Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2011

ΚΑΜΜΕΝΟΣ: H Νέα τάξη πραγμάτων είναι στην Ελλάδα και στην Ιταλία (βίντεο)




Οι μυστικές λέσχες, τα παπαγαλάκια και το σχέδιο της Νέας Τάξης

"θα δώσω ψήφο εμπιστοσύνης στον Άθεο Σηφουνάκη ή στον Παπακωνσταντίου;
 Μόλις υπογράψουμε την δανειακή σύμβαση θα μας πάνε σε πτώχευση ωστε να πάρουνε την δημόσια και ιδιωτική περιουσία. Εαν υπογράψουμε όλα τα ομόλογα υπάγονται στο...
αγγλικό δίκαιο και πλέον τα δικάζουν στα δικαστήρια του λουξεβούργου!

Οι υπάλληλοι της τριήμερους είναι στην στην χώρα μας. Η ΝΤΠ θέλει να καταργήσει την εκλογή των βουλευτών και να υπάρχουν μόνο διορισμένοι."


82 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τι καθόμαστε όλοι.Να στηρίξουμε τον Πάνο Καμμένο με όλες μας τις δυνάμεις.Απο κοντά και άλλοι ικανοί πολιτικοί και οι εκπρόσωποι της Εκκλησίας.Πουλάνε την χώρα και καθόμαστε.Είμαστε όλοι συνυπεύθηνοι.Πρέπει να οργανωθούμε άμεσα.

Polemistirios είπε...

Αχ! και να 'χαμε 300 Καμμένους στην Βουλή... ΜΠΟΥΡΛΟΤΟ!!!

Ανώνυμος είπε...

πανο προχωρα μαζι σου και 9 εκατομμυρια ελληνες τα αλλα 2 ειναι αλλοδαπα και ανθελληνες

Σιγαλας Μακαριος είπε...

Εαν δεν φύγεις Κε Καμμένε ομοιάζεις με εκείνους που ενώ έβλεπαν πως το σπίτι τους έχει καταστραφεί από σεισμό και δεν επιδέχεται αναστήλωσης, ετοιμόροπο γαρ, αυτοί έμεναν υπό τη σκέπη του ώσπου έπεσε και τους πλάκωσε... Δυστυχώς η στάση της ΝΔ ειναι το λιγότερο προδοτική και δεν σου αξιζει να βρίσκεσαι σε αυτό το μαγαζάκι των μασόνων Παγκοσμιοποιητών... Κάνε την ξεκάθαρη επιλογή και ένωσε τη φωνή σου με τις όποιες υγιείς δυνάμεις αυτού του τοπου ειδάλως το παιχνίδι του θεματοφύλακα εν μέσω πατριδοκάπηλων θα σε στιγματίσει και η ιστορία δεν θα σε εξαιρέσει απο τους φονιάδες της Εθνικής μας υπόστασης... Με ειλικρινή σεβασμό, ένας Ελληνας πατριώτης "αριστερός" που ευελπιστεί να σε δει να συνενώνεσαι με τον Καζάκη, την Κανέλη , τον Τσιπρα, τον Βελόπουλο κλπ και να ηγείστε του μετώπου αντεπίθεσης του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ λαού...

Ανώνυμος είπε...

EPOMENOS STOXOS TOYS META THN KATALHSTEYSH THS PATRIDAS H IDIVTIKH MAS PERIOYSIA KAI TA SVMATA MAS.
ANTISTASH-MPOYRLOTTO KI OTI UELEI AS PROKYCEI

Ανώνυμος είπε...

ΑΘΗΝΑΙΟΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΡΕΤΕ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΣΑΣ ΞΥΠΝΗΣΤΕ.

Ανώνυμος είπε...

Κ.ΚΑΜΕΝΕ ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΟΛΟΙ Η Ε Λ Λ Η Ν Ε Σ ΜΙΑ ΟΡΓΑΝΟΤΙΚΗ ΚΥΝΗΣΗ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΟΜΙΟΥΣΑΣ ΠΡΗΝ ΜΑΣ ΞΕΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ.ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΥΧΑΡΗΣΤΟ................................

Ανώνυμος είπε...

Ο Πάσος και λίγοι άλλοι λίγοι λα'ι'κοί πατριώτες νοιώθουν μόνοι κατάμονοι και απογοητευμένοι απο αυτή την κοινωνία Μπαμπου'ι'νων που μας περιβάλλει.Δυστυχώς οι απατεώνες συνεχίζουν να βιάζουν το πτώμα της Ελλάδας.Εχουν παίξει και δικοί μας κατ τώρα εισπράττουν
τί εμποδίζει να πάνε 10.000 100.000 κάτω από το πολιτικό του γραφείο του Πάνου;Αν πάς τώρα στη πλατεία Συντάγματος οι καφετέριες ειναι γεμάτες.
Πολύ γρήηγορα θα βγούν αυτά τα ανθρωποειδή στο δρόμο
θα βγούν όμως σαν όχλος και τότε θα τρώεο ο ένας τον άλλο.Θυμηθείτε με ότι αυτό ακριβώς θά συμβεί.

Ανώνυμος είπε...

STRATFOR:Ποιός φταίει για τη χρεοκοπία...
http://amwmos.wordpress.com/2011/11/16/stratfor-ti-ftaiei/

Ανώνυμος είπε...

Βάζω το παρακάτω άρθρο(δε χώραγε όλο μαζί),αν και είναι άσχετο με το θέμα,διότι θεωρώ ότι είναι διδακτικό για πολλούς που βρίσκονται ή θα βρεθούν στη θέση αυτού του ανθρώπου,όπως οι ματατζήδες κ.λπ.
Τολμώ να τον συγκρίνω ακόμα και με τους βουλευτές που θα ψηφίσουν ναι και πιστεύω ότι κάποτε θα έρθει η στιγμή που θα απολογηθούν στο Θεό και θα αμφιταλαντεύονται μεταξύ αυτοκτονίας και μη.
Όλοι κουβαλάμε ψυχή και συνείδηση.
''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''
Ο στρατιώτης που οδήγησε το άρμα στο Πολυτεχνείο,θυμάται...
Η εισβολή του άρματος μάχης στο Πολυτεχνείο
,δεν σημάδεψε μόνο τους εξεγερμένους μέσα από τη πύλη που τσακίστηκε από τους τόνους χάλυβα που έπεσαν με ορμή πάνω της.
Σημάδεψαν βαθειά τον 20χρονο τότε στρατιώτη που είχε διαταχθεί να οδηγήσει το άρμα μέσα στο Πολυτεχνείο.
Τ΄ όνομά του Α.Σκευοφύλαξ,αλλά μικρή σημασία έχει τ΄ όνομα. Σημαντικές είναι οι αναμνήσεις ενός ανθρώπου,όπως τόλμησε να της πει μία και μοναδική φορά σε συνέντευξή του στο Βήμα, στην επέτειο του 2003.
Η ιστορία πολλές φορές κάνει ανθρώπους απλούς πρωταγωνιστές.Κάποιες φορές αρνητικούς πρωταγωνιστές. Όπως εκείνο το 20χρονο παιδί στο άρμα μάχης.Που τότε όπως εξομολογήθηκε,πίστευε ότι έκανε το καθήκον του εναντίον των “εχθρών κομμουνιστών”. Και μετά ,όταν η τραγωδία πέρασε και έγινε πολίτης ψήφισε δυο φορές ΚΚΕ!

Η διήγησή του για εκείνη τη νύχτα,ήταν συγκλονιστική:

•«Την ημέρα εκείνη ήμουν υπηρεσία. Στον στρατό είχα δέκα μήνες. Ημουν εκπαιδευτής στο Κέντρο Τεθωρακισμένων, στο Γουδί. Τότε οι «μαυροσκούφηδες» ήταν σώμα επιλέκτων. Πήγα εθελοντικά. Μόλις άρχισαν τα επεισόδια, μπήκαμε επιφυλακή. «Οι κομμουνιστές καίνε την Αθήνα» μας έλεγαν και εμείς τους πιστεύαμε. Θυμάμαι στο στρατόπεδο κάποιοι είχαν ραδιοφωνάκια και ακούγαμε στα κρυφά τον σταθμό του Πολυτεχνείου. «Παλιοκουμμούνια» θα καλοπεράσετε!» λέγαμε».

•«Μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα της 16ης Νοεμβρίου, η ίλη μου πήρε εντολή να ετοιμαστεί για έξοδο. Αποφασίστηκε να βγουν πέντε δικά μας άρματα, κάτι γαλλικά AMX30. Εγώ ήμουν οδηγός στο πρώτο άρμα που βγήκε στον δρόμο». Στο ίδιο άρμα βρίσκονταν ο αξιωματικός Μιχάλης Γουνελάς, ως επικεφαλής, ο ανθυπασπιστής Λάμπρος Κωνσταντέλλος, ως οδηγός εδάφους, ο λοχίας Στέλιος Εμβαλωμένος και ο Γιάννης Τίρπας.

Ανώνυμος είπε...

•«Στη 1.15 το πρωί της 17ης Νοεμβρίου φτάσαμε στη διασταύρωση των λεωφόρων Αλεξάνδρας και Κηφισίας. Λίγο αργότερα διασχίζαμε την Αλεξάνδρας, όταν στο ύψος του IKA, στη στάση Σόνια, σταματήσαμε γιατί ο δρόμος ήταν κλειστός. Υπήρχαν οδοφράγματα, φωτιές και ακινητοποιημένα λεωφορεία. Με διάφορες μανούβρες αριστερά – δεξιά, μπρος πίσω, άνοιξα τον δρόμο και προχωρήσαμε» θυμάται ο κ. Σκευοφύλαξ. Ο δρόμος για τα τανκς ήταν ανοιχτός πλέον προς το Πολυτεχνείο. «Οταν φτάσαμε στη διασταύρωση της λεωφ. Αλεξάνδρας και της οδού Πατησίων, μας έδωσαν εντολή να σταματήσουμε. Εκεί, στην πλατεία Αιγύπτου, μείναμε περίπου μία ώρα. Ο κόσμος θυμάμαι ότι μας φώναζε «είμαστε αδέλφια, είμαστε αδέλφια». Εγώ ήθελα να τους φάω. Τους έβλεπα σαν παράσιτα»!

•2 το πρωί. «Φτάνοντας μπροστά στην πόρτα, έστριψα το άρμα προς το Πολυτεχνείο, με γυρισμένο το πυροβόλο προς τα πίσω. Θυμάμαι ότι σηκώθηκα από τη θέση μου και εγώ και το άλλο πλήρωμα. Δεκάδες φοιτητές κρέμονταν από τα κάγκελα, ενώ εκατοντάδες βρίσκονταν στον προαύλιο χώρο. Εδειχναν πανικόβλητοι Και εγώ, να σκεφτείς ότι τους έβλεπα σαν μαμούνια που ήθελα να τα φάω»!

•3 το πρωί.«Τότε ήρθε ο οδηγός εδάφους του άρματος και μου λέει: «Θα μπούμε μέσα, θα ρίξουμε την πύλη. Ετοιμάσου!Πήρα θέση και ξεκίνησα. Δεν έβλεπα πολλά πράγματα, δεν είχα καλό οπτικό πεδίο, γιατί κοιτούσα πλέον από τη θυρίδα του άρματος. Δέκα εκατοστά πριν από την πόρτα, σταμάτησα. Σταμάτησα σκόπιμα. Αυτό φαίνεται στο βίντεο της εποχής. Στο φρενάρισμα, οι φοιτητές τρομαγμένοι έφυγαν προς τα πίσω. Αν έμπαινα με ταχύτητα, θα σκότωνα δεκάδες άτομα που εκείνη τη στιγμή ήταν κρεμασμένα στα κάγκελα. H καγκελόπορτα έπεσε αμέσως. Πίσω από τη σιδερένια πύλη ήταν σταθμευμένο το Μερσεντές το οποίο είχαν βάλει εκεί οι φοιτητές για να φράξουν την είσοδο. Το έκανα αλοιφή. H αριστερή ερπύστρια το έλιωσε. Με το που έπεσε η πύλη του Πολυτεχνείου εισέβαλαν οι αστυνομικοί για να συλλάβουν τους φοιτητές. Λίγο αργότερα κατέβηκα και εγώ από το άρμα και μπήκα στον χώρο του Πολυτεχνείου. Δεν υπήρχε νεκρός. Θα μπορούσε όμως και να υπάρχουν νεκροί» .

•«Αστυνομικοί κυνηγούσαν και χτυπούσαν τους φοιτητές όπου τους έβρισκαν. Αν δεν ήταν οι ΛΟΚατζήδες να τους σταματήσουν – θυμάμαι ότι πολλές φορές πιάστηκαν στα χέρια μαζί τους – δεν ξέρω και γω τι θα γινόταν».

•«Στο προαύλιο του Πολυτεχνείου ήταν πολύ χτυπημένοι, θυμάμαι ότι είδα πολλούς τραυματίες, ενώ τρεις-τέσσερις ήταν σωριασμένοι κάτω, ακίνητοι. Δεν ξέρω αν ήταν νεκροί. Δεν κοίταξα να δω. Κάποια στιγμή ένας φοιτητής όρμησε κατά πάνω μου και μου είπε: «Τι κατάλαβες τώρα που μπήκες;». Αφήνιασα. Εβγαλα το πιστόλι και προτάσσοντάς το γύρισα και του είπα ουρλιάζοντας: «Σκάσε, ρε κωλόπαιδο, μη σε καθαρίσω». Αυτός ο φοιτητής δεν ξέρει πόσο τυχερός στάθηκε εκείνη τη στιγμή… Αν έλεγε μια κουβέντα παραπάνω, θα τον σκότωνα! Τέτοιος ήμουν. Ενας φασίστας».

•«Οπως περνούσαν οι φοιτητές θυμάμαι ότι έριχναν μέσα στο τανκ πακέτα τσιγάρα και ό,τι προμήθειες είχαν μαζί τους. Οταν γυρίσαμε στο Γουδί, το άρμα έμοιαζε με περίπτερο. Οσο σκέφτομαι ότι οι φοιτητές μας έδιναν σάντουιτς και τσιγάρα, μετά απ’ όσα τους κάναμε… Δεν μπορώ να το συχωρέσω αυτό το πράγμα στον εαυτό μου. Σκέφτομαι τι πήγα και έκανα!..».

•«Οταν γυρίσαμε στο στρατόπεδο, έγινα ήρωας. Οι στρατιωτικοί μου έδιναν συγχαρητήρια. Τότε αισθανόμουν ότι ήμουν κάποιος, ότι έκανα κάτι καλό, κάτι μεγάλο. Είχα γίνει ο ήρωας που διέλυσε τους εχθρούς της πατρίδας, τα «παλιοκουμμούνια», όπως λέγαμε τότε τους φοιτητές. Αυτά μου έλεγαν, αυτά πίστευα. Ενιωθα περήφανος. Ημουν και εγώ φασίστας».

•«Ντρέπομαι γι’ αυτό που ήμουν, γι’ αυτό που έκανα. Στη θέση μου θα μπορούσε να βρεθεί ο καθένας, έφεδρος στρατιώτης ήμουν άλλωστε. Δεν με απαλλάσσει όμως αυτό. Μέχρι που μπήκα μέσα, πίστευα αυτό που έκανα. Στη συνέχεια έγινε ο εφιάλτης της ζωής μου».

onalert.gr

Ανώνυμος είπε...

Είσαι ηγέτης Πάνο Καμμένε . Κάνε δικό σου κόμμα να πάρεις 80 τοίς εκατό. Κι αν σε διαγράψουν τι θα χάσεις... κάτω απο 20 τοίς εκατό ειναι η νουδου και κάτω απο 10 τοίς εκατό το πασωκ...η Ελλάδα κάποιον σαν εσένα περιμένει.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΟ ΑΡΘΡΟ
The highest powers on this earth is:
http://realitypoliticsgoodgovernment.blogspot.com/

Ανώνυμος είπε...

"...Η Ελλάδα έχει την Παναγιά από πάνω,δεν θα πάθει τίποτα... " αλήθεια που οι μασονομάγοι δεν μπορούν να συνειδητοποιήσουν αφού η καρδιά τους είναι τόσο πορωμένη από την προδοσία. πολιτικοί σαν τον Καμμένο,που είναι έτοιμοι να θυσιαστούν, πρέπει να είναι τα πρότυπα-αν και εγώ προσωπικά ποτε δεν ψήφισα μεγάλα κόμματα- ,η αλήθεια αργά η γρήγορα αποκαλύπτεται,είναι ιστορικά αποδεδειγμένο,το γνωρίζουμε εκ πείρας,και από χιλιάδες περιπτώσεις,πρέπει να είσαι ηλίθιος σε μέγα βαθμό να ακολουθείς και να αναπαράγεις το ψέμα.Οτι είπε είναι αληθές ,αυτό που μένει ,πέρα από την υποστήριξη μας σε αυτόν,είναι να κάνουμε σε βάθος ,ουσιαστική αυτοκριτική για ότι έγινε,-όπου ο καθένας φταίει σε κάποιο βαθμό μόνο και με την σταση του(αδιαφορία,απάθεια)- και έπειτα αποφασιστικά να αντισταθούμε όλοι,έχοντας κατά νου και την θυσία μας ακόμα για το κοινο καλό που είναι και προσωπικό.Δεν ήταν βλάκες όσοι κακοπάθησαν ή και έχυσαν το αίμα τους για την οικογένεια την πατρίδα και τον Χριστό.Ολοι αυτοί τώρα βρίσκονται σε απείρως καλύτερα κατάσταση από ότι έχει η πρόσκαιρη ζωή.Το αίμα αυτών και οι προσευχές τους ,μαζί με την Παναγιά θα κρατήσουν την Ελλάδα.Ας προσπαθήσομε να τους τιμήσουμε έστω και λίγο με την στάση μας -σε όλα τα επίπεδα- τις επόμενες κρίσιμες στιγμές.Να μην κάνουμε την χάρη στα λαμόγια που μας θέλουνε διαλυμένους.Ολοι βαλλουμε εναντίον των εβραίων κλπ υποχθονίων,αλλά αυτό που πρέπει να διδαχθούμε από αυτούς ,είναι ότι ακριβώς επειδή είναι ενωμένοι,τα καταφέρνουν.Εμείς τι θα κάνουμε;

Ανώνυμος είπε...

ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΜΟΝΟ ΡΩΤΩ ΚΙ ΑΣ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΦΩΝΕΣ ΦΤΑΝΟΥΝ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ?ΕΙΜΑΙ 5Ο ΕΤΩΝ ΜΑΝΑ 5 ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΙΕΦΑΓΑ ΟΛΗ ΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΓΙΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΔΩΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ Ν.Δ

Ανώνυμος είπε...

ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΠΑΝΟ ΚΑΜΜΕΝΟ !!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Καμμένε,μην φοβάστε τίποτα η Παναγιά φυλάει και εσάς,ακόμα και αν πάθετε κάτι σας περιμένει κάτι εκκατομύρια φορές καλύτερο.Με την "κοινωνία" που έχουν σαν πρότυπο τον Καποδίστρια ,νέοι άνθρωποι με φόβο Θεού ,έχετε έρθει σε επαφή?

Ανώνυμος είπε...

σας πετάει το τυράκι για να ασχολείστε μαζί του όπως και ο Καζάκης δεν το καταλαβαίνετε?ο άνθρωπος είναι αμπλαούμπλας λόγια λόγια και έργα μηδέν όταν ήταν υπουργός του Καραμανλή και μας φέσωσε τόσα δις.ξυπνήστε

Ανώνυμος είπε...

3:08 EIΣΑΙ ΚΑΙ ΤΥΦΛΟΣ ΚΑΙ ΚΟΥΦΟΣ

Ανώνυμος είπε...

3.08
Είσαι ένας σιχαμερός λιγδιάρης δωσίλογος και μιά και ο βρωμερός πατέρας σου και ο παππούς σου δωσίλογοι τσάτσοι και κουκουλοφόροι ήταν αντε να βρείς κάνα πελάτη για την αδελφή η για την μάννα σου γιατί σίγουρα τέτοιος είσαι και φαίνεσαι.

area51gr είπε...

Ναι Στηρίξτε καμμένο, που ακόμα δεν έχει φύγει από την ΝΔ - που ψήφιζε να έχουμε και Τέμενος στην Αθήνα (πολυπολιτισμός - εργαλείο της ΝΤΠ)!... Όταν τα λέει αυτά ο Βελόπουλος ξεκινάτε όλοι Α και ΟΥ!.. Μόλις τα λέει αυτός που ανήκει σε σχήμα που ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, όλοι να να τρέξετε να τον χειροκροτήσετε και να τον ψηφίσετε!... Α ρε... Τι να πει κανείς!

Αν σε 2 χρόνια βγει ο Πετσάλνικος και μιλάει για Νέα Τάξη και καταγγέλει ως ο Βελόπουλος, ο Καμμένος τώρα κ.α. είμαι σίγουρος θα τον βγάλετε Πρωθυπουργό - μιας και δεν βγήκε τώρα.......

Ανώνυμος είπε...

3:o8 ΜΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΓΕΛΑΣΑ ΜΕΣΑ ΕΠΕΣΕΣ ΑΚΟΥ ΚΑΛΟ ΜΟΥ ΠΑΙΔΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΕΙΜΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ ΗΛΗΚΙΩΜΕΝΗ ΚΑΙ ΠΟΛΥΤΕΚΝΗ Ο ΕΓΩΙΣΜΟΣ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΛΟ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΣΚΕΨΟΥ ΛΙΓΟ ΗΡΕΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ

Ανώνυμος είπε...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΠΟΥ ΚΟΝΤΡΟΛΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ:
http://www.thebabylonmatrix.com/index.php?title=911:Black_nobility#Farnese_family

Ανώνυμος είπε...

μπραβο του και μπραβο του μαζί σου .

Γραφεας Πεζικου είπε...

Αν και προσωπικά και σε ότι με αφορά ΔΕΝ προέρχομαι από το πολιτικό χώρο που ανήκεις λεβέντη και άξιε ρηξικέλευθε εκπρόσωπε του Ελληνικού Λαού,έρχομαι και ως μη πολιτικοποιημένος πολίτης ευλαβώς και μετά παρρησίας δημοσίως να σε συγχαρώ και να Σ´ευχαριστήσω για την παλικαρίσια θέση που παίρνεις ανοιχτά σε σχέση με τη ψήφο εμπιστοσύνης, και ως Έλλην με παντελόνια και ούμπαλα,επιβεβαιώνεις με το καλύτερο δυνατό και αδύνατο τρόπο επιβεβαιώνεις δυναμικά και ώς θα έπρεπε την παρουσία σου παρόλο που "ένα το ΧΕΛΙΔΟΝΙ η άνοιξη ακριβή"...Προχώρα γράφεις ιστορία,και άσε να σε λοιδορούν και να σε λασπώνουν τα ανθρωπάκια και τα παπαγαλάκια ,τα μεγάλα συμφέροντα και οι κεφαλαιούχοι των Μ.Μ.Ε.που απεργάζονται στο προσκήνιο και στο παρασκήνιο ανεβοκατεβάζωντας κυβερνήσεις της αρεσκείας τους!.Χαίρε φίλτατε και μην υποκύπτεις σε τίποτα και σε κανένα νενέκο της πολιτικής ζωής και του σάπιου και σαθρού συστήματος που παραπέει και ως απώτερο στόχο έχει να παραμείνει στην εξουσία λεηλατώνταςμεχρις εσχάτων τη χώρα που αργοπεθαίνει ...ΕΥΓΕ ΣΟΥ!!!

Comedia Finita είπε...

Και μόνο το ότι υπάρχει θέμα διαγραφής Καμμένου φθάνει. Θέμα Αρούλη, Γιαννάκου, Πάκη, Χατζηδάκη, Μητσοτάκη κλπ θα δούμε;

maria είπε...

ΜΟΛΙΣ ΨΗΦΙΣΕ ΟΧΙ Ο ΚΑΜΕΝΟΣ!ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΝΟ!

Ανώνυμος είπε...

α ρε καμμενε τοσα τα εχεις μακαρι να υπηρχαν και αλλοι σαν και ΄σενα .....

Ανώνυμος είπε...

κι αλλο ρε πανο χωστα

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΛΕΒΕΝΤΗ.ΠΟΤΕ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΨΗΦΙΖΑ ΟΥΤΕ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΑΝΗΚΕΙΣ ΑΚΟΜΗ ΣΤΟ ΣΑΠΙΟ ΑΥΤΟ ΚΟΜΜΑ ΑΛΛΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΣΗΚΩΣΕΣ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΕΔΕΙΞΕΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΘΕΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ.ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΤΟ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΠΟΤΕ..ΤΙ ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ Ο ΘΕΟΣ..ΜΗ ΦΟΒΑΣΑΙ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΑ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΚΕΦΑΛΙΑ..ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΥ ΔΕ ΘΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙ...ΠΡΟΧΩΡΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΘΕΟ ΚΑΙ ΜΗ ΦΟΒΑΣΑΙ ΤΙΠΟΤΑ

ΝΙΚΟΣ΄68 είπε...

Ας υπογραψουν οτι θελουν.Τιποτα δεν στεκεται μπρος στην οργη του λαου.ΓΙΑ ΧΑΡΑ ΣΟΥ ΚΑΜΕΝΕ.

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΧΩΡΑ ΡΕ ΠΑΝΟ ΚΑΙ ΦΤΙΑΞΕ ΚΟΜΜΑ ΝΑ ΕΛΘΕΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ,ΠΡΟΧΩΡΑ ΡΕ ΠΑΝΟ ΛΕΒΕΝΤΗ, ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΠΡΟΣΤΆΡΗ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΔΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΡΕΜMYΔΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΟ.
ΜΠΑΦΙΑΣΑΜΕ ΑΠΟ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ ΡΕ ΠΑΝΟ!!!!!
ΠΡΟΧΩΡΑ ΡΕ ΠΑΝΟ, ΤΟΣΟΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΕ ΓΝΩΣΕΙΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΥ ΘΑ ΕΛΘΟΥΝ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

Ενα μεγάλο μπράβο και από μένα στο Πάνο Καμμένο.
Πάνο μην μασας. Είμαστε μαζίσου!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΝΟ ΕΙΣΑΙ ΠΑΛΗΚΑΡΙ! ΕΙΜΑΙ ΠΡΩΗΝ ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ ΤΟΥ
ΠΑΣΟΚ! ΤΙΣ 2 ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΨΗΦΙΣΑ ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΗ ΤΟΝ
ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΕΣ
ΚΚΕ. ΠΡΟΧΩΡΑ ΒΓΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ
ΣΟΥ. ΤΟΝ ΠΡΩΠΑΠΠΟΥ ΜΟΥ ΤΟΝ ΚΡΕΜΑΣΑΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ
ΣΤΟ ΚΑΤΑΡΤΙ ΤΟΥ ΚΑΡΑΒΙΟΥ ΕΦΟΣΟΝ ΤΟΥ ΕΙΧΑΝ ΚΟΨΕΙ
ΠΟΔΙΑ ΚΑΙ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΒΟΥΤΗΞΕΙ ΣΕ ΚΑΥΤΗ ΠΙΣΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΑΠΟ ΣΗΨΑΙΜΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 3 ΜΕΡΕΣ ΜΕ ΦΡΙΧΤΟΥΣ ΠΟΝΟΥΣ. ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΜΕΙΣ
ΘΑ ΠΕΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ!
ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ! ΕΙΣΑΙ ΗΡΩΑΣ!
ΣΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ!

Ανώνυμος είπε...

Τι μαλακιες λετε ρε χαζοχαρουμενοι η ΝΔ τον επαψε απο την ΚΟ οχι απο το κομμα αν εχει τα αρχιδια ο πανουλης ας φυγει απο το κομμα και μετα χειροκροτηστε τον

Hellas-Orthodoxy είπε...

Προς το βρωμοσκυλο του Λάος: Η διαφορα του Καμμενου με τους ξεφτιλες που υποστηριζεις, ειναι οτι εκεινος αυτα που λεει τα κανει. Δεν βγαζει πυρινα λογυδρια και μετα παει και γλειφει Τριμερη και Μπιλντερμπεργκ με ΖΗΤΩ και ΜΠΡΑΒΟ!

Συγχαρητηρια στον Καμμενο που εθιξε το θεμα Σηφουνακη, κατι που οι ψευτορθοδοξοι της σφαλιαρας δεν τολμανε να κανουν!

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο στον Καμμένο για την στάση που κρατάει. Φαίνεται οτι είναι πατριώτης, λέω φαινομενικά διότι ουσιαστικά αν δεν φύγει απο το κόμμα του, για μένα, μένει μόνο στα λόγια και τίποτα άλλο. Αυτά που λέει εμείς τα ξέρουμε, και οι υπόλοιποι βουλευτές τα γνωρίζουν, το θέμα είναι ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ!!!! Οι πράξεις μετράνε στην προκειμένη περίπτωση περισσότερο απο τα λόγια! Αν φτιάξει δικό του κόμμα ή ενωθεί με άλλες πατριωτικές δυνάμεις τότε ίσως τον ψηφίσω.

Ανώνυμος είπε...

H ONNEΔ της εποχής Μιχαλολιάκου τραγουδούσε :
«Για τη Σημαία και το Σταυρό αν χρειαστει και στο βουνό, εμείς δεν ξέρουμε ζυγό» .

Σήμερα oι ντντίδες της Συγγρού , με τον Αντωνάκη ,τον Αρούλη και τον Κούλη τραγουδάνε:
«Για Μύκονο και για τα ευρώ , θα κάνω και κονσομασιόν»

Ανώνυμος είπε...

mpravo Pano

Ανώνυμος είπε...

Η οικογένεια μου και εγω...ΟΛΟΙ θα σε ψηφίσουμε.
Κάνε κόμμα ΤΩΡΑ!!!

Ανώνυμος είπε...

Μπραβο παλικαρι μου!!!!Ο Θεος μαζι σου!!!

Ανώνυμος είπε...

Οι Ολυμπιακοί του 2012 και οι θεωρίες(;) συνωμοσίας έχουν σχέση με τη σημερινή μας κατάσταση;

Ανώνυμος είπε...

Πάνο Καμμένε κανείς δεν θα σε διαλύσει. Μαζί θα τους διαλύσουμε. Αυτή η διαγραφή σου λέει πολλά.. Ξεκαθαρίζει το τοπίο και βγάζει στο φώς το ποιόν όλων αυτών των κυρίων που κυβερνούν. Ποιός είναι αυτός ο Μπάμπης Παπαδημητρίου? Μην ασχολείσαι με γιουσουφάκια. Ο κόσμος έχει μάτια και βλέπει και κάτι τέτοιους δεν τους ξεχνάει. Δώσε ονόματα τώρα αυτών που πήραν τηλέφωνο και σε απείλησαν. Μη κολώνεις.

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΚΑΣΤΑΝΙΔΗ ΠΑΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΡΥΜΕΝΗ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΤΕ ΠΟΛΛΑ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΞΕΧΩΡΑ

Ανώνυμος είπε...

KIΟΜΩΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΞΕΧΝΑΕΙ ΞΕΧΑΣΕ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΚΟΣΚΩΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΜΠΕΡΣ ΤΑ ΔΑΝΕΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΙΛΑ ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΗΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΣΕ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΙ ΛΑΛΙΩΤΗΔΕΣ ΞΕΧΑΣΤΗΚΑΝ ΤΑ ΙΜΙΑ ΚΑΙ Η ΠΡΟΔΩΣΙΑ ΤΟΥ ΟΤΣΑΛΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΗ ΖΟΥΝ ΟΧΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΙΔΙΑ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ????ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΘΕΛΩ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΩ ΤΟΝ ΚΑΜΕΝΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΨΗΦΗΣΩ ΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΔ...ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ ΚΟΜΑ ΑΠΟ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ...

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=cMiChjsvnJc&feature=related

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο Πανο.Δυστυχώς δεν θα σε ψηφίσω γιατί εισαι ακόμη στην ΝΔ.Αν κάνεις κομα μαζί σου για να βάλουμε τα λαμογια βαθιά μέσα στα μπουντρούμια.Μην κολας πουθενά...μονο προσεχε την ζωη σου γιατι ειναι αδίσταχτοι δολοφόνοι.

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΔΩ ΠΑΙΔΙΑ?ΓΙΑ ΠΟΝΗΡΕΥΤΗΤΕ ΛΙΓΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΨΙΛΟΔΗΜΟΣΚΟΠΟΙΣΗ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΣΕ ΠΡΩΤΟ ΠΛΑΝΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΜΙΛΩ ΕΓΩ ΠΟΥ ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΝΗΚΩ ΕΝΕΡΓΑ ΣΤΗ Ν.Δ ΑΣ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΚΑΙ ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΗΝ ΒΙΑΖΕΣΤΕ ΕΤΣΙ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΑΜΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΑ

Ανώνυμος είπε...

Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΙΑΣ !!

Ανώνυμος είπε...

area51,τελικα ειστε υπερ ή κατα της λεσχης μπιλντερμπεργκ και της τριμερους; μπορει καποιος να 'ναι και πατριωτης και μελος των σκοτεινων στοων συναμα; τριτη και τελευταια ερωτηση: η αντιρατσιστικη επιτροπη του κομματος σας σε τι χρησιμευει;

Ανώνυμος είπε...

http://exthrostoumalaka.blogspot.com/2011/11/blog-post_17.html

εσεις να δουμε ποτε θα αλλαξετε μυαλια και θα καταλαβετε οτι με τις μλκς που λετε μονο οι καπιταλιστες ειναι κερδεσμενοι. εχθρος οι πλουσιοι ειτε ελληνες ειτε βεραιοι ειτε αριανοι

Ανώνυμος είπε...

http://www.trilateral.org/download/file/TC_list_10-11_2.pdf

οριστε και ολα αποδειχθηκαν

Ανώνυμος είπε...

παπαδακη αι γαμησου ρε!!
μπραβο καμμενε!!!

Ανώνυμος είπε...

RE 10.18 ΡΑΓΙΑΣ ΕΙΣΑΙ Η ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΑΥΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΡΟΛΟ ΚΑΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΘΡΟ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΕ ΣΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΠΡΟΕΒΛΕΨΕ ΓΙΑ ΛΑΟΣ ΠΑΣΟΚ ΝΔ ΚΚΕ ΣΥΡΙΖΑ.
ΑΠΟΜ ΤΟ 2000 ΗΜΕΡΑ ΙΔΡΥΣΗΣ ΤΟΥ ΛΑΟΣ ΕΓΡΑΨΕ ΕΩΣ ΤΟ 2009 ΠΑΝΩ ΑΠΟ 100 ΑΡΘΑ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΓΙΑ
ΣΤΗΜΕΝΕΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΕΣ-ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ
ΜΕ ΣΤΗΜΕΝΕΣ ΧΡΕΩΚΟΠΟΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΤΟ ΛΑΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΡΑΤΟΣ

ΣΤΟ ΜΠΛΟΚ ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ ΓΡΑΦΟΥΝ ΑΛΛΑ ΔΥΟ ΑΤΟΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ Ο ΠΑΠΑΝΑΚΟΣ ΚΑΙ Ο ΖΟΥΡΝΑΤΖΗΣ

Ανώνυμος είπε...

Καμμένος από χέρι...

http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/11/blog-post_1140.html

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Καμενε μήπως εισαι λαγος;
Εισαι λαγός προσπαθεις να ψαρέψεις ολους αυτούς που αντιδρουν με την κυβερνηση αλλα θέλουν και τον αξιωματικό να τους οδηγεί.
Οχι κύριε Καμένε θέλω αποδείξεις για το που το πας. Θελεις το μνημόνιο; θέλεις να μεινουν οι επικυριαρχοι στην πατρίδα; θέλεις να φυγουμε απο το Ευρω και να ζήσουμε πάνω απο ολα ελευθεροι η οχι;
Οταν θα μας τα πεις αυτα τότε μποορουμε να μιλάμε σαν ΑΠΛΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΗ.
ΑΝΑΚΛΗΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΙΜΟΣ απο καθε μετερίζι να δινεις την μαχη με τον εχθρο.
Τότε μπορουμε να μιλαμε στα ισα μέχρι τότε θα εισαι υποπτος.

Ανώνυμος είπε...

Εσυ φίλε που ζητάς Δημοκρατία θα περιμένεις για πολύ ακόμη.
Σιγά μην σε αφήσουν να ψηφίσεις κιολάς.

Ανώνυμος είπε...

Ένα must, μία μασκότ, ένα trend της εποχής μας είναι και ο ...Πάνος Καμμένος, βολευτής και αυτός της Νέας Δημαγωγίας(Ν.Δ.) εδώ και 18(!!!) χρόνια. Ο Καμμένος αυτή τη στιγμή παίζει τον ρόλο του "αντιστασιακού", ρόλος που μοιράζεται ανάμεσα σ' αυτόν, τον Βελόπουλο του ΛΑΟΣ 666, και κάτι τελειωμένους του ΠΑΣΟΚ, βλ. Δημαράς, Οικονόμου και σία Ο.Ε.

Προβάλεται ανελλειπώς τόσο από το KONTRA CHANNEL του Κουρή, όσο και από το διαδίκτυο. Την τελευταία διετία το παίζει πολύ καλά, συμμετέχει σε επιτροπές της βουλής, έτρεχε στα δικαστήρια για τα CDS του Αντρίκου Μουνέικο, πετάει και τις κορώνες περί χούντας κλπ αντιμνημονιακά, βγάζει ένα προφίλ το οποίο είναι οικείο στον απελπισμένο που ψάχνει να βρει κάπου να πιαστεί...

Όλα όμως είναι ένα θέατρο, ένα στημένο παιχνίδι μέσα στο μεγάλο παιχνίδι που παίζεται. Ο Καμμένος όπως και ο Βελόπουλος λειτουργούν βάσει σχεδίου, ως "βαλβίδες αποσυμπίεσης" της οργής του αφελούς κοινού. Είναι παλιό και δοκιμασμένο τρικ αποπροσανατολισμού. Βλέπει το θύμα τον Καμμένο να "τα χώνει" στους βολευτές που τα παίρνουν, που τα λέει για τα CDS, που λέει "εγώ δεν θα ψηφίσω την νέα κυβέρνηση..."(και χέστηκε η φοράδα στ'αλώνια) και ταυτίζεται το θύμα, "πες τα ρε καμμένε". Ξεδίνει το θύμα, "ξεκαπνίζει", αποσυμπιέζεται η οργή του και πάλι στο μαντρί-ξ, πάλι στην καταστολή μετά. Αυτό είναι το κόλπο.

Και πρόκειται περί "τρικ" διότι ο Καμμένος δεν ήρθε ουρανοκατέβατος τώρα να μας ανοίξει τα μάτια. Ο Καμμένος παίρνει ανελλιπώς επί 18 χρόνια βολευτική αποζημίωση, έχει 18 χρόνια τα προνόμια του βολευτού, συμμετείχε στις κυβερνήσεις Καρα Αμαν Αλι, έβγαλε και αυτός από το χρηματιστήριο επί Σημίτη(όλοι έβγαλαν), πήγε σε ...πανεπιστήμια της Λυών αλλά και της Ελβετίας, έχει παρασημοφορηθεί με μασονικά παράσημα στα πατριαρχεία Τσεχίας και Ιεροσολύμων, έχει πάρει μέχρι και μασονικό παράσημο από τον ουγγροεβραίο κομπλεξικό κοντοπίθαρο Σαρκοσύ...

Ο Καμμένος είναι τέκνο του Ηλία Καμμένου, "μαντρά" της Συγγρού, γνωστού "γκανγκστερ" της εποχής ο οποίος πουλώντας "παπιά" έστειλε τον Πάνο στην Ελβετία(!!!). Και εγώ έχω αντιβαρυτική πολυθρόνα στο σαλόνι μου....

Τώρα λοιπόν που ζυμώθηκε αρκετά ο Καμμένος τζούνιορ, ήρθε η ώρα να πουλήσει και αυτός ανέφελα και ανώδυνα πατριωτιλίκια μέσω των καναλιών και των ιστολογίων και ενίοτε μέσα στην βουλή αβουλίας των ανθελλήνων. Με το αζημίωτο, πάντα, φυσικά!

Και λοιπόν; Και τί έγινε λοιπόν που ο Καμμένος πετάει κορώνες;;; Τί άλλαξε; Μήπως εμποδίστηκε κάτι και δεν το γνωρίζουμε; Μήπως απετράπη η είσοδος του ΔΝΤ και το Μνημόνιο Ι; Μήπως απετράπη το Μνημόνιο ΙΙ; Σάμπως θα αποτραπεί το Μνημόνιο ΙΙΙ, το Μνημόνιο ΙV και πάει λέγοντας; Τί ακριβώς καταφέρνει ο Καμμένος και ο κάθε Καμμένος πέραν από το να κοιμίζει τον αφελή λαό της Ελλάδος;

Ανώδυνη επανάσταση, συστημική εξέγερση του κερατά, ανέφελος ύπνος το βράδυ. Αυτή είναι η οδός της γιαλαντζί αντίστασης. Με τα ανώδυνα και συστημικά λόγια του αέρα δεν πρόκειτε ποτέ να αλλάξει κάτι προς το καλλίτερο.

Ανώνυμος είπε...

ΕΔΩ ΣΥΝΑΓΩΓΕΙΟ

Ανώνυμος είπε...

Ψηφίστε ρε το κόμμα των αποστράτων.

MacGyver © είπε...

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΖΑΚΗΣ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΟΥ ΡΑΔΙΟ 9 98,9 12,30 ΕΩΣ 2μ.μ radio9.gr και σε επανάληψη στις 18,00
http://www.radio9.gr/LivePlayer.aspx?a_id=1346

http://www.livestream.com/epamwebtv

ΟΛΟΙ ΚΑΤΩ ΣΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ 16,00 ΠΟΡΕΙΑ ΠΟΛΥΤΕΧΕΝΕΙΟ ΜΕ ΚΑΖΑΚΗ

Ανώνυμος είπε...

Ο ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΕΝΟΣ ΠΑΙΖΕΙ ΕΝΑΝ ΥΠΟΠΤΟ ΡΟΛΟ ΠΑΡΑΜΕΝΟΝΤΑΣ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΦΩΝΗ ΣΤΗ ΝΔ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗ ΧΑΣΕΙ ΨΗΦΟΥΣ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΠΟΥ ΣΥΜΠΛΕΕΙ ΠΛΕΟΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΑΟΣ
ΑΜΑ ΗΤΑΝΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΜΑΓΚΑΣ ΔΕ ΘΑ ΕΜΕΝΕ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ...ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΣΦΑΛΩ

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΛΛΑ ΕΥΓΕ!!!!!!!!!!!ΝΑ Κ ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ ΕΤΣΙ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΩΝ

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΣΤΡΑΤΟΠΑΙΔΑ ΕΧΟΥΝ ΧΩΡΙΣΤΕΙ. ΕΣΥ ΜΕ ΠΟΙΟΥ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΕΙΣΑΙ???


http://exthrostoumalaka.blogspot.com/2011/11/blog-post_8362.html

dont remain silent είπε...

Εύγε παλικάρι μου...

Ανώνυμος είπε...

μπειτε ρε παιδια στο μπλοκ ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ και θα δειτε τι ρολο παιζει ο δηθεν πατριωτης καμμενος .

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ 300 ΕΠΕΣΑΝ ΓΙΑ ΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΟΙ 300 ΤΩΡΑ ΤΡΩΝΕ ΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ

Ανώνυμος είπε...

OPWS TA LES PANO! YPARXEI ELLADA! YPARXEI ORTHODOXIA! KAI EINAI GELASMENOI AYTOI POY NOMIZOYN OTI THA SE DIALYSOYN!!!

PLISIAZOYN TA GEGONOTA!! FWTIA KAI TSEKOYRI STOYS PROSKYNHMENOYS ALLA KAI STOYS NEOYS KATAKTHTES - EKVIASTES!!

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΜΕΝΕ...!! ΦΥΓΕ ΑΠ ΤΗΝ Ν.Δ...ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΚΟΜΑ ΔΙΚΟ ΣΟΥ...!!!!!ΕΣΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ Ο ΝΕΟΣ ΚΟΛΟΚΟΤΡΟΝΗΣ!!!Η Ο ΝΕΟΣ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ!!! ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ !!!ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΠΑΝΤΑ...

Φρυλιγκος γιωργος είπε...

Να βγει απο το κομμα του και να συνταξει νεο με αξιολογους ανθρωπους και ΝΑΙ τοτε θα τον ψυφισουν πολλοι.Μεχρι τοτε μπραβο του που τα λεει αλλα απο λογια οσο ομορφα και να χαιδευουν τα αφτια μας δεν ειναι τιποτα παραπανο απο λογια.Πραξεις κυριε Καμμενε και μονο τοτε θα δεις ποσοι ειμαστε μαζι σου!

marycraft είπε...

Πολλά ξαδέρφια και μπατζανάκηδες πρέπει να χει ο Καμμένος.

marycraft είπε...

Αφού δεν έφυγε τώρα,δε θα φύγει ποτέ απ τη ΝΔ.Εκτός κι αν κάνει νέο κόμμα-Κόμμα αντίστασης στα μνημόνια-Με συνιδρυτή τον Αντώνιο Σαμαρά.
ου yea!

Ανώνυμος είπε...

Πολιτικο Ανέκδοτο.

Ο Σαμαράς διαγράφει την Ντόρα από την ΝΔ γιατί υπερψήφισε το 1 μνημόνιο.

Μερικούς μήνες αργότερα διαγράφει τον Καμμένο από την ΚΟ(όχι από το κόμμα) γιατί δεν αποδέχεται την δανειακή σύμβαση που εμπεριέχει τους όρους του 1 μνημονίου....ο Καμμένος παραμένει στο κόμμα και σε μερικούς μήνες καταβαίνει με τα ψηφοδέλτια της ΝΔ που υπερψηφίζει την δανειακή σύμβαση και δίνει ψήφο εμπιστοσύνης στην κατοχική κυβέρνηση(λόγια Καμμένου).

Αυτά μονο στην ΝΔ.

Ανώνυμος είπε...

ΘΑ ΤΟ ΠΩ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΠΩ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΠΩ!Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΣΕ ΕΧΕΙ ΚΑΛΑ ΑΝΘΡΩΠΕ ΜΟΥ ΝΑ ΠΡΟΑΣΠΙΖΕΣΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ!ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙ ΟΛΟΥΣ Η ΜΑΓΚΙΑ ΣΟΥ ΦΙΛΕ ΜΟΥ!Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!

ΣΕΡΡΑΙΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Viper

Εντάξει, μας είπε ότι ο Σαμαράς είναι μεγάλος, Έλληνας, πατριώτης κτλ...Ξέχασα να γελάσω...Έχει σωστές τοποθετήσεις ο ΠΚ αλλά μόλις απέδειξε ότι είναι γλύφτης και ουσιαστικά είναι ελάχιστα διαφορετικός από τους υπόλοιπους...Ξυπνήστε ρε από το λήθαργο...τι παραπάνω έχουν ανίκανα & άχρηστα παιδάκια όπως ο Αντωνάκης & ο Γιωργάκης από εσάς? Τέλος η ανοχή!

Ανώνυμος είπε...

2:30 ΣΩΣΤΟΣ ΦΙΛΕ!!!

