Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2011

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ...


Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟΚΤΑΕΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ: ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΟΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ ΠΑΠΑΔΗΜΟ-ΚΡΑΤΙΑΣ
Ο Luc Papadimos ενώ μελετάει το πλάνο της Παγκόσμιας Τραπεζοπιστωτικής Εξουσίας (ΠΤΕ) γιά την "πρωθυπουργία" του. ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕΤΡΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΥΡΑΝΝΙΑ Έτσι έπρεπε να εξελιχθούν τα πράγματα. Ο εξευτελισμός τους να.... γίνει τέλειος!!! Κάποιος έγραψε το ωραιότερο: "Τραπεζίτης....
πρωθυπουργός σε μια πτωχευμένη χώρα! Είναι σαν να βάζουν έναν έμπορο ναρκωτικών, να διευθύνει μονάδα απεξάρτησης"!!! Τώρα λοιπόν που ξεγυμνώθηκε η ΠΤΕ και έβαλε το χέρι της ολόγυμνο σε κοινή θέα, για να αρπάξει τον πλούτο της χώρας μας, τώρα είναι ο καιρός και ο χρόνος για την όντως αντίσταση. Χρειάζεται προσοχή και προσευχή, χρειάζεται οξύνοια και μετάνοια! Αυτή η κυβέρνηση, όλοι το ξέρουν είναι με αχυρένια ποδάρια, δεν μπορεί να περπατήσει. Ίσα-ίσα μπορεί να μας σύρει μέχρι την ολοφάνερη χρεωκοπία και την εξαθλίωση... Γι αυτό άλλωστε την διώρισαν... Από κεί και πέρα τον λόγο τον έχει ο κυρίαρχος λαός. Και κυρίαρχος θα γίνει όταν πρώτα κυριαρχήσει στον ίδιο του τον εαυτό. Όταν αποκτήσει αυτοσυνειδησία, όταν ελέγξει τά πάθη του, όταν γίνει ξανά κύριος του είναι του... Αυτό επειδή αργεί και θα μας πάρει πολύ χρόνο, ο Θεός το συντομεύει με την δοκιμασία της φτώχειας και της πείνας.
Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΆΝΤΩΣ ΜΕ ΤΟΣΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΧΑΘΕΙ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΑΔΕΛΦΙΑ ΣΤΗ ΠΛΑΣΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ROTHSCHILD ΚΑΙ ΤΟΥ SOROS, ΠΟΥ ΟΡΚΙΖΕΤΑΙ ΣΤΙΣ 11/11/11 ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΜΑΣ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΣΗ ΜΕ ΑΡΑΓΕΣ ΛΑΪΚΟ ΜΕΤΩΠΟ
http://oimos-athina.blogspot.com
ksipnistere

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

11/11/11 Η ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΓΚΑΘΥΔΡΙΣΗΣ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΗΤΩΝ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΑΛΩ΄; ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟΤΕΡΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ. ΑΝ ΠΕΡΑΣΗ ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΕΔΩ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΖΕΙ ΤΗΣ ΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΟΥ . ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΚΛΑΒΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΧΕΙΡΙΑ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΙ ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΟΙ , Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΕΞΑΘΛΙΩΘΕΙ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΙΔΙΚΕΣ ΖΩΝΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΣΤΑ ΕΡΓΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΜΕΝΑ ΠΡΩΣΟΠΙΚΑ ΜΕ ΒΡΙΣΚΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΔΑΝΕΙΑ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΟΠΩΣ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΕΧΩ ΜΙΑ ΙΔΕΑ 17/11/11 ΑΣ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΚΡΙΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΒΡΩΜΟΧΕΡΑ ΤΟΥΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ΣΑΝ ΛΑΟΣ. ΟΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΕΣΥ ΕΓΩ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΣ ΟΡΓΑΝΩΘΟΥΜΕ ΚΙ ΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΠΛΑΤΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΙΑ ΠΟΡΕΙΑ ΓΕΜΑΤΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΙΑ ΠΟΡΕΙΑ ΠΟΥ ΝΑ ΞΕΧΕΙΛΙΖΕΙ ΑΠΟ ΠΑΘΟΣ ΓΙΑ ΖΩΗ ΜΙΑ ΠΟΡΕΙΑ ΠΙΑΣΜΕΝΟΙ ΧΕΡΗ ΧΕΡΗ ΠΙΑΣΜΕΝΟΙ ΜΠΡΑΤΣΟ ΜΠΡΑΤΣΟ ΝΑ ΦΩΝΑΞΟΥΜΕ ΜΕ ΟΣΗ ΔΥΝΑΜΗ ΨΥΧΗΣ ΕΧΟΥΜΕ ΕΞΩ ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΚΤΗΤΗ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΑΣ ΠΙΣΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΚΛΑΒΟΙ ΕΝΤΕΚΑ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΓΙΑΤΙ 300 ΜΑΛΑΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΥΠΕΡΚΕΡΔΗ ΠΟΛΕΜΟΥ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΙΡΗΝΗ 17/11/11 ΑΣ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ χ.ν.

