Tο αυθεντικό anti-ntp.net δεν έχει καμία σχέση με το anti-ntp.org

Η σελίδα μας είναι δεξιά Κάντε like
-------------------->>>>>>>>>>>>>>>>>>

Παρασκευή, 11 Νοεμβρίου 2011

Το να βάζεις σε μία χρεωκοπημένη χώρα Πρωθυπουργό τραπεζίτη είναι σαν…samaras-papadimos-papandreou-660_1.jpg
…να βάζεις έμπορο ναρκωτικών διευθυντή σε κλινική απεξάρτησης!!!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η πολιτική είναι ένα σύστημα που γεννήθηκε μέσα από την δημοκρατία.
Είναι ένα σύστημα που το υιοθέτησε λαός για να εκλέγει τους αρεστούς που θα τον αντιπροσωπεύουν.
Τραπεζικά συμφέροντα κρύβονταν μέσα σε αυτό το σύστημα πίσω από πολιτικούς, ίσως όχι όλους αλλά αρκετούς , οι οποίοι μέχρι τώρα εξελέγησαν από τον ίδιο τον λαό.
Ο λαός προς έκπληξη όλων μας δεν αντιδρούσε στην αντικοινωνική πολιτική που εφάρμοζαν κάνοντας μας όλους να πιστεύουμε ότι εμείς οι ίδιοι είμαστε αυτοί που στηρίζουμε αυτά τα συμφέροντα.
Δεν σκέφτηκε κανείς ότι ο λαός αντιθέτως προστάτευε μέχρι και σήμερα το θεσμό του πολιτικού συστήματος γιατί είναι ένα γέννημα της δημοκρατίας.
Ο εχθρός λοιπόν χρησιμοποιούσε ως μανδύα το πολιτικό σύστημα για να κρυφτεί, πολύ πετυχημένα, έως και σήμερα.
Δεν ήταν όμως ικανοποιημένοι γιατί οι διεφθαρμένοι πολιτικοί του κόστιζαν ακριβά και δυσαρεστούσε αυτό τους τοκογλύφους και τους τραπεζίτες.
Πέσανε όμως στην παγίδα της φιλαργυρίας τους γιατί οι άνθρωποι είναι τραπεζίτες και όχι πολιτικοί.
Ξεχάσανε οι γύφτοι Εβραίοι τραπεζίτες (όπως θα έλεγε και ο κ. Τραϊανού) ότι βγάζοντας την μάσκα του πολιτικού που ήταν θεσμός της Δημοκρατίας μας και ήταν η τελευταία τους άμυνα, θα πετυχαίνανε αυτό ακριβώς που προσπαθούσαν έως σήμερα να αποφύγουν, κατάφεραν να μας αποκαλύψουν την πραγματική τους ταυτότητα και όχι μόνο αυτό άλλα και να μας ενώσουν.
Η τοποθέτηση του τραπεζίτη και τσιράκι της λέσχης Μπίλντερμπερκγ στην θέση του πρωθυπουργού της Ελλάδος σηματοδοτεί την επίσημη έναρξη του πολέμου.
Βάλανε τους γύφτους να διατάζουν τους άριστους έχοντας μόνο σαν άμυνα μερικά τραπουλόχαρτα.
Βάλανε τους αγράμματους να μας μάθουν ορθογραφία.
Ο λαός πλέον βλέπει τον εχθρό κατάματα και μπορεί τώρα να τον αντιμετωπίσει man to man.
Ξεχάσανε το μεγαλύτερο προτέρημα των Ελλήνων που έχουν ανά τους αιώνες, ξεχάσανε πως οι Έλληνες όταν έχουν απέναντί τους κοινό εχθρό είναι όλοι ενωμένοι.
Κάνανε ακριβώς αυτό που κάνανε οι Πέρσες όταν ήρθαν με τις κελεμπίες να αντιμετωπίσουν τους πάνοπλους Έλληνες.
´Όπως λέει και ο πάνσοφος λαός μας “ Είναι γυμνοί στο λάκκο με τα φίδια”.
Οι μέρες που πρόκειται ν' ακολουθήσουν πρέπει πλέον να γράφονται ιστορικά με χρυσά γράμματα. Γιατί αυτή την φορά οι Έλληνες να κληθούν να αντιμετωπίσουν ολοκληρωτικά τους εχθρούς σε τέτοιο επίπεδο, που δεν θα αφήσει υπολείμματα σε επόμενες γενεές.

Περικλής

Ανώνυμος είπε...

11/11/11 Η ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΓΚΑΘΥΔΡΙΣΗΣ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΗΤΩΝ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΑΛΩ΄; ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟΤΕΡΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ. ΑΝ ΠΕΡΑΣΗ ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΕΔΩ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΖΕΙ ΤΗΣ ΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΟΥ . ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΚΛΑΒΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΧΕΙΡΙΑ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΙ ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΟΙ , Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΕΞΑΘΛΙΩΘΕΙ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΙΔΙΚΕΣ ΖΩΝΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΣΤΑ ΕΡΓΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΜΕΝΑ ΠΡΩΣΟΠΙΚΑ ΜΕ ΒΡΙΣΚΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΔΑΝΕΙΑ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΟΠΩΣ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΕΧΩ ΜΙΑ ΙΔΕΑ 17/11/11 ΑΣ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΚΡΙΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΒΡΩΜΟΧΕΡΑ ΤΟΥΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ΣΑΝ ΛΑΟΣ. ΟΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΕΣΥ ΕΓΩ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΣ ΟΡΓΑΝΩΘΟΥΜΕ ΚΙ ΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΠΛΑΤΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΙΑ ΠΟΡΕΙΑ ΓΕΜΑΤΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΙΑ ΠΟΡΕΙΑ ΠΟΥ ΝΑ ΞΕΧΕΙΛΙΖΕΙ ΑΠΟ ΠΑΘΟΣ ΓΙΑ ΖΩΗ ΜΙΑ ΠΟΡΕΙΑ ΠΙΑΣΜΕΝΟΙ ΧΕΡΗ ΧΕΡΗ ΠΙΑΣΜΕΝΟΙ ΜΠΡΑΤΣΟ ΜΠΡΑΤΣΟ ΝΑ ΦΩΝΑΞΟΥΜΕ ΜΕ ΟΣΗ ΔΥΝΑΜΗ ΨΥΧΗΣ ΕΧΟΥΜΕ ΕΞΩ ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΚΤΗΤΗ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΑΣ ΠΙΣΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΚΛΑΒΟΙ ΕΝΤΕΚΑ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΓΙΑΤΙ 300 ΜΑΛΑΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΥΠΕΡΚΕΡΔΗ ΠΟΛΕΜΟΥ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΙΡΗΝΗ 17/11/11 ΑΣ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ χ.ν.