Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2011

ΤΕΛΙΚΑ ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΑΝ…ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΑΠΕΙΝΩΘΗΚΕ...


 ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΤΟΧΗΣ ΜΟΛΙΣ ΕΠΕΒΑΛΑΝ ΤΟ ΛΟΓΟΘΕΤΟΠΟΥΛΟ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΚΟΥΕΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ
του Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ
Τριάντα επτά χρόνια από κοινού κατέστρεφαν τη χώρα.
Σήμερα δε δίστασαν να ορκιστούν κοτζαμπάσηδες στο σουλτανάτο της Γκεστάπο.
Αύριο θα συμπεριφερθούν σαν ορκισμένοι γενίτσαροι για ν αντιμετωπίσουν την οργή αυτού του λαού για το εθνοκτόνο έργο τους. Το τέλος του κατήφορου είναι ο πάτος… κι αυτοί ξεπέρασαν και τον πάτο σε αυτή την ξέφρενη πορεία...
καταστροφής.

Μέσα από αλλεπάλληλα καπρίτσια και ερμαφρόδιτους λεονταρισμούς, αυτοί που επί 37 χρόνια μονοπώλησαν την εμπιστοσύνη αυτού του λαού, έδειξαν το πραγματικό, το αληθινά αποκρουστικό τους πρόσωπο.

Τα συνεταιράκια της ντροπής σήμερα συναποφάσισαν να παραδώσουν και τυπικά τα κλειδιά της χώρας στο σουλτάνο και να μετατραπούν σε υποτακτικά και πρόθυμα γιουσουφάκια του.

Το πρόσωπο του αχυράνθρωπου επικεφαλής, δεν πρέπει να ξεγελάσει κανέναν, ούτε με το «ατού» της ικανότητας του, ούτε φυσικά με το «τεκμήριο» της εμφαινόμενης ουδετερότητάς του.

Η συμφωνία ντροπής είναι πρωτίστως πολιτική συμφωνία…
Σε αυτή την πολιτική συμφωνία υπάρχουν εμπνευστές που την υπαγόρευσαν και θύματα που θα σηκώσουν το σταυρό του μαρτυρίου…

Και το κορυφαίο θύμα αυτής της άθλιας και καθ υπαγόρευση πολιτικής συναλλαγής, είναι η εθνική μας αξιοπρέπεια και η ίδια μας η πατρίδα σε τελευταία ανάλυση...


37 ολόκληρα χρόνια βίαζαν τη δημοκρατία στον τόπο μας εναλλάξ.
37 χρόνια λυμαίνονταν και κατασπαταλούσαν το αίμα και τον ιδρώτα του λαού μας.
Επί 37 ολόκληρα χρόνια ανέδειξαν γενιές και γενιές λαμογιών και παρασίτων, παίζοντας μπιλιάρδο στην πλάτη αυτού του λαού.
Επί 37 χρόνια αποδομούσαν τον παραγωγικό μας ιστό.
Ερήμωσαν την ύπαιθρο… αποβιομηχάνισαν τη χώρα… αποδιάρθρωσαν το σύνολο της εθνικής μας υποδομής.
Ανέδειξαν τον παρασιτισμό σε κυρίαρχο μοχλό της οικονομικής και πολιτικής καθημερινότητας.
Δρομολογούσαν μεθοδικά τον παροπλισμό και την καταστροφή της χώρας επενδύοντας αποκλειστικά και μόνο στη συντήρηση της εκλογικής τους πελατείας.
Επί 37 ολόκληρα χρόνια οικοδομούσαν ένα κράτος αυταρχισμού, περιστολής δικαιωμάτων, ανήθικου εμπόριου ελπίδας, και πέτσινου εντυπωσιασμού.

Το σάπιο οικοδόμημά τους κατέρρευσε…

Ο ένας έριχνε την ευθύνη στον άλλο γι αυτή τη θλιβερή κατάντια…
Ο ένας αθώωνε τον άλλο στα πλαίσια αυτού του ιδιότυπου συνεταιρισμού της ντροπής.
Ο ένας μεταβίβαζε στον άλλο την πολιτική εξουσία για να εξασφαλίζεται η απρόσκοπτη συνέχιση της ίδιας εφιαλτικής πολιτικής, με θύμα την κοινωνία και ωφελημένους τους νταβατζήδες, τους χρηματοδότες και τους προστάτες τους.

Κανείς τους δε δικάστηκε…
Κανείς δεν τιμωρήθηκε…
Κανείς δεν πλήρωσε ποτέ για τα οικονομικά και πολιτικά τους εγκλήματα…

Μαζί κατέστρεψαν τη χώρα, και σήμερα προσυπέγραψαν και πάλι μαζί τη ληξιαρχική πράξη θανάτου της εθνικής κυριαρχίας της.

Αυτοί έγραψαν το επίλογο της προσωπικής και της εθνικής τους αξιοπρέπειας, απροκάλυπτα, ξεδιάντροπα, και υπό το άγρυπνο βλέμμα των νταβατζήδων τους οποίους υπηρετούν.

Τώρα το λόγο έχει η αξιοπρέπεια της Ελληνικής κοινωνίας.

Αυτοί έγραψαν τη μαύρη σελίδα της προσωπικής και πολιτικής τους υποταγής, και η κοινωνία οφείλει να γράψει τις δικές της λαμπρές σελίδες της πραγματικής εθνεγερσίας στη νεότερη ιστορία της.

Και σ αυτή της τη διαδρομή, οφείλει να γνωρίζει μια αδιαμφισβήτητη αλήθεια.

Χθες, δε δίστασαν να καταστρέψουν τον τόπο που τους εμπιστευθήκαμε να κυβερνούν…
Σήμερα, δε δίστασαν να ορκιστούν κοτζαμπάσηδες στο σουλτανάτο της Γκεστάπο…
Αύριο είναι αποφασισμένοι να γίνουν γενίτσαροι για να αντιμετωπίσουν την οργή αυτού του λαού για το εθνοκτόνο έργο τους…

ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ… ΚΑΜΙΑ ΕΠΑΝΑΠΑΥΣΗ… ΚΑΜΙΑ ΑΥΤΑΠΑΤΗ… ΚΑΜΙΑ ΑΝΟΧΗ ΣΤΟ ΨΕΜΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΟΥΝ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΩΡΕΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ…

Ο αγώνας για την ανατροπή και την παραδειγματική τιμωρία τους πρέπει να είναι διαρκής, στοχευμένος, ασυμβίβαστος από έναν λαό αποφασισμένο να φτάσει μέχρι το τέλος.
Πηγη

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Sosta ta les re file alla apantise mou se kati,, 37 xronia giati koimomaste kai ksafnika ksipnisame? 37 xronia tin apoliti euthini tin exoume emeis pou tsakonomastan giati psifise nd o enas giati psifise pasok o allos. EMEIS KAI MONO EMEIS FTAIME PARTE TIN XAMPARI volemenoi stous kanapese mas kai sta internet mas giati oloi koitagame to paron to mellon oudeis, pos tha pame diakopes kai pou, an allaskei i nootropia mas pou pistevo allazei kai koitame siga siga kai ton sinathropo mas tote nai ta provata ksipnisane kai kinigane tous likous. filika V

Ανώνυμος είπε...

Ήρθε τελικά η ώρα του λαού...
Ήρθε η ώρα της ανατροπής...
Ήρθε η ώρα να βγούμε στο Σύνταγμα 1.000.000 κόσμος (όπως το 1992 στη Θεσσαλονίκη για το Μακεδονικό)...
Ήρθε η κοσμοϊστορική ώρα της ανατροπής των σιωνιστικών σχεδίων υποδούλωσης του σύγχρονου δυτικού κόσμου...
Ήρθε η ώρα του γκρεμίσματος του σάπιου χρηματοοικονομικού συστήματος, της νέας τάξης πραγμάτων και της παγκόσμιας οικονομικής κυβέρνησης που θα οδηγήσει σε ΣΚΛΑΒΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΔΥΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ...
ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΣΟΥΜΕ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ...
ΝΑ ΠΡΩΤΟΣΤΑΤΗΣΟΥΜΕ (ΚΑΙ ΠΑΛΙ) ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΝΥΠΑΚΟΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ...
ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΟΛΟΥΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ...
ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΤΕΞΟΥΝ ΟΥΤΕ ΜΗΝΑ...ΟΥΤΕ ΕΒΔΟΜΑΔΑ...ΟΥΤΕ ΜΕΡΑ...
ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ, ΘΑ ΤΟΥΣ ΡΙΞΟΥΜΕ...Ή ΤΩΡΑ Ή ...ΠΟΤΕ
ΤΩΡΑ, ΤΩΡΑ, ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΩΡΑ...ΜΕΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ...ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΑΔΕΡΦΙΑ...

Ανώνυμος είπε...

Δεν ξέρω ρε παιδιά τί ελπίδες έχουμε.Δεν ξέρω εάν η οργή είναι μεγαλύτερη από την θλίψη.
Εκείνο που ξέρω είναι η ευθύνη των ΜΜΕ μετά από αυτήν των πολιτικάντηδων και δικαστικών.
Σε ερώτημα προς τους συναδέλφους εάν γνωρίζουν τον Καζάκη,τον Κασιμάτη,για τα κινήματα που διοργανώνονται κανείς δεν ήξερε τίποτα από αυτά ούτε ότι υπάρχει ελπίδα και άλλος δρόμος.
Συναντώ μια μοιρολατρία και παθητική αποδοχή στην λεηλασία που υφίστανται οι ζωές τους,που αναρρωτιέμαι ποιοί τελικά έχουν δίκιο.Αυτοί που ισχυρίζονται για το DNA μας με όλες τις ιδιότητες που του αποδίδουν ή αυτοί που ισχυρίζονται ότι είμαστε γεννημένοι ραγιάδες και ότι δεν μπορούμε να αλλάξουμε τίποτα γιατί το κεφάλαιο ασκεί τον αυστηρό έλεγχο των πάντων.

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΜΕΤΑ ΤΟ 1981 ΒΑΘΜΙΙΑ ,ΕΓΩΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΤΑΚΗΔΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΔΕΟΝΤΟΣ.ΑΝ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ .ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΙΝΑΣΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ Κ ΝΑ ΓΙΝΕ ΠΑΛΙ ΜΕΤΡΙΟΦΡΩΝ.ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΒΓΩ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ? ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΤΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΝΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΑΧΥΛΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ (ΑΜΟΡΦΩΤΟΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΑΥΟΤΥΣ) ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΤΙΣ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΠΑΡΑΓΩΓΟΙ ΓΕΩΡΓΟΙ Κ ΝΑ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΠΕΝΔΥΟΥΝ?ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΣΤΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ .ΟΤΑΝ ΞΑΝΑΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΗΘΟΣ ΤΟΤΕ ΘΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΑΛΟΓΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ .ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΤΟ ΙΔΙΟ.ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΘΑ ΑΡΚΟΥΣΑΝ 100-200000 ΕΝΤΙΜΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝΝ ΦΑΛΑΚΙ ΤΟΠΥΣ ΔΟΣΗΛΟΓΟΥΣ ΤΗ ΒΟΥΛΗΣ ΤΟΥΣ ΜΠΑΧΑΛΑΚΗΔΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ .ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ 1000000 ΧΑΜΗΛΟΜΗΣΘΟΙ ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΝ Κ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ ?ΑΣΦΑΛΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΟΛΥ ΠΕΙΣΟΤΕΡΡΟΙ .ΟΤΑΝ ΠΕΣΕΙ ΠΕΙΝΑ ΤΟΤΕ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥΣ.ΤΟΤΕ ΘΑ ΩΣ ΔΙΑ ΜΑΓΕΙΑΣ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΟ Π ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣΟΥΣΑΝ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.ΕΓΩ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ <> ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ Η ΤΡΟΙΚΑ .ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΝ ΔΕΝ ΠΕΙΝΑΣΟΥΜΕ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΚΑΠΟΤΕ ΣΕ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΕΛΛΑΔΑ ΑΥΤΗ ΤΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΤΩΝ ΑΛΒΑΝΩΝ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΟΓΑΛΛΩΝ Κ.Ο.Κ

Ανώνυμος είπε...

11/11/11 Η ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΓΚΑΘΥΔΡΙΣΗΣ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΗΤΩΝ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΑΛΩ΄; ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟΤΕΡΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ. ΑΝ ΠΕΡΑΣΗ ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΕΔΩ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΖΕΙ ΤΗΣ ΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΟΥ . ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΚΛΑΒΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΧΕΙΡΙΑ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΙ ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΟΙ , Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΕΞΑΘΛΙΩΘΕΙ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΙΔΙΚΕΣ ΖΩΝΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΣΤΑ ΕΡΓΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΜΕΝΑ ΠΡΩΣΟΠΙΚΑ ΜΕ ΒΡΙΣΚΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΔΑΝΕΙΑ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΟΠΩΣ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΕΧΩ ΜΙΑ ΙΔΕΑ 17/11/11 ΑΣ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΚΡΙΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΒΡΩΜΟΧΕΡΑ ΤΟΥΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ΣΑΝ ΛΑΟΣ. ΟΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΕΣΥ ΕΓΩ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΣ ΟΡΓΑΝΩΘΟΥΜΕ ΚΙ ΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΠΛΑΤΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΙΑ ΠΟΡΕΙΑ ΓΕΜΑΤΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΙΑ ΠΟΡΕΙΑ ΠΟΥ ΝΑ ΞΕΧΕΙΛΙΖΕΙ ΑΠΟ ΠΑΘΟΣ ΓΙΑ ΖΩΗ ΜΙΑ ΠΟΡΕΙΑ ΠΙΑΣΜΕΝΟΙ ΧΕΡΗ ΧΕΡΗ ΠΙΑΣΜΕΝΟΙ ΜΠΡΑΤΣΟ ΜΠΡΑΤΣΟ ΝΑ ΦΩΝΑΞΟΥΜΕ ΜΕ ΟΣΗ ΔΥΝΑΜΗ ΨΥΧΗΣ ΕΧΟΥΜΕ ΕΞΩ ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΚΤΗΤΗ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΑΣ ΠΙΣΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΚΛΑΒΟΙ ΕΝΤΕΚΑ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΓΙΑΤΙ 300 ΜΑΛΑΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΥΠΕΡΚΕΡΔΗ ΠΟΛΕΜΟΥ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΙΡΗΝΗ 17/11/11 ΑΣ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ χ.ν.

Ανώνυμος είπε...

7.57 simfono apolita mazi sou