Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2012

Το απόλυτο ξεμπρόστιασμα του Σαμαρά - Αποκάλυψεις Τράγκα με συνομιλίες τους


Το απόλυτο ξεμπρόστιασμα! Ο Γιώργος Τράγκας, προσωπικός φίλος του Αντώνη Σαμαρά ξέσπασε και είπε πολλά στη σημερινή του ραδιοφωνική εκπομπή. Μεταξύ άλλων αποκάλυψε και αρκετές ομιλίες που είχαν οι 2 άντρες μεταξύ τους, αλλά και συνομιλίες με τον Αντιπρόεδρο της ΝΔ Δ.Αβραμόπουλο.
Ακούστε τα ηχητικά αποσμάσματα :


Ακούστε το 1ο μέρος εδώ
Ακούστε το 2ο μέρος εδώ
Ακούστε το 3ο μέρος εδώ
Ακούστε το 4ο μέρος εδώ

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΤΟΣΟΥΣ ΜΗΝΕΣ, ΠΡΙΝ ΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Η Ν.Δ, ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΤΑ ΕΠΡΗΖΕ Ο ΤΡΑΓΚΑΣ ΜΕ ΤΝ ΣΑΜΑΡΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΑΛΑΚΕΣ, ΕΝΩ ΤΑ ΗΞΕΡΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ? ΑΛΛΑ ΕΝΤΑΞΕΙ Μ ΑΥΤΑ ΚΑΙ Μ ΕΚΕΙΝΑ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑΚΙ ΤΟΥ ΠΟΥΛΑΕΙ ΠΟΛΥ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ, ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΠΟΣΟΣΤΑ ΜΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ... ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ...

Ανώνυμος είπε...

μεγαλε 4.33 αν παρακολουθεις λιγο τα γεγονοτα ο Τραγκας εχει θαψει τον καμενο δεν μιλαει καθολου για αυτον ... αλλο ειναι το θεμα..

Ανώνυμος είπε...

Στην αρχη πριν απο ενα μηνα ο Τραγκας πιστευε τα λεγομενα του Σαμαρα οτι ηταν και καλα εναντιον του μνημονιου, αλλα παει ενας μηνας που αρχισε να τον κραζει το ξερω γιατι τον Τραγκα τον παρακολουθω καθε μερα και στο Ραδιο και στην Τηλεοραση οποτε δεν μπορουμε να του προσαψουμε σκοπιμοτητα. Τωρα εντυπωση μου κανει που εχει ((θαψει τον Καμενο)) αυτο δεν το καταλαβαινω κατι παιζεται αλλα τι ? Θα φανει στη πορεια

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδιά μη το ψάχνετε.Τα ίδια έχει κάνει πολλές φορές στο παρελθόν ο κος Τράγκας. Όποιος του τα ρίξει είναι ΟΚ....μην έχετε καμιά αμφιβολία περί αυτού.