ΡΕ ΣΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΟΙΜΑΣΤΕ ΕΝΤΕΛΩΣ...
ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΤΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΑΙ ΤΙ ΚΟΛΠΟ ΠΑΙΖΕΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΟΛΟ ΑΥΤΟ?
ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟ, ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΕΥΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΟ. ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΕΙΣΤΕ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΛΛΟΥ. ΕΚΤΟΣ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΥ. ΠΕΤΑΕΙ Ο ΓΑΙΔΑΡΟΣ?ΝΑΙ ΠΕΤΑΕΙ ΛΕΤΕ. ΡΕ ΒΑΛΤΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ, ΣΧΕΦΤΕΙΤΕ ΜΕ ΛΟΓΙΚΗ. ΤΙ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ?ΕΛΕΟΣ!

ΓΙΑΤΙ ΚΥΡΙΕ ΚΑΜΜΕΝΕ ΔΕΝ ΦΕΥΓΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΝ ΝΔ? ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΑΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ.
ΜΗΠΩΣ ΟΜΩΣ ΜΕΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΝΔ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΕΙ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ?
ΕΠΕΙΔΗ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΕΠΗΡΕΑΣΕΤΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΝΔ ΩΣΤΕ ΝΑ ΒΓΕΙΤΕ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ???
ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΙΣΤΕ ΤΟΣΟ ΠΡΟΒΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ!
ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ ΜΗΝ ΤΡΩΤΕ ΤΟ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΤΑΙΖΟΥΝ!
ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΜΑΓΚΑΣ ΚΥΡΙΕ ΚΑΜΜΕΝΕ, ΤΟΤΕ ΣΗΚΩ ΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΔ ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΚΟΜΜΑ. ΓΕΜΑΤΟ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΟΠΩΣ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙΓΜΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ. ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΟΛΟΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΘΕΛΟΥΝ.
ΞΥΠΝΑ ΚΟΣΜΕ!!!

ΝΙΚ

booker είπε...

Παιδιά θέλω να κάνω μια καταγγελία στο blog σας ποιό είναι το email του blog:;;

Ανώνυμος είπε...

Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΤΠΑΛΟ ΟΜΩΣ....ΕΝΑ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ..ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΥΒΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΤΝ ΟΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ...ΤΟΤΕ ΤΟΥΣ ΣΚΟΤΩΣΕΣ,ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΘΕΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΛΕΜΑΝΕ ΝΑ ΜΗ ΟΡΓΑΝΩΘΕΙ ΓΙΑΤΙ....ΣΤΗΝ ΑΝΑΜΠΟΥΜΠΟΥΛΑ Ο ΛΥΚΟΣ ΧΑΙΡΕΤΑΙ

Ανώνυμος είπε...

διαβαστε αυτο ειναι πολυ σημαντικο
http://www.xrimanews.gr/oikonomia/20058-sok-h-kybernhsh-papandreoy-paraxwrhse-to-dikaio-twn-ellhnikwn-omologwn-sto-psi-toy-21

Ανώνυμος είπε...

ψαρωσατε ολοι στη βαλβιδα εκτονωσης Πανος Καμμενος ε??????????Καναπε,λιακό ,μπαλιτσα και 'να δουμε τι θα γινει' .......ΤΙΠΟΤΑ ΔΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΡΕΕΕΕΕ ΟΣΟΙ ΚΑΜΜΕΝΟΙ ΚΙ ΑΝ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ,,,,,,,ΑΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕΤΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΚΤΡΩΜΑ ΘΑ ΠΕθ@ΝΕΤΕ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ --GAME OVER !!!!ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕΤΕ????????????πεινα δυστυχια και πολεμος μετα

Ανώνυμος είπε...

Μη μένετε θεατής των γεγονότων. Βοηθήστε τη χώρα μας και τους βουλευτές μας να κατανοήσουν τί διακυβεύεται … { Είμαι αγράμματος το δημοτικό τελείωσα το 1970 , δεν το λέω για κοροϊδέψω κανένα σας , άλλες οι εποχές τότες, άλλα μυαλά οι γονείς.. } Όμως το τι λένε τα ορθόδοξα μαθηματικά είναι αυτά που έχουν άξιες.. Οι θεωρίες και ιδικά η στατιστική μαθηματικών , είναι σαν την μίνι φούστα που φοράνε οι γυναίκες και την σηκώνει και σε αφήνει να δεις μέχρι εκεί που θέλει η γυναίκα – μαθηματική στατιστική, με αυτά όμως δεν παίζεις για έναν Έθνος για ένα Λαό.. Αν όπως λέει Η Anna Gelpern, ειδικός στο δίκαιο κρατικών ομολόγων στο πανεπιστήμιο της Ουάσιγκτον και επιβεβαίωσε την πληροφορία στους New York Times. Η εφημερίδα στο άρθρο της αναλύει το μοναδικό πλεονέκτημα που έχει η Ελλάδα και εξηγεί ότι με τη συμφωνία για το PSI αποδέχτηκε να το χάσει κάτι που μπορεί να της κοστίσει αν χρειαστεί να προχωρήσει σε επόμενη διαπραγμάτευση στο μέλλον. Καθώς το PSI ακυρώθηκε η Ελλάδα κράτησε το πλεονέκτημα της και εξακολουθεί να αποτελεί διαπραγματευτικό χαρτί για το PSI+ .. Το δημοσίευμα αυτό αποτελεί, ωστόσο, μία ένδειξη του ότι η νέα κυβέρνηση θα ακολουθήσει το δρόμο της μυστικότητας και στο PSI+ και χωρίς να ενημερώσει κανέναν θα ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙ αυτή τη φορά οριστικά το μεγαλύτερο νομικό πλεονέκτημα της Ελλάδας. Η κυβέρνηση έχει στα χέρια της επίκαιρη ερώτηση για το θέμα από τις 7 Νοεμβρίου από τον ανεξάρτητο βουλευτή κύριο Κουρουμπλή αλλά αποφεύγει να απαντήσει. Το πιθανότερο είναι ότι απλά θα αγνοήσει την ερώτηση ώστε να παραχωρήσει στους δανειστές αυτό που επιθυμούν περισσότερο.
Με αυτόν τον τρόπο αν η Ελλάδα εγκαταλειφθεί από τους εταίρους της κάποια στιγμή στα επόμενα χρόνια (ή μήνες) αυτοί που λένε σήμερα εγγύηση μας είναι το ΕΥΡΩ, αν βρουν που θα βρουν τρόπο, να μας φέρουν ΑΥΤΟΙ στη δραχμή το χρέος της ΧΩΡΑΣ θα πρέπει να πληρωθεί σε ευρώ ενώ ακόμη και αν ΠΤΩΧΕΥΣΕΙ , οι δανειστές θα μπορούν να διεκδικήσουν ελληνική περιουσία…

ΑΝ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ , ΞΕΠΟΥΛΗΘΗΚΑΜΕ ::

Μπούτζουκας Θ. Τ Ηράκλειο Κρήτης

Αναλυτικά από Πηγή : http://www.xrimanews.gr