Ανώνυμος είπε...

ΛΟΙΠΟΝ ΕΑΝ ΚΑΝΕΤΕ ΚΛΙΚ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟ ΣΤΟ ΝΤΟΣΙΕ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΕΝΟ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΟΥ ΕΧΕΙ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΕΝΗ ΤΗΝ ΣΒΑΣΤΙΓΚΑ, ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΤΟ ΜΑΓΚΕΣ ΑΛΗΘΕΙΑ ΛΕΩ.ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ Η ΚΑΝΟΥΝ ΠΩΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ. Ο ΑΝΤΙΧΡΗΣΤΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΕΝΗΘΗ ΑΚΟΜΑ ΑΔΕΡΦΙΑ, ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΜΑΧΗ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΠΙΣΩ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ 17/11/11 ΑΣ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΕΛΛΑΔΑ.χ.ν.

sotulis είπε...

αστέρι και σβάστικα τυχαίο ? Ακόμα και στα ακριτικά χωριά ο κόσμος έχει ξυπνήσει και περιμένει... τα γεγονότα

Ανώνυμος είπε...

21-6-2012 ο αντιχριστος κλεινει τα 30 του χρονια. Αποσυρμενος στο μικρο νησακι της Μεγ. Βρετανιας, σιγα σιγα θα αρχισει να κανει την εμφανιση του στο παγκοσμιο γιγνεσθαι. Μεχρι τοτε θα πρεπει να γινεται χαμος σε ολο τον κοσμο.

ΤΟ ΟΝΟΜΑ TOY WILLIAM (WILL-I-AM)= EIMAI H ΘΕΛΗΣΗ

ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ (ΟΥΙΛΛΙΑΜ Ο Ε')ΒΓΑΖΕΙ 666.

Η ΝΤΑΙΝΑ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΕ ΩΣ ΘΥΣΙΑ ΣΤΟΝ ΣΑΤΑΝΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΦΕΡΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΝ (ΥΙΟ ΤΟΥ)ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΣΤΙΣ 31-8 ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΗ ΤΕΛΕΤΗ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΑΡΚΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΗΡΑΓΓΑ.

ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΕΠΕΣΕ ΣΤΗΝ 13η ΚΟΛΩΝΑ(ΤΟ 13 ΕΙΝΑΙ Ο ΙΕΡΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΩΝ ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΟΙ).

Ο ΚΑΡΟΛΟΣ ΚΑΤΕΧΕΙ ΤΟ 75% ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗΣ ΣΙΤΗΡΩΝ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΕΙΝΑ.

ΗΔΗ ΒΓΑΖΕΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΕ ΑΓΚΑΛΙΑ ΠΡΟΒΑΤΑ

ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΣΤΙΣ 21-6-1982 ΕΛΑΒΕ ΧΩΡΑ Η 666η ΕΚΛΕΙΨΗ ΗΛΙΟΥ ΕΝΑ ΛΕΠΤΟ ΠΡΙΝ ΤΗ ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ.

ΚΑΙ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΛΩΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ.