Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2011

Για Κ.Βελόπουλο..


Απο πηγή μας,ξέρουμε οτι προτάθηκε υπουργείο στον Κ.Βελόπουλο και το αρνήθηκε.
Είχε δηλώσει οτι όταν οι τραπεζίτες που χρεωκόπησαν τον πλανήτη υποκαθιστούν τους πολιτικούς,τότε χρεωκόπησε η πολιτική.

25 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Βελοπουλε σε γουσταρω εισαι ντομπρος αλλα οσο εισαι με τον καρα-ΤΖΑΦΕΡ-η τον τουρκαλαβνο προδοτη πιονι που παιρνει εκντολες απο λονδινο μερια εισαι κ εσυ υπολογος...φυγε ρε γαμωτο μαζευτειτε καποια ατομα καντε ενα κομμα η κινημα ας πουμε εσυ ο Καμμενος Καζακης Κανελη και διαφοροι που μας εχουν αποδειξη οτι ειναι ελληνες και οχι δοσιλογοι. σιγουρα θα παρετε το 99% στις εκλογες απο τον ελληνικο ΛΑΟ!!αλλα ολοι σας μιλατε μονο και πραξεις Μηδεν..πλην Καζακη που δεν μπορει τι να κανει

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.
Κάντε ένα κόμμα Ελλήνων επιτέλους
Ο κόσμος είναι έτοιμος να το στηρίξει.
Εσείς είστε έτοιμοι να το δημιουργήσετε?

Ανώνυμος είπε...

Αν ειναι τοσο ντόπρος , ας μην δώσει σε παράνομη και πραξικοπηματική κυβέρνηση Παπαδήμου , ψήφο εμπιστοσύνης. Οσον αφορά τον μεγάλο αρχιπροδότη Καρατζαφέρη , να ξέρει οτι θα έχει την ιδια μόιρα με τον Γιωργάκη και τον Αντωνάκη!!! Σήμερα έπεσαν οριστικά απ ολους οι μάσκες, σήμερα φάνηκαν και τα τρομοκρατο-καναλα ποιος ήταν ο σκοπος τους παο την αρχη.... Ενα μπράβο στον ΑΝΤ-ΝΕΑ blog που του έχει ξεμπροστιάσει ολους. Γι αυτο οι δημοσιοκαφροι δεν θελουν τα blog , γιατι θελουν να περνάνε μονο τις δικες τους αληθειες .....
Remember Remember the 5th of November ...
Απο σήμερα λοιπον πρωθυπουργος ο κολλητος του ΒΑρδινογιάννη - Μπομπολα - Λάτση κτλ..... αντε και επίσημα η δικτατορία των οικονομικών και μασονικών κύκλων...

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΒΕΛΟΠΟΥΛΕ ΕΙΣΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ,ΤΙ ΔΙΑΟΛΟ ΘΕΣ ΣΤΗΝ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΦΩΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΑΥΤΟ.

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ κι εγώ για ένα κόμμα από Έλληνες Πατριώτες επιτέλους. Τώρα όσο για τον ειλικρινή κύριο Βελόπουλο, ακόμα βλέπω μία σχιζο - κατάσταση, γιατί ενώ ξέρει και μιλάει, συνεχίζει όχι μόνο να βρίσκεται στο ΛΑΟΣ, αλλά όλη την ώρα παινεύει και τον καλό του Πρόεδρο πως μόνο αυτός μιλάει.... Και μιλάει και χρόνια πριν!... Και μήνες πριν για τον Παπαδήμο! Οποία πολιτική ευφυία! Τιμή και γλάστρες σ' ένα κατεξοχήν διαπλεκόμενο πρόσωπο! Αλλά θα μου πεις εδώ έκανε τεμενάδες στον ίδιο το Σημίτη. Κατά τα άλλα είμαστε αντι-νεοταξίτες!

