Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2011

"Δαχτυλίδι" Μ.Ομπάμα σε Α.Σαμαρά! - Αποδόμησε τον Γ.Παπανδρέου!


Φαίνεται ότι παρά την δύσκολη θέση στην οποία έχει περιέλθει στο εσωτερικό ο Α.Σαμαράς με την αποδοχή της δανειακής σύμβασης, στο εξωτερικό είχε πολύ θετική απήχηση η κίνησή του σε σημείο που ο ίδιος ο πρόεδρος των ΗΠΑ ΜΠάρακ Ομπάμα έπλεξε το εγγώμιό του πριν λίγο. Eνώ την ίδια στιγμή ο Μ.Ομπάμα αποδόμησε πλήρως τον μέχρι σήμερα πλέον φιλοαμερικανό πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου.


Από τη σύνοδο των 20 πλουσιότερων χωρών του κόσμου ο ''πλανητάρχης'' χαιρέτισε "ως θετική εξέλιξη την αποδοχή του νέου δανείου από τον Αντώνη Σαμαρά". Σύμφωνα με τον Ομπάμα ''είναι πολύ θετικό ότι ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης αποδέχτηκε το νέο πακέτο διάσωσης της Ελλάδας'', ενώ ζήτησε από την Ευρώπη πιο γρήγορα βήματα.

Αντίθετα σφυροκόπησε τον Γ.Παπανδρέου:"Οι ενέργειες του κ. Παπανδρέου και το θέμα του δημοψηφίσματος τις τελευταίες ημέρες έκαναν πολύ κόσμο νευρικό" είπε ευθέως για τον Έλληνα Πρωθυπουργό ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα, στη συνέντευξη Τύπου μετά τη σύνοδο των ηγετών της G-20.

Η γενική προσέγγιση, είπε ο Αμερικανός πρόεδρος, είναι ότι «η Ελλάδα εξακολουθεί να επιδιώκει διαρθρωτικές αλλαγές κι αυτό είναι το μήνυμα που πρέπει να στείλουμε».

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

13 σχόλια:

free mind είπε...

Θα είπε και την περήφημη ατάκα σε αυτούς που τον στηρίζουν.
Μην ανησυχείτε.Τους ελέγχω και τους δύο.

Ανώνυμος είπε...

Απαντηση στις μαλακιες του κατευθυνομενου πΠέφτουν και οι μάσκες του Σαμαρά

Σαμαράς: «Εγώ εκχώρηση κυριαρχικών δικαιωμάτων δεν υπογράφω»
Ναι, ε; Και τι δηλαδή τι θα πράξετε εσείς ρε καλόπαιδα;

Πως θα κρατήσετε την περηφάνια σας μην υπογράφοντας το νέο μνημόνιο;
Το κουτόχορτο της επαναδιαπραγμάτευσης ήδη σας το έτριψαν στην μούρη οι δυτικοί.

Άρα τι άλλες επιλογές έχετε;
- Να οδηγήσετε την χώρα σε ανεξέλεγκτη χρεωκοπία;
- Επαναφέροντας την δραχμή;
- Σπέρνοντας φτώχεια και δυστυχία στην χώρα;

Γιατί δεν μας το λέτε ξεκάθαρα;
Πως επιλέγετε να ... είστε πρώτοι στο χωριό παρά δεύτεροι στην πόλη;
Να ξέρουμε με τι προδότες έχουμε να κάνουμε; (όχι ότι ξεχνάμε το λαμπρό προδοτικό παρελθόν σας)

Καλά ρε, δεν ντρέπεστε καθόλου...Τουλάχιστον η Αλέκα, αν και γυναίκα, είχε τα απίδια να βγεί και να πεί "έξω από το Ευρώ" και ας "ζήσουμε αναλόγως των δυνάμεών μας" δηλαδή .... με δραχμή και μιζέρια.

Εσείς με τι απίδια θα πείτε "δεν υπογράφω" το νέο μνημόνιο;...
Γιατί αλλιώς τι;
Τι είστε αποφασισμένοι να πράξετε;
Τι σας απομένει να πράξετε;

Ή ψεύδεστε ασύστολα ή ετοιμάζετε μεγάλη εθνική προδοσία!

Η πολιτική της ΝΔ ισοδυναμεί με την πολιτική της υπερήφανης δραχμής που ξεδιπλώνεται σαν φίδι κολοβό...
ληρωμενου defencenet.gr

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΟΤΙ
Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΠΟΥΛΙΕΤΑΙ!!!!!!
ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ ΒΑΛΕΤΕ ΤΟΝ...ΑΝΤΩΝΑΚΗ ΝΑ ΤΗΝ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΙ ΜΕ ΤΗ ΝΕΑ ΕΚΤΡΩΜΑΤΙΚΗ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ
ΤΗΣ Υ Π Ο Τ Ε Λ Ε Ι Α Σ!!!!!
ΑΛΗΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣ
ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΩΝ ΛΑΩΝ!!!!!!!!
ΓΚΑΓΚΣΤΕΡΣ
ΑΘΛΙΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΜΑΣΩΝΕ ΑΡΑΠΗ,ΦΟΝΙΑ ΤΩΝ ΛΑΩΝ

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΜΟΜΠΟΛΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΕΠΙ ΤΟ ΕΡΓΟΝ ΤΟΥΣ ...

Ανώνυμος είπε...

Απαντηση στις μαλακιες του πληρωμενοκατευθυνομενου defencenet.gr

Τα τελευταία 24ωρα ο κ. Σαμαράς δεν εκπροσωπεί πλέον μόνον τη Νέα Δημοκρατία, αλλά τον γνήσιο Ελληναρά. Αυτόν που δεν δέχεται νερό στο κρασί του, αλλά και που είναι διατεθειμένος να κάψει ακόμα και το ίδιο του το σπίτι άμα γνωρίζει ότι με την ίδια φωτιά θα καεί και το σπίτι του γείτονα. Ο ακραίος, ανεγκέφαλος και καταστροφικός εθνικισμός σε όλο του το μεγαλείο. Ο άνθρωπος που έχασε κάθε σεβασμό και έστειλε στα σκουπίδια την ελληνική διπλωματία για το μακεδονικό, και που δεν διστάζει μέσα στην τρέλα και τον ατομικισμό του να πυρπολήσει οτιδήποτε βρίσκεται στο διάβα του. Ο κ. Σαμαράς είναι ο υπέρτατος ηγέτης της ακινησίας, του συντηρητισμού, αυτού του είδους Ελληναρά που εδώ και δύο αιώνες σχεδόν λυμαίνεται κάθε προσπάθεια εκσυγχρονισμού, και αλλαγής νοοτροπίας προς τα ιδεώδη του ευρωπαϊκού Διαφωτισμού και τη συλλογική συνείδηση. Είναι ο άνθρωπος που συσπειρώνει όλους τους Ελληναράδες της χώρας και εμπνέει με την άρνησή του στα πάντα. Είναι το κακομαθημένο παιδί που αναγνωρίζει μόνο τα δικαιώματά του και καμία υποχρέωση. Είναι ο άνθρωπος της «κατσίκας του γείτονα». Να ψοφήσει! Μία ολόκληρη χώρα να κατρακυλήσει στην φτώχια, τον εξευτελισμό και την απομόνωση από τον υπόλοιπο κόσμο, αρκεί ο ίδιος, και με τη βοήθεια της Παναγίας πάντα, να γίνει εξουσία. Όπως είπε και η Γερμανίδα βουλευτής Φον Κράμον, «στα ελληνικά, ο συμβιβασμός είναι βρισιά

Ανώνυμος είπε...

5.11
Η ΔΡΑΧΜΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΙΔΙ ΚΟΛΟΒΟ
ΑΛΛΑ Η Μ Ο Ν Η Ε Λ Π Ι Δ Α
Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ
ΣΩΖΕΙ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΑΝΤΕ ΒΟΛΕΨΑΚΗΔΕΣ

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΔΑΝΕΙΟ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΣΤΟ ΑΓΓΛΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΜΑΣ.
Ή ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΟΜΑΣΤΕ Ή ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ΟΛΟΙ ΜΑΣ.
ΚΑΙ ΨΑΧΤΕ ΜΕΤΑ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΨΗΦΙΣΕ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΚΑΙ ΠΟΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΕΞΙΟΣ!!!
ΟΛΟΙ ΔΕΝ ΕΙΠΑΝ ΟΧΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ;;;
ΓΙΑΤΙ;;;;
ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ "ΦΙΜΩΣΟΥΝ" ΤΟ ΛΑΟ.
ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΛΕΙΦΤΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΕΝΤΡΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝ. ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΑΡΚΙΝΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΝ "ΞΥΠΝΗΣΤΕ", ΔΕΝ ΑΡΚΕΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ.
17 ΝΟΕΜΒΡΗ 2011...
ΙΔΟΥ Η ΡΟΔΟΣ ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΔΗΜΑ, ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΞΙΑ ΣΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΑΥΤΗ.
ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ, ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ, ΟΧΙ ΣΤΟ ΝΕΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ, ΟΧΙ ΣΤΟ ΕΥΡΩ, ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΖΩΝΗ ΤΟΥΣ, ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ, ΝΤΗΛΕΡ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ, ΟΧΙ ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΑΣ.
ΥΓ. ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΤΙΠΟΤΑ, ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΙΠΟΤΑ, ΔΕΝ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΩ ΤΙΠΟΤΑ. ΘΑ ΔΙΑΦΥΛΑΞΩ ΟΜΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ.

ΕΝΑΣ ΦΤΩΧΟΣ ΠΡΙΝ, ΦΤΩΧΟΤΕΡΟΣ ΤΩΡΑ,
ΑΛΛΑ ΛΕΥΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΑΝΕΝΤΑΧΤΟΣ ΕΛΛΗΝ.

Ανώνυμος είπε...

Εμπρός παλικάρια. Ντου απο παντού. Να μπούμε στην βουλή να τους πάρουμε τα κεφάλια.
Ζήτω ο "Επαναστατικός Αγώνας"!
Ζήτω η "17 Νοέμβρη"!
Λευτεριά στον Κουφοντίνα!

Ανώνυμος είπε...

Εμείς είμαστε αυτό που έρχεται και που θα αλλάξει την μοίρα της χώρας», είπε ο Σαμαράς. Αυτό θέλει και ο κόσμος ύστερα μάλιστα από τέτοια καταστροφική λαίλαπα και την
αψυχολόγητη πρόταση για Δημοψήφισμα, που θα οδηγούσε την χώρα στη χρεοκοπία και σε διεθνή απομόνωση. Μπορεί όμως ο κ. Αντώνης Σαμαράς; ΟΧΙ. Γατί η Ελλάδα έφτασε στο χείλος του γκρεμού με τα λάθη, τα μνημόνια, τις δεσμεύσεις, τα δάνεια, τα κουρέματα και τις υποθηκεύσεις που έκανε η Κυβέρνηση Παπανδρέου από την μία και την έλλειψη συνεννόησης του Σαμαρά στο εσωτερικό, όσο με τους ομοϊδεάτες του Ευρωπαίους ηγέτες από την άλλη.
«Ο κύκλος αυτής της Κυβέρνησης έκλεισε» κατά τον κ. Σαμαρά. Αυτό πιστεύει και ο λαός.
Έτσι αποτυπώνεται στις δημοσκοπήσεις και αναμένεται σύντομα να εκδηλωθεί με την καταψήφιση της στη Βουλή. Πως θα ανοίξει όμως ο Σαμαράς τον Νεοδημοκρατικό κύκλο, όταν είναι αμφίβολες έως αδύνατες οι επαναδιαπραγματεύσεις που υπόσχεται του μνημονίου, του μεσοπρόθεσμου και της συμφωνίας κουρέματος, και το ξέρει πολύ καλά, όταν η «Ευρωπάρχης» Μέρκελ του διεμήνυσε με αυστηρότητα, ότι «το φάρμακο δεν αλλάζει» και όταν δεν κατάφερε να πείσει τους Ευρωπαίους ηγέτες για το πρόγραμμα του, το περιλάλητο «Ζάππειο ΙΙ»;
«Με αυτή την Κυβέρνηση, ο κόσμος δεν ξέρει τι του ξημερώνει» δήλωσε ο κ. Σαμαράς. Πολύ
σωστά. Γιαυτό και ξεσηκώνεται ο κόσμος, διαμαρτύρεται, χλευάζει, καταστρέφει, μπερδεύει τις αξίες με τα εφήμερα. Τα κάνει αυτά όχι τόσο για τα άδικα και δυσβάστακτα μέτρα που πήραν σε βάρος του, όσο για το τι τον περιμένει ακόμη απ΄ εδώ και μπρός. Πόσα θα πληρώσει ακόμα, θα έχει σύνταξη αύριο, θα έχει μισθό, θα βρει γιατρό, θα βρει και πότε εργασία, κλπ.
«Πρωθυπουργός και Υπουργός Οικονομικών είναι επικίνδυνο δίδυμο για τον Ελληνικό λαό»
είπε ο κ. Σαμαράς. Σ΄ αυτή την διαπίστωση ο κόσμος θέλει από τον φέρελπι Σαμαρά συγκεκριμένα ονόματα που θα επιχειρήσουν με μυαλό, με διαφάνεια, με ειλικρίνεια, με πρόγραμμα, με συνέπεια και διεθνείς επαφές να βγάλουν τους πολίτες και την Ελλάδα από το τέλμα. Αυτό δεν φαίνεται προς το παρόν από το επιτελείο του Σαμαρά και της ΝΔ. Εκτός κι αν επανέλθουν οι δοκιμασμένοι και διεφθαρμένοι ή εμφανιστούν από την σκιά οι σύμβουλοι και συντάκτες του προγράμματος «Ζάππειο Ι & ΙΙ», οπότε είναι σίγουρη …η επιτυχία. Φαίνεται πως ο κ. Σαμαράς δεν διδάχτηκε από το Παπανδρεικό «λεφτά υπάρχουν» και υπόσχεται , λαϊκίζει, στοχεύοντας στην Πρωθυπουργική καρέκλα και την εγκατάσταση του στο Μαξίμου. Λες και στο Μαξίμου θα πάει για καφέ και όχι για να λύσει τα δισεπίλυτα εν πολλοίς προβλήματα και να «επανεκκινήσει» την οικονομία.
«Λύση σήμερα είναι οι εκλογές, όπου ο λαός θα δώσει ισχυρή εντολή για καθαρές λύσεις»,
λέει και ξαναλέει ο κ. Σαμαράς, Αναλογίστηκε άραγε ποτέ ο Σαμαράς το ενδεχόμενο να μη δώσει καθαρή λύση ο λαός, το και πιθανότερο, γιατί ούτε αυτόν εμπιστεύονται οι ψηφοφόροι, που θα οδηγηθεί η χώρα; Με ποιόν θα συνεργαστεί, αφού δεν τα βρίσκουν; Ή θα οδηγεί τη χώρα σε αλλεπάλληλες εκλογικές διαδικασίες μέχρι να Πρωθυπουργποιηθεί;
Βάλθηκαν πάντως όλοι οι Πολιτικοί ηγέτες να τρελάνουν τον πολύπαθο σήμερα και δύσμοιρο Ελληνικό λαό. Ο ένας να διαπραγματεύεται και να υπογράφει συμφωνίες χωρίς την έγκριση του Λαού, ο άλλος να υπόσχεται ότι έρχεται να σώσει τους Έλληνες και οι μικρότεροι να σκυλεύουν στο «πτώμα» των ψηφοφόρων.
Ας ελπίσουμε ότι, οψέποτε Πρωθυπουργοποιηθεί ο Σαμαράς, να μη ακούσουμε από τα χείλη του. ότι «έτσι τα βρήκα τα πράγματα, συμφωνημένα, υπογραμμένα και δεν μπορώ να κάνω τίποτα περισσότερο από μια απλή διαχείριση» ή να εκτελεί Ευρωπαικές εντολές, όπως ήδη άρχισε να διαφαίνεται με την συμφωνία της 26ης Οκτωβρίου, που συμφώνησε.
Τότε θα είναι «η εσχάτη πλάνη, του Σαμαρά, χείρων της πρώτης, του Παπανδρέου».

Ανώνυμος είπε...

Ρε κάνα καλάνισκωφ που θα βρούμε?

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΡΕ ? ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ? ΑΚΟΜΑ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΑΝ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΚΑΙ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ? ΠΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΙ ΡΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ? ΠΟΣΟ ΒΛΑΚΕΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ. ΑΥΤΟΙ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΤΙΣ ΕΛΠΙΔΕΣ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΝ ΟΛΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΣΤΑ ΠΛΗΚΤΡΩΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΛΕΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΕΑΝ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΗΓΕΤΗΣ ΑΝΑΛΟΓΟΣ ΜΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ?ΡΕ ΓΙΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΦΕΡΑΝ ΕΔΩ ΣΥΖΗΤΑΜΕ , ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΚΑΙ ΒΓΕΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΘΕΟ . ΤΙ ΕΧΕΙ ΡΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΟΥ Ο ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΤΗΝ ΑΣΥΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΓΛΥΤΩΝΟΥΝ ΠΑΝΤΑ? ΟΥΤΕ ΕΦΑΓΑ ΟΥΤΕ ΕΚΛΕΨΑ ΟΥΤΕ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΚΑΝΕΝΟΣ ΑΛΛΟΥ ΕΖΗΣΑ ΠΟΤΕ ΕΙΧΑ ΕΤΡΩΓΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΤΡΩΓΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΧΑΣΩ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΙΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΤΡΕΛΑΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ? ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΜΑΛΑΚΕΣ ΝΑ ΛΕΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ ? ΓΑΜΩ ΚΑΙ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΑΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΟΠΟΙΟΣ ΨΗΦΙΣΗ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΠΑΙΞΕ ΡΟΛΟ (ΟΣΟ ΜΙΚΡΟ Η ΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ) ΣΤΗΝ ΔΟΙΗΚΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΚΑΤΟΧΑΜΟΥΡΕΣ ΜΕ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΠΟΥ ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΙΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΙΣΜΟΥ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΩΝ ΠΟΥ ΛΥΜΕΝΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΗΣ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΦΙΛΟΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΘΑ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΚΤΕΛΕΙΤΕ ΕΝ ΨΥΧΡΩ

Ανώνυμος είπε...

5:30 μ.μ. Συμφωνώ και εγώ πριν λίγο που μιλούσα με ένα φίλο μου του έλεγα πως δεν έχω και κανένα κουμπούρι να βγω έξω και όποιον πάρει ο χάρος.