δώσετε εξηγήσεις, όχι επειδή το απαιτώ αλλά επειδή η κίνηση σας ίσως να βρεθεί αναγκαστικά δημοσίως σε ευρεία κλίμακα αντιμέτωπη με όλα όσα αναφέρθηκαν.

αναγνώστης anti-ntp.net

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σαν μέλος του ΕΠΑΜ Να μου επιτραπεί να κάνω ένα... σχόλιο στο δικό σου σχόλιο
Κάποιες από τις ερωτήσεις επανειλημένα έχουν απαντηθεί από τον Καζάκη όπως η ερώτηση για το όνομα των Σκοπίων.Η θέση του ΕΠΑΜ είναι μή αναγνώρηση των κράτων σφραγίδων όπως το Κόσοβο και τα Σκόπια.Νομιζω ότι αντιλαμβάνεσαι και έσύ και όλοι τι σημαίνει μη αναγνώριση Των Σκοπίων ως οντότητα [[ΚΡΑΤΟΥΣ]].Για πες μου ποιός από όλα αυτά τα πολιτικά σκύβαλα είχε το κουράγιο να το πεί γιατί αυτό σημαίνει καμμία διπλωματική σχέση, σημαίνει ΕΜΠΑΡΓΚΟ και είναι ότι χειρότερη τιμωρία μπορεί να υποστούν τα Σκόπια απ την Ελλάδα και τι συνέπειες οικονομικές κλπ θα έχουν όταν βρεθούν απομονωμένα από τηνΕλλάδα .Τι πιο πατριωτική θέση από την μη αναγνώριση και για όποιον δεν αντιλαμβάνεται τότε ειναι επιεικώς αδαής.Στή ερώτηση σου περί λαθρομεταναστών να συμπληρώσω ότι πέραν του Δουβλίνου 1 και 2 στις θέσεις του ΕΠΑΜ ρητά αναφέρεται ότι πρωτεραιότητα στην εργασία έχουν οι Ελληνες επίσης η επαναλειτουργία της υπηρεσίας προστασίας νομίσματος αποτρέπει καίρια την εξαγωγή εθνικού νομίσματος και συναλλάγματος από αλλοδαπούς προς τις Πατρίδες τους επιτρέποντας μόνο ένα πολύ μικρό ποσό -όπως γινόταν πριν το Ευρώ ,και το γνωρίζουν πολύ καλά αυτοί οι Ελληνες που φοιτούσαν στα ξένα πανεπιστήμια και θυμόμαστε όλοι πως αν σε έπιαναν οι αρχές να εξάγεις κρυφά νομισμα πέραν της κατάσχεσης κατέληγες στον εισαγγελέα..Τώρα για τις τάσεις Δραγώνα Ρεπούση που ρωτάς δεν θα έπρεπε να ρωτάς γιατί ο Καζάκης έχει τοποθετηθεί ενάντια όχι έτσι απλά αλλά έχει επανατοποθετήσει την ιστορία της νεότερης Ελλάδας σε ακρως Πατριωτικές και εθνικές βάσεις και ειδικά για την Μικρασιατική καταστροφή και την ανθελληνική στάση των συμμάχων της Αντάντ και των εθνοπροδοτών Ελλήνων πολιτικών.Ο Καζάκης επαναλαμβάνει ότι μητέρα των επιστημών είναι η ιστορία και για το ότι αν φθάσαμε σε αυτή την δεινή θέση σήμερα είναι γιατί ποτέ δεν διδαχθήκαμε στο σχολείο την πραγματική Ελληνική ιστορία.Τώρα σε ότι αφορά τα περί ομοφυλοφίλων και τα ρέστα νομίζω ότι είναι επί μέρους θέματα στα οποία θα πρεπει να απαντήσει η ίδια η κοινωνία και δεν πρόκειται κάποιος επαείων νους να τα λύσεινομοθετώντας,και εδώ να σου κάνω εγώ μια ερώτηση .Μπορεί ένα δημοκρατικό πολίτευμα να θέσει εκτός νόμου μια βάση της ελευθερίας του ατόμου που είναι το habea corpus;΄Σε ερωτώ ευθέως μπορεί;

spyderrp7 είπε...

Φίλε μου, για να σε απασχολούν οι θέσεις του ΕΠΑΜ σχετικά με τους ομοφυλόφιλους, μάλλον δεν έχεις πάρει χαμπάρι ότι βρισκόμαστε σε κατοχή. Η θέση του ΕΠΑΜ είναι πως πρέπει όλοι οι Έλληνες να συνεργαστούμε ώστε να διώξουμε την τρόικα και όλους τους προδότες που καταστρέφουν τη χώρα μας. Επιστροφή σε εθνικό νόμισμα και επαναφορά της εθνικής κυριαρχίας το συντομότερο. Ας βάλουμε αυτό ως πρώτο μας στόχο. Αν το καταφέρουμε αυτό μετά ας χωριστούμε στα υπόλοιπα. Όμως η σωτηρία της πατρίδος μας πρέπει να είναι κάτι που να ενώνει όλους τους Έλληνες.