Αν αγαπάει όντως την Ελλάδα μας, ξέρει με ποούς πρέπει να πάει. Παραείναι χιλωμένη η σούπα για να τη φάμε!...

Ανώνυμος είπε...

για το σχόλιο νούμερο 1. δεν μου γεμίζουν όλοι το μάτι, ούτε όταν τους ακούω ούτε όταν τους βλέπω. σαν να παίζεται πάλι κάποιο παιχνίδι.

Ανώνυμος είπε...

Ναι ξέρω είναι πατριώτης,μου θυμίζει την παπαρήγα μονο μπλα,μπλα, και από έργα τρίχες,όταν γυρνάει και μας λέει ότι οι βουλευτές δεν μπορούν να κάνουν τίποτα ε τότε τι τους ψηφίζουμε όλους αυτούς?άντε τα σιχάματα μονο την πάρτι τους βλέπουν.

Ανώνυμος είπε...

Αν αληθεύει η είδηση, τότε πολλά μπράβο στον Βελόπουλο. Το έχω πει πολλές φορές οτι είναι απο τους λίγους πατριώτες.
Συνυπογράφω κι εγώ το αίτημα να φύγει απο το ΛΑΟΣ.
Κάνε κόμμα με τον Καμμένο, Δημαρά, Καννέλη

Πρίαπος

Ανώνυμος είπε...

Ρε ποιον κοροιδευετε; Ακου εκει προταθηκε υπουργειο στον Βελοπουλό...Λίγη σοβαρότητα

Ανώνυμος είπε...

1:32 Πασοκος εισαι; Σας ποναει που θα σωθει η Ελλαδα;

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΑΜΑΤΑ ΑΛΗΘΙΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ... ΤΙ ΓΥΡΕΥΕΙΣ ΡΕ ΒΕΛΟΠΟΥΛΕ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΕΣ ;;;

Ανώνυμος είπε...

@1:32
Αντε ρε πρακτοράκο που σε χαλάει και ο Βελόπουλος. ΠΡΟΔΟΤΗ

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΠΑΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ. ΑΠΟ ΠΟΥ Κ ΩΣ ΠΟΥ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΣΤΟΝ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟ. ΑΠΕΥΘΥΝΕΣΤΕ ΣΕ ΑΦΕΛΕΙΣ; ΔΕΝ ΛΕΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ. ΑΛΛΑ ΚΟΨΤΕ ΤΙΣ ΠΙΠΕΣ ΟΠΟΙΟΣ ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ ΝΑ ΒΓΕΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΤΟ ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΣΕΙ Κ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ ΤΙΣ ΠΙΠΕΣ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΑΗΔΙΕΣ. ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ..

Ανώνυμος είπε...

Το ποσο πατριώτης είναι παιδιά αφήστε να το ξέρω καλύτερα από σας, παλιό γειτονάκι τον είχα στο κορδελιό θεσσαλονίκης,μικρός ήταν γραμμένος στην ΚΝΕ αν δε το ξέρετε πάντε και ρωτηστε τον,οποτε αυτά περί πατριωτισμού να τα πουλήσει σε εσάς που δεν τον ξέρετε.

Ανώνυμος είπε...

αφου λεει οτι ηταν Γερμανια μεταναστης.
αν ηταν στην ΚΝΕ δεν λεει κατι. μικρος ηταν και πολιτικοποιημενος

Ανώνυμος είπε...

A ΕΣΕΝΑ ΔΗΛΑΔΗ ΔΕ ΣΕ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΠΟΥ ΤΟ ΓΥΡΙΣΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΣΕ ΦΑΣΙΣΤΟΜΟΥΤΡΟ E? ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΓΙ ΑΥΤΟ ΦΤΑΣΑΜΕ ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΜΕ ΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΣ ΣΕ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΣΚΑΤΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΜΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

Κάποτε το ΠΑΣΟΚ είχε τον Παπαθεμελή που εξέφραζε πατριωτικές απόψεις και συγκρατούσε ένα μικρό μέρος πατριωτών που θα έπρεπε να αναζητήσουν άλλους χώρους. Την ίδια στιγμή η ΝΔ είχε τότε τον Καρατζαφέρη για τον ίδιο λόγο. Έτσι οι εθνικιστές εν Ελλάδι έμεναν αρχικά εγκλωβισμένοι στο διπολικό σύστημα εξουσίας.
Επειτα με το ΛΑΟΣ έγινε προσπάθεια να μαζευτούν τα πρόβατα σε ξεχωριστό μαντρί και με καλές έως εξαιρετικές πατριωτικές φωνές εν μέρει επετεύχθη. Όμως ένα σημαντικό μέρος ακόμη βρίσκεται στη ΝΔ αφού το κρατούν κάποιες φωνές όπως του Καμμένου.
Το θέμα είναι ότι πλέον ο κόσμος δεν είναι τα πρόβατα που νόμιζαν κάποιοι. Τους έχουμε πλέον καταλάβει και αν δεν καθορίσουν την στάση τους οι Βελόπουλος, Καμμένος και λίγοι ακόμη τότε θα μιλήσει ο πέλεκυς.
Προσωπική μου άποψη είναι ότι αυτοί οι λίγοι που εξακολουθούν να αυτοαποκαλούνται πατριώτες παίζουν παιχνίδι. Γιαυτό και δεν περιμένω τίποτε από αυτούς.
ΠΤΟΛΙΕΘΡΟΝ

Ανώνυμος είπε...

Έτσι είναι φιλε 3.14 και εγω θέλω να πιστεύω ότι ένα μεγάλο κομμάτι του λαου έφυγε από το μαντρί και επιτέλους είναι πιο υποψιασμένο, και καλά κάνει λέω γιατί πολύ πατριώτες ξαφνικά πάλι άρχισαν να βγαίνουν και δεν μ'αρέσει το σκηνικό.γρηγορης

Ανώνυμος είπε...

O Γιωργος Καρατζαφερης ειναι ο μονος Ελληνας πολιτικος που πραγματικα αγαπαει την πατριδα και καταλαβαινει τον απλο πολιτη.

Η Ν.Δ. εχει γινει ο χειροτερος του εχθρος γιατι βλεπει την συνεχη διαρροη μελων της προς το ΛΑΟΣ, το μονο κομμα που κραταει ακομα τις παραδοσιακες δεξιες παραδοσεις.

Οση προπαγανδα και να κανετε, ο κοσμακης αρχισε να καταλαβαινει το διπολικο παιγνιδι των ΓΑΠ και Αντωνακη και, οταν ελθη ο καιρος, θα στειλει και τους δυο στο διαβολο να ησυχασουμε απ' αυτους.

Ανώνυμος είπε...

αντε μπας και δουμε κανεναν σωστο

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΕΣΥ ΠΙΣΤΕΥΕ ΣΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑX ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥ ΠΩΣ ΣΕ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΕΤΣΙ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ.

Ανώνυμος είπε...

4:33 μ.μ. εισαι μεγας και μεγαλη κουβεντα ειπες....λυπαμαι γιατι εχουμε πολλα προβατα στο ελλαδισταν πλεον βλεπε 2.000.000 μεταναστες και μαζι με τους αλβανοτς φτανουμε στα 3.000.000 οποτε τι συζηταμε?

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδιά εκεί στο Λαός, που είναι εκείνο το τραγουδάκι για την Νέα Τάξη πραγμάτων που δεν σας τρομάζει;Το θυμάστε αυτό το τραγουδάκι δεν μπορεί να μην το θυμάστε.Πέστε στο Τουρκαλβανό να το βάλει το μεσημέρι στην εκπομπή του να το ακούσουμε!!

Ανώνυμος είπε...

sinfono kai egw kamenos velopoulos grrapsas kazakis logothetis tha vrethoune kai ali patriotes

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΚΥΡΙΑΚΟ!!!