Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2011

Για την Ελληνική ιθαγένεια...


Η Ελλάδα είναι πλέον επίσημη αποικία του καρτέλ. Το καρτέλ θα εισπράττει τους φόρους του κανονικά. Οι ιθαγενείς, ανάξιοι και ανήθικοι, ούτε αποζητούν, ούτε αξίζουν την ελευθερία. Ούτε τη Δημοκρατία. Από εδώ και στο εξής, πρωθυπουργό θα διορίζει το καρτέλ. Το καρτέλ ξέρει πως θα τηρηθούν τα μνημόνια, οι συμφωνίες και οι δανειακές συμβάσεις. Το σχέδιο προχωράει...
σύμφωνα με το πρόγραμμα. Πλέον, πρωθυπουργός της χώρας είναι ένας λαμπρός υπάλληλος που έχει αποδείξει την πίστη και την αφοσίωση του στο καρτέλ όσο ήταν πρόεδρος της κεντρικής τράπεζας, ένας πιστός πολεμιστής του που το καρτέλ έχει ήδη τιμήσει με τη θέση του αντιπροέδρου της ΕΚΤ. Στην αποικία θα επιβληθεί η κυριαρχία των αριθμών. Οι δείκτες θα θριαμβεύσουν. Θα σταματήσουν πια όλες αυτές οι ανοησίες για τα δικαιώματα των ιθαγενών και τις απαιτήσεις τους και τις κοινωνικές τους ανησυχίες. Οι ιθαγενείς πρέπει να κοιτάνε τη δουλειά τους. Να εργάζονται για να πληρώνουν φόρους. Δε χρειάζεται να είναι μορφωμένοι. Ούτε και συμφέρει να τους περιθάλπεις όταν πληγώνονται ή όταν αρρωσταίνουν. Το καρτέλ μπορεί απλώς να τους αποσύρει και να κάνει τη δουλειά του με άλλους. Οι ιθαγενείς περιμένουν στην ουρά να δουλέψουν για ένα κομμάτι ψωμί. Στο όλο εγχείρημα αποφασιστικό ρόλο έπαιξαν τα όπλα του καρτέλ. Αυτός που ελέγχει το κουτί, μπορεί να αλλάζει το νόημα των λέξεων στο κεφάλι των ιθαγενών και καταφέρνει να τους πείσει ότι το να αποφασίζουν είναι κακό και καταφέρνει να τους κάνει να ανακουφιστούν όταν τους αφαιρεί το δικαίωμα των εκλογών και τους επιβάλλει τον διοικητή τους. Και όσο πιο αμόρφωτοι είναι οι ιθαγενείς, τόσο πιο εύκολα τους ελέγχει κανείς. Η τελική δοκιμή του συστήματος ελέγχου, έγινε με το δημοψήφισμα και είχε θεαματικά αποτελέσματα. Οι ιθαγενείς αποσβολώθηκαν. Ακόμα και αυτοί που ζητούσαν δημοψήφισμα, τώρα δεν το θέλουν. Τώρα, ούτε εκλογές δε θέλουν. Το καρτέλ, θα πείσει τους ιθαγενείς ότι δε χρειάζεται να ασχολούνται με αυτά. Θα τους πείσει, ότι ακόμα και η πιο σκληρή του απόφαση είναι απολύτως απαραίτητο να εφαρμοστεί. Γι αυτό λοιπόν, συν-ιθαγενή, προσπάθησε να καταλάβεις τι γίνεται και πάρε την απόφαση να κάνεις κάτι. Δείξε ότι είμαστε πολιτισμένοι. Και ότι δε θα επιτρέψεις να συμβούν όλα αυτά. Βγες τώρα από το καλύβι και ζήτα εκλογές. Κάντο τώρα, γιατί μετά δε θα μπορείς. Το καρτέλ θα κάψει και το καλύβι και το χωριό. Ένας ιθαγενής αδερφός σου.
ΘΑΛΑΜΟΦΥΛΑΚΑΣ
logioshermes.blogspot.com

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εγώ πάντως σαν σωστός ιθαγενής που είμαι,πεινασμένος ,αμόρφωτος και απολίτιστος θέλω να ξεσκίσω τις κοιλιές τους με το μαχαίρι μου.Δε με νοιάζουν οι εκλογές πια.Το μόνο που θέλω είναι να με πιστιλίσουν με το αίμα τους.Αφού με αντιμετωπίζουν σαν ιθαγενή θα λάβουν και τον πολιτισμό που τους αρμόζει από έναν ιθαγενή.Η δημοκρατία μας τελείωσε όπως και κάθε ηθικός φραγμός.Στους βρυκόλακες που μας ρουφάνε τη ζωή καθημερινά η μόνη απάντηση είναι θάνατος.Πολιτισμένα πάντα.

Ανώνυμος είπε...

Ήρωας...Άγαλμα θα σου στήσουμε φίλε 4.13...