Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2011

Η ανατροπή της διορισμένης κυβέρνησης είναι θέμα χρόνου...


Είναι προφανές ότι η λύση της αποκαλούμενης «κυβέρνησης εθνικής ενότητας» ή «εθνικής σωτηρίας» αποτελεί τη νέα προσπάθεια εξαπάτησης των Ελλήνων πολιτών, προκειμένου να αποφευχθεί η πρόωρη προσφυγή στις κάλπες. Κι αυτό διότι δεδομένων των χαμηλών ποσοστών που συγκεντρώνει αυτή τη στιγμή ο...
δικομματισμός και οι λοιποί φιλομνημονιακοί του κοινοβουλίου, σε συνδυασμό και με την άνοδο της Αριστεράς, δημιουργείται μεγάλο πρόβλημα στη συνέχιση μετεκλογικά του καταστροφικού έργου που ξεκίνησε το ΠΑΣΟΚ. Έτσι, το τρικ της διορισμένης και παράνομης κυβέρνησης -υπ' όψιν ότι η συγκρότησή της από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας αποτελεί κατάφωρη παραβίαση του Συντάγματος- είναι ένα πολύ ωραίο τέχνασμα για να μην δοθεί λόγος στην οργισμένη κοινωνία. Όσον αφορά τώρα το σενάριο που κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες ότι θα πάμε σε εκλογές στις 19 Φεβρουρίου, μοιάζει ως άλλο ένα ωραίο παραμυθάκι, ώστε να κατευναστεί όσο γίνεται η οργή του κόσμου για τους επόμενες 3-4 μήνες. Διότι με τα ακόμη χαμηλότερα ποσοστά που θα συγκεντρώνουν τα δυο μεγάλα κόμματα αμέσως μετά τα νέα μέτρα που θα ακολουθήσουν, αποκλείεται να θέλει κανείς τους εκλογές. Και οι δικαιολογίες-εκβιασμοί της μη διεξαγωγής τους είναι ήδη έτοιμες: «Δυστυχώς, δεν μας δίνουν την 7η δόση», ή «οι τροϊκανοί δεν μας αφήνουν μέχρι να εφαρμόσουμε τις δεσμεύσεις μας», ή «δεν υπάρχουν λεφτά», ή «θα χαθεί πολύτιμος χρόνος», ή «οι δημοσκοπήσεις λένε ότι ο κόσμος δεν θέλει εκλογές» και άλλα τέτοια. Πιθανή διαφοροποίησή της από μια τέτοια στάση θα δούμε μόνο αν η αποστολή τους έχει ολοκληρωθεί μέχρι τότε και μας έχουν δέσει χειροπόδαρα, χωρίς να έχουμε δυνατότητα διαφυγής, οπότε σε μια τέτοια περίπτωση θα μας έστελναν με μεγάλη... χαρά στις κάλπες. Παρ' ότι, πάντως, τα έχουν σκεφτεί πολύ ωραία, φαίνεται πως έχουν ξεχάσει κάτι: Τον παράγοντα λαό! Και δυστυχώς γι' αυτούς, ο λαός τους έχει πάρει χαμπάρι προ πολλού! Γι' αυτό το λόγο, ο νέος Πρωθυπουργός (όποιος κι αν είναι αυτός) προβλέπουμε ότι δεν πρόκειται να αντέξει περισσότερο από λίγες εβδομάδες. Όπως η κυβέρνηση Παπανδρέου κρίθηκε στις παρελάσεις και στις μεγάλες συγκεντρώσεις σε όλη τη χώρα, έτσι θα γίνει και με αυτή. Η ανατροπή της είναι θέμα χρόνου..
http://www.tempo.gr 
tolimeri.blogspot.com

4 σχόλια:

fnous fnous είπε...

Το ζητούμενο πάντα είναι ο λαός ν' αποφασίζει τι ακριβώς θα αντιπροσωπεύουν μέσα στη Βουλή αυτοί οι Συνασπισμοί και όχι οι κομματάρχες μόνοι τους.

Τα κόμματα, τα οποία συμμετέχουν σε αυτούς τους συνασπισμούς, είναι πραγματικά και δοκιμασμένα στην "πυρά" των εκλογών και όχι της "πλάκας", που φτιάχνονται σε υπόγεια και σαλόνια σαν αυτό της Μπακογιάννη ή του Κουβέλη.


Αν λοιπόν τολμήσουν τα δύο αγράμματα κι ανεπάγγελτα ανθρωποειδή του Κολεγίου με τη βοήθεια του "συναδέρφου" τους Προέδρου της Δημοκρατίας να καταλύσουν το Σύνταγμα, ας γνωρίζουν από τώρα ότι θα υποστούν τις συνέπειες αυτού του εγκλήματος.

Απλά πράγματα.
Σε αυτήν την περίπτωση θα πρέπει να συλληφθούν από τις αρμόδιες αρχές όλοι οι Πραξικοπηματίες και στην περίπτωσή μας οι Παπούλιας, Παπανδρέου, Σαμαράς και Παπαδήμος.


Αν δεν μπορούν οι αρχές να τους συλλάβουν, ο λαός πρέπει ν' αναλάβει τον ρόλο του ...

Τον προβλεπόμενο από το Σύνταγμα ρόλο του, που είναι να προστατεύσει το Σύνταγμα με όλα τα μέσα ...

Τον προβλεπόμενο ρόλο, που "θωρακίζει" νομικά τον πολίτη στο τελευταίο άρθρο του.

Σε αυτήν την περίπτωση θα πρέπει ο λαός ν' αναζητήσει και να συλλάβει ζωντανούς ή νεκρούς όλους τους Πραξικοπηματίες.


Ο κάθε πολίτης έχει την υποχρέωση και όχι απλά το δικαίωμα, όπου βρει κάποιον από αυτούς τους τρεις, να τον συλλάβει ζωντανό και αν αυτό δεν είναι δυνατό, να τον εκτελέσει επιτόπου.

Οι Πραξικοπηματίες σε αυτήν την περίπτωση δεν είναι κάτι το διαφορετικό από τον Καντάφι.

Όπως συνελήφθη από τους όχλους ο Καντάφι, έτσι και οι Έλληνες πρέπει να τους συλλάβουν με το δικαίωμα να τους χειριστούν κατά βούληση και χωρίς καμία ποινική ή άλλη συνέπεια ...

Ο Καντάφι, ο οποίος "έφυγε" σφαγμένος σαν γουρούνι, εφόσον, για να τον ατιμάσουν, του έκοψαν με μαχαίρι τον σφικτήρα του πρωκτού του.


Αυτός είναι ο θάνατος που περιμένει τον οποιονδήποτε επιχειρεί να προδώσει τον λαό και βρίσκεται απέναντί του.

------------------------------------
Πολίτες στα όπλα.
Εθνικό Απελευθερωτικό Μέτωπο - ΕΑΜ Β’
διαβάστε τα κείμενα και διαδώστε τα.

Υπό τις εντολές των δανειστών και των τοκογλύφων, γίνεται Πραξικόπημα εις βάρος της Ελληνικής Δημοκρατίας.

Ανώνυμος είπε...

Μας φοβούνται!!Ξέρουν καλά ότι θα φάνε πολύ κυνηγητό!Γι αυτό δεν θέλει κανείς να αναλάβει την ευθύνη να κυβερνήσει!Όσοι κυβερνήσουν ας είναι έτοιμοι να αντιμετωπίσουν βαρύτατες κατηγορίες!
Κερδίζουμε Έλληνες ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ!!
Θα δείξουμε στον κόσμο και πάλι ότι η ελευθερία δεν έχει ούτε κόστος ούτε τιμή!
Γνώση,θάρρος,υπερηφάνεια είναι τα όπλα μας!

Ανώνυμος είπε...

Όλοι σε ετοιμότητα για να τους γκρεμίσουμε την σάπια , παράνομη, αντισυνταγματική κυβέρνηση εθνικής υποτέλειας και ξεπουλήματος που θέλουν να δημιουργήσουν. ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ ΚΑΘΙΚΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ...

Ανώνυμος είπε...

ayth thn stigmh epikarath ninaimia prin tin kataigida...mhn epanapauomaste gt ta idia kai xeirotera isxyoun kai me thn kai kala kybernhsh ethnikhs swthrias...pws mporoume na swthoume efoson oi prodotes kanonizoun kapoion diko tous na analabei thn exousia....eukairia kai xronos gia mas einai na organothoume kai na antistathoume akoma kalitera...aaa kai mhn xexnate oti oloi kremontai apo emas...poses apeiles kai malakies gia exodo apo eurw ka..tpt apla piezoun xwris na mporoun na kanoun tpt gt ola tha katareusoun me mia lathos apofasi...ellines h wra plhsiazeii....!!!