Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2012

ΠΑΪΣΙΟΣ: Οι πολιτικοί πρέπει να πάνε εξορία!


Ο γέροντας Παϊσιος 20 χρόνια πριν είχε αναφερθεί στους πολιτικούς γράφοντας τα ακόλουθα...
«Κλαίω την Ελλάδα. Δεν έχει μείνει τίποτα όρθιο σήμερα. Η Ελλάδα για να σωθεί, πρέπει όλοι οι ηγέτες της όπου και αν βρίσκονται, να πάνε εξορία. Να φύγουν, γιατί οι παρόντες μολύνουν.”
Πόσο μπροστά ήταν ο γέροντας…

Δεν σταμάτησε όμως εκεί...

«Αγαπώ πολύ την πατρίδα μου και λυπούμαι πολύ που σήμερα τα Ελληνόπουλα ντρέπονται να πουν πως είναι Έλληνες. Η λέξη «Έλληνας» δεν αποδίδει φυλετισμό.
Η λέξη «Έλληνας» αποτελεί φυλετισμό για κάθε άλλον πλην των Ελλήνων. Τώρα όμως δεν είμεθα Έλληνες, είμεθα Ρωμαίοι, είμεθα Βυζαντινοί, είμεθα Θεανθρωπιστές. Ανεβήκαμε πιο ψηλά .
Είναι κρίμα, γιατί σήμερα κατόρθωσε ο διάβολος κι αιχμαλώτισε τις ηγεσίες. Κλαίω την Ελλάδα. Δεν έχει μείνει τίποτα όρθιο σήμερα. Η Ελλάδα για να σωθεί, πρέπει όλοι οι ηγέτες της όπου και αν βρίσκονται, να πάνε εξορία….
Να φύγουν, γιατί παρόντες μολύνουν.
Σήμερα πουλήθηκαν όλα. Έχει κατορθώσει ο «Διεθνής Σιωνισμός» με τα προγράμματα που κάνει εδώ και 180 χρόνια, να εφαρμόσει σήμερα τα σχέδια του. Σήμερα όμως που όλοι γονατίσαμε και δεν υπάρχει ελπίς, θα επέμβει ο Θεός των πατέρων μας για τα αίματα των Μαρτύρων μας και τα λείψανα των Αγίων μας.
Το αίμα το Ελληνικό που χύθηκε για την Ορθοδοξία, εάν ενωθεί σήμερα θα γίνει πλωτό ποτάμι, να πνίξει τους κανίβαλους που λέγονται «μεγάλοι».
Οι ελπίδες μας είναι μόνο στον Θεό. Κι εσείς να ζείτε χριστιανικά, γιατί σας λέω υπεύθυνα-και θα το δείτε-ότι δεν έχουμε μέρες. Αυτό που ανάβει τώρα στα Βαλκάνια θα συνεχιστεί.
Αυτό θα είναι η αφετηρία μέσω της οποίας ο Θεός, με το δικό Του τρόπο, θα ελευθερώσει τους χριστιανούς και θα τους υψώσει πάλι στην γραμμή τους. Και θα επανέλθει το Βυζάντιο. Και ξέρετε γιατί; Διότι οι Ευρωπαίοι λαοί θα ξαναενωθούν. Ποιος θα τους καθοδηγεί; Δεν κρατάει κανείς. Μόνο εμείς κρατάμε την Ορθόδοξη πίστη».

prionokordela.gr

18 σχόλια:

arxos είπε...

ΚΑΙ Η ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΕΡΟΝΤΑ?? ΜΗΠΩΣ?? ΛΕΩ ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΜΑΣΟΝΟΙ?? ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΓΗΚΕΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙΣ?? ΕΣΥ ΠΟΛΕΜΟΥΣΕΣ ΜΕ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ΣΤΟ ΚΕΛΙ ΣΟΥ!! ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΠΟΥΛΗΣΕ ΣΤΟΥΣ ΜΩΑΜΕΘΑΝΟΥΣ ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΙ ΚΑΛΟΓΕΡΟΙ ΤΑ ΧΡΥΣΟΒΟΥΛΑ?? ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΛΕΙΣΜΕΝΟΙ 30.000 ΜΟΝΑΧΟΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΛΩΣΗΣ?? ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΗΡΑΝ ΤΟ ΣΠΑΘΙ ΟΠΩΣ Ο ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΝ?? ΑΛΛΑ ΞΕΧΑΣΑ.. ΠΡΟΣΕΥΧΟΝΤΑΝ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΑΓΡΥΠΝΙΕΣ.. Κ ΟΛΩΣ ΤΥΧΑΙΩΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΞΕ ΚΑΝΕΙΣ!! ΑΚΟΜΑ Κ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΑΦΟΡΙΣΕ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ!! ΑΣΕ ΡΕ ΓΕΡΟΝΤΑ!! ΚΑΙ ΑΣ ΒΓΕΙ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΕ ΚΡΑΞΕΙ!! ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ !!! ΕΠΕΙΤΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ..

arxos είπε...

ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!!

Ανώνυμος είπε...

βοηθησε αρκετο κοσμο ο γεροντας και οσα ειπε τα ειπε για να ξυπνησουμε εμεις αλλα....κοιμομασταν...τωρα τα λουζομαστε. και ειπε οτι πρωτα ο ΘΕΟΣ θα τιμωρησει τους αρχοντες της εκκλησιας (βαθμοφορους, παπαδες, καλογερους κτλ) και μετα τους απλους ανθρωπους. αλλα ακομα και οι απλοι ανθρωποι κοιτανε την τσεπη τους και την παρτι τους να ειναι καλα και υστερα νοιαζονται για τα υπολοιπα

Ανώνυμος είπε...

3:37 ο παισιος ειχε πει κ εναντιον των αρχοντων της εκκλησιας κ οτι αυτοι θα ειναι ασεβεστεροι των λαικων.καλυτερα πριν μιλησεις,γιατι διακρινω μια εμπαθεια προς τον παισιο,να εισαι πιο ενημερωμενος.τα οσα εχει πει ειναι σωστα κ πρωτα πρεπει να κοιταξουμε τα δικα μας τα χαλια ο καθενας ξεχωριστα κ μετα ολα τ αλλα...

Ανώνυμος είπε...

3 37 ΛΕΣ ΑΡΚΕΤΕΣ ΜΠΟΥΡΔΕΣ.Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΔΕΝ ΑΦΟΡΙΣΕ ΚΑΜΙΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ.ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΑ ΑΠΟΜΝΗΜΟΝΕΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ.ΚΑΙ ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ ΤΟ ΞΕΡΙΖΩΣΕ ΤΟ ΒΑΤΙΚΑΝΟ.ΔΕΝ ΣΟΥ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΜΟΝΑΧΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΩΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ.Κ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ.ΝΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΣ,ΘΑ ΠΑΡΕΛΘΕΙ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ Κ Η ΓΕΕΝΑ ΤΟΥ ΠΥΡΟΣ.Κ ΕΠΕΙΔΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ ΠΟΤΕ,ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ.ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΔΙΛΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΕΛΛΑΔΑ Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ Κ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ.ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΛΟΓΟΣ Κ ΚΑΛΟ ΘΑ ΤΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΤΡΩΣ.ΕΧΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ ΑΝΟΙΧΤΑ Κ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ Ο ΖΩΡΟΑΣΤΡΗΣ ΚΑΙ ΒΡΩΜΟΠΕΡΣΗΣ.

Ανώνυμος είπε...

5:34 εισαι παντελως ηλιθιος!!ντροπη σου!

Ανώνυμος είπε...

ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΣΑΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΑΚΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

5:44 τι ακριβως θεωρεις παραμυθι θελω να μου πεις..

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΤΟΝ ΣΙΩΝΙΣΜΟ (ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ) ΑΛΛΑ ΞΕΧΝΑΕΙ ΟΤΙ ΚΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΡΙΖΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΑΤΟΛΙΤΕΣ ΖΩΡΟΑΣΤΡΕΣ ΕΒΡΑΙΟ-ΠΕΡΣΕΣ. ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΜΙΣΗ ΑΛΗΘΕΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

5.34+5.44
ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΜΕΙΣ ΚΑΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ!!!
ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΛΙΓΟ ΤΙ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΓΕΡΟΝΤΑ...ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΨΑΧΝΕΣΤΕ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΤΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΑΣ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΑΠΟ ΝΤΡΟΠΗ...
ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ
ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΜΙΛΟΥΣΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΛΗΘΙΝΗ ΑΓΑΠΗ !!!
-ΓΙ'ΑΥΤΟΝ ΜΙΛΑΤΕ ΕΤΣΙ???

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΙΑ ΑΓΑΠΗ; ΜΗΠΩΣ ΕΝΝΟΕΙΣ ΤΑ ΜΕΣΑΙΩΝΙΚΑ ΒΑΣΑΝIΣΤΗΡΙΑ;

Ανώνυμος είπε...

την ΑΓΑΠΗ 6:27.αυτη που πρεπει να χουμε μεταξυ μας για να μαστε κοντα στο χριστο.σε αυτη τη ζωη κ κατα συνεπεια κ στην αλλη!

Ανώνυμος είπε...

ποιος εινα αυτος ο ασχετος ηπολυ σχετικος εδω μεσα που θα μιλησει για τον παισιο ?.λοιπον η δεν ξερεις τι σου γινεται η εισαι βαλτος να ριχνεις λασπη σε μια μορφη αγια.και μαλλον εισαι βαλτος για δημιουργια εντυπωσεων.αν παλι εισαι ασχετος τοτε δεν εχεις ιδεα απο το θαυμα της χριστιανοσυνης και την ανυψωση του ανθρωπου μεσω αυτης.

Ανώνυμος είπε...

arxos
ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΗΝΔΕΙΣ ΚΑΤΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΕΚΕΙ ΝΑ ΤΟ ΜΟΛΥΝΕΙΣ Κ ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΜΠΕΡΔΕΥΕΙΣ ΤΟΝ ΘΕΟ ΜΕ ΤΑ ΙΕΡΑΤΙΑ ΕΙΜΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΘΑΥΜΑΤΟΥΡΓΕΙ ΝΑΟΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ
ΤΙΣ ΠΡΕΣΒΕΙΕΣ ΤΟΥ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ *ΑΓΑΠΗ*ΠΟΥ ΕΔΕΙΧΝΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΦΙΔΙΑ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΤΑ ΔΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΞΥΠΝΙΟΙ ΑΦΗΣΤΕ ΕΜΑς ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΣΤΗΝ ΣΤΑΝΗ ΜΕ ΤΟ ΤΣΟΜΠΑΝΗ ΜΑΣ

Ανώνυμος είπε...

ΠΕΣΤΑ ΡΕ ΗΓΕΤΗ!
ΑΦΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΗ ΣΤΑΝΗ ΜΑΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΟΜΠΑΝΗ ΜΑΣ!
ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΜΥΑΛΟ ΘΑ ΡΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ!ΑΓΑΠΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΕΙΡΗ ΣΤΗ ΣΤΑΝΗ ΜΑΣ-ΧΡΟΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΕΤΕ ΣΤΗ ΣΤΑΝΗ ΕΛΑΧΙΣΤΟΣ!ΣΚΕΦΤΗΤΕ&ΣΦΙΧΤΗΤΕ...

arxos είπε...

ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΗΓΕΤΗ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ.. ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΥΠΗΡΞΑΝΕ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ Κ ΔΙΔΑΣΚΑΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΑΡΧΕΣ ΜΕ ΑΥΤΟΝ.. ΔΕΝ ΜΟΛΥΝΩ ΤΙΠΟΤΑ!! Ο ΧΡΙΣΤΑΝΙΣΜΟΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ, ΟΙ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΧΤΙΣΤΗΚΑΝ ΠΑΝΩ ΣΤΟΥΣ ΝΑΟΥΣ, ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΟΙ ΣΤΑΥΡΟΦΟΡΙΕΣ!! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΡΧΑΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΞΕΣΤΡΑΒΩΘΕΙΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!! ΟΛΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΕΠΙΜΕΛΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ.. ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΠΑΡΑΔΕΧΕΣΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΠΡΟΒΑΤΑ.. ΕΚΕΙ ΣΑΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ Η ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ!! Η ΔΥΝΑΜΗ ΣΑΣ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ!! ΟΤΑΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΑΥΤΟ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΙ ΕΣΤΙ ΘΕΟΣ...

Ανώνυμος είπε...

ΕΣΕΝΑ ΑΡΧΟΝΤΑ ΜΟΥ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΟΤΙ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΔΙΑΔΕΧΤΗΚΕ ΤΟ ΔΩΔΕΚΑΘΕΟ?
ΟΛΑ ΚΑΤ' ΕΝΤΟΛΗ ΘΕΟΥ ΓΙΝΑΝΕ!ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΙΕΡΕΙΣ
ΠΑΡΑΔΩΣΑΝΕ ΤΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΙΕΡΕΙΣ.ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΧΤΙΣΜΕΝΑ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΠΑΛΙΑ.
ΑΝ ΘΕΛΑΝΕ ΤΑ ΕΞΑΦΑΝΙΖΑΝΕ,ΔΕΝΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΛΕΣ ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΣΧΕΔΙΟ ΑΦΑΝΙΣΜΟΥ?ΟΠΟΤΕ ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΣΤΗΝ ΕΒΡΑΙΟΠΑΡΑΧΑΡΑΓΜΕΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ..ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΤΑΥΡΟΦΟΡΙΕΣ, ΤΟΥΣ ΝΑΙΤΕΣ ΙΠΠΟΤΕΣ ΡΩΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΑΣΣΟΝΟΥΣ ΣΤΙΣ ΣΤΟΕΣ ΠΟΙΟ ΤΟ ΚΙΝΗΤΡΟ ΤΟΥΣ(ΑΜΑΥΡΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΚΑΙ ΤΣΙΜΠΩΝΤΑΣ ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΑΝΑ ΤΑ ΜΕΡΗ ΠΟΥ ΠΕΡΝΟΥΣΑΝ)ΩΡΑΙΑ ΚΟΛΠΑ,Ε? ΟΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΕΟΝΑΙΤΕΣ...ΣΚΕΦΤΗΤΕ ΚΑΘΑΡΑ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΜΙΣΣΟΣ ΑΔΕΛΦΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ, ΘΑ ΠΡΕΠΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ.
ΑΛΛΟΙ ΜΑΣ ΠΡΟΞΕΝΗΣΑΝ ΒΑΣΗ ΣΧΕΔΙΩΝ ΤΟΥΣ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΙΣΟΣ
ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ! ΕΤΣΙ?ΨΑΞΤΕ ΤΟ ΑΔΕΛΦΙΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ...

ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΛΑΟΣ ΕΝΩΜΕΝΟΣ ΠΟΤΕ ΝΙΚΗΜΕΝΟΣ!!!!